2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Korkma canım bazen hareket ettiklerinde ağrı olabiliyor. Stres tansiyonu etkiler stresten uzak dur. Umarım Pazartesi güzel haberlerle gelirsin

İyiyiz canım şükür sen nasılsın bakalım. Yeğeninin durumu şimdi nasıl, çok geçmiş olsun kuzucuğa.
Canım çok şükür ameliyatı atlattı. 48 saat kritik dediler onu bekliyoruz. Solunumdan ayrılması kolay olmayabilir dediler ama bakalım bekleyip görücez
Allah yeğenine acil şifalar versin canım
Allah razı olsun canım. Sen nasılsın. Eren kuzumuz nasıl? Kasılmaların falan devam ediyor mu canım?
Rabbim şifa versin inşallah canım, iyileşir tabi her şey yoluna girer
Aminnn canım amin inş.

Canım yükleme yapmak için barkod vermediler mi
Perşembe de verebilirler gerçi,verdiklerinde hastanenin sitesinden bakabilirsin

Geçmiş olsun canım yeğenine Allah şifa versin ❤
Allah razı olsun kuzucum. Sen nasılsın? Minnoşun nasıl?
Canım hangi değerin yüksek çıktı? Benim de aşım vardı bgn gittim hem sonuçlarımı aldım lökosit 17 çıkmış. Bakalım kadın doğumcum ne dicek. Bu hafta gidemedim kontrole artık haftaya gidicem kısmetse.
Kafama takildi bebek en bastan beri hep ilerdeydi baslarda da sekerim var miydi acaba ama sinirin altinda bile çıkıyordu aclik sekerim ilk basta
Canım onla hiç alakası yok gebelik şekerinin. Benim arkadaşımın da şekeri hep düşük çıkıyormuş. Hatta sınırın da altında. Ama gebelik şekeri çıkmış. Senin çok mu yüksek çıktı kuzum?

İyim bende canım devam ediyor ama etkili değiller şu an rahime çok şükür . Pazartesi aylık kontrollümüz vardı oğluşum çok iyi
Rahim uzunluğu aynı kısalmamış daha fazla şu an endişelenecek bir durum yok ama tabi yatmaya devam mecbur

Canım verdikleri barkodla hastanenin sitesinden sonucunu alabilirsin.
Devlet veya özel hangi kurum olmadı hiç önemli değil :)
İçin rahat etmesi için yüklemeye gidince kanı alan hemşireye sorabilirsin❤
Sınıra yakın çıkmış kuzum tedbir amaçlı vermiştir.
İlaç olarak sınıflandırılmıyor canım tsh ilaçı vücutun eksiğini dışardan takviyeyle tamamlaması oluyormuş❤

Kız ne uyanması yeni uyuyordum çıldırmak üzereyim dün tam 6 saat boyunca yataktaydım ve dalmadım uykuya çıldırıcam.

Canım bence yemizliğini sen yapma durumundan dolayı diyorum.
Allah korusun kanaman falan olur
Tansiyonun çok yüksek canım takip et bence doktorunada haber ver,geçmiş olsun ❤

Kııız sen hiç uyumuyon mu
Yeni uyandım kuzu

Mini_mini A April wind kızlar siz nasılsınız? Nasıl gidiyor? Var mı bir sıkıntı?
Kuzum aklımdaydınn bayadır girmemiştin.
Biz iyiyiz şükürler olsun, sen nasılsın?
Geçmiş olsun yiğenin ameliyat olmuş sanırım allah şifalar versin canım

Oh oh canım iyi olsunda onlar tek
Olsun yat dinlen kuzucum. Napacaksın. Onlar için her şey..

Canim ben ayni bildigin gibiyim en son uc hafta once kontrole gitmistim previa demisti. Simdi ne durumdayim bilmiyorum carsamba kontrolum var bakalim ne diyecek :)
Onun disinda iyiyiz cnm sukur Tsk ederiz dusunup sordugun icin..
Ay sende de mi vardı canım. Ben sanki sqdece melekci yi hatırlıyorum. Ya da şuan unuttum bilmiyorum... inş çıkmıştır kuzum sizinde
Az kalmış kontrole de. Hayırlı haberlerle inş. Ama previa da bebeğin hareketleri çok hissedilmez diyorlar ne kdr doğrru bilmiyorum. Sen hissedebiliyor musun?

Evet canım ya sorma. Baya yoğunluk arttı. İdare ediyoruz cnm psikolojik olarak çok yorulduk haliyle ama geçecek çok şükür. Ankara ya gidecektin naptın canım? Uras ımız la alakalı bir gelişme var mı?

Öyle kuzum onlar için herşeye değer. Sen ve bebiş iyisinizdir inşallah ?

Kızlar napıyorsunuz
Ben valla uzanıyorum. Semester basladı.. artık dinlenmek hakkım diye düşünüyorum. Tetanozun ikinci dozunu aldım bgn. Bu arada artık hamile kaldığım kiloya da dönmüşüm:)) tam 4 kilo olmuş aldığım kilo bgn sqğlık ocağı kontrolümde netleşmiş oldu durum :) kalp atışlrını duydum minnoşumun.. harikaydı..

Hayırlısıyla geçer canım.
Yok kuzum herşey seyrinde güzel ilerliyor şükürler olsun
Woo bu saate ?
Afiyet bal şeker olsun sana ve Uras paşama

Bende yatıyorum her zamanki gibi
Sağol kuzum
Yat yat Dinlen bol bol

Oh ne güzel kalp atışları dünyanın en güzel melodisi Çok fazla kilo almamışsın maşallah canım

Oh ne güzel kalp atışları dünyanın en güzel melodisi Çok fazla kilo almamışsın maşallah canım
Ay kesinlikle pıt pıt nası atıyor... bir de hareketlerini videoya aldım ama etrafın sesi çok olduğu için atamıcam ama bi hafta önceki göbüş fotomu atayım sizlere:)) evet ya çok şükür iyi gidiyorum gibi. Yani ebem, çevrem iyi gaza getiriyor çok iyi gidiyorsun vs diye ama bakalım ben alırsam birden alıcam gibi hisseddiyorum :))

Eklentiler

• FBF4376A-F4C9-47A3-91EF-E564E6302A41.webp
    28 KB · Görüntüleme: 52
Kafama takildi bebek en bastan beri hep ilerdeydi baslarda da sekerim var miydi acaba ama sinirin altinda bile çıkıyordu aclik sekerim ilk basta
Canım açlık şekeri,şeker hastalığını göstermek için çok büyük bir etken değil.
Açlıktan sonra birşeyler yiyince artan değer önemli
Açlık ve tokluk arasında ne kadar fark oluyor.
Artma çok mu,tokluk sınırın üstünde mi önemli olan değerler bunlar.
Açlık şekerinin az çıkmasının bir nedenide şöyle canım.
Geceden vücut sabaha kadar aç kalıyor.
Ne kadar saat artarsa açlık, değeri o kadar etkiliyor.
Şekeri düşen insanlara hemen tatlı vermelerendike amaçta bu biran önce şekeri arttırmak
Pazartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Bu arada limonlu su iyi çözüm tansiyon yüksekliğine kontrolüne kadar devam et canım ❤
Çok şükür bugünümüze canım :)
Bal kızım bugün biraz sakindi türtükleye türtükleye harekete getirdim

Yaaa yemek lazım onlarııı :)) artık çok heyecanlı değil mi yaa. İki hneli rakamlra düştük.. sabırsızlık heyecan. Garip bir his. Düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum o günleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…