32.haftada çalışabilir raporu alırsam eğer 37.haftaya kadar mecburi çalışmak. Canım çalışabilir alsan bile istediğin an kesip izne ayrılabilirsin diye biliyorum. 37 yi beklemene gerek yok.
evet evet ayrılabilirim ola ki ters bi durum oldu öngöremem çünkü. ama o bile eziyet. sisteme girilen izinler için başkanlığı arayıp düzeltiyorsun tekrar sayılıyor falan sırf uğraşmamak için beklenilir :)
evet evet ayrılabilirim ola ki ters bi durum oldu öngöremem çünkü. ama o bile eziyet. sisteme girilen izinler için başkanlığı arayıp düzeltiyorsun tekrar sayılıyor falan sırf uğraşmamak için beklenilir :)
1350g 37 cm olmuşuz.
Hareketliydik. İyiyiz bakalım şuanlık
Kan verdim genel bi bakalım dedi yarın alıcam ama sonuçları bugün öğleden Sonra yokmuş çinkii
1350g 37 cm olmuşuz.
Kan verdim genel bi bakalım dedi yarın alıcam ama sonuçları bugün öğleden Sonra yokmuş çinkii
doğru diyorsun aslında. bakalım belki de diyecek ki çalışamazsın istirahat etmelisin diyecek. ben kendimi iyi hissediyor olabilirim ama, doktorun önerisi başka olabilir.
1350g 37 cm olmuşuz.