2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Abi de babanın aynısı Allahım bebeklik fotolarını yanyana koyuyoruz hangisi hangisi ayırabilen yok
Bu da babaya benziyor demeye dilim varmıyor abiye diyorum
Yaa alemsin
Bende kardeşimle öyleyim aklıma o geldi. Benim küçüklük resimlerime kardeşim inatla bu benim diyor
Kabul etmiyor kuzum ona göre mantıksızmış. Bişey demiyorum artık ne istiyorsa onu yapsın
Seni üzmeyede mi utanmıyor ya, bu erkekler gerçekten çooook ilginç varlıklar
Biz olsak Eminim sırf eşim ve çocuğum adına adım atardım yada ortak çözümü kabul ederdim

İnşallah canım sağlıcakla gidip gelsin de bu sene Şafak sayma senesi oldu zaten:))
Desene bu sene özlemle şafak sayma seneniz,bir sonraki yılda bebişin arkasından koşturur durursun ❤
Zaman nasıl geçti anlamazsın bile :))

Biz daha duygusal düşünüyoruz demekki kuzum hala işin mantığında o beni üzen durum o aslında halimi gördüğü halde aynı tavırda olması

Klomen sonrası düşük mü yaptım diye bir resim var kuzum bende aynısı mı
Bakmamıştım kuzum şimdi kaybolmuş. Her seferinde kabak gibi gözüküyor sinirim bozuluyor bakmadan geçmeye çalışıyorum.
Biz daha duygusal düşünüyoruz demekki kuzum hala işin mantığında o beni üzen durum o aslında halimi gördüğü halde aynı tavırda olması
Haklısın kuzum Ama ağlamak yokk

Böyle durumlarda olan arada kalana oluyor.eslerde ailede biraz anlayisli olmasi lazim hele sen hamileyken.esine soyle bebegimin kisiligini etkiliyorsun ben stersliyken onada geciyor de.sirf bebegin icin artik bana yansitma de tabi dinlerse.olmadi ne yapiyorsaniz yapin beni karıştırma hic bu konuda da konusma de en guzeli canim
Korkma canim hic bir sey yoktur.bebeklerin en hareketli oldukları donem 24 ve 28 haftalarmis sonra alan daraldigi icin sanirim yavasliyormus birde sen halsizken oda oyle oluyor.ne zaman yorulmus halsiz olsam bebekte durgun oluyor

Ay masallah nasilda belli minnak burunlu
Bu lohusa pijama takımını aldım bugün, bişeyler aldıkça sanki olayın ciddiyetini anlamaya başladım
Gule gule kullan ne kadara aldin canim

Bakmamıştım kuzum şimdi kaybolmuş. Her seferinde kabak gibi gözüküyor sinirim bozuluyor bakmadan geçmeye çalışıyorum.

Haklısın kuzum Ama ağlamak yokk
Sakinleşmeye çalışıyorum kuzum kızım etkilenmesin diye
Ben kendimi üzüyormuşum bebeğimi de üzüyormuşum canım asla kendine toz kondurmuyor. Konuşmuyorum şu an konuştukça sinirleniyorum geriliyorum

ay masallah. Rabbim bi ömür daim etsin.

Kizlaaaaar gecen yil ulkmizde en fazla dogum sirasiyla agustos temmuz ve haziran aylarinda olmuş.
En az dogum ise subat aralik ve nisan aylarinda gerçekleşmiş :)
Devletde dörtyüzküsur bin dogum olurken özel hastanelerde 5yüz küsür binlerde olmuş. Dogum hizi her yil düşüyormuş ama bana niyeyse bu yil patlama olacamis gibi geliyor :) tabi birde sığınmacı kardeşlerimiz var malumunuz onlar bizdende cok doguruyordevlete gidenler benim gibi cokca karsilasmis olabilir . iste rakamlar bu şekilde. insallah bize de yogunluk denk gelmez.

İnşallah dediğin gibi olur canım
2 hafta geriden geliyoruz 28 haftayla uyumlu gittiğimiz için hareketleri azalmışta olabilir.
Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim ❤

Kim canim tanirim belki ?
Amin insallah canim Allah hepimize yardim etsin saglikli dogumlar nasip etsin

Kızlar alakasız olacak belki ama sosyal medyada nadiren yediğim birşeyi atmişimdir hatta hatırlamıyorum bile..
Bazı arkadaşlarima bakıyorum 3 öğün ne yedilerse atıyorlar, hamilelikte de ister istemez bazen ay olsada yesek şimdi dediğimi farkettim demek ki kesinlikle atmamak lazımmış büyük vebal vallahi

Desene bu sene özlemle şafak sayma seneniz,bir sonraki yılda bebişin arkasından koşturur durursun ❤
Zaman nasıl geçti anlamazsın bile :))
Ayy inşallah canım öyle sabırsızlanıyorum ki onu görünce ne hissedeceğim çok merak ediyorum kaşı gözü huyu suyu nasıl bir çocuk olacak meraktan çıldırıyorum resmen:)

Ben hiç atmazdım şimdi iyi ki atmamışım diyorum, benim arkadaşlarım da çok atıyor bugün biri gün sofrası gibi bişey atmış çok incelemeden geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…