Azcık iş yaptım bel ağrısından pert oldum yatağa çakılı kaldım şuandaKızlar napıyorsunuz
O saatte yatıp bu saattte kalkman gayetten normal yani sıkıntı tinneKız ne uyanması yeni uyuyordum çıldırmak üzereyim dün tam 6 saat boyunca yataktaydım ve dalmadım uykuya çıldırıcam.
Yeni uyandım kuzu
Kuzum aklımdaydınn bayadır girmemiştin.
Biz iyiyiz şükürler olsun, sen nasılsın?
Geçmiş olsun yiğenin ameliyat olmuş sanırım allah şifalar versin canım
Yenmez mi kuzum tam bir lokmalıklarYaaa yemek lazım onlarııı :)) artık çok heyecanlı değil mi yaa. İki hneli rakamlra düştük.. sabırsızlık heyecan. Garip bir his. Düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum o günleri:)
kalktığım değil yattığım saatten şikayetçiyim kuzumAzcık iş yaptım bel ağrısından pert oldum yatağa çakılı kaldım şuanda
Sen napıyon Eren kuzun napıyo
O saatte yatıp bu saattte kalkman gayetten normal yani sıkıntı tinne
Teşekkür ederim kuzumLoveAndMarriage geçmiş olsun canım sonuçların için. Şimdi muhtemelen kadın doğumun yanındasındır. Güzel haberlerini bekliyoruz
Oyy kıyabilirsek sıpoşkolaraYenmez mi kuzum tam bir lokmalıklar
Sağ salim kucağımıza alalım koparmadık yerlerini koymayalım
Ay kuzucum benim ya. Kıyamam. Evet öyle duydum ben de çok hissedilmezmiş diye. İnş çıkar canım ya daha var bakalım.. umudunu yitirme kuzum. İyi olacak inş..M muttervonmarienkaefer Evet cnm malesef bende de var hareketlerini hissedemiyorum fazlaHatta gecen iki uc gun hic hissetmedim korkmustum. Bugune kadar ne canimi acitacak tekmesi oldu nede gun icinde hareketlerini hissettim. İste bazen ara ara yokluyor. İnsallah cikmistir cnm. Seninde iyi olmana cok sevindim insallah saglikla hayirla bebeklerimizi de aliriz kucagimiza daha iyi oluruz
Geçmiş olsun, idrar enfeksiyonu gebeliklerde genellikle oluyor zaten.Teşekkür ederim kuzum
Çıktım şimdi her şey yolunda şüküridrarda iltihap çıkınca ilaç verdi sadece o da geçer inşallah
Teşekkür ederim :) önceki tahlilimde de çıkmıştı tek suyla atamamışım maalesefGeçmiş olsun, idrar enfeksiyonu gebeliklerde genellikle oluyor zaten.
Geçer inşaallah. Bol bol su iç. :)
Ay kesinlikle pıt pıt nası atıyor... bir de hareketlerini videoya aldım ama etrafın sesi çok olduğu için atamıcam ama bi hafta önceki göbüş fotomu atayım sizlere:)) evet ya çok şükür iyi gidiyorum gibi. Yani ebem, çevrem iyi gaza getiriyor çok iyi gidiyorsun vs diye ama bakalım ben alırsam birden alıcam gibi hisseddiyorum :))
Azcık iş yaptım bel ağrısından pert oldum yatağa çakılı kaldım şuanda
Sen napıyon Eren kuzun napıyo
O saatte yatıp bu saattte kalkman gayetten normal yani sıkıntı tinne
Teşekkür ederim kuzum
Çıktım şimdi her şey yolunda şüküridrarda iltihap çıkınca ilaç verdi sadece o da geçer inşallah
Kızlar geçen kötü haber vermiştim bana etkileniyorsun demiştiniz.
Bugün 2 ayrı iyi haberim var.
Geçen günlerde doğan bebeğimiz çok iyi Hatta düşük kilolu doğmuş diye örneğini vermiştim. ameliyata girmiş 1de çıkmış maşallahı var en zor kısımları atlattı hayata tutundu hayırlısıyla
Bir arkadaşımız daha yapmıştı Doğum o da ameliyata girmeyi bekliyor birkaç değere bakıyorlar, onlar düşünce almak zorundalar diye.
Mutlu haber vereyim dedim içimden geldi :))
İnşallah benim urasımın da böyle güzel haberlerini vermek nasip olur
Herkesin farklı bir derdi var allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhh
Maşallah kuzumBuda bu hafta biz Kızlar
Ne güzel olmuş kuzum göbüşün maşallah sizeBuda bu hafta biz Kızlar
İyi haberler vereceğinden bizim şüphemiz yok zaten lütfen seninde olmasınKızlar geçen kötü haber vermiştim bana etkileniyorsun demiştiniz.
Geçen günlerde doğan bebeğimiz çok iyi Hatta düşük kilolu doğmuş diye örneğini vermiştim. ameliyata girmiş 1de çıkmış maşallahı var en zor kısımları atlattı hayata tutundu hayırlısıyla
Bir arkadaşımız daha yapmıştı Doğum o da ameliyata girmeyi bekliyor birkaç değere bakıyorlar, onlar düşünce almak zorundalar diye.
Ağzından bal damlıyor kuzum aminnİyi haberler vereceğinden bizim şüphemiz yok zaten lütfen seninde olmasınHerşey çok güzel olacak Allahın izniyle
Maşallah kuzum
Ne güzel olmuş kuzum göbüşün maşallah size
İnş cnm hersey güzel olacak.Rabbim korur merak etme.Kızlar geçen kötü haber vermiştim bana etkileniyorsun demiştiniz.
Cnm benim tam aksine sanki dışarı cikacakmis gibi vuruyor yuruyemiyorum düşünün aniden bağırmaya başladım artık.resmen Canm acıyor içerde dans ediyor kızım da diyork i anne kardeşim bokscu olacakM muttervonmarienkaefer Evet cnm malesef bende de var hareketlerini hissedemiyorum fazlaHatta gecen iki uc gun hic hissetmedim korkmustum. Bugune kadar ne canimi acitacak tekmesi oldu nede gun icinde hareketlerini hissettim. İste bazen ara ara yokluyor. İnsallah cikmistir cnm. Seninde iyi olmana cok sevindim insallah saglikla hayirla bebeklerimizi de aliriz kucagimiza daha iyi oluruz
Amin canım hayırlısıyla inşallahİnş cnm hersey güzel olacak.Rabbim korur merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?