2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Teşekkür ederim kuzumm
Suyu biraz arttırmam lazım evet, sıcak tutmaya çalışıyorum canım ama ayaklar çoğu zaman buz
Canım geçmiş olsun.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın :)

Canim cok sevindim gozun aydin. Bak demistim sana doktordan doktora farkediyor diye :) İnsallah daha da cikacak yukari inaniyorum ben. Peki bu gittigin drlar devlette mi ozelde mi ? Ozelse ne kadar ucret verdin cnm ?
Cnm ben hala emin değilim 2 günde bu kadar olumlu konuşması beni daha da suphelendirdi internette de dr hakkind a çok konusturmayan hersey e olumlu bakan diye yazıyor bu gittiğim yer samsun 19 mayis tip fakultesi asistanlara ücret odemiorsun ama Prof oduyorsun geçen ay muayene olduğumda 122 verdim 1 ay sonra perinatolog iye gel orda bakacam dedi bugunde 165 verdim bir dr var burda aslında medicalparka geçmiş eğitim görevlisi Prof muayenesi 500 ameliyati da 10 binden aşağı yapmiyormus

Kizlar doktoruma yazdım tekrar yükleme yapmama gerek yokmus direk gebelik sekerin cikmis dedi.bugun hemen diyetisyene randevu aldim.moralim bozuldu ins duser
Moralini bozma canım ,diyetle düşer inşallah ,bak benimki düştü şükür ,bu gün dahiliye gittim ölçüm listemi gösterdim aferin sana bravo sana dedi öyle devam et dedi insulin vermiyecem sana dedi ,çok sevindim ama diyete tabiki devam

Teşekkür ederim kuzumm
Suyu biraz arttırmam lazım evet, sıcak tutmaya çalışıyorum canım ama ayaklar çoğu zaman buz

Canım geçmiş olsun.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın :)
Bi ara bende mantar vardı kuzum fitil almaya doktora gidene kadar bol bol su içtim.
Birde sirkeli suyla hem taheretlendim hemde 1 hafta kadar bir bardak suya az sirke katıp içtim geçmişti
Aklında olsun

Kızlar bişey sorucam tecrübeli çalışan annelere. Çalışmaya başlayınca sağıp biberonla veriyosunuz ya bebeğe sütü sonrasında memeyi alıyorlar mı

Aminn kuzum Bir bebeğimiz melek olmuştu geçen ay. Ama gerçekten öyle birşey ki ne kilosu ne hangi organların yukarda olduğu hiçbir şey fark etmiyor öyle mucize bebekler var ki, gerçekten. Herşey Allah’a kalmış ol diyor oluyor. Yiyecek ekmeği varsa yiyor. Ben bunu kabullendim artık. Yinede şükrediyorum çok bambaşka hastalıklar var allahtan diyorum ki tedavisi olan birşey ve sonrasında yaşıtları gibi oluyor. İnşallah bende mucizemi sağlıkla getiricem dünyaya. Öyle olmasa bile tek nefesi yeter şu zamanlarımdan pişman olmam
Allah razı olsun bu arada çok teşekkür ederim

Aynen daha dün gibi hamile olduğumuzu öğrenip buraya yazdık hepimiz :) şimdi cinsiyetler isimler belli. Bir kaç haftaya da doğum yapacağız inşallah
Bana heyecan basıyor düşündükçe yaa. Hayal edemiyordum bu haftaları. Gerçekten az kaldı artık :))

Bana heyecan basıyor düşündükçe yaa. Hayal edemiyordum bu haftaları. Gerçekten az kaldı artık :))

Yavaştan hastahane çantaları da hazırlanacak. Sanırım en büyüğü benimki olacak malum 4 gün kalınıyor hastahanede fransada normal doğum sezeryan 1 hafta :)))

Kuzum benimde en son makat gelişti ama doğuma kadar değişiyormuş son anda makat dönüşe gelen bebekler bile oluyormuş o yüzden ben şimdiden moralimi bozmuyorum en son doğuma kadar bile değişebilir

Canım e nabızdan gizleyebilirsin bilgilerimi kimse görmesin diye o şekilde göremiyor diye biliyorum

Bende pamuklu suyla silmeyi düşünüyorum canım sonra da yıkarım.

A April wind BellaCiao benim kız da kıpır kıpır maaşallah ama 28. Haftadan sonra hareketler azalıyor diye biliyorum bazen öyle bir vuruyor ki istemsizce bağırıyorum

Kuzular bu arada geliş pozisyonunu şimdiden hiç kafaya takmayın.
Kendi Doğum esnasında bile dönebiliyormuş.
Önceden dönmesini isterseniz egzersizler vs oluyor. Denersiniz Ben normal çok istiyordum o yüzden bir ara bunu araştırıp birkaç sayfa kaydetmiştim kenara koymuştum son haftalarda işime yarar belki diye. Onları da paylaşırım :))
Bana normal yaptırmazlar zaten ama o hastanede kesinlikle normal Doğum yapmak istemiyorum fobi oluştu hastaneye karşı. O yüzden dua ediyorum dönmesin diye

Kuzu 32-33 olana kadar daha böyle hissetmeye devam iyice alanları daralana kadar
Benide zonklatıyor maşallah ne güçlüler dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…