- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Yaa alemsinAbi de babanın aynısı Allahım bebeklik fotolarını yanyana koyuyoruz hangisi hangisi ayırabilen yok
Bu da babaya benziyor demeye dilim varmıyor abiye diyorum
Seni üzmeyede mi utanmıyor ya, bu erkekler gerçekten çooook ilginç varlıklarKabul etmiyor kuzum ona göre mantıksızmış. Bişey demiyorum artık ne istiyorsa onu yapsın
2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım TopiğiHangi topik ben bilmiyorum
Desene bu sene özlemle şafak sayma seneniz,bir sonraki yılda bebişin arkasından koşturur durursun ❤İnşallah canım sağlıcakla gidip gelsin de bu sene Şafak sayma senesi oldu zaten:))
Biz daha duygusal düşünüyoruz demekki kuzum hala işin mantığında oYaa alemsin
Bende kardeşimle öyleyim aklıma o geldi. Benim küçüklük resimlerime kardeşim inatla bu benim diyor
Seni üzmeyede mi utanmıyor ya, bu erkekler gerçekten çooook ilginç varlıklar
Biz olsak Eminim sırf eşim ve çocuğum adına adım atardım yada ortak çözümü kabul ederdim
Klomen sonrası düşük mü yaptım diye bir resim var kuzum bende aynısı mıYa gıcık oldum mesaj yerinin üstünde kürtaj resmî gözüküyor. Görmekten bıktım
Sizde de gözüküyor mu arada?
Bakmamıştım kuzum şimdi kaybolmuş. Her seferinde kabak gibi gözüküyor sinirim bozuluyor bakmadan geçmeye çalışıyorum.Klomen sonrası düşük mü yaptım diye bir resim var kuzum bende aynısı mı
Haklısın kuzumBiz daha duygusal düşünüyoruz demekki kuzum hala işin mantığında obeni üzen durum o aslında halimi gördüğü halde aynı tavırda olması
Hamile olduğundan etkileniyosun kuzumBakmamıştım kuzum şimdi kaybolmuş. Her seferinde kabak gibi gözüküyor sinirim bozuluyor bakmadan geçmeye çalışıyorum.
Haklısın kuzumAma ağlamak yokk
Böyle durumlarda olan arada kalana oluyor.eslerde ailede biraz anlayisli olmasi lazim hele sen hamileyken.esine soyle bebegimin kisiligini etkiliyorsun ben stersliyken onada geciyor de.sirf bebegin icin artik bana yansitma de tabi dinlerse.olmadi ne yapiyorsaniz yapin beni karıştırma hic bu konuda da konusma de en guzeli canimKızlar fena stresliyim yaabimle eşim arasında sorunlar var babam bugün bir araya gelmeleri için konuşacak ikisiyle de. Dua edin düzelsinler artık her gün aklımda bu konu her açıldığında biz geriliyoruz artık
Korkma canim hic bir sey yoktur.bebeklerin en hareketli oldukları donem 24 ve 28 haftalarmis sonra alan daraldigi icin sanirim yavasliyormus birde sen halsizken oda oyle oluyor.ne zaman yorulmus halsiz olsam bebekte durgun oluyorKızlar bana dua edin yarın kontrole gidicem.
Normalde haftaya gitmem gerekiyordu,kızımın hareketleri 2 gündür çok az ve zayıf.
Erken doğum olmasın grubun ilk doğuranı olmak istemiyorum,güzel haberlerle geleyim
Ay masallah nasilda belli minnak burunlu
Gule gule kullan ne kadara aldin canimBu lohusa pijama takımını aldım bugün, bişeyler aldıkça sanki olayın ciddiyetini anlamaya başladım
Sakinleşmeye çalışıyorum kuzum kızım etkilenmesin diyeBakmamıştım kuzum şimdi kaybolmuş. Her seferinde kabak gibi gözüküyor sinirim bozuluyor bakmadan geçmeye çalışıyorum.
Haklısın kuzumAma ağlamak yokk
Ben kendimi üzüyormuşum bebeğimi de üzüyormuşum canım asla kendine toz kondurmuyor. Konuşmuyorum şu an konuştukça sinirleniyorum geriliyorumBöyle durumlarda olan arada kalana oluyor.eslerde ailede biraz anlayisli olmasi lazim hele sen hamileyken.esine soyle bebegimin kisiligini etkiliyorsun ben stersliyken onada geciyor de.sirf bebegin icin artik bana yansitma de tabi dinlerse.olmadi ne yapiyorsaniz yapin beni karıştırma hic bu konuda da konusma de en guzeli canim
Korkma canim hic bir sey yoktur.bebeklerin en hareketli oldukları donem 24 ve 28 haftalarmis sonra alan daraldigi icin sanirim yavasliyormus birde sen halsizken oda oyle oluyor.ne zaman yorulmus halsiz olsam bebekte durgun oluyor
Gule gule kullan ne kadara aldin canim
ay masallah. Rabbim bi ömür daim etsin.Çok sağol kuzum Allah razı olsun duaların için ❤
İnşallah dediğin gibi sorun yoktur güzel haberlerle geliriz
Şekerli şeyler meyvede dahil midemi daha çok bulandırıyor kuzum
Seninde yakınmış kuzum özlem gideriyormuşsunuzdur bol bol
İlgi alaka bekliyorlar devamlı :))
7 sene doldu canım 8.senenin içindeyiz
18 yaşımda evlendim :) 26 yaşındayım
İnşallah dediğin gibi olur canımBöyle durumlarda olan arada kalana oluyor.eslerde ailede biraz anlayisli olmasi lazim hele sen hamileyken.esine soyle bebegimin kisiligini etkiliyorsun ben stersliyken onada geciyor de.sirf bebegin icin artik bana yansitma de tabi dinlerse.olmadi ne yapiyorsaniz yapin beni karıştırma hic bu konuda da konusma de en guzeli canim
Korkma canim hic bir sey yoktur.bebeklerin en hareketli oldukları donem 24 ve 28 haftalarmis sonra alan daraldigi icin sanirim yavasliyormus birde sen halsizken oda oyle oluyor.ne zaman yorulmus halsiz olsam bebekte durgun oluyor
Gule gule kullan ne kadara aldin canim
Amiin kuzum inşallah inşallahay masallah. Rabbim bi ömür daim etsin.
ya bulamiyorum ama ben o topigi :) göremedim cicileriKızımın cicişerini attım
Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip eder cümlemize inşallah
Allah korusun kuzum kötüyü düşünme
Allahın izniyle sağ salim sorunsuz kucağına almayı nasip edicek Rabbim.
Güzel günler sizin olucak kuzum ardından kardeşi gelicek ❤
Tabi haber veririm kuzum tüp bebek arkadaşlarından sende tanırsın belki
Ayy inşallah canım öyle sabırsızlanıyorum ki onu görünce ne hissedeceğim çok merak ediyorum kaşı gözü huyu suyu nasıl bir çocuk olacak meraktan çıldırıyorum resmen:)Desene bu sene özlemle şafak sayma seneniz,bir sonraki yılda bebişin arkasından koşturur durursun ❤
Zaman nasıl geçti anlamazsın bile :))
Ben hiç atmazdım şimdi iyi ki atmamışım diyorum, benim arkadaşlarım da çok atıyor bugün biri gün sofrası gibi bişey atmış çok incelemeden geçtimKızlar alakasız olacak belki ama sosyal medyada nadiren yediğim birşeyi atmişimdir hatta hatırlamıyorum bile..
Bazı arkadaşlarima bakıyorum 3 öğün ne yedilerse atıyorlar, hamilelikte de ister istemez bazen ay olsada yesek şimdi dediğimi farkettimdemek ki kesinlikle atmamak lazımmış büyük vebal vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?