2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
melike222 ben de indirdim ama muayene olduğumuz zaman eşleştirmek gerek sanırım ne yapmamız gerek canım

İyi yapmışsın canım seçmesi için Onunda seçmeye hakkı var tabi. Biz eşimle aynı tarzdan gittiğimiz için bebişin renkli hiç birşeyi yok

Tam tahmin ettiğim gibi canım sağolasın valla gerçekten ❤
Reflü ve gastritim vardı eee birde aspirin kullanıyorum.
Midem son günlerde çok ekşime yapıyordu,üstüne birde bulantı eklendi
Onlar yapiyormus canim.bende bi ara izlemistim oyle aklimda kalmis.hazir hic bir sey yeme canim hemen kotu etkiliyor

Canım bence eşinin aldıkları gayet güzel zevkliymiş :)
Güle güle giysin oğluşun ❤
Şimdi indirdim de olmadı kuzum beceremedim herhalde teşekkür ederim
İndirdikten sonra eşleşmeyi doktorun cihazıyla yapması lazım kuzum.
Programda sonogram almaya tıkla butonu var.
Onu tıkladıktan sonra gelir bütün işaretli fotolar
Bende o gruba dahil olucam heralde kuzum.
Kızım için beslenmem gerekiyor 2 gündür onu yapamıyorum tek üzüldüğüm nokta orası canım
Maşallah kuzum oğluşuna
Yapsın yapsın yapmayınca insan tedirgin oluyor

melike222 ben de indirdim ama muayene olduğumuz zaman eşleştirmek gerek sanırım ne yapmamız gerek canım
Programı indirdikten sonra eşleşmeyi doktorun ultrason cihazıyla eşleşmesi lazım canım.
Muayeneden sonra uygulamada sonogram alma diye bir buton var.
Onu tıklıyorsun,doktorun işaretlediği tüm fotolar geliyor

Iyi akşamlar kızlar Neler yapıyorsunuz ? Nasıl geçti gününüz ?

Akşamüstü bir ağırlık geldi ki biraz uyumuşum ama açılamadım henüz süt içtim bir şeyler atıştırdım artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum rahat hareket edemiyorum sen nasılsın canım?

Mideni bulandırmayan şeyler varsa onları tüket canım. Doktora git görün ama yinede. Kızın için üzülme senin depoladıklarından alıyordur o

İyim canım bende ağırlaştım gerçekten birde git gite nefesim darlanıyor

Programı indirdikten sonra eşleşmeyi doktorun ultrason cihazıyla eşleşmesi lazım canım.
Muayeneden sonra uygulamada sonogram alma diye bir buton var.
Onu tıklıyorsun,doktorun işaretlediği tüm fotolar geliyor
teşekkür ederim canım kontrole gidince unutmazsam söyleyeyim doktora

Ben de ağırlaştığımı hissediyorum tartının da pili bitmiş kaç kiloyum bilmiyorum günde 3 posta kiloma bakmaktan sonunda pil bitti:)
Geceleri çok uyanıyorum bir türlü rahat yatamıyorum göbekten. Oğluş da bazen öyle tekmeliyor ki gıdıklıyor resmen kahkaha attırıyor sıpam:)

Cnm haftaya özele bir dr gidip öyle karar verecem Prof yukarı çıkmaya başlamış dedi ama inandırıcı gelmedi bana randevum 14 şubatta o zamana karar verecem artık inş yukarı çıkmıştır küçükte olsa bir ihtimal Herzaman vardır diye ümit ediyorum.

Anladım kuzum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…