2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ya kizlar soluma yatmaktan bacagim uyustu artik.sagima en fazla 5 dakika uzaniyorum.sizde dikkat ediyor musunuz
Ben her sabah sırtüstü uyanıyorum
Sola yatarak uyumaya özen gösteriyorum ama sağa da yatıyorum sürekli dönüyorum değiştiriyorum tarafları

Ya kizlar soluma yatmaktan bacagim uyustu artik.sagima en fazla 5 dakika uzaniyorum.sizde dikkat ediyor musunuz
Canım bende yatıyorum bazen. Sürekli sola yatınca kalbime de baskı hissediyorum uyuşma da oluyor öyle olunca dönüyorum sağa. Bebek yatış pozisyonumuzdan rahatsız olunca vücuda sinyal gönderiyormuş zaten :)

kızlar arılı olan 5li uğur bocekli olanda 7 li aldım antenli ve başka bir sitedende her ikisine uygun tulumlar gördüm ikisi bir arada şaşırdım görünce ve dün akşam hemen sipariş verdim onlarda

Uyanır uyanmaz resimmmm diye damlarım buraya
Yaparsıııın hiç şaşırmam
Canım ocak ayı bitiminde 7 olacak inşallah hedef tutarsa ama tutmayabilir bu ay hep ay sonu tartılıyorum şuan 6,5 oldu canım

Evet yaa şuan melike222 ilk hedef

Afiyet olsun canım
Hiiiç ama hiiiç göstermiyon inan ki kuzum zaten 1500ü kızındır yarım kilo suyu olsa yarımda rahim ağırlığı.
2500 kilo yapar eee daha göğüslerde büyümüştür onlarda var
Sana hiç bişey kalmıyo canım geriye
Eki Görüntüle 2229006
Buda kızçemle ben
Benimki yayvan büyüyor normal göbüş gibi
Maşallah kuzum kızcenle sana

Canım neden beğenmesin ki şuan bizim psikolojimiz hassas olduğu için öyle şeyler düşünebiliriz ama sen kendini kötü hissetme süslen püslen makyajını yap kendini iyi hisset
Sende zayif duruyorsun kuzu. Kac kilo aldin?Gerci sen yürüyüşünü falan cok güzel yaptin
Teşekkür ederim canım ben ilk aylardan itibaren kilo aldım garip bir şekilde şuan için 6,5 kilo aldım ama iç karnım geniş heralde dıştan çok büyümedi

Canım maaşallah size de göbüş belli

Benim kalbim ağrıyor. Ben sağ tarafta yatıyorum daha çok ve yastık kessin olacak yoksa olmuyor. Hissediyorumda sağ tarafta olduğunu ama kalbim sanci yapıyor ve uyuyamiyorum

Aldım yine kuzum ya sinirlerimi bozuyorbi de ilk haftalarda almaya başladım artık ödem mi bilemiyorum, bu aralar ama biraz yiyorum dayanamıyorum bakalım ocak sonu fazla kilo almışsam frenlicem kendimi

Gece artik doneceksem bile uyaniyorum o kadar bilinc altima islemis 5 dakika durup tekrar sola donuyorum.yatamiyorum vicdan yapiyorum
Vicdan yapacak birşey yok hiç bilmeyenler allah ne verdiyse yatıyor sonuçta kendine eziyet etme boşuna illa sola yatıcam diye. Dönüşümlü yat rahatsız olacağına

Teşekkür ederiz kuzum, evet belli artık
Ben doktorumada sordum oda sola yat diyince artik umudumda kalmadi
Fark etmeden dönüyorum bazen canım elden bir şey gelmiyor. Bu aydan sonra koltuğa geçiym diyorum yastıkları pofuduk sırtımı dayayınca dönemem orada

Ben yillarca sagima yattim hic sola yatamazdim nasil olduysa alistim.aslinda sağlıklı olan sola yatmakmis
Evet ama kalbe zarar. Sırf bu yüzden geçen pazartesi gittim kardiyolojiye nefes bile almakta zorlaniyorum. Ama yastık çok ise yarıyor. Muhakkak yastıkla yat yastığı iki bacağının arasına köy rahat uyku çekersin

Kızlar ben gece sabaha kadar uyumayıp sonra öğlene kadar uyumayı alışkanlık haline getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…