2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bir mutlu başlangıcın ilk adımı

Çok sagol cnm.inş çıkmıştır yukarı

İyi akşamlar kızlar
Bugün sonunda şeker yüklemesi yaptırabildim ama sonuçlar pazartesiye kaldı

Benim zilli kız ellerini yumruk yapmış yüzünü kapatmıştı göremedik

972 Gr olmuş. Suyu iyi dedi, gelişimi haftasıyla uyumlu gidiyor dedi

Sadece bebeğin pozisyonu şimdiki gibi kalırsa sezeryan olmak zorundasın dedi.
Karnımda yatay şekilde duruyor. Kafası solda poposu sağda.

Bir de bel ağrıların böyle devam ederse normal doğum yapamazsın dedi.
Bebeğin bu duruş şekli de ağrı yapar dedi doktor.

Kuzum maşallah kızına
Bebeğin başı solda demişsin aşşa kanala doğru yer değiştirme ihtimali var canım
Eğer öyle olursa normal yapabilirsin.
Benim kızın başı aşşada mesala, bazen sol tarafıma doğru çıkıyor gibi hissediyorum
Belin için ayrıca geçmiş olsun :)

Valla aynı benim kocam.bwn yapınca da o çocuğa bişey olsun görüşürüz seninle diye söylüyor.kalk ozaman yap kırk defa niye soyletiyorsun.pis değilmiş evet değil yaptığımızdan dolayi
Aynen yapmasak b.k götürecek haberi yok. Yapıyoruz ki temiz. Onlarra temiz gelir tabi işten kaçacaklar ya bide ondan

Kuzu zaten yemek ve bulaşık en çok ayakta kaldığımız durumlar o yüzden belin ağrıyor dikkatli ol
Teşekkür ederim kuzumm

Yaaa

Bende bulayım ilk mesajımı

Ayyyy sayfalar baya ilerlemiş giremiyordum bayadir oku oku bitmedi.benim.oglan hastaydı onunla uğrasmaktan bittim yeminle.allah sağlığıyla sınamasın yavrularimizi.gece boyu uykusuz kalmak mahfettiler beni küçükte hareketli sürekli tekmelerini yiyorum.bugunde tüm gün valiz hazirla yoruldum kanepenin üzerinde uyuya kalmisim.yarinda bizim minnagi görmeye gidicem şekere bakılacak yükleme yapılmadan açlık tokluk olarak.baya yoğun olucam yani bebeğin eksiklerinin bir kısmını aldım bebek beziydi.islak mendil.pisik kremi.otribebe.gogus pedi kıyafetler filan.ankaradada diğer eksiklerini alicam bakalım.ayyy kaçıncı haftaya geldim valla daha farkında değilim kosturmadan zaman çok çabuk geçiyor ikinci gebelikte

Canım sanki sen benim için girmişin usg ye benim bebişde yan pozisyonday 'di en son ben de hissediyorum bazen sağ taraf bazen sol taraf yusyuvarlak elime geliyo ya poposu ya kafası , benimde bel ağrım çok uzun süreli oturma yatma yürüme ayakta kalma hepsi bel ağrısı yapıyo, inş herşey yolunda giderde normal doğum yaparsın, benim zaten sezeryan olacak

Kızlar bu sleepinin yeni doğan bebek setini aldım ben baya beğendim ıslak mendilleri kokusuz saf su ve pamuklu.alt acmasida çok güzel ayriyetten almanıza gerek yok bence benim oglumdan kalan vardı iki tane birini hiç kullanmamıştım ama sleepinin.gonderdikleri alt açmalar çok iyi.bide.pisik kremi olarak Bepanthol aldım internette çok uygun fiyatlar otribebede netten normalde eczaneden almaya kalkınca maliyeti yüksek oluyor.gigus pedinide eee bant aldım 4 paketi 24 aldım netten yine.gogus pedi çok işe yarıyor kızlar mutlaka cantanizda bulundurun.

Kuzucum kötü haberler neydi bilmiyorum ama inşallah bahsettiğin kişiler sağlıkla ayrılırlar..
Uras paşaya gelince de.. yer gök dua üstüne kurulu kuzum. En basidi yeğenim. O kadar zorlu sınavlardan geçtik ki biz onunla alakalı.. %99.99 riskli ameliyatları atlattı çok şükür.. ama çok dua ettik, edildi.. rabbim hepsini kabul etsin. Uras paşa için de sürekli ediyorum. Dün hastane de bile ablamla konuşurken aklıma geldin yine konuştuk andık. Dualarımıza kattık.. ve en önemlisi Allah dermansız dert vermesin. Bizlerin ki en azından bir tedavi şansı var. Doğru ellerde, çok güzel sonuçlar elde ediliyor emin olabilirsin. O yüzden rabbim en iyileriyle karşılaştırsın inşallah... hiç olumsuz düşünme kuzum. Her şey çok güzel olacak

Cnm benim tam aksine sanki dışarı cikacakmis gibi vuruyor yuruyemiyorum düşünün aniden bağırmaya başladım artık.resmen Canm acıyor içerde dans ediyor kızım da diyork i anne kardeşim bokscu olacak
Oy yerim o boks yapan elleri.. canım çıkacaktır daha yolumuz çok uzun merak etmeyin. Hareketleri de hissedebiliyorsan bu da iyi bir şey sanırım

Aclik 99 ama tokluk 224 sinir 140 baya yüksek cikti.doktoruma gittim yarin hastane 100 luk yapilacak
Anladım canım. Geçmiş olsun. Diyetle düzelir merak etme.. bolca su da içmeyi ihmal etme

Maşallah canım kuzun büyümüş
Şuanki pozisyonları çok bir şey ifade etmez cnm. Daha yerleri bol. Döner dururlar :)) bazıları son ana kdr dooum pozisyonundayken son hfta bir bakıyorlar ters dönmüş. O yüzden en hayırlısı neyse o olsun güzel düşün canım.

Oh ne güzel işte :))
Bende birikmeden yapayım dedim aldıkça yıkayıp ütülerim rahat olur :)
Sen camasirlar diyince aklima geldi onlarca işim var yapilacak bebekten önce. Halilar yikanacak koltuklar silinecek ,odami diger odaya tasiyip bebek odasi yapilacak. hastane cantasi hazırlanacak .Tabi bebek kiyafetleri de yikanacak .Oo my good

Canim senin tarif ettigin sekilde duruyor benim kizimda.Doktor bebek ters duruyor dedi raporada makat gelis yazmis.Bel agrisi cok cekiyorum bende acaba bu yüzden miymis. Cok sasirdim

Canım bu doktor doğuma giriyor mu? Güzel bir haber değil mi sevindim canım yukarı çıkmasına bence 14 ünde de git 15 inde de

Evet giriyor cnm iki gün once gittim.ya hemen çıktı sen 16 sinda gelmişsin dedi bende kasılmam oldu geldim idris beyi de bulamadım dedim.yalan söyledim. Yani

Maşallah kuzuna canım Daha doğuma var döner bebek merak etme

Kızlar ben bebeğim için %100 doğal bio bakım ürünleri kullanacağım. Islak mendili sulu dahi olsa asla kullanmayacağım sadece elleri için olur en fazla. Bebek bezi de burda bio bezler var internetten sipariş ediyorsun aylık gönderiyorlar sana ellinde kalırsa tekrar onlara gönderebiliyorsun. Bizim bakım rutinimiz şimdiden hazırlanmaya başlandı :))) tabi en son alacağım bunları Allahın izniyle 35 haftalık olalım da miniğimle

Canim cok sevindim gozun aydin. Bak demistim sana doktordan doktora farkediyor diye :) İnsallah daha da cikacak yukari inaniyorum ben. Peki bu gittigin drlar devlette mi ozelde mi ? Ozelse ne kadar ucret verdin cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…