- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
ikibuçuk yillik evliyim canim ilk bebişim olacak insallah. Evlendigim yil hizla 10 kilo almistim. 58 ile hamile kalinca sonra yine hizla kilo almaya devam ettim :) . sen cok iyiymissin ama :) masallah diyeyimCanım kaç yıllık evlisin bir de ilk bebiş mi merak ettim:) ben de 48 kilo evlendim ne kadar çabaladıysam hiç kilo alamadım ama şimdi gebelikten dolayı 60 falan oldum:) sanki karnımda top varmış gibi:))
Sağol kuzum ben ona da razıyım da hiç iletişim yok aralarında :)Canım maaşallah paşaya nasıl da tontiş olmuş allahım ona güç kuvvet versin annesi
Canım hiç takma bebeği de strese sokma birbirleirni sevmeyebilirler sadece saygı göstersinler ama sen canını sıkma kuzum
Canım neden kötü düşünüyorsun? Belki pozisyonu farklıdır hem çok kıpır kıpır olacak diye bir kaide de yok benim kız da 2 gündür daha durgun uyuyolardır
Bende hastayken sormuştum kuzum hatırlıyorsan, onlar da etkileniyor ister istemez. Ama git tabi için rahat etsin gör kızını bak neler yapıyordur kimbilirİki gündür tek yaptığımız uzanmak yemek bile yapmaya kalkamıyorum
İnşallah birşey yoktur kuzum diken üstündeyim bugün.
Dün öğlene kadar gayet güzeldi maşallahı vardı,öğlenden sonra noldu anlamadım.
Birden azaldı akşamı bekledim yine aynı ama benimde takatim yoktu.
2 öğünüde yoğurt ve ekmekle geçirdim
Canım su bile istemiyor
İnşallah dediğin gibi kıpır kıpırdır canım ❤
Kuzum doktor hareketlerini takip et dediğinden beri stres oluyorum.Canım maaşallah paşaya nasıl da tontiş olmuş allahım ona güç kuvvet versin annesi
Canım hiç takma bebeği de strese sokma birbirleirni sevmeyebilirler sadece saygı göstersinler ama sen canını sıkma kuzum
Canım neden kötü düşünüyorsun? Belki pozisyonu farklıdır hem çok kıpır kıpır olacak diye bir kaide de yok benim kız da 2 gündür daha durgun uyuyolardır
Dediğin doğru canım hatırlıyorum.Sağol kuzum ben ona da razıyım da hiç iletişim yok aralarında :)
Bende hastayken sormuştum kuzum hatırlıyorsan, onlar da etkileniyor ister istemez. Ama git tabi için rahat etsin gör kızını bak neler yapıyordur kimbilir
Kuzum canini skma bazen öyle olabiliyormuş.Ben gecen cuma gittigimde doktora aynısını söyledim. bebek icinde hareketli sen hissetmiyorsun galiba demisti bana.Sende guzel haberlerle döneceksin insallah. Bizi habersiz bırakmaİki gündür tek yaptığımız uzanmak yemek bile yapmaya kalkamıyorum
İnşallah birşey yoktur kuzum diken üstündeyim bugün.
Dün öğlene kadar gayet güzeldi maşallahı vardı,öğlenden sonra noldu anlamadım.
Birden azaldı akşamı bekledim yine aynı ama benimde takatim yoktu.
2 öğünüde yoğurt ve ekmekle geçirdim
Canım su bile istemiyor
İnşallah dediğin gibi kıpır kıpırdır canım ❤
O yüzden gül kuzum sende işte o da mutlu olsun annesiDediğin doğru canım hatırlıyorum.
Gülüyorken nasılda hareketleri artıyor maşallah
Görene kadar rahat edemicem bu gidişle
Ben onu nisanliyken 6 ay cektim Rabbim tum hasretlikleri kavuştursun iyi bilirim :) hemde nisanliydik.evli bile degilken cok zordu.Amin canım diline sağlık inşallah. Evet çok şükür Doğuma denk gelmedi çok korkuyordum şansıma tam o zamana çıkar diye ama öncesinde gidip gelecek hayırlısıyla.
Çocukla zor olmuştur evet ama atlatmışsınız ne güzel sağlıcakla gidip gelmişevlendikten sonra ayrı kalmak zor ama sayılı gün artık Allah sağlık sıhhat versin bir an evvel gidip yapsın da aklımızdan çıksın. Benim eşim doktora yapıyordu öğrenciliği yeni bitmişti ki bedelli çıktı yoksa ben de bayağı bir asker yolu gözlerdim
Oyy maşallah ya
Teşekkür ederim canım ben de 2buçuk yıllık evliyim:) ama benim almaya ihtiyacım vardı inşallah bebekle gelen kilonun bir kısmı hiç gitmez hep bende kalır:))ikibuçuk yillik evliyim canim ilk bebişim olacak insallah. Evlendigim yil hizla 10 kilo almistim. 58 ile hamile kalinca sonra yine hizla kilo almaya devam ettim :) . sen cok iyiymissin ama :) masallah diyeyim
Ayy maşallah tam kız suratı aferin nisan bebeğe bak yüzünü göstermiş anneciğine maşallah canım
Oyy maşallah ya
Dimi yaa ilk defa gösterdi böyle apacık minnoşum benimAyy maşallah tam kız suratı aferin nisan bebeğe bak yüzünü göstermiş anneciğine maşallah canım
Ben oğlanda 84le gittiydim doğuma inşallah yeni bi rekor kırmam diyorum ehuhehe ben de kendinden korkanlardanımHayatimda ilk defa tartida 70 i gördüm az önce. evlenirken 48 kilo bi insan olaraktan cok içime işledi.
Bu hamilelik enteresan bi hal almaya başladı. Bu niydi gızzzzzzzzz modunda
Bizimde öyle çıksın kuzum ben hissetmiyor olayım.Kuzum canini skma bazen öyle olabiliyormuş.Ben gecen cuma gittigimde doktora aynısını söyledim. bebek icinde hareketli sen hissetmiyorsun galiba demisti bana.Sende guzel haberlerle döneceksin insallah. Bizi habersiz bırakma
Canım hiç birşey istemiyo kuzum zorlayınca çıkartcak gibi oluyorum.O yüzden gül kuzum sende işte o da mutlu olsun annesibir de zor olsa da yemek yemeye çalış kuzum
Yok mutlaka git insanın içi rahat etmiyor tabi görene kadarAma haberler güzel olacak ondan şüphem yok
Bazıları son 3 ayda da oluyormuş böyle kuzum inşallah çabuk geçer seninkiBizimde öyle çıksın kuzum ben hissetmiyor olayım.
Amin kuzum inşallah inşallah hayırlı güzel haberlerle gelmek nasip olur cümlemize
Gelince yazarım kuzum
Canım hiç birşey istemiyo kuzum zorlayınca çıkartcak gibi oluyorum.
En güzel kahvaltıyı yapıyorum daha sonrası yemekler gözümün önüne hep yağlı gibi geliyor.
İlk 3 ay nasılsak şuan aynı o durumdayım
Güzel kalbin enerji verdi kuzum çok sağol Allah razı olsun
Dogum sonrasi kaca kadar düştün canim ?Diyet yaptin mi sonraBen oğlanda 84le gittiydim doğuma inşallah yeni bi rekor kırmam diyorum ehuhehe ben de kendinden korkanlardanım
Benim eşimde evlendik 6 ay sonra gitti kuzum hemde 15 ay yaptıBen onu nisanliyken 6 ay cektim Rabbim tum hasretlikleri kavuştursun iyi bilirim :) hemde nisanliydik.evli bile degilken cok zordu.
ama sizin cok şükür denk gelmis 21 gün cabucak gecer gider :)
Maşallah kuzum Nisantoşuna
Doğum sonrası hemen tartılmadımdı korkudanDogum sonrasi kaca kadar düştün canim ?Diyet yaptin mi sonra
Benim eşimde evlendik 6 ay sonra gitti kuzum hemde 15 ay yaptı
Çok zorlu günlerdi
Acemiliğini Ankarada yaptı,1 defa Ankaraya gittim.
Ustalığını Çanakkalede yaptı,3 defa Çanakkaleye gittim :))
3 defada hava değişimi alıp kendi geldi
Maşallah kuzum Nisantoşuna
Herbirşeyi belli
Kime benziyo :))
İnşallah kuzum kavuşmamıza az kaldı dayanırız artıkBazıları son 3 ayda da oluyormuş böyle kuzum inşallah çabuk geçer seninki
Ne demek kuzum Allah senden de razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?