2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar napıyorsunuz
Azcık iş yaptım bel ağrısından pert oldum yatağa çakılı kaldım şuanda
Sen napıyon Eren kuzun napıyo
O saatte yatıp bu saattte kalkman gayetten normal yani sıkıntı tinne

Yaaa yemek lazım onlarııı :)) artık çok heyecanlı değil mi yaa. İki hneli rakamlra düştük.. sabırsızlık heyecan. Garip bir his. Düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum o günleri:)
Yenmez mi kuzum tam bir lokmalıklar
Sağ salim kucağımıza alalım koparmadık yerlerini koymayalım

kalktığım değil yattığım saatten şikayetçiyim kuzum Uyuyamıyorummm.
Birde allahım yan komşunun küçük kızı şarkı söyleyerek uyandırdı beni 1 gibi.
Bağıra bağıra birşeyler söylüyordu.

M muttervonmarienkaefer Evet cnm malesef bende de var hareketlerini hissedemiyorum fazla Hatta gecen iki uc gun hic hissetmedim korkmustum. Bugune kadar ne canimi acitacak tekmesi oldu nede gun icinde hareketlerini hissettim. İste bazen ara ara yokluyor. İnsallah cikmistir cnm. Seninde iyi olmana cok sevindim insallah saglikla hayirla bebeklerimizi de aliriz kucagimiza daha iyi oluruz

LoveAndMarriage geçmiş olsun canım sonuçların için. Şimdi muhtemelen kadın doğumun yanındasındır. Güzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim kuzum
Çıktım şimdi her şey yolunda şükür idrarda iltihap çıkınca ilaç verdi sadece o da geçer inşallah

Yenmez mi kuzum tam bir lokmalıklar
Sağ salim kucağımıza alalım koparmadık yerlerini koymayalım
Oyy kıyabilirsek sıpoşkolara
Ay kuzucum benim ya. Kıyamam. Evet öyle duydum ben de çok hissedilmezmiş diye. İnş çıkar canım ya daha var bakalım.. umudunu yitirme kuzum. İyi olacak inş..

Kızlar geçen kötü haber vermiştim bana etkileniyorsun demiştiniz.
Bugün 2 ayrı iyi haberim var.
Geçen günlerde doğan bebeğimiz çok iyi Hatta düşük kilolu doğmuş diye örneğini vermiştim. ameliyata girmiş 1de çıkmış maşallahı var en zor kısımları atlattı hayata tutundu hayırlısıyla
Bir arkadaşımız daha yapmıştı Doğum o da ameliyata girmeyi bekliyor birkaç değere bakıyorlar, onlar düşünce almak zorundalar diye.
Mutlu haber vereyim dedim içimden geldi :))
İnşallah benim urasımın da böyle güzel haberlerini vermek nasip olur
Herkesin farklı bir derdi var allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhh

Maşallah canım göbüşüne bende bolbol video çekiyorum çook güzel oluyor :) günlükte tutuyorum ilerde oğluşuma veririm artık

Kuzum zorlama kendini artık 3trimestir yaklaştı bellimiz çok hassaslaşmaya başladı bundan sonra çok dikkatli olmak lazım kendi sağlımız için

Teşekkür ederim kuzum
Çıktım şimdi her şey yolunda şükür idrarda iltihap çıkınca ilaç verdi sadece o da geçer inşallah

Maşallah kuzum çok sevindim geçmiş olsun Prenses büyümüş mü ?

Amin kuzumm Ben inanıyorum Urasımız iyi olacak hayırlısıyla bu dönemleri atlatacak inşallah

İyi haberler vereceğinden bizim şüphemiz yok zaten lütfen seninde olmasın Herşey çok güzel olacak Allahın izniyle

İnş cnm hersey güzel olacak.Rabbim korur merak etme.

Cnm benim tam aksine sanki dışarı cikacakmis gibi vuruyor yuruyemiyorum düşünün aniden bağırmaya başladım artık.resmen Canm acıyor içerde dans ediyor kızım da diyork i anne kardeşim bokscu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…