- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Kendi doktoruma randevum öğleden sonra canım o saate kadar aç susuz kalamamSagol canim.bence yarin gitmisken yaptir cunku haftan geciyor
Canım senin yarın kontrol mü varKendi doktoruma randevum öğleden sonra canım o saate kadar aç susuz kalamamsöylemedi de son gittiğimde şeker yüklemesini yaparız diye. Yarın sorarım yapalım derse cumartesi sabahtan yaptırırım diyorum bakalım
Kan uyuşmazlığınız olduğunu ilk defa duydum kuzum,daha önce söylediysen kaçırdım heralde.Kızlar biliyorsunuz bizde birde kan uyuşmazlığı var eşimle. 13 haftada yaptığım testle bebişimin kan grubunun A+ olduğunu öğrendim. Bu ay sonu kan uyuşmazlığı iğnesi vurulcam. Doktorum reçete verdi eve özel hemşire gelip yapacak malum ben ayağa kalkmıyorum.
Nefret ediyorum bu iğneden 2 düşüğümde yapmışlardı ikisindede canım çok yanmıştı
Evet kuzum inşallah :) sabahtan da dahiliyeye gidicem bakalım. Şimdi bişeyler yiycem midem kazınmasın tahlil verene kadarCanım senin yarın kontrol mü var
Haklısın canım zaten yorganları falan vakumlamıştım tadilatın bitmesine yakın tabak çanakları da yıkayıp kolilerim kırılacak olanları biz götürcez parça parça taşırız onlarıKuzum bir tek bebeğin eşyalarını yıkayıp kaldırma,mesela şimdi kullanmadığın çanak çömlekten havlu bornoz onlardan başla.
En son çıkmana yakın yavaş yavaşda kullandıklarını yıka yıka kaldır.
Hem senin içinde kolay olur malum birde hamilelik var günümüz günümüze uymuyor.
Çok rahat edersin böyle olunca dediydi dersin
Hadi güzel haberlerle gel inşallah kuzumEvet kuzum inşallah :) sabahtan da dahiliyeye gidicem bakalım. Şimdi bişeyler yiycem midem kazınmasın tahlil verene kadargeçen sormuştum sana da soruym bu rutin tahlillerde su içebiliyoruz dimi aç olmak yeterli
Yardım etcek var mı kuzum bu süreçteHaklısın canım zaten yorganları falan vakumlamıştım tadilatın bitmesine yakın tabak çanakları da yıkayıp kolilerim kırılacak olanları biz götürcez parça parça taşırız onları
İnşallah canımHadi güzel haberlerle gel inşallah kuzum
Afiyet olsun yarasın prensese
Kadın doğum doktorunla dahiliye aynı hastanedeyse,kadın doğumcuna sabah gidince sor.
Şeker yüklemesi yapılcak mı dahiliyeye geldim, açım sizle randevum öğleden sonra diye söyle yapılcak derse dahiliyede bakıyor aklında olsun
İçmesen iyi olur canım çok çok susarsan birazcık iç ama zorda kalmadıkça içme
Kan uyuşmazlığınız olduğunu ilk defa duydum kuzum,daha önce söylediysen kaçırdım heralde.
Nasıl bir iğne oluyor 1 defa mı oluyor
Birde düşüklerin kaç haftalıktı neden düştü canım
Taşınırken annem gelicek canım o da diğer yakada oturuyor yakın değil ama hazırlık sürecini ben halledicem mecburYardım etcek var mı kuzum bu süreçte
Ayy hem yorucu hem heyecanlı
Yeepis yeni ev miiiiss gibi bebek kokusu ❤
Canım diyetle düşer hiç merek etme sen,yeterki stres yapma,senin doktorun karar verecek ikinciye yapmak için ...zor diyet çok zor ama alışıyorsun tabiki ,dikkat edelim herşey güzel olacakDiyetle duserse sorun degilde.benim 224 baya yuksek cikmis degil mi.tekrar yaptirmam gerekecek sanirim.acaba normal yedigimizde daha mi dusuk cikar
12 demi senin dahiliye randevusu kız çok geç ya saatiİnşallah canımTeşekkür ederiz teyzoşu
Aynı hastanede ama benim doktor pek hoşlanmıyor öyle kuzum önce muayene eder sonra açlık tokluğa bakar sonuca göre söyler yapalım ya da yapmayalım diyeaçlık tokluk dahiliyede baktırcam o yüzden bulunsun
12’ye kadar biraz içiym o zaman kuzum sağol
Çok dokunan bir iğne canım anladığım kadarıyla, şimdiden söylüyeyim çok acımaz inşallah iyi geçer.Biri 5+4 haftalıktı diğeri 7 haftalık kalpleri durduğu için canım. 7 aylıkken 1 iğne doğumdan sonra 1 iğne daha vuruluyor canım. Ama çok kötü geçen sene düşükten sonra vurduklarında hastanede bayıldım annemle eşim tutmuş beni
Zor kuzum yaa Allah yardım etsin,annenin faydası olur yinede kuzum destek destektirTaşınırken annem gelicek canım o da diğer yakada oturuyor yakın değil ama hazırlık sürecini ben halledicem mecbur
Iyi dikkat ediyorsan çok güzel ,ben 6 ay boyunca hiç dikkat etmedim sonunda gebelik şekeri ,hayırlısı bakalım yapacak bişey ,inşallah seninki sınırda çıkarİnş canım ya dikkat ediyorum zaten. Tek şekerli yediğim şey meyve doktorum ona bile dikkatli tüket demişti. Pilav makarna çikolata ayda bir belki ekmekte sadece sabahları çavdarlı yiyorum. Bugün patates yedim biraz onda da şeker fazla sanırım unuttum yarın yaparsa doktor etkilemez umarım
Ben 75₺ ödüyorum canım.Özel muayene olan annişler aylık ne kadar ödüyorsunuz doktorunuza?
Canım bilgim net değil ama çıkışın yapıldıktan sonra,doğum için çalışamaz raporu veriyor doktor(doğum izni)sana bunu verseler hangi kuruma teslim etcen?Kızlar benim size bi sorum olacak bu konuda beni bilgilendirecek biri olursa sevinirim iş yerimden ay sonu itibariyle cikisimi verecekler ama benim rapor Şubat'ın 27sinde başlıcak o zaman 32hafatlik olacak öncesinde işten cikartilirsam doğum parası allirmiyim yoksa doğum izninden sonra çıkış yapsalar alır mıyım kızlar bilen yardımcı olursa sevinirim.....
Iyiakşamlar canım açlık kanı veriyon hemen glükoz içiyon 1 saat bekliyon hiç bişey yiyip içemen sonra tokluk kanı verecen ve sonra yiyip içebilirsinİyiakşamlar arkadaşlar,şeker yüklemesinin ilk kanını aç veriyoruz orayı biliyorum gerisi nasıl oluyo yani bu tahlil bitene kadar bişeyler yeyip içebiliyomuyuz,detaylı yazarsanız sevınırım size zahmet
Yemek ve içmek yasak canım. Hem 50 lik hem 100 lük yaptım su dahi icmeyeceksin dediler. 100 lük zor oluyorİyiakşamlar arkadaşlar,şeker yüklemesinin ilk kanını aç veriyoruz orayı biliyorum gerisi nasıl oluyo yani bu tahlil bitene kadar bişeyler yeyip içebiliyomuyuz,detaylı yazarsanız sevınırım size zahmet
12 demi senin dahiliye randevusu kız çok geç ya saati
Aç beklemen o kadar iyi olmaz
Çok dokunan bir iğne canım anladığım kadarıyla, şimdiden söylüyeyim çok acımaz inşallah iyi geçer.
Düşüklerin sebebini araştırdun mı canım,benimde seninle aynı haftalarda 2 düşüğüm oldu.
Birisi kimyasal birisi dış gebelikti
Zor kuzum yaa Allah yardım etsin,annenin faydası olur yinede kuzum destek destektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?