Yarın gidince unutmazsam sorucam kuzum bulantıyıda.Maşşallahbizim sıpa 4d olunca hissedip kapatıyor bi şöyle net göremedik
Bide abisine benziyor demişsin abisi kime benziyor kuzu
Canım ölçümleri biraz önde ölçmüş 28+5tim ama 29+1e uyumlu gibi olmuş. Bebiş mi gelişti yoksa ölçümden mi bilmiyorum ama :)
Neden olur ki yaa, sormak lazım bunu aslında. Benim iştahım açıldı sanki ama bulantı oluyor işte.
Güle güle giyin canım çok tatlışmış
Tamamdır kuzuYarın gidince unutmazsam sorucam kuzum bulantıyıda.
Gelince yazarım ❤
İnşallah kuzum ağzın bal yesin ❤Canım ben hala gelişiminin geride olduğuna inanmıyorum bizim kız minnak sadeceçok güzel besleniyorsun bebiş de besleniyor doğal olarak hiç kötü düşünme kuzum
Güle güle giy canım
Güle güle giy canım desene geriye 1 takım daha kaldı
Güle güle kullan sin bebişinBen de oğluma birkaç tane takım, zıbın battaniye aldım. Bir de yatağının süngerini aldık şimdilik. Bu haftada ikea gidip beğendiğim çekmeceli şifonyeri alacağım. Nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam zaman çabucak akıp gitse de meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza alsak
Eki Görüntüle 2229591 Eki Görüntüle 2229594 Eki Görüntüle 2229595 Eki Görüntüle 2229596 Eki Görüntüle 2229597 Eki Görüntüle 2229599 Eki Görüntüle 2229600
Sağol canım hepimiz içinTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım çok fazla araştırdım haftalardır en son beğendim annemler aldı :)
Güle güle kullansın bebişin canım :)
Güle güle kullansın oğluşun canımBende ikeadan alacağım modelini seçtin mi ?
Canım civil den aldım .yardımcı olan kişi değiştirmek yok dedi. Kapalıda olsa dedim .giysi değiştirilir. Sasirdim Allahtan en küçüklerini aldım. Çabuk biter.Canim dalinler cok kimyasal katkili diye biliyorum degistirme imkanin varsa daha guvenilir markalardan tercih et bence
Babam dışarıda bi görüşme ayarlamak istedi ikisi de birbirine gitmez diye, dışarıda nasıl görüşelim bu konuyu bize gelsin abin diyor. Sen olsan kabul eder misin bunu dedim benim hatam yok etmem diyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık bıktım inadından. 2 saattir ağlıyorum.Eşin neden kabul etmedi canım ?
melankolimm
O ozge3335
Kızlar aldıklarınız çok güzel güzel günlerde kullanın :)
2.bebişi gelcek olanların bir çok eksiği bebiş gelmeden tamam :)
Evet canım .sağol hepimiz için hazırlıklar hayırla sağlıkla kullanma dileğiyle
Maşallah canım senin ilerden gidiyormuş.
Ben bırakınca tedirgin olucam ya Allah yardım etsin
Sezeryan mı görünüyo şuan için doğum normal mi
Resim yok tur canımKızımın cicişerini attım
Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip eder cümlemize inşallah
Diğer topiğimize attım canımResim yok tur canım
Canım ben bilerekten 35-36 hafta aralığında alınıyor 37.hafta biraz daha risk teşkil ediyor.
Hatta c.tesi günü sezeryana girecek olan arkadaşa kağıt imzalatmışlar.
Rahim alınması falan gerekirse gibi şeyler varmış.
Onunda süreç c.tesi belli olucak
Hangi topik ben bilmiyorumDiğer topiğimize attım canım
Kıyafetleri orda paylaşıyoruz diye ❤
Yaa kötü olmuş ama yaa. dışarda buluşmaları daha mantıklı kuzum. Sende sıkma canını ağlama bunun içinnnBabam dışarıda bi görüşme ayarlamak istedi ikisi de birbirine gitmez diye, dışarıda nasıl görüşelim bu konuyu bize gelsin abin diyor. Sen olsan kabul eder misin bunu dedim benim hatam yok etmem diyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık bıktım inadından. 2 saattir ağlıyorum.
Abi de babanın aynısı Allahım bebeklik fotolarını yanyana koyuyoruz hangisi hangisi ayırabilen yokMaşşallahbizim sıpa 4d olunca hissedip kapatıyor bi şöyle net göremedik
Bide abisine benziyor demişsin abisi kime benziyor kuzu
Canım ölçümleri biraz önde ölçmüş 28+5tim ama 29+1e uyumlu gibi olmuş. Bebiş mi gelişti yoksa ölçümden mi bilmiyorum ama :)
Neden olur ki yaa, sormak lazım bunu aslında. Benim iştahım açıldı sanki ama bulantı oluyor işte.
Güle güle giyin canım çok tatlışmış
Kabul etmiyor kuzum ona göre mantıksızmış. Bişey demiyorum artık ne istiyorsa onu yapsınYaa kötü olmuş ama yaa. dışarda buluşmaları daha mantıklı kuzum. Sende sıkma canını ağlama bunun içinnn
Anladım cnmCanım civil den aldım .yardımcı olan kişi değiştirmek yok dedi. Kapalıda olsa dedim .giysi değiştirilir. Sasirdim Allahtan en küçüklerini aldım. Çabuk biter.
Allah korusun kuzum kötüyü düşünmeYaaa en cok korktugum rahim alinmasi zaten. Henuz ilk bebegim olacak ki dondurulmus embriyolarim var Allah nasip ederse ikincisi icin. Allah korusun rahmim alinirsa naparim benYasamayan bilmez gercekten hani basina gelmediginde bu korkuyu kimse anlayamaz. Evet her dogum riskli ama bizimki iki kat riskli. Allah arkadasinin da yardimcisi olsun cnm ins oyle birseye gerek kalmaz sonucu bize de haber ver olur mu. Ben o kagidi nasil imzalarim bilmiyorum ellerim nasil gider imzalamaya
İnşallah canım sağlıcakla gidip gelsin de bu sene Şafak sayma senesi oldu zaten:))Kavgasız olur mu kıııız
Senin az kuzum su gibi gidip gelsin :))
Sonra doğum için şafak sayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?