Bir mutlu başlangıcın ilk adımıEki Görüntüle 2226514
Dün gece bu mesajımı aradım ilk ne zaman yazmışım diye. Tabi bide uyuyamayınca
10 Ağustos regl olmam gereken gündü. Ama olmamıştım. Düzenim iyice şaştı diye düşünüyordum çünkü Temmuz ayında da 1 hafta gecikmiştim sonuç negatifti. Dedim bu ayda gecikiyorum denge falan kalmadı diyip korunmaya karar vermiştim :)
Sonra dedim ki en iyisi test yapayım belki sökülürüm stresten falansa diye. Eşim yine gece çalışıyordu sabah gelirken test almasını istemiştim o gün günlerden pazardı.
Sabah eşim gelir gelmez elinden testi aldım yapmaya gittim testi. Önceden olsa o çizgiyi görücem diye içine kadar açar bakardım bu sefer yaptım kenara koydum o sırada WC girdim elimi yıkadım kafamı bi çevirdim ben şok çizgi var belirgin bayaEşimde artık ümidi kesmişti test alıyordu ama sonuç negatif olmasına o da alışmıştı. Ağlayarak yanına gittim negatif diye ağlıyorum sandı
Hönküre hönküre bu gerçek mi diye sarılıp ağlamıştım. Eşimde aynı şekilde sarılıp kalmıştık öyle. Hey gidi gözümde canlandı
Tam ters durumdayız şuan deseneYeni oldu canım son 1 haftadır falan işkence çekiyorum :)
Sağol canım
Çok sagol cnm.inş çıkmıştır yukarıDoktorlar genelde en kötüsünü söylemeye meyillidir plesantayı Rahime yakın biryerde görse Emin’im ki o şekilde söylerdi. Biraz yukarı çıktı diyorsa çıkmıştır kuzum. Bak geçende örnek vermiştim korkma kuzum hiç. Olmadı bu doktorla devam et diğerine hiç gitme cnm
Kuzum maşallah kızınaİyi akşamlar kızlar
Bugün sonunda şeker yüklemesi yaptırabildim ama sonuçlar pazartesiye kaldı
Benim zilli kız ellerini yumruk yapmış yüzünü kapatmıştı göremedik
972 Gr olmuş. Suyu iyi dedi, gelişimi haftasıyla uyumlu gidiyor dedi
Sadece bebeğin pozisyonu şimdiki gibi kalırsa sezeryan olmak zorundasın dedi.
Karnımda yatay şekilde duruyor. Kafası solda poposu sağda.
Bir de bel ağrıların böyle devam ederse normal doğum yapamazsın dedi.
Bebeğin bu duruş şekli de ağrı yapar dedi doktor.
Aynen yapmasak b.k götürecek haberi yok. Yapıyoruz ki temiz. Onlarra temiz gelir tabi işten kaçacaklar ya bide ondanValla aynı benim kocam.bwn yapınca da o çocuğa bişey olsun görüşürüz seninle diye söylüyor.kalk ozaman yap kırk defa niye soyletiyorsun.pis değilmiş evet değil yaptığımızdan dolayi
Kuzu zaten yemek ve bulaşık en çok ayakta kaldığımız durumlar o yüzden belin ağrıyor dikkatli olAmin kuzum inşallah inşallah
Ben inanıyorum annesi çok güçlü Uras dahada güçlü olucak❤
Senin dahada güzel haberlerini alıcaz canım Allahın izniyle
Canım normalde yaptığım tek 2 şey var.
Yemek ve bulaşık onun dışında hiçbirşey yapmıyorum.
Onlar bile yetiyor bel ağrıma yinede çok şükür bugünümüze
Eşim sağolsun geldi dükkandan akşam yemeğini yaptı belim çok ağrıyo diye
Beraber yedik geri dükkana gitti
Bu arada Eren paşaya ve sana maşallah
Tam sivrelmiş göbüş
Eki Görüntüle 2226514
Dün gece bu mesajımı aradım ilk ne zaman yazmışım diye. Tabi bide uyuyamayınca
10 Ağustos regl olmam gereken gündü. Ama olmamıştım. Düzenim iyice şaştı diye düşünüyordum çünkü Temmuz ayında da 1 hafta gecikmiştim sonuç negatifti. Dedim bu ayda gecikiyorum denge falan kalmadı diyip korunmaya karar vermiştim :)
Sonra dedim ki en iyisi test yapayım belki sökülürüm stresten falansa diye. Eşim yine gece çalışıyordu sabah gelirken test almasını istemiştim o gün günlerden pazardı.
Sabah eşim gelir gelmez elinden testi aldım yapmaya gittim testi. Önceden olsa o çizgiyi görücem diye içine kadar açar bakardım bu sefer yaptım kenara koydum o sırada WC girdim elimi yıkadım kafamı bi çevirdim ben şok çizgi var belirgin bayaEşimde artık ümidi kesmişti test alıyordu ama sonuç negatif olmasına o da alışmıştı. Ağlayarak yanına gittim negatif diye ağlıyorum sandı
Hönküre hönküre bu gerçek mi diye sarılıp ağlamıştım. Eşimde aynı şekilde sarılıp kalmıştık öyle. Hey gidi gözümde canlandı
Ağzım.yorulucagina kalkıp yapiyim diyorum onada karışıyor evde çocuk var yapmasan olmuyor.Aynen yapmasak b.k götürecek haberi yok. Yapıyoruz ki temiz. Onlarra temiz gelir tabi işten kaçacaklar ya bide ondan
Canım sanki sen benim için girmişin usg ye benim bebişde yan pozisyonday 'di en son ben de hissediyorum bazen sağ taraf bazen sol taraf yusyuvarlak elime geliyo ya poposu ya kafası , benimde bel ağrım çok uzun süreli oturma yatma yürüme ayakta kalma hepsi bel ağrısı yapıyo, inş herşey yolunda giderde normal doğum yaparsın, benim zaten sezeryan olacakİyi akşamlar kızlar
Kızlar geçen kötü haber vermiştim bana etkileniyorsun demiştiniz.
Bugün 2 ayrı iyi haberim var.
Geçen günlerde doğan bebeğimiz çok iyi Hatta düşük kilolu doğmuş diye örneğini vermiştim. ameliyata girmiş 1de çıkmış maşallahı var en zor kısımları atlattı hayata tutundu hayırlısıyla
Bir arkadaşımız daha yapmıştı Doğum o da ameliyata girmeyi bekliyor birkaç değere bakıyorlar, onlar düşünce almak zorundalar diye.
Mutlu haber vereyim dedim içimden geldi :))
İnşallah benim urasımın da böyle güzel haberlerini vermek nasip olur
Herkesin farklı bir derdi var allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhh
Oy yerim o boks yapan elleri.. canım çıkacaktır daha yolumuz çok uzun merak etmeyin. Hareketleri de hissedebiliyorsan bu da iyi bir şey sanırımCnm benim tam aksine sanki dışarı cikacakmis gibi vuruyor yuruyemiyorum düşünün aniden bağırmaya başladım artık.resmen Canm acıyor içerde dans ediyor kızım da diyork i anne kardeşim bokscu olacak
Anladım canım. Geçmiş olsun. Diyetle düzelir merak etme.. bolca su da içmeyi ihmal etmeAclik 99 ama tokluk 224 sinir 140 baya yüksek cikti.doktoruma gittim yarin hastane 100 luk yapilacak
Maşallah canım kuzun büyümüşİyi akşamlar kızlar
Sen camasirlar diyince aklima geldi onlarca işim var yapilacak bebekten önce. Halilar yikanacak koltuklar silinecek ,odami diger odaya tasiyip bebek odasi yapilacak. hastane cantasi hazırlanacak .Tabi bebek kiyafetleri de yikanacak .Oo my goodOh ne güzel işte :))
Bende birikmeden yapayım dedim aldıkça yıkayıp ütülerim rahat olur :)
Canim senin tarif ettigin sekilde duruyor benim kizimda.Doktor bebek ters duruyor dedi raporada makat gelis yazmis.Bel agrisi cok cekiyorum bende acaba bu yüzden miymis. Cok sasirdimİyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar kızlar
Bu arada sabah 1 ay önce gittiğim Prof gittim zaten 2 tane gebeler e.bakan var 2.önce gittiğim dOct di.bana bir ay önce gittiğim çıkar merak etme.demişti
Bugün için randevu vermişti perinatolog bölümünde baktı .ben 2 önce. Gittiğimi söylemedim hemen soruyorlar ya kaçıncı gebeliğin diye 3.ama bir tane kızım var ilki Spina bifidadan dolayı sonlandirildi felan dedim bebeğe baktı kafasına omuriligi ne kalbine sonra suyuna baktı normal.dedi ben bir daha söyledim previa var diye baktı yukarı çıkmaya başlamış. Dedi şaşırdım dahada çıkar dedi cikmazsa da sorun değil. Dedi.ağzım açık dinledim sonra dedimki hocam diğer drlar rahim alınmasından felan bahsediyorlar yok cnm daha çıkar bu dedi.hocam yapisikmi dedim sen beni dinlemiyor musun dedi azıcık yukarı çıkmış dedi beni nasıl hatırlayacakki 5 dakika gördü sonuçta az birsey çıktığını nasıl. Anlayacak anlamadım 2.gün önce. Resmen rahimi kapatmış ben riske atmam. Seni rahmi alırım dedi bu böyle. Dedi hocam sürekli yatiyorum dedim yukarı çıksın diye öyle. Birşey yok dedi.normal.hayatına dev et dedi bak ne kadar streslisin eşinide strese sokmussun dedi.kızlar ben bu durumdan birsey anlamadım dr açaba benim i korkutmak istemedi numarasini verdi kanaman olursa direk beni ararsın diye
Gerçi 2 gün önce gittiğim. Dr.da vermişti numarasini.şimdi 2.gün önce. Gittiğim. Dr 14 Şubat a bugünkü gittiğim 15 Şubat a verdi .be ne yapacam şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?