2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben direk Doğum iznine ayrılacağım kızlar hatta öncesinde de bir hafta rapor alacağım. Çünkü eşim 3hafta askere gidecek ben de annemlerin yanına memlekete gideceğim tek kalmayayım diye
iyi yaparsın canım, bende bi yandan sonuna kadar çalışayım diyorum, bi yandan erken mi çıksam diyorum kararsızım. tabi benim taşınma işi de var. benim hayatımda hiç bir iş tek olmaz, hep yoğun hep karışık. teker teker gelmiyor olaylar topluca

Bende 78 kilo oldum yiyorum yatıyorum. Hareket yokki birde Kızkardeşim dokturuyor mecbur aldim

bende de olmaya başladı yaaa, hem mide yanması oluyor hem bulantı. özellikle akşamları çok zorluyor. hiç bi şey yemek istemiyorum korkudan.

Oyle mi cok sevindim canim ya rahmi de alinmamis masallah darisi bize olsun insallah. Dogumunu Polat Dursun mu yaptirmis ? Benim Gazi Univ Hastanesinde dogum yapacagim kesinlesti ama dogumuma kim girer hic bilmiyorum doktorumla henuz konusmadik. Riskli gebelik doktoruna ozellikle sordum rahmin alinma ihtimali var mi ilk cocugum henuz dedim o da tereddutlu cvp verdi. Ameliyata girmeden birsey diyemeyiz ultrasonda yapisiklik tam belli olmaz dedi. Bilmiyorum ne olacak canim. Sende icini ferah tutmaya calis biliyorum cok zor ama Allaha emanetiz artik. Dun aksam aklima geldi yine baya bi agladim dusunmekten o kadar yipranmisim ki esime de neden agladigimi soyleyemedim hormonlar dedim. O da cok uzuldu durumuma senin hormonlarini severim diyo :) Demek ki ortalama 36 gibi aliyorlar oyleyse

Bu lohusa pijama takımını aldım bugün, bişeyler aldıkça sanki olayın ciddiyetini anlamaya başladım

Güle güle kullan canım
Benimde üçüncü takımım geldi

Eklentiler

• 10909EA9-A8B0-41AA-A6FB-67E1CC058D4D.webp
    119,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 2E9E0423-D23D-47BA-9329-1FA02EC60687.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 3188ECC1-82FA-4DCF-9C5F-A5B4004DDE24.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 73
  • E95F6ECA-9121-4C43-8242-3416F7AC510D.webp
    119,6 KB · Görüntüleme: 80
Evet canım geldi mi üst üste gelir. Bir bakarsın durumuna göre karar verirsin. Eşim gideceği için ben direk izni alacağım gitmese çalışır mıydım bilemedim

Maşşallah bizim sıpa 4d olunca hissedip kapatıyor bi şöyle net göremedik
Bide abisine benziyor demişsin abisi kime benziyor kuzu
Canim gozun aydin Rabbim dogumunu da saglikla gosterir insallah. Kilosu da baya iyiymis kac haftalik oldun simdi ?
Canım ölçümleri biraz önde ölçmüş 28+5tim ama 29+1e uyumlu gibi olmuş. Bebiş mi gelişti yoksa ölçümden mi bilmiyorum ama :)
bende de olmaya başladı yaaa, hem mide yanması oluyor hem bulantı. özellikle akşamları çok zorluyor. hiç bi şey yemek istemiyorum korkudan.
Neden olur ki yaa, sormak lazım bunu aslında. Benim iştahım açıldı sanki ama bulantı oluyor işte.
Bu lohusa pijama takımını aldım bugün, bişeyler aldıkça sanki olayın ciddiyetini anlamaya başladım
Güle güle giyin canım çok tatlışmış

Çok sağol kuzum Allah razı olsun duaların için ❤
İnşallah dediğin gibi sorun yoktur güzel haberlerle geliriz
Şekerli şeyler meyvede dahil midemi daha çok bulandırıyor kuzum
Seninde yakınmış kuzum özlem gideriyormuşsunuzdur bol bol
İlgi alaka bekliyorlar devamlı :))
Canm kac yillik evlisiniz siz ?merak ettim .kac yasindasin
7 sene doldu canım 8.senenin içindeyiz
18 yaşımda evlendim :) 26 yaşındayım

Canım ben hala gelişiminin geride olduğuna inanmıyorum bizim kız minnak sadece çok güzel besleniyorsun bebiş de besleniyor doğal olarak hiç kötü düşünme kuzum

Güle güle giy canım
Güle güle kullan canım
Benimde üçüncü takımım geldi

Güle güle giy canım desene geriye 1 takım daha kaldı

Previada kac haftalikken aliyorlar acaba ? Bende cok korkuyorum bakalim bizi neler bekliyor. İnsallah saglikla atlatiriz
Canım ben bilerekten 35-36 hafta aralığında alınıyor 37.hafta biraz daha risk teşkil ediyor.
Hatta c.tesi günü sezeryana girecek olan arkadaşa kağıt imzalatmışlar.
Rahim alınması falan gerekirse gibi şeyler varmış.
Onunda süreç c.tesi belli olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…