- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bende arada atıyorum ama öyle atılan şeyleri canım çekmiyor bekli ondandır. Birde kendi çapımda hikaye gizliyorum hamiş arkadaşlardan canları çekmesin diyeKızlar alakasız olacak belki ama sosyal medyada nadiren yediğim birşeyi atmişimdir hatta hatırlamıyorum bile..
Bazı arkadaşlarima bakıyorum 3 öğün ne yedilerse atıyorlar, hamilelikte de ister istemez bazen ay olsada yesek şimdi dediğimi farkettimdemek ki kesinlikle atmamak lazımmış büyük vebal vallahi
Kuzum hiç canını sıkma bebeğini üzme ,ben bu durumu hep yaşıyorum 5 güne bir doktora gidesim geliyor ,yarın inşallah hayırlı haberlerle dönersin inşallaaahhhİnşallah dediğin gibi olur canım
2 hafta geriden geliyoruz 28 haftayla uyumlu gittiğimiz için hareketleri azalmışta olabilir.
Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim ❤
Kınalıkadın varya kuzum işte oKim canim tanirim belki ?
Amin insallah canim Allah hepimize yardim etsin saglikli dogumlar nasip etsin
Aynı heyecan sabırsız duygular bendede var kuzum :)Ayy inşallah canım öyle sabırsızlanıyorum ki onu görünce ne hissedeceğim çok merak ediyorum kaşı gözü huyu suyu nasıl bir çocuk olacak meraktan çıldırıyorum resmen:)
Başlamış mı kuzum indirimlerKızlar ebebek indirimde bebek arabalarında falan büyük indirim olacak diyorlar almayanlar takip etsin bence stoklar çabuk tükenir ciddi indirim olursa.
Denk gelirsem bende paylaşırım burada
Aminn kuzum inşallah çok sağol Allah razı olsun ❤Kuzum hiç canını sıkma bebeğini üzme ,ben bu durumu hep yaşıyorum 5 güne bir doktora gidesim geliyor ,yarın inşallah hayırlı haberlerle dönersin inşallaaahhh
Şubatta başlayacakmış kuzumAynı heyecan sabırsız duygular bendede var kuzum :)
Sağ salim sağlıkla gelirler inşallah o ilk anı unutamam ❤
Başlamış mı kuzum indirimler
Aminn kuzum inşallah çok sağol Allah razı olsun ❤
Doktor hareketlerini takip et dediği için tedirginim biraz
Tamam kuzum takipteyim :)Şubatta başlayacakmış kuzum
28. Haftaya gelince hepimize öyle korkular gelmedi değil :)Kızlar nasılsınız? Çok yazmıyorum ama takip ediyorum sizleri. Ben nedense erken doğum yapıcakmışım gibi hissediyorum.. Oğlum 41. Haftada gelmişti. Ama busefer sanki çatı ve kasık ağrılarım baya var. Daha ağırlaştım gibi hissediyorum ama yine de gayet hareketliyim. Çatımda sürekli bir sızı var, sizlerde de var mı?
Ultrason gelişimine göre tahmini doğum günü olarak 01 Nisan 2019'u gösteriyor. Yani 10 gün önde şuan.
Bu bebeğime doğru düzgün bir şey almadım bile daha. Günler o kadar yoğun ve çabuk geçiyor ki.. bilemiyorum. Korkuyorum erken doğacak diye. Oğlumdayken son güne kadar doğucakmış gibi hissetmiyordum, ki hiç açılmam olmamış (1 cmcik) sancılarım gelmemiş ve sonucunda suni sancı ile doğurmuştum.
Böyle işte.. Umarım yanlış hissediyorumdur.
Ultrason da önde çıkmasının erken doğumla hiç alakası yokmuş. Ben konuştum doktorumla 10 gün önde çıkıyor erken mi doğacak yani dedim. Hayır alakası yok sadece normale göre iri bir bebek dünyaya getirmiş olursun ama haftasını yine tamamlar dedi.Kızlar nasılsınız? Çok yazmıyorum ama takip ediyorum sizleri. Ben nedense erken doğum yapıcakmışım gibi hissediyorum.. Oğlum 41. Haftada gelmişti. Ama busefer sanki çatı ve kasık ağrılarım baya var. Daha ağırlaştım gibi hissediyorum ama yine de gayet hareketliyim. Çatımda sürekli bir sızı var, sizlerde de var mı?
Ultrason gelişimine göre tahmini doğum günü olarak 01 Nisan 2019'u gösteriyor. Yani 10 gün önde şuan.
Bu bebeğime doğru düzgün bir şey almadım bile daha. Günler o kadar yoğun ve çabuk geçiyor ki.. bilemiyorum. Korkuyorum erken doğacak diye. Oğlumdayken son güne kadar doğucakmış gibi hissetmiyordum, ki hiç açılmam olmamış (1 cmcik) sancılarım gelmemiş ve sonucunda suni sancı ile doğurmuştum.
Böyle işte.. Umarım yanlış hissediyorumdur.
Evet canım hakkımızda hayırlısı valla ne desek boş.Allah yardimcimiz olsun canim bebeklerimiz zamanini goremeden zor bir dogum bizi bekliyor desene. Allah onlara da saglik versin insallah
Canim bana sorarsan bebek ufak tefek oldugu icin gelisimi geriden cikabilir ama kemik gelisimi acisindan haftasiyla uyumludur bence.ins canim bir sey yoktur ama sen git icin rahat etsin.sagsalim bir kucagimiza alsak cok stersli bir süreçmis hamilelikİnşallah dediğin gibi olur canım
2 hafta geriden geliyoruz 28 haftayla uyumlu gittiğimiz için hareketleri azalmışta olabilir.
Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim ❤
Anlıyorum canım , benim de doktorum takip et dedi ama ne yapiyim bezen çok hareketsiz oluyor doktora gidence herşey güzel o üzden fazla strese girmemeye çalışyorum bebeğimi etkilenmesın diyeAynı heyecan sabırsız duygular bendede var kuzum :)
Sağ salim sağlıkla gelirler inşallah o ilk anı unutamam ❤
Başlamış mı kuzum indirimler
Aminn kuzum inşallah çok sağol Allah razı olsun ❤
Doktor hareketlerini takip et dediği için tedirginim biraz
Cnm seninde plesanta previa totalismiEvet canım hakkımızda hayırlısı valla ne desek boş.
150 tl cnm uygun mu kızlar hiç pijamaya bu kadar para vermemiştim çok gibi geliyoBöyle durumlarda olan arada kalana oluyor.eslerde ailede biraz anlayisli olmasi lazim hele sen hamileyken.esine soyle bebegimin kisiligini etkiliyorsun ben stersliyken onada geciyor de.sirf bebegin icin artik bana yansitma de tabi dinlerse.olmadi ne yapiyorsaniz yapin beni karıştırma hic bu konuda da konusma de en guzeli canim
Korkma canim hic bir sey yoktur.bebeklerin en hareketli oldukları donem 24 ve 28 haftalarmis sonra alan daraldigi icin sanirim yavasliyormus birde sen halsizken oda oyle oluyor.ne zaman yorulmus halsiz olsam bebekte durgun oluyor
Ay masallah nasilda belli minnak burunlu
Gule gule kullan ne kadara aldin canim
Lohusa takimi dedigin zaman.otomatik fiyat artiyor zaten.pijama takimi aldim bugun 55 tlye150 tl cnm uygun mu kızlar hiç pijamaya bu kadar para vermemiştim çok gibi geliyo
İyi karar vermek lazım ona, bebeğin duruşunu bozabiliyormuş Allah korusun. Biz de alalım dedik ama vazgeçecek gibiyimbebek kangurusu aldiniz mi?karar veremedim ben. Ne kadar gerekli yada ne zaman kullanilir bilemiyorum .Fikri olanlar benimle de paylaşabilir mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?