2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimde bebek iki hafta onde gorunuyor ama kizimdada oyleydi bunun sekerle ilgisi varmiki
Varmış cnm.
Ben doktorlara çok söyledim şekerim yok, iri bebek doğururuz diye.
Tabi doktorlar he he deyip şekerine illa bakıcaz dediler.
Şekeri olmasa bile anne adayının, hamilelik şekeri olan annelerde bebek iri olurmuş.
Cnm ya benim de iki hafta öndeydi.
Salı gittiğimde 27+5 dim. Fakat 30+4 ile uyumlu. 3 hafta oldu.
Doktorlar önde diyor ama bence değil zaten iri bebek doğuruyor ailemde ki herkes.
Ben çok zorlanıyorum. Sen zorlanıyormusun?
Goguslerimin altını arada sanki sıkıyorlar, bebek sağa gectimi aman ağlıyor, sola geçtimi anam ağlıyor. Hele yukarı çıktığında varya anlatamam fenalık geçiriyorum.
Artık doğuma hazırlanmak için kasilmalarda başladı.

Benim annanem şeker hastasi.Teyzelerimden biri 5 kilo digeri 4.5 kilo dogmus. Ama hep iriydiler. kilolu doğan teyzelerimden birisi iki tane bebek dogurdu ikisi de 4 küsür dogdular. :) şekerle alakasi da vardir belki ama hep iri yapıliydilar. Aslinda ben de şöyle tombis bir bebegim olsun isterdim ama benim cadi hep zayif gitti simdiye kadar

Bir de sinirlerim bozuldu lcw de güzel bi pijama takımı buldum hatta size de yazacaktım sepete attım bakacağım bir şey vardı ona bakana kadar sepetimden uçtu gittimillet pusuda mı bekliyor ya hemen tükendi
Banada çok oluyor o talihsizlik millet pusuda bekliyor sanırım

Cnm sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar.
Zayıf olması daha iyi diyor doktorlar.
Bizde şeker hastası hiç yok cnm. Hatta şeker düşüklüğü var.
Ya dediğin gibi yapısı iri ise insanın şekerle ne alaka diyorsun bı noktada.

Benimde iri ilkinde de bundada sanki .sabah kahvaltı yaptım kahvaltıda vişne reçel yedim 4o dakka sonra kan verdim sekerim fazla çıktı dedi. Acaba yedigün reçel mi bilmiyorum şubatta kahvaltısız gidip kan verecem.

Benimde bebek iki hafta onde gorunuyor ama kizimdada oyleydi bunun sekerle ilgisi varmiki
Benimki de sürekli önde çıkıyor hatta en son 10 gün öndeydi hem boy hem kilo. Ama şeker çıkmadı şükür . Ben 1.63 falanim zayifim kendimi bildim bileli, esimde iri bir insan değil orta boylu normal kiloda..
Ama benim annemde hep kilolu bebek doğurmuş kardeşim 4 kilonun üzerinde doğdu. Yani kendi değil bebek beslenirmiş yapısı gereği.. sanırım bende ona çektim

Kısmet değilmiş kuzum stoklar yenilenir belki :)
Ye tabi İpek kızı aç bırakma afiyet olsun

Teşekkürler kuzum

Banada çok oluyor o talihsizlik millet pusuda bekliyor sanırım
İnan aklımdaydın canım yazacaktım da alın diye ama almama fırsat kalmadan bedenler tükendi

Buda benden olsun
Kırpıp öyle gönderdim baya zormus çekmekEki Görüntüle 2229209

Maaşallah canım

Cnm 40 dakka olmaz ki, 1 saat sonra bakıyorlar en erken.
Çok yediysen olabilir.
Bence tekrar yaptır.
Ya herşey bı sorun eskiden ne guzelmiş.
Şimdi yok o yok bu her dakkamiz tetikte geçiyor.

Benimde kasilmalar oluyorda bebegin hareketleri beni zorlamiyor hic canim

Olabilir benim kizimda iki hafta onde gidiyordu sonra normale dondu haftasiyla uyumlu oldu bende babasida oyle iri degiliz

Maşallah canım

Geldimmm bugün dizi izledim ve uyudum öyle geçti günüm bir baktım akşam olmuş yaa

Buda benden olsun
Kırpıp öyle gönderdim baya zormus çekmekEki Görüntüle 2229209

Maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…