2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hayatimda ilk defa tartida 70 i gördüm az önce. evlenirken 48 kilo bi insan olaraktan cok içime işledi.
Bu hamilelik enteresan bi hal almaya başladı. Bu niydi gızzzzzzzzz modunda

Resmî düzden çektim ama çözene kadar birde beni görseydin kuzu Diyorum bu kadın ne yapmış ne resmi vermiş bana böyle. Geç anladım yüz olduğunu
Canım gözünaydın :) maşaallah büyümüş annesi.
Bende epeyce bi baktım yüzüymüş ama çoooook sevimli yaaaa.. :)

Amin canım diline sağlık inşallah. Evet çok şükür Doğuma denk gelmedi çok korkuyordum şansıma tam o zamana çıkar diye ama öncesinde gidip gelecek hayırlısıyla.
Çocukla zor olmuştur evet ama atlatmışsınız ne güzel sağlıcakla gidip gelmiş evlendikten sonra ayrı kalmak zor ama sayılı gün artık Allah sağlık sıhhat versin bir an evvel gidip yapsın da aklımızdan çıksın. Benim eşim doktora yapıyordu öğrenciliği yeni bitmişti ki bedelli çıktı yoksa ben de bayağı bir asker yolu gözlerdim

Hayatimda ilk defa tartida 70 i gördüm az önce. evlenirken 48 kilo bi insan olaraktan cok içime işledi.
Canım kaç yıllık evlisin bir de ilk bebiş mi merak ettim:) ben de 48 kilo evlendim ne kadar çabaladıysam hiç kilo alamadım ama şimdi gebelikten dolayı 60 falan oldum:) sanki karnımda top varmış gibi:))

Kızlar çoooook uykusuzum..
Allah aşkına bir öneride bulunun. Bacaklarımda çok fena kramplar kasılmalar ağrılar var. Yatırtmıyor. Oturtmuyor. Özelliklede dizimle ayak bileğimin arasında.
3-4 saatlik uykuyla duruyorum.
Magnezyum,kalsiyum,vitamin, kan ilaçlarımı kullanıyorum zaten.
Başka bir önerisi olan var mı?

Yaa bende kiloya takılan biri değilim ama evlendikten Sonra almıştım. 50 kilo olmak istiyorum bende tekrardan
Canım gözünaydın :) maşaallah büyümüş annesi.
Bende epeyce bi baktım yüzüymüş ama çoooook sevimli yaaaa.. :)
Sağol kuzu

Soda tüket canım.
Ama doktoruna danış bu konuyu bence. Takviye alıp hala devam ediyorsa başka bir sebebi olmasın canım. Kalsiyum diyecektim onuda kullanıyormuşsun çünkü. Ama bu uykusuzluk hali bendede var istediğim gibi uyuyamıyorum sıkıntı çekiyorum.

melike222 benimde mide bulantılarım geri döndü bu arada kuzu yazamamıştım fırsat bulup dün.
Şimdi de aklıma gelmişken yazayım dedim.
Çıkartmıyorum ama rahatsız eden bir bulantı gelip gidiyor 1 haftadır.

Yoğurt ve süt dedi benim doktorum canım yeterli miktarda alıyor musun acaba ? Bir de yoğurdu ara öğünde yemek gerekiyormuş yemeğin yanında falan değil. Ayrıca yemediğin sürece faydası olmaz dedi

Bugün iyiyim şükür canım
Yinede doktora gidince ilk işim sormak olucak
İnşallah yeterli gelir benden aldıkları
Canım banada nedense o profun söyledikleri hiç inandırıcı gelmemişti.
İnşallah içine sinen bir doktora biren önce karar verirsin canım,c.tesi günü sana bahsettiğim previalı olan arkadaş sezeryan olucak.
Gelişmelerden senide haberdar ederim.
Ayrıntılıda öğrenmişlerdi bu sorunu ogünden beri hiç kalkmadan yatıyordu

1350g 37 cm olmuşuz.
Hareketliydik. İyiyiz bakalım şuanlık
Kan verdim genel bi bakalım dedi yarın alıcam ama sonuçları bugün öğleden Sonra yokmuş çinkii
Maşallah canım çok güzel büyüyorsunuz
Yarın gidince tekrar göstercek mi

Sağol cnm benim.Subat annelerindede bir arkadas var bugün doğumu onunkini polat dursun yapacaktı previada çok ünlü bir dr.sanki ben doguriyormus gibi heyecanliyim.

A April wind cnm masallah kuzuna kilosu da çok iyi ..

Valla genele baktım da hepimizde bir uykusuzluk mevcut. böyle böyle halsiz düşüceZ.
Soda epeydir içmiyordum, bir arkadaş daha önerdi. İçeyim bari. Mahvetti kramplar beni.
Yoğurt ve süt dedi benim doktorum canım yeterli miktarda alıyor musun acaba ? Bir de yoğurdu ara öğünde yemek gerekiyormuş yemeğin yanında falan değil. Ayrıca yemediğin sürece faydası olmaz dedi
Süt hergün 1-2 bardak içiyorum canım. Hazır sütü kaynatıp içiyorum.
Yoğurdu annem sağolsun inek sütü ile kendi yapıyor, bize taze taze getiriyor ama onuda yemeğin yanında yiyordum. Ayrıca tüketeyim bundan sonra.
Ondan mı faydası olmuyor acaba.
Öyle kramplar girdi ki gece, eşim bile korktu.

Desene son 3 ayıda bulantılı geçircez
Sağlık olsun kuzu napalım az kaldı Allahın izniyle
Bi kere çıkarttım canım bende çok çıkartmadım,doktora gidince sorcam.
Sen sordun mu bugün aklına geldi mi
Hayırlısı olsun canım dört gözle haber bekliyorsundur :)
Benim bahsettiğim arkadaşta şubat annelerinden :)

melekci ssğol canım

Yok kuzu sormadım bulantım olmadı bugün o yüzden aklıma gelmedi hiç, az önce hatırladım :))
Ben ilk 3 ayı bile daha rahat geçirmiştim. Son 3 ay beni zorlamaya başladı bile. Sonumuz hayrolsun inşallh

Cnm dogurmus çok sukur ameliyati 2 saat sürmüş ama rahmi alınmamış ama iyiki erken aldik bebisi demis.bebiside masallah 3.500 dogmus .

İnsan not etmedi mi unutuyor kuzum,hoş ben not ettiğimide unutuyorum
Az kaldı kuzum dayan inşallah sorunsuz sıkıntısız son 3 ayıda atlatıp miniklerimize kavuşucağız

Dene canım, doktorum ilk yoğurt yiyor musun dedi sonra da yemeğin yanında yeme dedi etkisi değişiyor ki üzerinde durdu :) ben birkaç gündür yemiyorum bacağıma kramp giriyor mesela. İnşallah geçer seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…