2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
haklisin ya dedigin gibi cok uzun süreli de olmayacak kacirmayim ben bu firsati bir kac parca siparis etcem simdi. tesekkurler fikir icin

Kizlar doktoruma yazdım tekrar yükleme yapmama gerek yokmus direk gebelik sekerin cikmis dedi.bugun hemen diyetisyene randevu aldim.moralim bozuldu ins duser
Diyetle normale iner cnm sıkıntı etme kendine normal bi zamanda kilo vermek için diyet yapıyomuşun gibi düşün,vücut alışıyo 3 gün sonra artık canının istediklerini istemiyo bile

Günaydın kızlar maaşallah bizim kızlar erkenci 5 te 6 da uyanmışsınız ben daha yataktayım ehehe

Sabahları asla karnım acıkmıyor 1 e 2 ye kdar yemesem acıkmıyorum ne kadar garip ya şu hamilelik herkeste farklı etki yaratıyor.

İyiymiş canım senin de

Bende zam gelmediyse eğer 160 tl canım.

havadansudan canım o da liste verir heralde. Ben açlıl tokluk yaptırmıştım sadece doktorum gerek görmedi ama açlık tokluk iyi çıkıp da şekeri çıkanlar var ? Bir de diyorum ki o kadar şekeri vücuda alıp zaten şeker çıkması normal değil mi? Belki bazı bünyelerin daha fazla çıkıyor? Valla kafamda deli sorular

LoveAndMarriage kuzum naaptın? Yemek yedin mi? Kıyamam acıkmışsın

Yedim kuzum sonuçları bekliyorum 12 buçuğa kadar çıkmazsa öğleden sonraya kalacak :) benimki de şeker yüklemesi yapmasa keşke

Tünaydın kızlar
Bende hastaneden geldim. Randevu aldığım doktor yoktu asistanı varmış Allahtan iyi biri denk geldi ne istediysem yaptı. Kanla idrar tahlilimi verdim, şeker yüklemesi için perşembeye randevu verdiler bugün olsaydı o da iyi olurdu ama en azından uğraştırmadılar o gün gidip direkt yaptıracam.
Bide kızlar bu sonuçlara internetten bakabiliyo muyuz araştırma hastanesi olunca kalabalıktan kafam döndü sormayı unutmuşum.

Geçmiş olsun canım inşallah güzel çıkar sonuçların.
Enabızda görünmez mi acaba ?

Aldık karnelerimizi büyük kızım takdir aldı küçüğümde çok iyi notlarıyla bitirdi bu dönem bitti ikinci dönem de inş hayırla biter
masallah. Abla caliskan olursa kuçukler genelde büyüğü örnek aliyor.Benim kizim da karne alacak 7 sene sonra :) düşündüm de şaka gibi .

Slm kızlarrr .. ben uzun süredir yazılılar performanslar derken yoğundum. Üstüne bir de yeğenim yeni bir açık kalp ameliyatı oldu. Buraya girip dua isteyecektim ona bile fırsatım olmadı.. nasılsınız? Nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı sizde? Sanırım şeker yüklemeleri yapılmış maalesef sayfaları okuyamadım bir on günü aşkın süredir giremeyince

Canım hastanenin sitesine gir orada laboratuar sonuçları kısmından bakabilirsin

Allah yeğenine şifalar versin canım

Geçmiş olsun canım inşallah güzel çıkar sonuçların.
Enabızda görünmez mi acaba ?
Bilmiyorum ki canım ben devlete pek gitmiyorum bilemedim o yüzden. Bi numara falan bişey vermediler kimlik numaramla direkt çıkar mı ki En kötü perşembe şeker yüklemesi için gittiğimde oradan alabilirim sanırım.

Canım çok geçmiş olsun nasıl şimdi durumu ?

Bütün sonuçlarım enabıza düştü şimdiye kadar canım oradan bi bak istersen :)

İyiyiz canım şükür sen nasılsın bakalım. Yeğeninin durumu şimdi nasıl, çok geçmiş olsun kuzucuğa.

Kuzum dikkatli gidildiği taktirde bebeğin gelişimi hala önde oluyor ve kafa yapısı falan büyük olursa sezeryan oluyor.
Şekerde en önemlisi herşeyi dengede tutabilmek.
Kuzum dikkat edersen düşer takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…