- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Maşallah canım bebişe çok güzel beslenmişCnm dogurmus çok sukur ameliyati 2 saat sürmüş ama rahmi alınmamış ama iyiki erken aldik bebisi demis.bebiside masallah 3.500 dogmus .
Eşler arasındaki olay büyüdüğü zaman ister istemez tüm aileyi etkiliyor canımKızlar fena stresliyim yaabimle eşim arasında sorunlar var babam bugün bir araya gelmeleri için konuşacak ikisiyle de. Dua edin düzelsinler artık her gün aklımda bu konu her açıldığında biz geriliyoruz artık
İnşallah kuzumm. Evet o unutkanlık oluyor yaa :)İnsan not etmedi mi unutuyor kuzum,hoş ben not ettiğimide unutuyorum
Az kaldı kuzum dayan inşallah sorunsuz sıkıntısız son 3 ayıda atlatıp miniklerimize kavuşucağız
Kuzu hiç stres yapma yaa konuşsunlar bakalım bi çözülür elbet sorunlar. Ne oldu bilmiyorum ama takma sen kafana. İnşallah düzelir araları canımm.Kızlar fena stresliyim yaabimle eşim arasında sorunlar var babam bugün bir araya gelmeleri için konuşacak ikisiyle de. Dua edin düzelsinler artık her gün aklımda bu konu her açıldığında biz geriliyoruz artık
Sorma kuzum 2 yıl oldu az bi zaman da değil. Önceden pek takmıyordum da şimdi hamilelikte daha çok düşünmeye başladım düşündükçe strese giriyorum strese girince bebeğimi etkiliyorum diye üzülüyorum. İnşallah halledilir sorun teşekkür ederimEşler arasındaki olay büyüdüğü zaman ister istemez tüm aileyi etkiliyor canım
İnşallah sorunlarını biran önce hallederler,eşler arasında huzursuzluk olması iyi olmuyor.
Kendimden biliyorum eşimle ufacık bir sorunda tüm günü stresli geçiriyorum
Görüşmeyi kabul ederlerse gerisi gelir kuzum öyle aman aman bi olay geçmedi aralarında. Ufak tefek bir konu yüzünden zamanla araları açıldı 2 senedir görüşmüyorlar. Haliyle benim de görüşmem zor oluyor görüşmek istediğim zaman eşim olay çıkarıyor artıkİnşallah kuzumm. Evet o unutkanlık oluyor yaa :)
Kuzu hiç stres yapma yaa konuşsunlar bakalım bi çözülür elbet sorunlar. Ne oldu bilmiyorum ama takma sen kafana. İnşallah düzelir araları canımm.
Kızlar fena stresliyim yaabimle eşim arasında sorunlar var babam bugün bir araya gelmeleri için konuşacak ikisiyle de. Dua edin düzelsinler artık her gün aklımda bu konu her açıldığında biz geriliyoruz artık
İnşallah düzelir kuzum sağolUmarım düzelir araları canımstres yapma sen sakın herşey olacağına varır.
Amin kuzum bilirim o gerginlikleri. Kabul ederlerde bi görüşürler umarım.bestenin hatrınaSorma kuzum 2 yıl oldu az bi zaman da değil. Önceden pek takmıyordum da şimdi hamilelikte daha çok düşünmeye başladım düşündükçe strese giriyorum strese girince bebeğimi etkiliyorum diye üzülüyorum. İnşallah halledilir sorun teşekkür ederim
Görüşmeyi kabul ederlerse gerisi gelir kuzum öyle aman aman bi olay geçmedi aralarında. Ufak tefek bir konu yüzünden zamanla araları açıldı 2 senedir görüşmüyorlar. Haliyle benim de görüşmem zor oluyor görüşmek istediğim zaman eşim olay çıkarıyor artıkinşallah düzelir kuzum teşekkür ederim
Yok kuzum sen stres yapıp düşünmeSorma kuzum 2 yıl oldu az bi zaman da değil. Önceden pek takmıyordum da şimdi hamilelikte daha çok düşünmeye başladım düşündükçe strese giriyorum strese girince bebeğimi etkiliyorum diye üzülüyorum. İnşallah halledilir sorun teşekkür ederim
Görüşmeyi kabul ederlerse gerisi gelir kuzum öyle aman aman bi olay geçmedi aralarında. Ufak tefek bir konu yüzünden zamanla araları açıldı 2 senedir görüşmüyorlar. Haliyle benim de görüşmem zor oluyor görüşmek istediğim zaman eşim olay çıkarıyor artıkinşallah düzelir kuzum teşekkür ederim
Doğru canım sende az çok içindesin benzer bi durumun. Kızımın hatırı için konuşurlar belki bakalım haber bekliyorumAmin kuzum bilirim o gerginlikleri. Kabul ederlerde bi görüşürler umarım.bestenin hatrına
İnşallah düzelir kuzum sağolOrası öyle ama ister istemez stres yapıyorum
Doğru söylüyorsun kuzum, bugün ne olacağı belli olsun sonra akışına bırakmaktan başka çare yok zatenYok kuzum sen stres yapıp düşünme
İyisiyle kötüsüyle sorun hallolur gider arada olan bebeğine olur ❤
Abim de eşim de fazla detaylı düşünüyorlar sorun yokken sorun varmış gibi bi tavrı var ikisinin de. İşin garip tarafı konu açılınca da ikisi de ben ona naptım niye konuşmuyor diyorlarAile içi sorunlar maalesef insanı çok etkiliyor.keşke herkes anlaşsa sorunsuz. Yada en azından böyle durumlarda yüzsüz olmak lazım. Yüzsüz olunca kimseyle sorun olmuyor.
Aynen canım hayırlısıyla hallolur gider.Doğru söylüyorsun kuzum, bugün ne olacağı belli olsun sonra akışına bırakmaktan başka çare yok zaten
Çok mu yordun prensesi kuzumKızlar bana dua edin yarın kontrole gidicem.
Normalde haftaya gitmem gerekiyordu,kızımın hareketleri 2 gündür çok az ve zayıf.
Erken doğum olmasın grubun ilk doğuranı olmak istemiyorum,güzel haberlerle geleyim
İyi uykular kuzumKızlar gece uyuyamamıştım şimdide bi uyku bastırdı gibi bakalım uyuyabilirsem uyumayı planlıyorum
Ben yokken çok dedikodu yapmayın yetişemiyorum sonra
Öpüldünüz hepiniz
Aynen öyle kuzum, inşallah bakalımAynen canım hayırlısıyla hallolur gider.
İnsanlar dertlerini konuşa konuşa hallederler yeterki birbirlerini anlayabilsinler
1350g 37 cm olmuşuz.
Hareketliydik. İyiyiz bakalım şuanlık
Kan verdim genel bi bakalım dedi yarın alıcam ama sonuçları bugün öğleden Sonra yokmuş çinkii
Kızlar fena stresliyim yaabimle eşim arasında sorunlar var babam bugün bir araya gelmeleri için konuşacak ikisiyle de. Dua edin düzelsinler artık her gün aklımda bu konu her açıldığında biz geriliyoruz artık
Canım neden kötü düşünüyorsun? Belki pozisyonu farklıdır hem çok kıpır kıpır olacak diye bir kaide de yok benim kız da 2 gündür daha durgun uyuyolardırKızlar bana dua edin yarın kontrole gidicem.
Normalde haftaya gitmem gerekiyordu,kızımın hareketleri 2 gündür çok az ve zayıf.
Erken doğum olmasın grubun ilk doğuranı olmak istemiyorum,güzel haberlerle geleyim
İki gündür tek yaptığımız uzanmak yemek bile yapmaya kalkamıyorumÇok mu yordun prensesi kuzumbir şey yoktur inşallah merak etme, bulantılarım var diyorsun ya tam doymadığın için az hissediyorsun belki de, ya da rahatsız olduğundan hissedemiyorsun. O kıpır kıpır durmuyordur yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?