Canım geçmiş olsun bişey olmadı sana dimi ?Ayy kizlar Allah beterinden korusun kaza yaptim lastigim pert oldu
Yetişirsin inşallah canım . Kolaylıklar diliyorumSağolasın canım. şimdilik engel durumum yok. zaten ayrılamam da işlerimi devretmedim henüz.
evde sıkılmıyorum kendime uğraş buluyorum. bebek için son kalan hazırlıkları yapacam umarım yetişebilirim.
Geçmiş olsun canım sende birşey yok dimi?Ayy kizlar Allah beterinden korusun kaza yaptim lastigim pert oldu
Canım geçmiş olsun bişey olmadı sana dimi ?
Geçmiş olsun canım sende birşey yok dimi?
Ayy kizlar Allah beterinden korusun kaza yaptim lastigim pert oldu
Aman kuzu sana birşey olmasın da gerisi mühim değil.Sukur kizlar bir seyim yok sadece tekerlek patladi yirtildi park ettim arabayi taksiyle dondum geri eve
Şükür bişey olmamış sana canım bununla geçmiş olsunSukur kizlar bir seyim yok sadece tekerlek patladi yirtildi park ettim arabayi taksiyle dondum geri eve
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun verilmiş sadakan varmış. Sana bişey olmasında gerisi hallolur.Ayy kizlar Allah beterinden korusun kaza yaptim lastigim pert oldu
Anladım canım erken teşhis edilmiş.Mayıs ayında düşük yaptım kendi dr um izindeydi başka dr a gittim. Tekrar bebek düşündüğümde yine böyle birşey olur mu falan konuştuk... Bu testleri yaptıralım bence dedi ve pıhtılaşma çıktı
37.haftaya kadar dayana bilecekmisin canım32.haftada çalışabilir raporu alırsam eğer 37.haftaya kadar mecburi çalışmak.
benim. ben normalde iş yeri yemekhanesinde yemek yemem. ama son 1 aydır yiyordum ve ekşimem oldu acı su geliyordu. geçen hafta doktora gittiğimde gaviscon ve mide koruyucu verdi. 3 4 gün kullandım ama şimdi iyiyim. yemekhaneden yemeyince sorun yok. kullandıkları yağlardan etkileniyorum. ama kusma olmadı. doktoruna söyle canım mutlaka.
Çok sağol kuzum.Kuzum çok geçmiş olsun. Hamileliğinin sonuna kadar bulantıları olanlar var ama bilemedim şimdi doktoruna danış yine de
Takılma birkaç sivilceye canım bende de var çıkıyor sönüyor boşver :) bırak cildin hava alsın
Maşallah
Maşallah canım sizeEki Görüntüle 2229854 Bu da 98 kg benden size bir fotoğraf.
Kızım az önce çekti. nasıl görünüyorum merak ettim de
Ayy herşeyde inadına yere düşüyor sanki
Az buçuk banada midedeki sorundan kaynaklı gibi geliyor canım.Canim dün benimde mide yanması oldu akabinde hemen bulantı geldi. Yani yanmadan kaynaklı oluyor bence. İlk aylarda ki hormonsal olan bulantı gibi değil bu. Nane çayı yaptın mı? Az birşey demle iç rahatlatıyor . Yada zencefil cayi
Senin için çok zor oluyordur canımTamamen hiç geçmedi canım bir an bir geliyor bulantı gitmiyor ve saati de belli olmuyor çok sinir bozucu gerçekten
Maaşallah canım
Bugün gidince sordun mu peki canım doktorunaBen de son günlerde mide bulantısıyla uyanıyorum oysaki ilk aylar bile böyle yoğun bulantı az gelirdi başıma. Ama daha bugün gittim hersey yolunda. Yani doğum vs görünmüyor daha dedi. Bazen okuyorum gorumda erken doğum diyorlar ama sanmam. Normal bence
Çok sağol canım verdiğin bilgi rahatlattı :)Bir doktordan dinlemistim ilk uc ay ve son uc ayda bulanti normal diyordu.benimde ara ara mide bulantim oluyor ama hafif oluyor.sen genede ihmal etme idrar yolu enfeksiyonuda yapiyor.gecmis olsun canim
Geçmiş olsun kuzum kötü gelmiş iyi geçmişSukur kizlar bir seyim yok sadece tekerlek patladi yirtildi park ettim arabayi taksiyle dondum geri eve
Ben netten baktım zararsız olanlar arasında nane yazıyor canım. Kuru nane tabi. Bir fincanı geçmeyecek şekilde , bir çay kaşığı atıp demleyip içtim ben. Ama doktora sorulabilir tabiMaşallah canım size
Azcık tontik ve şirin görünyosun
Az buçuk banada midedeki sorundan kaynaklı gibi geliyor canım.
Bugün doğru düzgün hiçbişey yiyemedim.
2 öğünüde yoğurt ve ekmekle geçiştirdim.
Midemin yanması boğazımı yakıyor
Naneye gebelikte bir sıcak bakamıyorum canım,zararı var sanıyordum
Senin için çok zor oluyordur canım
Benim geçmişti bi rahat nefes almıştım
Bugün gidince sordun mu peki canım doktoruna
Bulantı için birşey dedi mi
Erken doğum olmasın kuzum hiç birimizin Allah korusun bebeklerimizi
Az bişey katıp içeyim olmazsa kuzum sağol bilgilendirdiğin için ❤Ben netten baktım zararsız olanlar arasında nane yazıyor canım. Kuru nane tabi. Bir fincanı geçmeyecek şekilde , bir çay kaşığı atıp demleyip içtim ben. Ama doktora sorulabilir tabi
Nazara mi geldin kuzu ya dikkat et. Cok gecmis olsun .Istersen bi sadaka falan ver.Bizim burda öyle yaparlar musibeti savuştursun diye. Allah korumuş cok şükür.Sukur kizlar bir seyim yok sadece tekerlek patladi yirtildi park ettim arabayi taksiyle dondum geri eve
Doktor dinlenmeni söyledi mi canım yoksa günlük hayatına devam mı ediyorsun ?Kızlar meraba yaklaşık 10 gündür yazamadım ama takip ettim kizkardesimde kalıyorum okullar tatil olduğundan beri sağolsun yemeğimi dahi önüme getiriyor çok ağırlastim ben sanki taş gibi gobegim ve hiç durmuyor hareketleri.bilmiyorum normalmi geceleri donemiorum çarşıya indim 2 saat ama yuruyemedim plesantada n dolayimı anlamadım eve gidince neyapacam bilmiorum .Allah yardımcımız olsun.
Geçmiş olsun canım sen iyiysen tekerlek hal olur. Cana geleceğine mala gelsin
Aman kuzu sana birşey olmasın da gerisi mühim değil.
Şükür bişey olmamış sana canım bununla geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun verilmiş sadakan varmış. Sana bişey olmasında gerisi hallolur.
Geçmiş olsun kuzum kötü gelmiş iyi geçmiş
Nazara mi geldin kuzu ya dikkat et. Cok gecmis olsun .Istersen bi sadaka falan ver.Bizim burda öyle yaparlar musibeti savuştursun diye. Allah korumuş cok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?