Amin canim9 sene sonra geldi tosbambundan önce 2 doğal yolla 2 tüp bebekle olan düşüklerim var şükürler olsun rabbim bu sefer nasip etti, hayırlısıyla hepimizde kucağımıza alırız inş
Bencede değildir bizim kızlarımız uslu uslu
Kuzum geçen hafta aradılar, haftaya izlenimin var diye o yüzden bugün gittim hemde rutin kan tahlillerimi verdim.
Çok güzel demi kalp atışları
Hallolur gider kuzum hayırlısıyla yavaş yavaş yaparsın.
Bütün eşyalarını şuanda yıka öyle kaldır,temizlikten sonra çıkarır yerleştirirsin senin içinde kolay olur
Şimdiden Allah sağlıkla mutlulukla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
Canım maşallah oğluşuna
Gecen hafta cok dikkat etmedim ama pazartesiden beri dikkat ediyordum ozellikle.evet canim gelisimi ilerde gidiyor.zaten sekeri olanlarda bebek iri oluyormusKuzum sen dikkat ettiğin halde çıkmış şaşırdım doğrusu.
Aama senin bebiş iriydi demi yanlış hatırlamıyorsam,gelişimi önde diye hatırlıyorum
Yok kuzum gece 12ye kadar su içiym demek istedim sonra bırakıcam yiyip içmeyi :) dahiliye randevum sabah 9 buçukta canım12 demi senin dahiliye randevusu kız çok geç ya saati
Aç beklemen o kadar iyi olmaz
Çok dokunan bir iğne canım anladığım kadarıyla, şimdiden söylüyeyim çok acımaz inşallah iyi geçer.
Düşüklerin sebebini araştırdun mı canım,benimde seninle aynı haftalarda 2 düşüğüm oldu.
Birisi kimyasal birisi dış gebelikti
Zor kuzum yaa Allah yardım etsin,annenin faydası olur yinede kuzum destek destektir
Anladım kuzum yaşında genç diye araştırılmasına gerek yok diye düşünmüşlerdirYok canım araştırılmadı sağlıklı gebelik değildi dediler öyle kapandı konu..
Ordan tahmin etmemiz lazımdı canımAmin canim
Gecen hafta cok dikkat etmedim ama pazartesiden beri dikkat ediyordum ozellikle.evet canim gelisimi ilerde gidiyor.zaten sekeri olanlarda bebek iri oluyormus
Hee şimdi anladım :) yanlış anlamışım ilk başta 12de sandımYok kuzum gece 12ye kadar su içiym demek istedim sonra bırakıcam yiyip içmeyi :) dahiliye randevum sabah 9 buçukta canım
Bende çok anlaşılır yazmamışım kuzumHee şimdi anladım :) yanlış anlamışım ilk başta 12de sandım
Suyu hep normal cikiyor.aslinda yazin ve gebeligin baslarinda 68 cikiyordu bende yuksek degildir diye dusunuyordum ama tokluk cok yuksek.diyet yaparim hic sorun degil.seker olunca sezaryan mi oneriliyor.instagramda bi doktora sordum asiri yuksek yazmis uffAnladım kuzum yaşında genç diye araştırılmasına gerek yok diye düşünmüşlerdir
Ordan tahmin etmemiz lazımdı canım
Suyu nasıl peki,sezeryan ihtimalinde devreye giriyor kuzum burda
Dikkat edince düzelir,zor olur ama bebeğin için dayancan canım❤
Onun sebebinide bir makalede okumuştum.
Özellikle iri bebekli arkadaşlar yükleme yapma konusunda ikilemde olmasınlar bence.
Aaa idrar niye isteniyor acabaYemek ve içmek yasak canım. Hem 50 lik hem 100 lük yaptım su dahi icmeyeceksin dediler. 100 lük zor oluyorönce bir kere açlik için kan alınıyor. Sonra şekerli suyu içiyorsun , 3 saat sürüyor . Saat başı kan alıp idrar örnegi istiyorlar
Canim ben dahiliyeciye sormustum seker yuklemesini biz yapmiyoruz endokrin yapiyor demisti.ozelde sordum kadin dogumcuda bakiyormusİnşallah canımTeşekkür ederiz teyzoşu
Aynı hastanede ama benim doktor pek hoşlanmıyor öyle kuzum önce muayene eder sonra açlık tokluğa bakar sonuca göre söyler yapalım ya da yapmayalım diyeaçlık tokluk dahiliyede baktırcam o yüzden bulunsun
12’ye kadar biraz içiym o zaman kuzum sağol
Yüklemeyi kendi doktorum yapar kuzum dahiliyeye tsh b12 demir için falan gidiyorum rutin testler için. İkisi de aynı hastanede gitmişken normal açlık tokluk şeker baktırıcam ben doktorum ister belki diyeCanim ben dahiliyeciye sormustum seker yuklemesini biz yapmiyoruz endokrin yapiyor demisti.ozelde sordum kadin dogumcuda bakiyormus
J
Iyiakşamlar canım açlık kanı veriyon hemen glükoz içiyon 1 saat bekliyon hiç bişey yiyip içemen sonra tokluk kanı verecen ve sonra yiyip içebilirsin
İyiakşamlar arkadaşlar,şeker yüklemesinin ilk kanını aç veriyoruz orayı biliyorum gerisi nasıl oluyo yani bu tahlil bitene kadar bişeyler yeyip içebiliyomuyuz,detaylı yazaYemek ve içmek yasak canım. Hem 50 lik hem 100 lük yaptım su dahi icmeyeceksin dediler. 100 lük zor oluyorönce bir kere açlik için kan alınıyor. Sonra şekerli suyu içiyorsun , 3 saat sürüyor . Saat başı kan alıp idrar örnegi istiyorlar
J
Sağolun arkadaşlar,3 saat de uzum bi süreymiş acıkmazsam iyi, :) Bu hafta içi yaptıracam bende inşallah hayırlı sonuçlar alırım
İyiakşamlar arkadaşlar,şeker yüklemesinin ilk kanını aç veriyoruz orayı biliyorum gerisi nasıl oluyo yani bu tahlil bitene kadar bişeyler yeyip içebiliyomuyuz,detaylı yaza
Bugün yaptırdım canim.eger 50 lik yaptiracaksan once aclik sekerin icin direk kan alacaklar sonra sekerli suyu içeceksin bir saat bekleyeceksin tekrar kan alacaklar bu kadar.eger saglik ocaginda yaptiracaksan eczaneden aliyorsun sekeri birde su olsun yanindaNasıl cevap yazdıysam bi değişik çıktı alıntılarım gece geç olunca kafa gitti :)
Ac olarak gidiceksin,sekerli icecegi iceceksin bir saat bekliyeceksin ictikten sonra ,bu bir saat icin de bir sey yemek ,icmek yok SU bile bir saat sonunda kanin alinacaklari,sonra yemek yiyip tok karnina sekerli icecegi iceceksin ,ondada verilen surede bekleyip kan vereceksin ,Nasıl cevap yazdıysam bi değişik çıktı alıntılarım gece geç olunca kafa gitti :)
İdrardaki glikoz oranına da bakılıyor canım. Allahtan hamilelikte idrar her halükarda geliyor sürekli sıkışık geziyorum zatenAaa idrar niye isteniyor acaba
Evet 3 saatin sonunda hastane kantininde ki poçalara saldırışimi görmen lazım. O an dünyanın en güzel pocasini yedim sanki , açlıktan galiba :)İyiakşamlar arkadaşlar,şeker yüklemesinin ilk kanını aç veriyoruz orayı biliyorum gerisi nasıl oluyo yani bu tahlil bitene kadar bişeyler yeyip içebiliyomuyuz,detaylı yaza
İyi olmaya çalışıyorum; sağol canım düşündüğün için. Sende iyisindir inşaallah. :)O Ocimum basilicum kuzuu nerelerdesin ? Gittin mi tekrar doktora? Tezin bitti mi dinlenebiliyor musun ?
sen regenesis ten memnun muydun ?Bu ayda bunu deneyim dedim gecen sefer imom kullanmistim.evet dogum tarihimiz ayni görünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?