2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
9 sene sonra geldi tosbam bundan önce 2 doğal yolla 2 tüp bebekle olan düşüklerim var şükürler olsun rabbim bu sefer nasip etti, hayırlısıyla hepimizde kucağımıza alırız inş
Amin canim

Kuzum sen dikkat ettiğin halde çıkmış şaşırdım doğrusu.
Aama senin bebiş iriydi demi yanlış hatırlamıyorsam,gelişimi önde diye hatırlıyorum
Gecen hafta cok dikkat etmedim ama pazartesiden beri dikkat ediyordum ozellikle.evet canim gelisimi ilerde gidiyor.zaten sekeri olanlarda bebek iri oluyormus

Yok kuzum gece 12ye kadar su içiym demek istedim sonra bırakıcam yiyip içmeyi :) dahiliye randevum sabah 9 buçukta canım

Yok canım araştırılmadı sağlıklı gebelik değildi dediler öyle kapandı konu..
Anladım kuzum yaşında genç diye araştırılmasına gerek yok diye düşünmüşlerdir
Amin canim

Gecen hafta cok dikkat etmedim ama pazartesiden beri dikkat ediyordum ozellikle.evet canim gelisimi ilerde gidiyor.zaten sekeri olanlarda bebek iri oluyormus
Ordan tahmin etmemiz lazımdı canım
Suyu nasıl peki,sezeryan ihtimalinde devreye giriyor kuzum burda
Dikkat edince düzelir,zor olur ama bebeğin için dayancan canım❤

Onun sebebinide bir makalede okumuştum.
Özellikle iri bebekli arkadaşlar yükleme yapma konusunda ikilemde olmasınlar bence.

Suyu hep normal cikiyor.aslinda yazin ve gebeligin baslarinda 68 cikiyordu bende yuksek degildir diye dusunuyordum ama tokluk cok yuksek.diyet yaparim hic sorun degil.seker olunca sezaryan mi oneriliyor.instagramda bi doktora sordum asiri yuksek yazmis uff

Aaa idrar niye isteniyor acaba

Canim ben dahiliyeciye sormustum seker yuklemesini biz yapmiyoruz endokrin yapiyor demisti.ozelde sordum kadin dogumcuda bakiyormus

Canim ben dahiliyeciye sormustum seker yuklemesini biz yapmiyoruz endokrin yapiyor demisti.ozelde sordum kadin dogumcuda bakiyormus
Yüklemeyi kendi doktorum yapar kuzum dahiliyeye tsh b12 demir için falan gidiyorum rutin testler için. İkisi de aynı hastanede gitmişken normal açlık tokluk şeker baktırıcam ben doktorum ister belki diye

J

Iyiakşamlar canım açlık kanı veriyon hemen glükoz içiyon 1 saat bekliyon hiç bişey yiyip içemen sonra tokluk kanı verecen ve sonra yiyip içebilirsin

İyiakşamlar arkadaşlar,şeker yüklemesinin ilk kanını aç veriyoruz orayı biliyorum gerisi nasıl oluyo yani bu tahlil bitene kadar bişeyler yeyip içebiliyomuyuz,detaylı yaza
J

Sağolun arkadaşlar,3 saat de uzum bi süreymiş acıkmazsam iyi, :) Bu hafta içi yaptıracam bende inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Nasıl cevap yazdıysam bi değişik çıktı alıntılarım gece geç olunca kafa gitti :)
İyiakşamlar arkadaşlar,şeker yüklemesinin ilk kanını aç veriyoruz orayı biliyorum gerisi nasıl oluyo yani bu tahlil bitene kadar bişeyler yeyip içebiliyomuyuz,detaylı yaza

Nasıl cevap yazdıysam bi değişik çıktı alıntılarım gece geç olunca kafa gitti :)
Bugün yaptırdım canim.eger 50 lik yaptiracaksan once aclik sekerin icin direk kan alacaklar sonra sekerli suyu içeceksin bir saat bekleyeceksin tekrar kan alacaklar bu kadar.eger saglik ocaginda yaptiracaksan eczaneden aliyorsun sekeri birde su olsun yaninda

Ac olarak gidiceksin,sekerli icecegi iceceksin bir saat bekliyeceksin ictikten sonra ,bu bir saat icin de bir sey yemek ,icmek yok SU bile bir saat sonunda kanin alinacaklari,sonra yemek yiyip tok karnina sekerli icecegi iceceksin ,ondada verilen surede bekleyip kan vereceksin ,

Evet 3 saatin sonunda hastane kantininde ki poçalara saldırışimi görmen lazım. O an dünyanın en güzel pocasini yedim sanki , açlıktan galiba :)

O Ocimum basilicum kuzuu nerelerdesin ? Gittin mi tekrar doktora? Tezin bitti mi dinlenebiliyor musun ?
İyi olmaya çalışıyorum; sağol canım düşündüğün için. Sende iyisindir inşaallah. :)
Tezim bitti, teslim edeceğim haftaya. Şükür kurtuldum.
Dinlenmek istiyorum artık çok yoruldum.
Temizlik de yapmam lazım; çok kötü ev. Bildiğin bir parmak toz var heryerde. Mutfak dolapları yağ içinde. Halılarımı perdelerimi yıkamaya göndericem. Eşim ben 2-3 gün izin alırım beraber yaparız dedi. ONa güveniyorum artık.

Tansiyonumda buaralar bir sıkıntı var 15.9'a kadar çıkıp iniyor. Bu hafta gitmem lazımdı kontrole ama randevu saatleri uyuşmadı. Pztesi 16:00'da gideceğim. Oğluşumu tosunumu görmek istiyorum, çok özledim. :)
İnşaallah şu plesenta azda olsa yukarı çıkmıştır.
Birkaç parça birşey aldım; vaktim olduğunda paylaşacağım. :)

Günaydın kızlar
Bugün şeker yüklemesi için gideceğim
8.30da hastane olun dediler
Malum biz ilcedeyiz 80 km var hastaneyle aramızda.
Mecbur erkenden kalktım hazırlanıp yola çıkmak için.

Ama ben daha şimdiden kendimi deli gibi aç hissediyorum nasıl dayanicam 3 saat o işlemler bitene kadar.

Umarım o şekerli suyu içerken hastanenin ortasında kusmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…