2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
kuzu bende makyaj yapiyorum ya .fondöteni pudrası kullaniyorum yani. zaten ozguvenim gitti cirkin gorunmekte istemiyorum .Cok da birsey olmaz gibime geliyor ya.

ben de yapıyorum ama çok sık değil. normalde her gün yapardım ama şimdi haftada 1-2. hemde bu süre içinde yüzümü dinlendirmiş oluyorum. leke kremi dışında da krem kullanmıyorum.

Tamamen hiç geçmedi canım bir an bir geliyor bulantı gitmiyor ve saati de belli olmuyor çok sinir bozucu gerçekten

Eki Görüntüle 2229854 Bu da 98 kg benden size bir fotoğraf.
Kızım az önce çekti. nasıl görünüyorum merak ettim de

Maaşallah canım

Ben de son günlerde mide bulantısıyla uyanıyorum oysaki ilk aylar bile böyle yoğun bulantı az gelirdi başıma. Ama daha bugün gittim hersey yolunda. Yani doğum vs görünmüyor daha dedi. Bazen okuyorum gorumda erken doğum diyorlar ama sanmam. Normal bence

İyi akşamlar güzel hamiler cumadan beri yazılanları okuyum dedim ama bayağı yazmışınız bazılarını okudum bazılarını geçtim. güzel güzel fotolar atmışınız. maaşallah hepinize. benim evi toplamaya başladık eşimle ondan foto çekecek yer bile bulamıyorum gerçi ne olursa olsun çekmeliyim

Kızlar hastane cantası ne zaman hazırlamaya baslamayı düsünüyosunuz? Bi de modeli filan var mı onların? Neye göre tercih edecegiz

Bir doktordan dinlemistim ilk uc ay ve son uc ayda bulanti normal diyordu.benimde ara ara mide bulantim oluyor ama hafif oluyor.sen genede ihmal etme idrar yolu enfeksiyonuda yapiyor.gecmis olsun canim

Kızlar hastane cantası ne zaman hazırlamaya baslamayı düsünüyosunuz? Bi de modeli filan var mı onların? Neye göre tercih edecegiz
Kendi çantamı hazırlamaya başlayacağım bu haftalarda bebeğin çantasını 32 hafta gibi hazırlamayı düşünüyorum canım.
Ben yurt dışında olduğum için 2 çanta hazırlıyoruz doğumhane çantası ile oda çantası doğumhane çantasına bebeğin ilk giyeceği takımı battaniyesini koyuyoruz kendimiz için pet iç çamaşırı gecelik koyuyoruz. Birde oda için küçük bavul hazırlıyoruz ben kabin bavulu alacağım 4 gün kalacağımız için yeterli küçük boy bavul :)

Liste yapmakla başladım canım. Liste çanta hazırlamaktan daha zor bu arada. Gereksiz birşey koymak istemiyorum normal doğumda 1 gün sezeryande 1 gün 1 gece tutuyorlar diye biliyorum hastanede.
Kabin boy valiz aldım zaten normalde de ihtiyaç vardı sonrasında kullanırız diye düşündüm . Bir tarafına bebeğin bir tarafına benim ihtiyaçlarımi koyacağım. Birde portbebe cantamiz var onu da aldık mı yanımıza yeterli insallah

Çoğu eksiği de aldım, pijama takımım iç çamaşırım kaldı sadece

kuzu bende makyaj yapiyorum ya .fondöteni pudrası kullaniyorum yani. zaten ozguvenim gitti cirkin gorunmekte istemiyorum .Cok da birsey olmaz gibime geliyor ya.

Aslinda hamile oyuncular da makyaj falan yapiyor da. Beni asil korkutan acickasi su internetten aldigim urun oldu. Orjinal oldugunu nasil arastirabilirim musait olunca ona bakicam

Aslinda hamile oyuncular da makyaj falan yapiyor da. Beni asil korkutan acickasi su internetten aldigim urun oldu. Orjinal oldugunu nasil arastirabilirim musait olunca ona bakicam
Ben Instagram da alişanin karısı buse varolu görüyorum kadın 4-5 defa saçını boyatti galiba hamileliği boyunca.. organik ürünler tercih ediyor sanırım

Ben Instagram da alişanin karısı buse varolu görüyorum kadın 4-5 defa saçını boyatti galiba hamileliği boyunca.. organik ürünler tercih ediyor sanırım
Vallahi onlarin buldugu urunleri bizim almamiz pek mumkun degil. Evime 20.000 tl maas da girse mumkun degil. Onlar deli para kazanip harciyolar hic takip fahi etmiyorum. Mesela eylulu severdim sosyal medya fenomeni ve oyuncu . Bi bktim bebegime sunu aldim bunu bana gonderdiler su urunu kullaniyorum.takipten ciktim. Yani hepimiz burda hamileyiz . Yapabilen var yapamayan var. Uzuluyorum bazi insanlara. Neyse konuyu saptirmayayim.

Evet tabi onlara çoğu sponsorluk karşılığında geliyor zaten ceplerinden birşey çıkmıyor ki. Ben de sosyal medya üzerinden çalıştığım için ne paralar dönüyor biliyorum dudaginiz uçuklar :) neyse bende konu dışına cikmayayim

Aslinda konusmak istedigim merak edip bildiklerimi paylasmak istedigim bir konu ama baska konu uzerinden dedikodu yapariz :))))))

Ben tekerlikli bavula koyayacagim canim oglusta oyle yapmistim rahat oluyor tasimasi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…