- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.867
- 358
- 36
Ultrason da önde çıkmasının erken doğumla hiç alakası yokmuş. Ben konuştum doktorumla 10 gün önde çıkıyor erken mi doğacak yani dedim. Hayır alakası yok sadece normale göre iri bir bebek dünyaya getirmiş olursun ama haftasını yine tamamlar dedi.
Çatı ağrısını bilemedimilk hamilelik olunca ayrıntıları kaçırabiliyoruz.
Cook kullanmadik ,ama esim bile takiyodubebek kangurusu aldiniz mi?karar veremedim ben. Ne kadar gerekli yada ne zaman kullanilir bilemiyorum .Fikri olanlar benimle de paylaşabilir mi? :)
28. Haftaya gelince hepimize öyle korkular gelmedi değil :)
İnşallah vakitlerinden önce gelmezler acele edip :)
bebek kangurusu aldiniz mi?karar veremedim ben. Ne kadar gerekli yada ne zaman kullanilir bilemiyorum .Fikri olanlar benimle de paylaşabilir mi? :)
Aynen bana da anlattığın gibi oluyoİki gecedir banada kramp giriyo ,ve hala ağrıyo yerleri,ben bugün çözdüm ama eğer gerneşir gibi hafif bi hareket yapınca kramp giriyo bacağıma ama çok kötü bişey, süt peynir yoğurt hep tüketiyorum
Dün Bnde baktım lohusa takımlarına, pahalı geldi bana. Ben hiç sevmiyorum lohusa pijama takımlarını.Lohusa takimi dedigin zaman.otomatik fiyat artiyor zaten.pijama takimi aldim bugun 55 tlye
Dedigin gibi hem pahali hemde tarzim degil.iki tane pijama takimi aldim bende.ust kisminin dugmeli ya da citcitli olmasina dikkat et yeterAynen bana da anlattığın gibi oluyoinşaallah varis filan oluşmamıştır. Kramplar çok fena. Hiç uyuyamadım dün gece. Bugün hep süt içtim, soda içtim.
Dün Bnde baktım lohusa takımlarına, pahalı geldi bana. Ben hiç sevmiyorum lohusa pijama takımlarını.zaten çok sevmem o kadar dantelli süslü şeyleri. Spor bir model bulabilirsem alırım. Yoksa normal pijama takımı almayı düşünüyorum bende.
Boşver canim konusma bir sure erkekler bizim gibi ince dusunceli degillerSakinleşmeye çalışıyorum kuzum kızım etkilenmesin diye
Ben kendimi üzüyormuşum bebeğimi de üzüyormuşum canım asla kendine toz kondurmuyor. Konuşmuyorum şu an konuştukça sinirleniyorum geriliyorum
BellaCiao peki seni rüyamda görmeme kaç puan? Önce mesaj atıyorsun diyorum bu numaramı nerden buldu sonra evime geliyorsun gerisi yok ama
İnşallah canımÖyle mi dersin? Demin yazdığım gibi, oğluma hamileyken bu kadar yorulmuyordum tabi. Şimdi oyun oyna,in kalk parka çık, oğlumu kucağıma alıyorum ve belkide bundan oluyor ağrılar.
Dediğin gibi, İnşallah sağlıkla vakitlice gelirler
Keşke kuzum çok mutlu olurdumŞu an onore oldum resmençay içmeye mi geliyordum acaba yaa. Keşke yakın olsaydım gelirdim
Öyle yapıyorum kuzum konuşarak üzüleceğimeBoşver canim konusma bir sure erkekler bizim gibi ince dusunceli degiller
Çok sağol kuzum Allah razı olsun duaların için ❤
İnşallah dediğin gibi sorun yoktur güzel haberlerle geliriz
Şekerli şeyler meyvede dahil midemi daha çok bulandırıyor kuzum
Seninde yakınmış kuzum özlem gideriyormuşsunuzdur bol bol
İlgi alaka bekliyorlar devamlı :))
7 sene doldu canım 8.senenin içindeyiz
18 yaşımda evlendim :) 26 yaşındayım
Canım ben hala gelişiminin geride olduğuna inanmıyorum bizim kız minnak sadeceçok güzel besleniyorsun bebiş de besleniyor doğal olarak hiç kötü düşünme kuzum
Güle güle giy canım
Güle güle giy canım desene geriye 1 takım daha kaldı
Babam dışarıda bi görüşme ayarlamak istedi ikisi de birbirine gitmez diye, dışarıda nasıl görüşelim bu konuyu bize gelsin abin diyor. Sen olsan kabul eder misin bunu dedim benim hatam yok etmem diyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık bıktım inadından. 2 saattir ağlıyorum.
Ya gıcık oldum mesaj yerinin üstünde kürtaj resmî gözüküyor. Görmekten bıktım
Sizde de gözüküyor mu arada?
Slm kizlar ,dr.kontrolumuz vardi bugun kalp atisini dinledik ,dinlerien dr.yumruk atti bizim oglan,kilo almissin dedi .seker cikmayinca kutlama yaptim dedim .dr.iki ay yok gonullu olarak yemene gidiyor
Eki Görüntüle 2230443 bebek her gun hareket etmeli, gun icinde bebegin hareketlerini hissetmezseniz; birseyler icin Yan tarafiniza uzanin ,elinizi gobeginize koyun ,iki saat icinde 6 tane hareket hissetmelisiniz,eger hissetmezseniz acile gidin ,
Keşke kuzum çok mutlu olurdum
Hepimizde farklı yerlerdeniz anam ülkenin dört bir yanına değil global olarak dağılmışız resmen
Doğum sancısı kasıkta olmuyor canım rahimde oluyor şu an ki haftalarda rahim artık bütün karnımızda :)Kızlar ani bir kasık ağrısı yasadım baya siddetliydi hareket edemedim sancıdan sonra yavas yavas gecti. Bu doğum sancısı mıydı
Maalesef kuzum bende öyle yapmasını beklerdim ama şaşırttı ve üzdü beni. İnşallah düzelir hayırlısı bakalımMideni bulandırıyorsa içme kuzum. Nasıl hareket ediyormu ? Benimki 2 saattir durgun
Teşekkür ederim cnm yok yeter daha almayacağım çok masraf ya
ağlama kuzum. Eşinde senin hatrın için görüşebilirdi seni üzmesinden iyidir.. ama canını sıkma lütfen. Umarım araları düzelir
Bende görüyorum sürekli ya o fotoyu
İyi haberlerle gelmişsin canım
Bana burda hastanede 10 hareket demişlerdi canım bilgi için teşekkür ederim
Aynen yaama iyi arkadaşlık kurduk umarım doğumdan sonra da devam etmek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?