2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oyy maşallah kuzumm büyümüş serpilmiş Urasss bey

Bende şimdi çektim aşağa bırakıyorum göbüşümü
Maşallah size
Kızlar saatlerdir migrenim var uzandım duş aldım masaj yaptım geçmiyor mahvoldum
Geçmiş olsun kuzum
Kızlar bu da benden Ayna fotosu çekemeyen ben bi açı yakaladım 29. Haftamızda kızımla ben
Ne şirin bi göbüş o öyle maşallah
Teşekkür ederiz canım
gecen hafta hastanede beklerken cekmistim 25+4
Maşallah canım senin göbüş de büyümüş :)
Özendim yarın bende atıcam
Bekliyoruz
Eki Görüntüle 2229006
Buda kızçemle ben
Benimki yayvan büyüyor normal göbüş gibi
Maşallah canım

Lütfen böyle saçma falcıların sözüne inanma sen Allahtan iste. Allah büyük. Ne olursa olsun kardeşin böyle birşey söylememesi gerekirdi .Allahtan ümit kesilmez. Ve bebeğine odaklan onu seç ona yansımasın

Ben zaten 75 kilo ile hamile kaldım canım O yüzden normal kilo alıyormuşum gibi büyüyor göbüş son aylarda nolucak bakalım

Gayet iyisiniz canım maaşallah son aylardan bende korkuyorum

Maşallah size

Geçmiş olsun kuzum

Ne şirin bi göbüş o öyle maşallah

Teşekkür ederiz canım

Maşallah canım senin göbüş de büyümüş :)

Bekliyoruz

Maşallah canım

Teşekkürler canım senden de bekliyoruz bi foto

Nasıl becerdim bilmiyorum kuzum bünyeden sanırım emzirince gider ama bütün fazlalıklar
Umarim gider ya .ozellikle bu hafta kendimi cok cirkin hissetmeye basladim .Ozguvenim kayboldu. Oyle birsey soylemedi ama esim beni artik begenmiyor gibi hissettim bu aksam. Cok moralim bozuldu.Bu arada okuyan olursa tecrübeli anneler de cevap versin sizce öyle beğenmeme durumu falan olur mu eşlerde.

Yalan olmasın benimde yüzüm çirkinleşti gibi geliyor küçük kırmızı lekeler oldu sanki.
Eşime göre aynıyım ama bende kendimi beğenmiyorum. Aslı var mıdır bu duygular nasıl geçer hiçbir fikrim yok ama

Ben yapa bildiğim kadar vücudumu göstermemeye çalışıyorum ve tayt giyiyorum o biraz normalden önce gösteriyor. Bide üstüne sırt yada göğüs dekolteli bir üst giyiyorum ve kalca mi kapatacak uzunlukta saçlar düz hafif makyaj tabi. Kim görüyor asa ne güzel bir hamiş sin öyle tabi özellikle evin ici de dış arda zaten kapalıyım tunik etek eşarp kazak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…