2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu arada sabah 1 ay önce gittiğim Prof gittim zaten 2 tane gebeler e.bakan var 2.önce gittiğim dOct di.bana bir ay önce gittiğim çıkar merak etme.demişti
Bugün için randevu vermişti perinatolog bölümünde baktı .ben 2 önce. Gittiğimi söylemedim hemen soruyorlar ya kaçıncı gebeliğin diye 3.ama bir tane kızım var ilki Spina bifidadan dolayı sonlandirildi felan dedim bebeğe baktı kafasına omuriligi ne kalbine sonra suyuna baktı normal.dedi ben bir daha söyledim previa var diye baktı yukarı çıkmaya başlamış. Dedi şaşırdım dahada çıkar dedi cikmazsa da sorun değil. Dedi.ağzım açık dinledim sonra dedimki hocam diğer drlar rahim alınmasından felan bahsediyorlar yok cnm daha çıkar bu dedi.hocam yapisikmi dedim sen beni dinlemiyor musun dedi azıcık yukarı çıkmış dedi beni nasıl hatırlayacakki 5 dakika gördü sonuçta az birsey çıktığını nasıl. Anlayacak anlamadım 2.gün önce. Resmen rahimi kapatmış ben riske atmam. Seni rahmi alırım dedi bu böyle. Dedi hocam sürekli yatiyorum dedim yukarı çıksın diye öyle. Birşey yok dedi.normal.hayatına dev et dedi bak ne kadar streslisin eşinide strese sokmussun dedi.kızlar ben bu durumdan birsey anlamadım dr açaba benim i korkutmak istemedi numarasini verdi kanaman olursa direk beni ararsın diye
Gerçi 2 gün önce gittiğim. Dr.da vermişti numarasini.şimdi 2.gün önce. Gittiğim. Dr 14 Şubat a bugünkü gittiğim 15 Şubat a verdi .be ne yapacam şimdi.

Dün gece bu mesajımı aradım ilk ne zaman yazmışım diye. Tabi bide uyuyamayınca
10 Ağustos regl olmam gereken gündü. Ama olmamıştım. Düzenim iyice şaştı diye düşünüyordum çünkü Temmuz ayında da 1 hafta gecikmiştim sonuç negatifti. Dedim bu ayda gecikiyorum denge falan kalmadı diyip korunmaya karar vermiştim :)
Sonra dedim ki en iyisi test yapayım belki sökülürüm stresten falansa diye. Eşim yine gece çalışıyordu sabah gelirken test almasını istemiştim o gün günlerden pazardı.
Sabah eşim gelir gelmez elinden testi aldım yapmaya gittim testi. Önceden olsa o çizgiyi görücem diye içine kadar açar bakardım bu sefer yaptım kenara koydum o sırada WC girdim elimi yıkadım kafamı bi çevirdim ben şok çizgi var belirgin baya Eşimde artık ümidi kesmişti test alıyordu ama sonuç negatif olmasına o da alışmıştı. Ağlayarak yanına gittim negatif diye ağlıyorum sandı
Hönküre hönküre bu gerçek mi diye sarılıp ağlamıştım. Eşimde aynı şekilde sarılıp kalmıştık öyle. Hey gidi gözümde canlandı

Doktorlar genelde en kötüsünü söylemeye meyillidir plesantayı Rahime yakın biryerde görse Emin’im ki o şekilde söylerdi. Biraz yukarı çıktı diyorsa çıkmıştır kuzum. Bak geçende örnek vermiştim korkma kuzum hiç. Olmadı bu doktorla devam et diğerine hiç gitme cnm

İnşallah kuzum Uras’ın da güzel haberlerini alcaz böyle, çok güçlü o annesi
Teşekkür ederim canımmm
Büyümüş kuzum çok şükür
Buda bu hafta biz Kızlar
Tam bir erkek anası göbeği sivrilmiş iyice maşallah
Bende arada geçmişi okuyorum kuzum geçen gün ilk yazdıklarımıza denk geldim böyle değişik bi duygu ya sürpriz olmuş desene

Öyle kuzum insan duygulanıyor. Bu zamanları hayal edemiyordum bile ben :)

Maşallah canım

Kızlar ben yavaş yavaş aldıklarımı yıkıcam.
Yıkayanlar sadece renklere göre mi ayrım yaptı?
Beyaz ve renkliler gibi. Yoksa çamaşır türüne göre daha fazla mı ayırdınız. Gerçi çoğu eşyası pamuklu.
Kaç derece kaç devirde yıkadınız bir de
Çok soru sordum

zz
ay cok sevindim senin adina.bak olumlu seylerde olabiliyor öyle düşün. Bugun duyduklarinin mutluluğunu yasa ve tamamen pozitif düşün.Daha cikar demis hemde

Aclik 99 ama tokluk 224 sinir 140 baya yüksek cikti.doktoruma gittim yarin hastane 100 luk yapilacak

Canım inşallah uras da güzel haberler verecek bize hep beraber dua edicez ben duanın gücüne inanıyorum hayırlısıyla ameliyatı da atlatacak

Canım bu doktor doğuma giriyor mu? Güzel bir haber değil mi sevindim canım yukarı çıkmasına bence 14 ünde de git 15 inde de

Canım ben beyazlılarla renklileri karıştırmadım renkliler akar da beyazları boyamasın diye 30 dk 30 derecede yıkadım

İnşallah kuzum
Teşekkür ederim

Bende de hiç yok bu bilgiler Annem gelicek şubat ortasında memleketten o yıkayıp ütüleyip kaldıracak. Bende ne rahat anayım beaa kayınvalideme anneme güvenip oturuyorum aşağıya

Bende de hiç yok bu bilgiler Annem gelicek şubat ortasında memleketten o yıkayıp ütüleyip kaldıracak. Bende ne rahat anayım beaa kayınvalideme anneme güvenip oturuyorum aşağıya
Oh ne güzel işte :))
Bende birikmeden yapayım dedim aldıkça yıkayıp ütülerim rahat olur :)

Öncedende böyle miydin canım yeni mi oluştu uyuyamama durumun
Vücut kendini şimdiden doğum sonrasına hazırlıyor
Bende uykuya çok düşkün olmama rağmen gece 3ten aşşa uyumuyorum sabahta kalkmam 8 ama tam bir işkence
Sende gidip eşlik etseydin
Teşekkür ederim kuzum
Çıktım şimdi her şey yolunda şükür idrarda iltihap çıkınca ilaç verdi sadece o da geçer inşallah
Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin
Bol su ve ayaklar sıcak

Oh ne güzel işte :))
Bende birikmeden yapayım dedim aldıkça yıkayıp ütülerim rahat olur :)
Cnm rengini dökecek kıyafet yoksa hepsini bir at yeterki tozu gitsin temizlensin,30 derece kâfi gelir çünkü lekesi kiri yok ütüleyince de zaten dezenfekte olur,köyü renkler döker sadece

Yeni oldu canım son 1 haftadır falan işkence çekiyorum :)

Cnm rengini dökecek kıyafet yoksa hepsini bir at yeterki tozu gitsin temizlensin,30 derece kâfi gelir çünkü lekesi kiri yok ütüleyince de zaten dezenfekte olur,köyü renkler döker sadece
Sağol canım

Amin kuzum inşallah inşallah
Ben inanıyorum annesi çok güçlü Uras dahada güçlü olucak❤
Senin dahada güzel haberlerini alıcaz canım Allahın izniyle
Canım normalde yaptığım tek 2 şey var.
Yemek ve bulaşık onun dışında hiçbirşey yapmıyorum.
Onlar bile yetiyor bel ağrıma yinede çok şükür bugünümüze
Eşim sağolsun geldi dükkandan akşam yemeğini yaptı belim çok ağrıyo diye
Beraber yedik geri dükkana gitti

Bu arada Eren paşaya ve sana maşallah
Tam sivrelmiş göbüş

Valla aynı benim kocam.bwn yapınca da o çocuğa bişey olsun görüşürüz seninle diye söylüyor.kalk ozaman yap kırk defa niye soyletiyorsun.pis değilmiş evet değil yaptığımızdan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…