2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aaaa maşallah kızlar siz iyi gidiyorsunuz. Valla ben neredeyse doguracam diyorum göbeğim o hali aldı. Ekstra birşey yapiyormusunuz
Ben 6-7 kilo aldım canım yiyorum yani kendimi kısıtlamadan, yürüyüşü falan da bıraktım hava soğuyunca :) göbek biraz iç karınla alakalı sanırım

Kizlar simdi Kagan hocadan dinledim de bebekler 20. haftadan sonra en cok bas aşağı pozisyonu tercih ederlermiş. 30. haftaya kadar yuzde doksani asagi dönmüş oluyormus. Benim kizim hep makat gelis duruyor. Bakalim son uc haftada neler olacak

Benimki de son kontrolde makat gelişti kuzum

Benim en son gittiğimde göbeğimin oradaydı başı ayakları sağdaydı. Doktorum daha erken döner dedi inş döner normal doğum istiyorum çünkü

Ben de 7 bitiyor 8den gün alıyoruz diye biliyordum. Kim soruyorsa 7 mi ayımdayım diyorum .Çaktırma göbuş büyük işime geliyor herhal
Çok farketmez yaa doktorlarda aslında bazen 28 haftaya 7 ay diyorlar düz hesap olsun diye :))
Ama bu seferde son aylarda hala doğurmadın mı diye soru almak can sıkar dkkat et

Masallah canim kilonda iyi
Evet canim benim bebek tam o pozisyonda.anne icin en ideal olanmis.bebek sol tarafta basi asagidaysa mideye baskida olmuyormus.bugun hic yanmadi midem mesela

Lusi . Evde mobilya besigim var ve büyük pek kullanamadım asansörlü sallanıyor çekmeceli. Ama buna ufak ve normal birşey aldım bunu senin dedim .iyi mi yaptım bilmiyorum daha kurmadım kartonunda görselini gönderiyorum .herşey aynı sadece tekerlikler farklı biri tekerlekli biri de düz . kurduğumda tam foto atarım. Bebek arabasida bu

Çok farketmez yaa doktorlarda aslında bazen 28 haftaya 7 ay diyorlar düz hesap olsun diye :))
Ama bu seferde son aylarda hala doğurmadın mı diye soru almak can sıkar dkkat et
Orası doğru ben geç söyledim gerci. Bide cinsiyetini de bizimkilere yeni dedim. Ama kaynanan sorup duruyor .Bakmadim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…