2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım kaç yıllık evlisin bir de ilk bebiş mi merak ettim:) ben de 48 kilo evlendim ne kadar çabaladıysam hiç kilo alamadım ama şimdi gebelikten dolayı 60 falan oldum:) sanki karnımda top varmış gibi:))
ikibuçuk yillik evliyim canim ilk bebişim olacak insallah. Evlendigim yil hizla 10 kilo almistim. 58 ile hamile kalinca sonra yine hizla kilo almaya devam ettim :) . sen cok iyiymissin ama :) masallah diyeyim

Sağol kuzum ben ona da razıyım da hiç iletişim yok aralarında :)
Bende hastayken sormuştum kuzum hatırlıyorsan, onlar da etkileniyor ister istemez. Ama git tabi için rahat etsin gör kızını bak neler yapıyordur kimbilir

Kuzum doktor hareketlerini takip et dediğinden beri stres oluyorum.
Suyunun azalma durumu var Allah korusun.
Öyle durumlardada bebek beyin ve kalbi korumak için çok çok az hareket eder.
Gelişimi geride olduğu için böyle risklerimiz var korkuyorum bende dokunsalar ağlıcak gibiyim

Dediğin doğru canım hatırlıyorum.
Gülüyorken nasılda hareketleri artıyor maşallah
Görene kadar rahat edemicem bu gidişle

Kuzum canini skma bazen öyle olabiliyormuş.Ben gecen cuma gittigimde doktora aynısını söyledim. bebek icinde hareketli sen hissetmiyorsun galiba demisti bana.Sende guzel haberlerle döneceksin insallah. Bizi habersiz bırakma

Dediğin doğru canım hatırlıyorum.
Gülüyorken nasılda hareketleri artıyor maşallah
Görene kadar rahat edemicem bu gidişle
O yüzden gül kuzum sende işte o da mutlu olsun annesi bir de zor olsa da yemek yemeye çalış kuzum
Yok mutlaka git insanın içi rahat etmiyor tabi görene kadar Ama haberler güzel olacak ondan şüphem yok

Ben onu nisanliyken 6 ay cektim Rabbim tum hasretlikleri kavuştursun iyi bilirim :) hemde nisanliydik.evli bile degilken cok zordu.
ama sizin cok şükür denk gelmis 21 gün cabucak gecer gider :)

ikibuçuk yillik evliyim canim ilk bebişim olacak insallah. Evlendigim yil hizla 10 kilo almistim. 58 ile hamile kalinca sonra yine hizla kilo almaya devam ettim :) . sen cok iyiymissin ama :) masallah diyeyim
Teşekkür ederim canım ben de 2buçuk yıllık evliyim:) ama benim almaya ihtiyacım vardı inşallah bebekle gelen kilonun bir kısmı hiç gitmez hep bende kalır:))

Hayatimda ilk defa tartida 70 i gördüm az önce. evlenirken 48 kilo bi insan olaraktan cok içime işledi.
Bu hamilelik enteresan bi hal almaya başladı. Bu niydi gızzzzzzzzz modunda
Ben oğlanda 84le gittiydim doğuma inşallah yeni bi rekor kırmam diyorum ehuhehe ben de kendinden korkanlardanım

Kuzum canini skma bazen öyle olabiliyormuş.Ben gecen cuma gittigimde doktora aynısını söyledim. bebek icinde hareketli sen hissetmiyorsun galiba demisti bana.Sende guzel haberlerle döneceksin insallah. Bizi habersiz bırakma
Bizimde öyle çıksın kuzum ben hissetmiyor olayım.
Amin kuzum inşallah inşallah hayırlı güzel haberlerle gelmek nasip olur cümlemize
Gelince yazarım kuzum
O yüzden gül kuzum sende işte o da mutlu olsun annesi bir de zor olsa da yemek yemeye çalış kuzum
Yok mutlaka git insanın içi rahat etmiyor tabi görene kadar Ama haberler güzel olacak ondan şüphem yok
Canım hiç birşey istemiyo kuzum zorlayınca çıkartcak gibi oluyorum.
En güzel kahvaltıyı yapıyorum daha sonrası yemekler gözümün önüne hep yağlı gibi geliyor.
İlk 3 ay nasılsak şuan aynı o durumdayım
Güzel kalbin enerji verdi kuzum çok sağol Allah razı olsun

Bazıları son 3 ayda da oluyormuş böyle kuzum inşallah çabuk geçer seninki
Ne demek kuzum Allah senden de razı olsun

Ben onu nisanliyken 6 ay cektim Rabbim tum hasretlikleri kavuştursun iyi bilirim :) hemde nisanliydik.evli bile degilken cok zordu.
ama sizin cok şükür denk gelmis 21 gün cabucak gecer gider :)
Benim eşimde evlendik 6 ay sonra gitti kuzum hemde 15 ay yaptı
Çok zorlu günlerdi
Acemiliğini Ankarada yaptı,1 defa Ankaraya gittim.
Ustalığını Çanakkalede yaptı,3 defa Çanakkaleye gittim :))
3 defada hava değişimi alıp kendi geldi
Maşallah kuzum Nisantoşuna
Herbirşeyi belli
Kime benziyo :))

Dogum sonrasi kaca kadar düştün canim ?Diyet yaptin mi sonra
Doğum sonrası hemen tartılmadımdı korkudan
Ama diyetle falan eski kiloma geldim sayılır iki kilo kalmıştı ki üstünde pek durmadım sonra da hamile kaldım işte

Abisine bnziyor ağız burun hep
Ayy ben sevgiliyken bekledim asker yolu valla evliyken çok daha zordur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…