2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Üye
Merhaba forumda eski üyelerdenim. Oğlum hızlı kilo aldı. Elimde Sleepy 1 no 5 paket (40'lı her paket) bez var. Hepsini 80 liraya kargo benden vereceğim. İlgilenen olursa piyasa fiyatının çok altında maksat elimde kalmasın. Şu anda aldığım satıcı aynı bezi 146 tl ye satıyor.

Anladım canım erken teşhis edilmiş.
1 tane çocuğun var diye umursamasalar 3 düşükten sonra bakıyorlar pıhtılaşmaya
37.haftaya kadar dayana bilecekmisin canım
Senin için zor olur
Bende normalde reflü ve gastrit var canım birde dediğim gibi aspirinde kullanıyorum.
Kusmadan bigün öncesi midem çok kötüydü ekşiyip durdu,ertesi günde bulantı şeklinde kendini gösterdi kusmama sebep oldu.
Bu ara bebeğin gelişimi aradaki farkı kapatsın diye kendimi zorlaya zorlaya yedim onlar tetikledi heralde.
Doktora gidince ilk işim bunu sormak olucak canım sağolsın
Çok sağol kuzum.
Ara mı verdiydiki acaba benim bulantı.
Bakalım doktor ne dicek gidince sorayım

Eki Görüntüle 2229854 Bu da 98 kg benden size bir fotoğraf.
Kızım az önce çekti. nasıl görünüyorum merak ettim de
Maşallah canım size
Azcık tontik ve şirin görünyosun
Ayy herşeyde inadına yere düşüyor sanki

Az buçuk banada midedeki sorundan kaynaklı gibi geliyor canım.
Bugün doğru düzgün hiçbişey yiyemedim.
2 öğünüde yoğurt ve ekmekle geçiştirdim.
Midemin yanması boğazımı yakıyor
Naneye gebelikte bir sıcak bakamıyorum canım,zararı var sanıyordum
Tamamen hiç geçmedi canım bir an bir geliyor bulantı gitmiyor ve saati de belli olmuyor çok sinir bozucu gerçekten

Maaşallah canım
Senin için çok zor oluyordur canım
Benim geçmişti bi rahat nefes almıştım
Bugün gidince sordun mu peki canım doktoruna
Bulantı için birşey dedi mi
Erken doğum olmasın kuzum hiç birimizin Allah korusun bebeklerimizi

Bir doktordan dinlemistim ilk uc ay ve son uc ayda bulanti normal diyordu.benimde ara ara mide bulantim oluyor ama hafif oluyor.sen genede ihmal etme idrar yolu enfeksiyonuda yapiyor.gecmis olsun canim
Çok sağol canım verdiğin bilgi rahatlattı :)
İdrar yolundan pek şüphelenmiyorum ama oladabilir en iyisi mi gidince doktora söyleyip tahlil istemek

Ben netten baktım zararsız olanlar arasında nane yazıyor canım. Kuru nane tabi. Bir fincanı geçmeyecek şekilde , bir çay kaşığı atıp demleyip içtim ben. Ama doktora sorulabilir tabi

Ben netten baktım zararsız olanlar arasında nane yazıyor canım. Kuru nane tabi. Bir fincanı geçmeyecek şekilde , bir çay kaşığı atıp demleyip içtim ben. Ama doktora sorulabilir tabi
Az bişey katıp içeyim olmazsa kuzum sağol bilgilendirdiğin için ❤

Kızlar meraba yaklaşık 10 gündür yazamadım ama takip ettim kizkardesimde kalıyorum okullar tatil olduğundan beri sağolsun yemeğimi dahi önüme getiriyor çok ağırlastim ben sanki taş gibi gobegim ve hiç durmuyor hareketleri.bilmiyorum normalmi geceleri donemiorum çarşıya indim 2 saat ama yuruyemedim plesantada n dolayimı anlamadım eve gidince neyapacam bilmiorum .Allah yardımcımız olsun.

Sukur kizlar bir seyim yok sadece tekerlek patladi yirtildi park ettim arabayi taksiyle dondum geri eve
Nazara mi geldin kuzu ya dikkat et. Cok gecmis olsun .Istersen bi sadaka falan ver.Bizim burda öyle yaparlar musibeti savuştursun diye. Allah korumuş cok şükür.

Doktor dinlenmeni söyledi mi canım yoksa günlük hayatına devam mı ediyorsun ?

Geçmiş olsun canım sen iyiysen tekerlek hal olur. Cana geleceğine mala gelsin

Aman kuzu sana birşey olmasın da gerisi mühim değil.

Şükür bişey olmamış sana canım bununla geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun verilmiş sadakan varmış. Sana bişey olmasında gerisi hallolur.

Geçmiş olsun kuzum kötü gelmiş iyi geçmiş

Nazara mi geldin kuzu ya dikkat et. Cok gecmis olsun .Istersen bi sadaka falan ver.Bizim burda öyle yaparlar musibeti savuştursun diye. Allah korumuş cok şükür.

Sagolun kizlar valla panik degil ama bi tuhaf oldum allah beterinden korusun hepimizi

melike222 kuzu senin söylediğin programın adı neydi, hastaneyle eşleştiriyordun ya hani ultrason resimleri falan geliyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…