iyi yaparsın canım, bende bi yandan sonuna kadar çalışayım diyorum, bi yandan erken mi çıksam diyorum kararsızım. tabi benim taşınma işi de var. benim hayatımda hiç bir iş tek olmaz, hep yoğun hep karışık. teker teker gelmiyor olaylar toplucaBen direk Doğum iznine ayrılacağım kızlar hatta öncesinde de bir hafta rapor alacağım. Çünkü eşim 3hafta askere gidecek ben de annemlerin yanına memlekete gideceğim tek kalmayayım diye
bende de olmaya başladı yaaa, hem mide yanması oluyor hem bulantı. özellikle akşamları çok zorluyor. hiç bi şey yemek istemiyorum korkudan.melike222 benimde mide bulantılarım geri döndü bu arada kuzu yazamamıştım fırsat bulup dün.
Şimdi de aklıma gelmişken yazayım dedim.
Çıkartmıyorum ama rahatsız eden bir bulantı gelip gidiyor 1 haftadır.
maaşaallah fındık buruna bak
Cnm genelde 36 veya 37 de alıyorlar hani senle Şubat annelerinde bir bayanla.konuşmuştuk hatta sen bana mesaj atmistin o arkadaş polat dursun a.gidiyor diye bugün doğum yapmış 37 de almış ama az daha bekleseymis rahim alinirdi yazmış Allah korumuş Allahım bizede kolay doğumlar nasip etsin bende çok korkuyorum özele gidecem de korkudan gidemiyorum kotu seyler duymak istemiyorum 32 ye kadar yolu var Dior um belki cikar
Canım bende de aynı şey var yazmıştım hatta, 35 te alıcak dr umPreviada kac haftalikken aliyorlar acaba ? Bende cok korkuyorum bakalim bizi neler bekliyor. İnsallah saglikla atlatiriz
Allah'ım ne kadar tatlıdır yaaaaa maşallaaaahhhhh
Eşin neden kabul etmedi canım ?Öyle maalesef. Eşim kabul etmemiş bıktım artık bu durumdan
Bu lohusa pijama takımını aldım bugün, bişeyler aldıkça sanki olayın ciddiyetini anlamaya başladım
Yani işin ucunda kavuşmak varsa özlemek de güzel tabiiBenim eşim iki gün göreve gitsin ya da ben bi annemlere gideyim hemen özlüyorum burnumda tütüyor gelse de bi sarılsam diyorum tabi kavuşunca kavga dövüş kaldığı yerden devam
Evet canım geldi mi üst üste gelir. Bir bakarsın durumuna göre karar verirsin. Eşim gideceği için ben direk izni alacağım gitmese çalışır mıydım bilemedimiyi yaparsın canım, bende bi yandan sonuna kadar çalışayım diyorum, bi yandan erken mi çıksam diyorum kararsızım. tabi benim taşınma işi de var. benim hayatımda hiç bir iş tek olmaz, hep yoğun hep karışık. teker teker gelmiyor olaylar topluca
Canım bende de aynı şey var yazmıştım hatta, 35 te alıcak dr um
Canım ölçümleri biraz önde ölçmüş 28+5tim ama 29+1e uyumlu gibi olmuş. Bebiş mi gelişti yoksa ölçümden mi bilmiyorum ama :)Canim gozun aydin Rabbim dogumunu da saglikla gosterir insallah. Kilosu da baya iyiymis kac haftalik oldun simdi ?
Neden olur ki yaa, sormak lazım bunu aslında. Benim iştahım açıldı sanki ama bulantı oluyor işte.bende de olmaya başladı yaaa, hem mide yanması oluyor hem bulantı. özellikle akşamları çok zorluyor. hiç bi şey yemek istemiyorum korkudan.
Güle güle giyin canım çok tatlışmışBu lohusa pijama takımını aldım bugün, bişeyler aldıkça sanki olayın ciddiyetini anlamaya başladım
Masallah bebisine
Kavgasız olur mu kıııızHehehe evet siz de mi ne tesadüf
Senin az kuzum su gibi gidip gelsin :))Yaaa demeyin öyle benimki yeni gidecekneyseki 3 hafta ve Doğuma denk gelmedi buna da şükür
Çok sağol kuzum Allah razı olsun duaların için ❤Stres yapma azda olsa hissediyorsan sorun yoktur canım. Dualarım sizinle
Tavsiyem şekerli ve gazlı birşey içmen soğuk buzlu gazoz gibi. İçip hemen uzanman. Belki hareketlenir biraz. Ama içini ferah tut prenses iyidir
Erkekler kadınlardan beter bu küslük konularında
Maşallah kuzumm çok güzel çıkmış
Seninde yakınmış kuzum özlem gideriyormuşsunuzdur bol bolBenimki de Çanakkale de ustalığını yaptı nişanliydik :) kendini her ay İstanbul'a atıyordu iki günlüğüne.. ama evliyken eminim ki çok zor olmuştur canım. Asker psikolojisi farklı oluyor aynı hamile gibi hassas oluyorlar
7 sene doldu canım 8.senenin içindeyizCanm kac yillik evlisiniz siz ?merak ettim .kac yasindasin
Sağol kuzum ben ona da razıyım da hiç iletişim yok aralarında :)
Eşinde inatçıymış canım belki de o haklıdır bilemiyorum ama sen kafana takma kuzum bebek etkilenmesin belki bebekten sonra bir şeyler değişir
Bende hastayken sormuştum kuzum hatırlıyorsan, onlar da etkileniyor ister istemez. Ama git tabi için rahat etsin gör kızını bak neler yapıyordur kimbilir
Canım ben hala gelişiminin geride olduğuna inanmıyorum bizim kız minnak sadeceKuzum doktor hareketlerini takip et dediğinden beri stres oluyorum.
Suyunun azalma durumu var Allah korusun.
Öyle durumlardada bebek beyin ve kalbi korumak için çok çok az hareket eder.
Gelişimi geride olduğu için böyle risklerimiz var korkuyorum bende dokunsalar ağlıcak gibiyim
Bu lohusa pijama takımını aldım bugün, bişeyler aldıkça sanki olayın ciddiyetini anlamaya başladım
Güle güle kullan canım
Benimde üçüncü takımım geldi
Canım ben bilerekten 35-36 hafta aralığında alınıyor 37.hafta biraz daha risk teşkil ediyor.Previada kac haftalikken aliyorlar acaba ? Bende cok korkuyorum bakalim bizi neler bekliyor. İnsallah saglikla atlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?