İyi olmaya çalışıyorum; sağol canım düşündüğün için. Sende iyisindir inşaallah. :)
Tezim bitti, teslim edeceğim haftaya. Şükür kurtuldum.
Dinlenmek istiyorum artık çok yoruldum.
Temizlik de yapmam lazım; çok kötü ev. Bildiğin bir parmak toz var heryerde. Mutfak dolapları yağ içinde.Halılarımı perdelerimi yıkamaya göndericem. Eşim ben 2-3 gün izin alırım beraber yaparız dedi. ONa güveniyorum artık.
Tansiyonumda buaralar bir sıkıntı var 15.9'a kadar çıkıp iniyor. Bu hafta gitmem lazımdı kontrole ama randevu saatleri uyuşmadı. Pztesi 16:00'da gideceğim. Oğluşumu tosunumu görmek istiyorum, çok özledim. :)
İnşaallah şu plesenta azda olsa yukarı çıkmıştır.
Birkaç parça birşey aldım; vaktim olduğunda paylaşacağım. :)
Öyle canım sabrediyorumBiraz daha sabır canım. Hiç kolay degil bu süreç ama minnak yavrularimiz için yapmayacagimiz şey yok. İnşallah kucagina alınca hepsini unutursun
İyi gibi canım. Şimdilik yoğun bakımda. Henüz uyutuluyor ve solunum desteği alıyor ama bakalım. Bgn uyandıracaklardı. Akşam ablam gidecek görmeye bakalım. Hayırlısıyla iyileşecek inşallah inanıyoruzCanım çok geçmiş olsun nasıl şimdi durumu ?
Canım bence yemizliğini sen yapma durumundan dolayı diyorum.İyi olmaya çalışıyorum; sağol canım düşündüğün için. Sende iyisindir inşaallah. :)
Tezim bitti, teslim edeceğim haftaya. Şükür kurtuldum.
Dinlenmek istiyorum artık çok yoruldum.
Temizlik de yapmam lazım; çok kötü ev. Bildiğin bir parmak toz var heryerde. Mutfak dolapları yağ içinde.Halılarımı perdelerimi yıkamaya göndericem. Eşim ben 2-3 gün izin alırım beraber yaparız dedi. ONa güveniyorum artık.
Tansiyonumda buaralar bir sıkıntı var 15.9'a kadar çıkıp iniyor. Bu hafta gitmem lazımdı kontrole ama randevu saatleri uyuşmadı. Pztesi 16:00'da gideceğim. Oğluşumu tosunumu görmek istiyorum, çok özledim. :)
İnşaallah şu plesenta azda olsa yukarı çıkmıştır.
Birkaç parça birşey aldım; vaktim olduğunda paylaşacağım. :)
Kııız sen hiç uyumuyon muGünaydın kızlar musmutlu gün diliyorum hepinize
Slm kızlarrr .. ben uzun süredir yazılılar performanslar derken yoğundum. Üstüne bir de yeğenim yeni bir açık kalp ameliyatı oldu. Buraya girip dua isteyecektim ona bile fırsatım olmadı.. nasılsınız? Nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı sizde? Sanırım şeker yüklemeleri yapılmış maalesef sayfaları okuyamadım bir on günü aşkın süredir giremeyince
Geçmiş olsun canım inşallah güzel çıkar sonuçların.
Enabızda görünmez mi acaba ?
Çoğu hastanede oluyor canım bazılarında barkod numarası istiyor ama araştırma hastanesinde benden barkod no su istemediCuttingcorners ama bende bi numara falan yok canım direkt kimlik numaramla oluyor mu
Rabbim şifa versin inşallah canım, iyileşir tabi her şey yoluna girerİyi gibi canım. Şimdilik yoğun bakımda. Henüz uyutuluyor ve solunum desteği alıyor ama bakalım. Bgn uyandıracaklardı. Akşam ablam gidecek görmeye bakalım. Hayırlısıyla iyileşecek inşallah inanıyoruz
Canım yükleme yapmak için barkod vermediler miTünaydın kızlar
Bende hastaneden geldim. Randevu aldığım doktor yoktu asistanı varmış Allahtan iyi biri denk geldi ne istediysem yaptı. Kanla idrar tahlilimi verdim, şeker yüklemesi için perşembeye randevu verdiler bugün olsaydı o da iyi olurdu ama en azından uğraştırmadılar o gün gidip direkt yaptıracam.
Bide kızlar bu sonuçlara internetten bakabiliyo muyuz araştırma hastanesi olunca kalabalıktan kafam döndü sormayı unutmuşum.
Geçmiş olsun canım yeğenine Allah şifa versin ❤Slm kızlarrr .. ben uzun süredir yazılılar performanslar derken yoğundum. Üstüne bir de yeğenim yeni bir açık kalp ameliyatı oldu. Buraya girip dua isteyecektim ona bile fırsatım olmadı.. nasılsınız? Nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı sizde? Sanırım şeker yüklemeleri yapılmış maalesef sayfaları okuyamadım bir on günü aşkın süredir giremeyince
Canım yanlış alıntıladın galiba :))Canim gecmis olsun. Bende gazi univ egitim ve arastirmada seker yuklemesi yaptirdim e nabizda gorunmustu sonucum.
Aldım kuzum tsh azcık yükselmiş çok düşük dozda ilaç başladık. İdrarda iltihap çıktı onu kadın doğuma göstercem bu sefer antibiyotik verir gibi geliyor yükselmiş çünkü.
Geçmiş olsun kuzum tsh kaç çıktı ?Canım yanlış alıntıladın galiba :))
Aldım kuzum tsh azcık yükselmiş çok düşük dozda ilaç başladık. İdrarda iltihap çıktı onu kadın doğuma göstercem bu sefer antibiyotik verir gibi geliyor yükselmiş çünkü.
14.45 canım
Önemli değil canım
Kuzum 3,5 çıktı. İstanbul’da perinatoloğa gittiğimde 4,61 olan yanlış değeri gösterdim onda bile ilaç kullanılacak bi değer değil boşuna dengeni bozma ilaç alıp demişti o yüzden biraz içim rahatladı. Bu doktor da ilacın dozunu çok düşük verdi zaten bakalım bi dahaki ay tekrar kontrole çağırdı :)Geçmiş olsun kuzum tsh kaç çıktı ?
Benim tsh ilaça rağmen yükselip duruyodu doktor hafta içi 0.50lik hafta sonu 0.25lik doz olarak ayarladı.
En son durum nasıl şuanda bilmiyorum
Hadi az kalmış kuzum kavuşmaya ❤
Tünaydın kızlar
Bende hastaneden geldim. Randevu aldığım doktor yoktu asistanı varmış Allahtan iyi biri denk geldi ne istediysem yaptı. Kanla idrar tahlilimi verdim, şeker yüklemesi için perşembeye randevu verdiler bugün olsaydı o da iyi olurdu ama en azından uğraştırmadılar o gün gidip direkt yaptıracam.
Bide kızlar bu sonuçlara internetten bakabiliyo muyuz araştırma hastanesi olunca kalabalıktan kafam döndü sormayı unutmuşum.
Evet canım gözüküyormuşBildigim kadariyla e nabizdan gorunuyor. Bende egitim arastirmaya gitmistim e nabizdan cikmisti sonuclarim :)
Canım şimdi girip siteye bakabilirsin e nabıza hemen düşmüyormelike222 şeker yüklemesi için verdiler canım barkod. Kanla idrar verdim bugün bide onun için bişey vermediler o yüzden sormuştum bi e nabızı deniyim bakalım olmadı şeker yüklemesi için gittiğimde elden alırım.
Kafama takildi bebek en bastan beri hep ilerdeydi baslarda da sekerim var miydi acaba ama sinirin altinda bile çıkıyordu aclik sekerim ilk bastaKuzum dikkatli gidildiği taktirde bebeğin gelişimi hala önde oluyor ve kafa yapısı falan büyük olursa sezeryan oluyor.
Şekerde en önemlisi herşeyi dengede tutabilmek.
Kuzum dikkat edersen düşer takma kafana
Bu aralar çok çooook evhamlıyım.İyi olmana sevindim canım temizlik için eşini bekle muhakkak tek başına yapma. Tansiyon çook yüksek doktor ne diyor bu konuda ?
Umarım çıkmıştır kuzum
Paylaş paylaş cicilerini görelim :)
Çok sağol kuzum.Canım bence yemizliğini sen yapma durumundan dolayı diyorum.
Allah korusun kanaman falan olur
Tansiyonun çok yüksek canım takip et bence doktorunada haber ver,geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?