Geçmiş olsun canım son trimester bulantılar geri geliyormuş bazılarında sende sanırım onlardansın umarım hemen geçer kuzum
Bende aynı canım yatıyorum dinleniyorum oğluş boks yapmaya devam ediyor ama yapsın. Yapmayıncs tedirgin oluyor insan
Geçmiş olsun canım son trimester bulantılar geri geliyormuş bazılarında sende sanırım onlardansın umarım hemen geçer kuzum
Bende aynı canım yatıyorum dinleniyorum oğluş boks yapmaya devam ediyor ama yapsın. Yapmayıncs tedirgin oluyor insan
Sağol canım :) Benim aldıklarım hep beyaz, krem tonlarında, soft renkler. Ama eşim çok hevesli diye bugün seçimleri ona bıraktım. :)
ben sadece kumaş içeriğine baktım.
Bence cok tatlislar. Ozellikle fotograf cekimlerinde falan cok seker duruyor bu tarz seyler. Ben almadim cunku yegenimin var bir suru boyle seyleri. Onlari giydirip giydirip cekicem fotolar
Tam tahmin ettiğim gibi canım sağolasın valla gerçekten ❤
Reflü ve gastritim vardı eee birde aspirin kullanıyorum.
Midem son günlerde çok ekşime yapıyordu,üstüne birde bulantı eklendi
İndirdikten sonra eşleşmeyi doktorun cihazıyla yapması lazım kuzum.
Programda sonogram almaya tıkla butonu var.
Onu tıkladıktan sonra gelir bütün işaretli fotolar
Bende o gruba dahil olucam heralde kuzum.
Kızım için beslenmem gerekiyor 2 gündür onu yapamıyorum tek üzüldüğüm nokta orası canım
Maşallah kuzum oğluşuna
Yapsın yapsın yapmayınca insan tedirgin oluyor
Programı indirdikten sonra eşleşmeyi doktorun ultrason cihazıyla eşleşmesi lazım canım.
Muayeneden sonra uygulamada sonogram alma diye bir buton var.
Onu tıklıyorsun,doktorun işaretlediği tüm fotolar geliyor
Akşamüstü bir ağırlık geldi ki biraz uyumuşum ama açılamadım henüz süt içtim bir şeyler atıştırdım artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum rahat hareket edemiyorum sen nasılsın canım?
Kızım için beslenmem gerekiyor 2 gündür onu yapamıyorum tek üzüldüğüm nokta orası canım
Maşallah kuzum oğluşuna
Akşamüstü bir ağırlık geldi ki biraz uyumuşum ama açılamadım henüz süt içtim bir şeyler atıştırdım artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum rahat hareket edemiyorum sen nasılsın canım?
Programı indirdikten sonra eşleşmeyi doktorun ultrason cihazıyla eşleşmesi lazım canım.
Muayeneden sonra uygulamada sonogram alma diye bir buton var.
Onu tıklıyorsun,doktorun işaretlediği tüm fotolar geliyor
Ben de ağırlaştığımı hissediyorum tartının da pili bitmiş kaç kiloyum bilmiyorum günde 3 posta kiloma bakmaktan sonunda pil bitti:)
Geceleri çok uyanıyorum bir türlü rahat yatamıyorum göbekten. Oğluş da bazen öyle tekmeliyor ki gıdıklıyor resmen kahkaha attırıyor sıpam:)
Canım az kaldı dayan inanki hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz ama senin plesantadan dolayı bizlere bakarak bir tık daha ağır geçiyordur.
Allah yardımcın olsun
Doğum için karar verdin mi hangi doktora gidiceğine
Cnm haftaya özele bir dr gidip öyle karar verecem Prof yukarı çıkmaya başlamış dedi ama inandırıcı gelmedi bana randevum 14 şubatta o zamana karar verecem artık inş yukarı çıkmıştır küçükte olsa bir ihtimal Herzaman vardır diye ümit ediyorum.
Maşallah kuzum oğluşuna