2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Doktor dinlenmeni söyledi mi canım yoksa günlük hayatına devam mı ediyorsun ?
Cnm bir dr dikkat et dedi öbürü günlük hayatına devam et ama kanaman olursa gel dedi.zaten ben fazla hareket edemiyorum resmen alttan alttan vuruyor sirt üstü yatıyorum Sürekli.kizimi eylülde dogurdum agustos sıcağında bile.ise gittim son ayda carsilarda gezdim bu başka anlamadım plesanta previa dan dolayı desem internette okuduğum kadarıyla çok hareket etmezlermis benimki tam.tersi birde herkes in benim gibi hareketlerinde kısıtlama olmuyor ben niye böyleyim anlamadım

BU arada ebe mesaj atmış sabah tahlile bekliyorum diye dündu haftaya gidecem
Çarşıya çıktım lohusa pijama si felan baktım bir tane normal pijama aldım bir tane de sabahlikli aldım kız kardeşimin baskısıyla hem.pahali geldi hemde giyilmiyor fazla birde krem istiyordum renksiz oldun.dedi mavi aldirdi hiç hevesim yok ya sanki giyemeyecekmis gibiyim.kendime hiç birşey alaşım gelmiyor

Kendini iyi hissetmediğin zaman dinlen canım her ne kadar günlük hayatına devam et dese de sen kendini daha iyi bilirsin

Canım az kaldı dayan inanki hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz ama senin plesantadan dolayı bizlere bakarak bir tık daha ağır geçiyordur.
Allah yardımcın olsun
Doğum için karar verdin mi hangi doktora gidiceğine

Kızlaaaar yeşil mercimek bebeğe kilo mu yapıyor

Bilgim yok canım folik asit olduğun biliyorum ilk haftakar çok yemiştim ben.
Bebeğe kilo aldırmak istiyorsan bol kalsiyumlu yiyecekler yemen lazım kaşar peynir süt kaymak gibi şeyler. Meyve tüketmen lazım muz kiwi. Birde kemikli etlerle yemek ilik ve kuruyemiş

Merhaba canım senin durumunda normalde dinlenmen lazım bolbol çünkü kanama riskin var benim olmadığı halde kanama riski evden dışarıya 1 adım atmıyorum. Taktir allahın ama daha dikkatli olmanı öneririm. Çarşıya falan inmek doğru değil.

melike222 kuzu senin söylediğin programın adı neydi, hastaneyle eşleştiriyordun ya hani ultrason resimleri falan geliyordu :)
Hello mom kuzum programın adı.
Ben hiç ultrason çıktısı almıyorum,direk görüntüleri telime geliyor.
Şansıma ayrıntılı içinde aynı uygulama varmış ordada aynısı oldu :)
Ayrıca resimde verdiler ❤
Iyi akşamlar kızlar Neler yapıyorsunuz ? Nasıl geçti gününüz ?
İyi akşamlar canım bulantılı birgün geçirdim sabahtan beri yatağa çakıldım kaldım.
Sen napıyosun oğluş boks yapmaya devam ediyor mu

Şimdi indirdim de olmadı kuzum beceremedim herhalde teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım son trimester bulantılar geri geliyormuş bazılarında sende sanırım onlardansın umarım hemen geçer kuzum
Bende aynı canım yatıyorum dinleniyorum oğluş boks yapmaya devam ediyor ama yapsın. Yapmayıncs tedirgin oluyor insan

Sağlıkla giysin çok güzelmiş hepsi canım :)
İnşaallah sağlıkla giydirelim canım.

Eşin çok renkli biri sanırım kıyafetlere yansıtmış :)
Güle güle kullansın oğluşun canım

Sağol canım :) Benim aldıklarım hep beyaz, krem tonlarında, soft renkler. Ama eşim çok hevesli diye bugün seçimleri ona bıraktım. :)
ben sadece kumaş içeriğine baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…