2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

İyi olmana sevindim canım temizlik için eşini bekle muhakkak tek başına yapma. Tansiyon çook yüksek doktor ne diyor bu konuda ?
Umarım çıkmıştır kuzum
Paylaş paylaş cicilerini görelim :)

Canım çok geçmiş olsun nasıl şimdi durumu ?
İyi gibi canım. Şimdilik yoğun bakımda. Henüz uyutuluyor ve solunum desteği alıyor ama bakalım. Bgn uyandıracaklardı. Akşam ablam gidecek görmeye bakalım. Hayırlısıyla iyileşecek inşallah inanıyoruz

Canım bence yemizliğini sen yapma durumundan dolayı diyorum.
Allah korusun kanaman falan olur
Tansiyonun çok yüksek canım takip et bence doktorunada haber ver,geçmiş olsun ❤
Günaydın kızlar musmutlu gün diliyorum hepinize
Kııız sen hiç uyumuyon mu

Allah yeğenine acil şifalar versin canım

Rabbim şifa versin inşallah canım, iyileşir tabi her şey yoluna girer

Canım yükleme yapmak için barkod vermediler mi
Perşembe de verebilirler gerçi,verdiklerinde hastanenin sitesinden bakabilirsin
Geçmiş olsun canım yeğenine Allah şifa versin ❤

Canim gecmis olsun. Bende gazi univ egitim ve arastirmada seker yuklemesi yaptirdim e nabizda gorunmustu sonucum.
Canım yanlış alıntıladın galiba :))
LoveAndMarriage canım naptın öğleden önce alabildin mi sonuçları
Kadın doğum randevusu saat kaçta
Aldım kuzum tsh azcık yükselmiş çok düşük dozda ilaç başladık. İdrarda iltihap çıktı onu kadın doğuma göstercem bu sefer antibiyotik verir gibi geliyor yükselmiş çünkü.
14.45 canım

Geçmiş olsun kuzum tsh kaç çıktı ?
Benim tsh ilaça rağmen yükselip duruyodu doktor hafta içi 0.50lik hafta sonu 0.25lik doz olarak ayarladı.
En son durum nasıl şuanda bilmiyorum
Hadi az kalmış kuzum kavuşmaya ❤

melike222 şeker yüklemesi için verdiler canım barkod. Kanla idrar verdim bugün bide onun için bişey vermediler o yüzden sormuştum bi e nabızı deniyim bakalım olmadı şeker yüklemesi için gittiğimde elden alırım.

LoveAndMarriage Evet canim ya simdi sen diyince farkettim :) Kusura bakma canimm
Önemli değil canım Arkadaşa yazarsın belki tekrar diye söyledim sorun yok yani :)
Kuzum 3,5 çıktı. İstanbul’da perinatoloğa gittiğimde 4,61 olan yanlış değeri gösterdim onda bile ilaç kullanılacak bi değer değil boşuna dengeni bozma ilaç alıp demişti o yüzden biraz içim rahatladı. Bu doktor da ilacın dozunu çok düşük verdi zaten bakalım bi dahaki ay tekrar kontrole çağırdı :)
Az kaldı canım

Bildigim kadariyla e nabizdan gorunuyor. Bende egitim arastirmaya gitmistim e nabizdan cikmisti sonuclarim :)

Canım şimdi girip siteye bakabilirsin e nabıza hemen düşmüyor

Kuzum dikkatli gidildiği taktirde bebeğin gelişimi hala önde oluyor ve kafa yapısı falan büyük olursa sezeryan oluyor.
Şekerde en önemlisi herşeyi dengede tutabilmek.
Kuzum dikkat edersen düşer takma kafana
Kafama takildi bebek en bastan beri hep ilerdeydi baslarda da sekerim var miydi acaba ama sinirin altinda bile çıkıyordu aclik sekerim ilk basta

İyi olmana sevindim canım temizlik için eşini bekle muhakkak tek başına yapma. Tansiyon çook yüksek doktor ne diyor bu konuda ?
Umarım çıkmıştır kuzum
Paylaş paylaş cicilerini görelim :)
Bu aralar çok çooook evhamlıyım.
Kendi doktoruma değilde, tansiyonumda gece acile gittim. Nts, usg filan bakıldı. Bebek iyi streste değil dediler. Başka bir müdahalede yapmadılar.
Tuzlu yememeye, stres yapmamaya çalışıyorum. Limonlu su dengeliyor biraz. Bakalım pztesi kendi doktorum ne diyecek.
Bugünde oğlum çok fazla hareketli, ara ara sancı gibi karnımda ağrı var. Korkutuyor beni.

Canım bence yemizliğini sen yapma durumundan dolayı diyorum.
Allah korusun kanaman falan olur
Tansiyonun çok yüksek canım takip et bence doktorunada haber ver,geçmiş olsun
Çok sağol kuzum.
temizliğe eşimi bekliycem ben yapmam zaten.
Pztesi kendi doktoruma randevum var bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…