2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Abisine bnziyor ağız burun hep
Ayy ben sevgiliyken bekledim asker yolu valla evliyken çok daha zordur eminim
Abinin kopyası geliyo desene ❤
Şubat ayında Ankaranın ayazına gitti hemde
Kar içinde sürünmüşler,yemin törenine gittiğimde.
Zayıflamış ,süzülmüş bide üstüne hasta olmuş

Abinin kopyası geliyo desene ❤
Şubat ayında Ankaranın ayazına gitti hemde
Kar içinde sürünmüşler,yemin törenine gittiğimde.
Zayıflamış ,süzülmüş bide üstüne hasta olmuş

Benimki de edirnedeydi buzz gibi Allahımm neyseki şimdi yanımızdalar

Ben onu nisanliyken 6 ay cektim Rabbim tum hasretlikleri kavuştursun iyi bilirim :) hemde nisanliydik.evli bile degilken cok zordu.
ama sizin cok şükür denk gelmis 21 gün cabucak gecer gider :)
Evet canım evliyken daha zor ama tabi 21gün gitmeseydi 6ay yapacaktı buna bin şükür o zaman bebeği de ertelemek zorunda kalırdım

Stres yapma azda olsa hissediyorsan sorun yoktur canım. Dualarım sizinle
Tavsiyem şekerli ve gazlı birşey içmen soğuk buzlu gazoz gibi. İçip hemen uzanman. Belki hareketlenir biraz. Ama içini ferah tut prenses iyidir

Erkekler kadınlardan beter bu küslük konularında

Maşallah kuzumm çok güzel çıkmış

Öyle maalesef. Eşim kabul etmemiş bıktım artık bu durumdan

Benimki de Çanakkale de ustalığını yaptı nişanliydik :) kendini her ay İstanbul'a atıyordu iki günlüğüne.. ama evliyken eminim ki çok zor olmuştur canım. Asker psikolojisi farklı oluyor aynı hamile gibi hassas oluyorlar

Canm kac yillik evlisiniz siz ?merak ettim .kac yasindasin

İki gecedir banada kramp giriyo ,ve hala ağrıyo yerleri,ben bugün çözdüm ama eğer gerneşir gibi hafif bi hareket yapınca kramp giriyo bacağıma ama çok kötü bişey, süt peynir yoğurt hep tüketiyorum

Benim eşim iki gün göreve gitsin ya da ben bi annemlere gideyim hemen özlüyorum burnumda tütüyor gelse de bi sarılsam diyorum tabi kavuşunca kavga dövüş kaldığı yerden devam
Haha tıpkı ben evden git diom bazen çok bunaltıyo bi yere gidince de özlüyom Arıyom hadi gel diye,ama biz evliliğimiz boyunca çok ayrı kaldık 10 ay 6 ay 3 ay 1 ay böyle böyle en az gittiği 1 hafta o bile sıkıyodu

Previada kac haftalikken aliyorlar acaba ? Bende cok korkuyorum bakalim bizi neler bekliyor. İnsallah saglikla atlatiriz

1350g 37 cm olmuşuz.
Hareketliydik. İyiyiz bakalım şuanlık
Kan verdim genel bi bakalım dedi yarın alıcam ama sonuçları bugün öğleden Sonra yokmuş çinkii

Canim gozun aydin Rabbim dogumunu da saglikla gosterir insallah. Kilosu da baya iyiymis kac haftalik oldun simdi ?

Previada kac haftalikken aliyorlar acaba ? Bende cok korkuyorum bakalim bizi neler bekliyor. İnsallah saglikla atlatiriz
Cnm genelde 36 veya 37 de alıyorlar hani senle Şubat annelerinde bir bayanla.konuşmuştuk hatta sen bana mesaj atmistin o arkadaş polat dursun a.gidiyor diye bugün doğum yapmış 37 de almış ama az daha bekleseymis rahim alinirdi yazmış Allah korumuş Allahım bizede kolay doğumlar nasip etsin bende çok korkuyorum özele gidecem de korkudan gidemiyorum kotu seyler duymak istemiyorum 32 ye kadar yolu var Dior um belki cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…