2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar sabah yazmıştım şeker yüklemesi için gidecez diye.

Biz ilçede oturuyoruz, hastane il merkezinde üniversite hastanesi.
Bizim bir arkadaşımız hastanede çalışıyor, kontrole gideceğimiz zamanlarda o ayarlıyor doktor randevusunu, hoca bakıyor gittiğimde.

Dün biz arkadaşı aradık şeker yüklemesi için gelcz dedik, sabah 8.30da burda olun dedi. 6da kalktım hazırlandım tam evden cikcz arkadaş mesaj yazdı öğleden sonra gelin diye.

Hocayla görüşmüş, hoca da "şeker yüklemesinde açlık tokluk fark etmez, öğleden sonra gelsinler" demiş.

Ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum.
Daha önce de -bekarken- iki kere şeker yüklemesi yaptırdım ve onlarda aç gittim.
Çünkü ilk tahlil aç karnına yapılıyor ve ona göre yükleme yapılıyor diye biliyorum ben.

Evet 3 saatin sonunda hastane kantininde ki poçalara saldırışimi görmen lazım. O an dünyanın en güzel pocasini yedim sanki , açlıktan galiba :)
sağolun arkadaşlar cevap için,bugün biraz geç kalktım malum karne günü, okula gidecem karne alıcak kızlarım,şeker yüklemesi için nasıl dayanırım bilmiyorum kahvaltı yapıcam şimdi fena acıkmışım resmen midem kazınıyo :))

Heralde tokluk sekerine onem veriyorlar.benim aclik sinirda tokluk cok yuksek o yuzden demekki.gebelikte tokluk yuksek olabiliyo sanirim

Su bile içmeyin diyorlar bana garip geldi

Biraz daha sabır canım. Hiç kolay degil bu süreç ama minnak yavrularimiz için yapmayacagimiz şey yok. İnşallah kucagina alınca hepsini unutursun

aynen valla 27 hafta bittiği günden beri 3 gündür birden ağırlaştım taşıyamıyorum kendimi göbeğimi yaa çok fena izne ayrılacağım günü sayıyorum yaa günler geçmiyor

Günaydın.Ay cok heyecanlidir simdi karne günü. Hadi bakalim kızların karneleri bol 5 li olur insallah.

ben 20 kilo almıştım ilkinde tam ve sezaryenden sonra bayağı gitti benim 85 e düşmüştüm 100 ile girmiştim doğuma 15 kilo düşmüştüm ödemim çok olmuştu son aylarda ondan sanırım vücuda göre değişebilir

Günaydın kızlar çok şükür iyisiyle kötüsüyle 30. haftaya geldim bu haftada ödemle karşıladı beni
ay masallah ya. Zaman ne cabuk akti gecti .Nisan anneleri artik 30.haftaya giriyor ve ben inanamiyorum.sanki şaka gibi geliyor.Daha dün gibi burda konusuyorduk bebekler iki milimetreydi

Kizlar günaydın. Sizden fikir almak istiyorum bilgisi olan benimle paylaşırsa sevinirim. Civil bebek tulumlarinda indirim yapmis heralde internette gözüme carpti.Yuzde yuz pamuk yaziyor 20 ile 25 tl arasinda fiyatlari var.Nedense bana cok uygun geldi.Siparis etmek istiyorum ama sizce nasildir civilden internetten siparis veren oldu mu?

Geceleri bende oyleyim her döneceğimde uyaniyorum beynime islemisim zararli diye hemen sola donuyorum.bi yonden geciyor evet bi yonden de gecmiyo daha uc ay var diyorum.

ay masallah ya. Zaman ne cabuk akti gecti .Nisan anneleri artik 30.haftaya giriyor ve ben inanamiyorum.sanki şaka gibi geliyor.Daha dün gibi burda konusuyorduk bebekler iki milimetreydi
Evet ya cm bile degillerdi simdi bir bebek gorunumundeler artik
Canim civilden hic almadim ama ebebekte 20 22 tl ye tulumlar var aldim hatta kalitelide duruyor.yakininda varsa bir bak derim

Ben internetten değil ama mağazasından birkaç parça birşey aldım. Tulum, çorap, pijama takımı aldım.
ÇNormal kalitede ürünleri.
Diğer markalardan çok bir farkı yok. Fiyatları gerçekten çok indirimli.
Zaten çok çabuk büyüyorlar. Belki bu aldıklarımızı da 3-4 kez anca giydiricez. Birkaç parça sipariş et bence; hoşuna giderse başka şeylerde alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…