Canım senin fire verenin olmuş,ama döllenen sayın maşallah çok güzel31 tane yumurtam toplandı 18 tanesi olgun çıktı,16 tanesi döllendi ama 6 tanesi 5 güne kadar geldi ve 2 defalık donduruldu üç üç yani ,transferde 3 tane çözmüşler birisi öldü 2 tane transfer ettiler negatifti ,sonra ameliyat oldum transfera hazırlandım 3 çözmüşler 2 tane transfer ettiler 1tanesi çok iyidi donduralım dediler tamm dedik
Teşekkürler canım hepimiz inşallah:)@melankolimm
O ozge3335
Kızlar aldıklarınız çok güzel güzel günlerde kullanın :)
2.bebişi gelcek olanların bir çok eksiği bebiş gelmeden tamam :)
Maşallah canım senin ilerden gidiyormuş.
Ben bırakınca tedirgin olucam ya Allah yardım etsin
Sezeryan mı görünüyo şuan için doğum normal mi
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri cildime bir şey sürmüyorumKizlar bana bileniniz cevap verse. Dun anneme imex in yuz sivilce akne kremini yazdirdim ancak dr um benim hamile oldugumu bildigi icin yazmamis. Kullanamaz zararli demis. Buraya kadar normal de hersey , e ben hep yuzume fonfoton suruyorum bide kuvvetli bir kapatici var dermatol mudur nedir onu suruyodum guzel goruneyim dedim. Internetten de almistim sahte mi degil mi bilmiyorum . Simdi arastirirken sahtelerinin de oldugunu ogrendim. Yani 3 gun kullaniyosam 5 gun kullanmiyorum ama yine de bebegime etki eder mi acaba . Acayip tirstim
İnşallah sorun çıkmaz canım ileri gitmeye devam eder ❤şimdilik ileri gidiyor ama bu böyle devam edecek diye birşey yok dedi. Benim ilki normaldi canım kısmet olursa bunuda normal bekliyoruz şimdlik öyle gözüküyor.Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun hepimizi
Ne zamana kadar çalışmayı düşünüyosun canımMerhaba kızlar,
işe başladım ama çok yoğun. haftaya 7 şubatta, çalışabilir raporu alacağım. umarım çalışabilirim. çok yorgunum. çok hareketli geçiyor günler.
sizler nasılsınız görüşmeyeli. ben telefondan kk'ya girmeyi hiç sevmiyorum. zaman kaybı oluyor mesajların hepsine bakamıyorum. pc den girmek daha iyi . doğumdan sonra da ara ara bakarım herhalde.
Doktorunuzu takdir ettim bende normalde antibiyotik kullanırım yüzümde sivilceler çoğalınca ama hamile kalmayı planladığım anda almadım sürmedim bile ama fondoten kullandım o da salisilik asit var örneğin hiç çalkalamadım bi zararı vs dokunmasın diye fondotenden geçeceğini de ayrıca düşünmüyorum makyaj da yapıyorum oje sürmedim krem kullanmıyorum roll on deoderant kullanmadım tavsiyem cildiniz problemliyse mutlaka bilinen güvenilir markalar kullanın. Ben şimdi çay ağacı yağı sürüyorum söndürüyor ama antibiyotikli krem zararlı diye biliyorumKizlar bana bileniniz cevap verse. Dun anneme imex in yuz sivilce akne kremini yazdirdim ancak dr um benim hamile oldugumu bildigi icin yazmamis. Kullanamaz zararli demis. Buraya kadar normal de hersey , e ben hep yuzume fonfoton suruyorum bide kuvvetli bir kapatici var dermatol mudur nedir onu suruyodum guzel goruneyim dedim. Internetten de almistim sahte mi degil mi bilmiyorum . Simdi arastirirken sahtelerinin de oldugunu ogrendim. Yani 3 gun kullaniyosam 5 gun kullanmiyorum ama yine de bebegime etki eder mi acaba . Acayip tirstim
ben varım canımKızlar bana bir el atın.
Geçen hafta mide ekşimelerim başlamıştı(aspirin kullanıyorum)özellikle ilaçı içtikten sonra.
Dünde bulantılarım tekrar başladı kusmaya başladım
Normal mi bu durum
Son 3 ay için başına gelen duyan var mı
İnşallaaahhh canım benimCanım senin fire verenin olmuş,ama döllenen sayın maşallah çok güzel
3 defalık 2-2-2 dondurulsa daha iyi olurdu kuzum sanki.
Hayırlısı olsun inşallah kuzum kalan 1 tanede kızının kardeşi olsun
İnşallah sorun çıkmaz canım ileri gitmeye devam eder ❤
Amin kuzum inşallah inşallah
Normal doğumda kan ihtiyaçın oldu mu canım
Ne zamana kadar çalışmayı düşünüyosun canım
Zorlanmıyorsan çalışmak beynen rahatlatır senide evde canın sıkılır
Senin hiç geçmedi mi kuzum,senin için çok zor oluyodur.ben varım canımkusmasamda midem bulanıyor zaten hiç geçmemişti ama senin bulantıların devam ederse bi doktoruna danış canım istersen çünkü senin mide bulantın geçmişti
Aynen kuzum herşeyin hayırlısı insan yaşaya yaşaya tecrübe ediyorİnşallaaahhh canım benimValla dr.um öyle donduralım dedi bizde eşimle tamam dedik anlamıyorduk ki neyse öyle daha hayırlısı yapacak bişey yok
Maşşallah canım minik kızcenle sanaBuyrun size 28 haftalık bir minik kız göbeği
İlkinde bilinmeyip sorunsuz gebelik geçiren birçok kişi varmış canımHayır canım sorunsuz bir doğum yapmıştım. Zaten pıhtılaşma sorunum olduğunu da bilmiyordum.
Mayıs ayında düşük yaptım kendi dr um izindeydi başka dr a gittim. Tekrar bebek düşündüğümde yine böyle birşey olur mu falan konuştuk... Bu testleri yaptıralım bence dedi ve pıhtılaşma çıktıSenin hiç geçmedi mi kuzum,senin için çok zor oluyodur.
2 gündür tekrardan kendini gösterince ilk 3 ay gözümün önüne geldi resmen
Gidince sorcam kuzum,belkide mide rahatsızlığım olduğu için bebek büyüdükçe bulantı kusma yaşıyorum diye avutuyorum kendimi
Aynen kuzum herşeyin hayırlısı insan yaşaya yaşaya tecrübe ediyor
Maşşallah canım minik kızcenle sana
İlkinde bilinmeyip sorunsuz gebelik geçiren birçok kişi varmış canım
Maşallah sende onlardansın
Peki nasıl anlaşıldı böyle bir sorunun olduğu
İnşallah sorun çıkmaz canım ileri gitmeye devam eder ❤
Amin kuzum inşallah inşallah
Normal doğumda kan ihtiyaçın oldu mu canım
Ne zamana kadar çalışmayı düşünüyosun canım
Zorlanmıyorsan çalışmak beynen rahatlatır senide evde canın sıkılır
Kızlar bana bir el atın.
Geçen hafta mide ekşimelerim başlamıştı(aspirin kullanıyorum)özellikle ilaçı içtikten sonra.
Normal mi bu durum
Kuzum çok geçmiş olsun. Hamileliğinin sonuna kadar bulantıları olanlar var ama bilemedim şimdi doktoruna danış yine deKızlar bana bir el atın.
Normal mi bu durum
Takılma birkaç sivilceye canım bende de var çıkıyor sönüyor boşver :) bırak cildin hava alsınCuttingcorners
LoveAndMarriage
Kizlar tesekkurederim .
Hamile oldugumdan beri suratimin sol yaninda sivilceler cikti sonuk sonuk ama var yani. Gitmiyolar. Bi duzelse zaten ben normalde fondoton kullanan biri degildim. Ama kotu gorunmekten de hoslanmiyorum. Bi de hamielyken :) kilo almissin duygularin degismis ustune suratimda bisiler cikinca. :)
Neyse cok twsekkuredrim cevaplariniz icin :*
MaşallahBuyrun size 28 haftalık bir minik kız göbeği
kuzu bende makyaj yapiyorum ya .fondöteni pudrası kullaniyorum yani. zaten ozguvenim gitti cirkin gorunmekte istemiyorum .Cok da birsey olmaz gibime geliyor ya.Cuttingcorners
LoveAndMarriage
Kizlar tesekkurederim .
Hamile oldugumdan beri suratimin sol yaninda sivilceler cikti sonuk sonuk ama var yani. Gitmiyolar. Bi duzelse zaten ben normalde fondoton kullanan biri degildim. Ama kotu gorunmekten de hoslanmiyorum. Bi de hamielyken :) kilo almissin duygularin degismis ustune suratimda bisiler cikinca. :)
Neyse cok twsekkuredrim cevaplariniz icin :*
Canim dün benimde mide yanması oldu akabinde hemen bulantı geldi. Yani yanmadan kaynaklı oluyor bence. İlk aylarda ki hormonsal olan bulantı gibi değil bu. Nane çayı yaptın mı? Az birşey demle iç rahatlatıyor . Yada zencefil cayiSenin hiç geçmedi mi kuzum,senin için çok zor oluyodur.
2 gündür tekrardan kendini gösterince ilk 3 ay gözümün önüne geldi resmen
Gidince sorcam kuzum,belkide mide rahatsızlığım olduğu için bebek büyüdükçe bulantı kusma yaşıyorum diye avutuyorum kendimi
Aynen kuzum herşeyin hayırlısı insan yaşaya yaşaya tecrübe ediyor
Maşşallah canım minik kızcenle sana
İlkinde bilinmeyip sorunsuz gebelik geçiren birçok kişi varmış canım
Maşallah sende onlardansın
Peki nasıl anlaşıldı böyle bir sorunun olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?