2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm dogurmus çok sukur ameliyati 2 saat sürmüş ama rahmi alınmamış ama iyiki erken aldik bebisi demis.bebiside masallah 3.500 dogmus .
Maşallah canım bebişe çok güzel beslenmiş
Previada erken alınması gerek diye duydum canım bende.
Aşşa yukarı seninde bir 5-6 hafta sonra alınması lazım hem senin hem bebek için tehlikeli.
Ayrıca canım doğumda sana kan gerekebilir tanıdıklarına şimdiden haber vermen iyi olur

Eşler arasındaki olay büyüdüğü zaman ister istemez tüm aileyi etkiliyor canım
İnşallah sorunlarını biran önce hallederler,eşler arasında huzursuzluk olması iyi olmuyor.
Kendimden biliyorum eşimle ufacık bir sorunda tüm günü stresli geçiriyorum

İnsan not etmedi mi unutuyor kuzum,hoş ben not ettiğimide unutuyorum
Az kaldı kuzum dayan inşallah sorunsuz sıkıntısız son 3 ayıda atlatıp miniklerimize kavuşucağız
İnşallah kuzumm. Evet o unutkanlık oluyor yaa :)
Kuzu hiç stres yapma yaa konuşsunlar bakalım bi çözülür elbet sorunlar. Ne oldu bilmiyorum ama takma sen kafana. İnşallah düzelir araları canımm.

Sorma kuzum 2 yıl oldu az bi zaman da değil. Önceden pek takmıyordum da şimdi hamilelikte daha çok düşünmeye başladım düşündükçe strese giriyorum strese girince bebeğimi etkiliyorum diye üzülüyorum. İnşallah halledilir sorun teşekkür ederim
İnşallah kuzumm. Evet o unutkanlık oluyor yaa :)

Kuzu hiç stres yapma yaa konuşsunlar bakalım bi çözülür elbet sorunlar. Ne oldu bilmiyorum ama takma sen kafana. İnşallah düzelir araları canımm.
Görüşmeyi kabul ederlerse gerisi gelir kuzum öyle aman aman bi olay geçmedi aralarında. Ufak tefek bir konu yüzünden zamanla araları açıldı 2 senedir görüşmüyorlar. Haliyle benim de görüşmem zor oluyor görüşmek istediğim zaman eşim olay çıkarıyor artık inşallah düzelir kuzum teşekkür ederim

Umarım düzelir araları canım stres yapma sen sakın herşey olacağına varır.

Amin kuzum bilirim o gerginlikleri. Kabul ederlerde bi görüşürler umarım.bestenin hatrına

Yok kuzum sen stres yapıp düşünme
İyisiyle kötüsüyle sorun hallolur gider arada olan bebeğine olur ❤

İnşallah düzelir kuzum sağol Orası öyle ama ister istemez stres yapıyorum

Aile içi sorunlar maalesef insanı çok etkiliyor.keşke herkes anlaşsa sorunsuz. Yada en azından böyle durumlarda yüzsüz olmak lazım. Yüzsüz olunca kimseyle sorun olmuyor.

Kızlar bana dua edin yarın kontrole gidicem.
Normalde haftaya gitmem gerekiyordu,kızımın hareketleri 2 gündür çok az ve zayıf.
Erken doğum olmasın grubun ilk doğuranı olmak istemiyorum,güzel haberlerle geleyim

Aile içi sorunlar maalesef insanı çok etkiliyor.keşke herkes anlaşsa sorunsuz. Yada en azından böyle durumlarda yüzsüz olmak lazım. Yüzsüz olunca kimseyle sorun olmuyor.
Abim de eşim de fazla detaylı düşünüyorlar sorun yokken sorun varmış gibi bi tavrı var ikisinin de. İşin garip tarafı konu açılınca da ikisi de ben ona naptım niye konuşmuyor diyorlar erkekleri anlamak mümkün değil bazen

Çok mu yordun prensesi kuzum bir şey yoktur inşallah merak etme, bulantılarım var diyorsun ya tam doymadığın için az hissediyorsun belki de, ya da rahatsız olduğundan hissedemiyorsun. O kıpır kıpır durmuyordur yerinde

Kızlar gece uyuyamamıştım şimdide bi uyku bastırdı gibi bakalım uyuyabilirsem uyumayı planlıyorum
Ben yokken çok dedikodu yapmayın yetişemiyorum sonra
Öpüldünüz hepiniz
İyi uykular kuzum yetiş bize
Aynen canım hayırlısıyla hallolur gider.
İnsanlar dertlerini konuşa konuşa hallederler yeterki birbirlerini anlayabilsinler
Aynen öyle kuzum, inşallah bakalım

1350g 37 cm olmuşuz.
Hareketliydik. İyiyiz bakalım şuanlık
Kan verdim genel bi bakalım dedi yarın alıcam ama sonuçları bugün öğleden Sonra yokmuş çinkii

Canım maaşallah paşaya nasıl da tontiş olmuş allahım ona güç kuvvet versin annesi

Canım hiç takma bebeği de strese sokma birbirleirni sevmeyebilirler sadece saygı göstersinler ama sen canını sıkma kuzum

Canım neden kötü düşünüyorsun? Belki pozisyonu farklıdır hem çok kıpır kıpır olacak diye bir kaide de yok benim kız da 2 gündür daha durgun uyuyolardır

İki gündür tek yaptığımız uzanmak yemek bile yapmaya kalkamıyorum
İnşallah birşey yoktur kuzum diken üstündeyim bugün.
Dün öğlene kadar gayet güzeldi maşallahı vardı,öğlenden sonra noldu anlamadım.
Birden azaldı akşamı bekledim yine aynı ama benimde takatim yoktu.
2 öğünüde yoğurt ve ekmekle geçirdim
Canım su bile istemiyor
İnşallah dediğin gibi kıpır kıpırdır canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…