2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben direk Doğum iznine ayrılacağım kızlar hatta öncesinde de bir hafta rapor alacağım. Çünkü eşim 3hafta askere gidecek ben de annemlerin yanına memlekete gideceğim tek kalmayayım diye

Benim de öyle ve bebek baskı yaptığı için böbrekte genişleme başlamış bebek hangi taraftaysa senn diğer tarafına yat kuzu

Ben direk Doğum iznine ayrılacağım kızlar hatta öncesinde de bir hafta rapor alacağım. Çünkü eşim 3hafta askere gidecek ben de annemlerin yanına memlekete gideceğim tek kalmayayım diye

en iyisini yapıyorsun git tabii ailenin yanına. eşinin bedellisi de tam zamanına denk gelmiş doğumdan önce olduğu iyi olmuş. Allah kavuştursun canım.

benim eşim kızım 1 yaşına girdiği hafta gitmişti askere. ve ben 5,5 ay kızıma bakmıştım. gerçekten zor hem iş hem ev hem çocuk herşey üstüme gelmişti. Allah eksikliklerini göstermesin.

Valla hiç bişey almadım, bana öyle resim hiç vermediler hep 4 d, size 4 d çekmiyor mu resim

Esin zevkliymis.gule gule giydir

1350g 37 cm olmuşuz.
Hareketliydik. İyiyiz bakalım şuanlık
Kan verdim genel bi bakalım dedi yarın alıcam ama sonuçları bugün öğleden Sonra yokmuş çinkii
Masallah canim boyuda kilosuda cok iyi

ay senin yüzünü kafani yesinler ya. anlamadim önce inceledikten sonra fark ettim

ay senin yüzünü kafani yesinler ya. anlamadim önce inceledikten sonra fark ettim
Resmî düzden çektim ama çözene kadar birde beni görseydin kuzu Diyorum bu kadın ne yapmış ne resmi vermiş bana böyle. Geç anladım yüz olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…