2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yarın gidince unutmazsam sorucam kuzum bulantıyıda.
Gelince yazarım ❤

İnşallah kuzum ağzın bal yesin ❤
Varsın minnak olsun sağlığı yerinde olsun yeter kuzumun

Güle güle kullan sin bebişin

Sağol canım hepimiz için

Canim dalinler cok kimyasal katkili diye biliyorum degistirme imkanin varsa daha guvenilir markalardan tercih et bence
Canım civil den aldım .yardımcı olan kişi değiştirmek yok dedi. Kapalıda olsa dedim .giysi değiştirilir. Sasirdim Allahtan en küçüklerini aldım. Çabuk biter.

Eşin neden kabul etmedi canım ?
Babam dışarıda bi görüşme ayarlamak istedi ikisi de birbirine gitmez diye, dışarıda nasıl görüşelim bu konuyu bize gelsin abin diyor. Sen olsan kabul eder misin bunu dedim benim hatam yok etmem diyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık bıktım inadından. 2 saattir ağlıyorum.

karamell . Seninle doğumlarımız adet tarihlerine göre aynı galiba 10 temmuz

Yaaa en cok korktugum rahim alinmasi zaten. Henuz ilk bebegim olacak ki dondurulmus embriyolarim var Allah nasip ederse ikincisi icin. Allah korusun rahmim alinirsa naparim ben Yasamayan bilmez gercekten hani basina gelmediginde bu korkuyu kimse anlayamaz. Evet her dogum riskli ama bizimki iki kat riskli. Allah arkadasinin da yardimcisi olsun cnm ins oyle birseye gerek kalmaz sonucu bize de haber ver olur mu. Ben o kagidi nasil imzalarim bilmiyorum ellerim nasil gider imzalamaya

Yaa kötü olmuş ama yaa. dışarda buluşmaları daha mantıklı kuzum. Sende sıkma canını ağlama bunun içinnn

Abi de babanın aynısı Allahım bebeklik fotolarını yanyana koyuyoruz hangisi hangisi ayırabilen yok
Bu da babaya benziyor demeye dilim varmıyor abiye diyorum

Allah korusun kuzum kötüyü düşünme
Allahın izniyle sağ salim sorunsuz kucağına almayı nasip edicek Rabbim.
Güzel günler sizin olucak kuzum ardından kardeşi gelicek ❤
Tabi haber veririm kuzum tüp bebek arkadaşlarından sende tanırsın belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…