2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Evet oğlumda görüldüğü üzere, geç döllenme olmasına rağmen hep öndeydi haftası ama 41. Haftada geldi o da zorla ve kilosu da normalin çok az üstündeydi 3635gr ile.
3.5sene oldu tabi diğer hamileliğimi gerçekten hatırlamıyorum sanırım. Ama sanki 7. Ayda hiç böyle kasık ağrıları falan hissetmiyordum gibi. Belki şimdi daha çok yoruluyorum ondandır kim bilir. Sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah

28. Haftaya gelince hepimize öyle korkular gelmedi değil :)
İnşallah vakitlerinden önce gelmezler acele edip :)

Öyle mi dersin? Demin yazdığım gibi, oğluma hamileyken bu kadar yorulmuyordum tabi. Şimdi oyun oyna,in kalk parka çık, oğlumu kucağıma alıyorum ve belkide bundan oluyor ağrılar.

Dediğin gibi, İnşallah sağlıkla vakitlice gelirler

bebek kangurusu aldiniz mi?karar veremedim ben. Ne kadar gerekli yada ne zaman kullanilir bilemiyorum .Fikri olanlar benimle de paylaşabilir mi? :)

Benim tek aldığım şey kanguru Sling aldım ilk aylar için. Ben evde iş yaparken, iki çocuğu da dışarı çıkarırken falan bez slingle rahat ederim dedim. Kanguruyu da arkadaşım gönderdi, kendisi de kullanmıştı Momfortun. Güzel rahat görünüyor. İkisini de ekliyorum fotoğraf olarak.
Momfort 3 ay- 4 yaş arası kullanılıyormuş. İlk aylarda kumaş slingi tercih ettim daha rahat olur. Sanırım bu tamamen anne ve bebekle alakalı. Denemeden bilemezsiniz. Bebeğiniz sever mi, siz rahat eder misiniz ozaman belli olur. Sadece ergonomik alınması daha uygun olur.

Son düzenleme:
Aynen bana da anlattığın gibi oluyo inşaallah varis filan oluşmamıştır. Kramplar çok fena. Hiç uyuyamadım dün gece. Bugün hep süt içtim, soda içtim.

Lohusa takimi dedigin zaman.otomatik fiyat artiyor zaten.pijama takimi aldim bugun 55 tlye
Dün Bnde baktım lohusa takımlarına, pahalı geldi bana. Ben hiç sevmiyorum lohusa pijama takımlarını. zaten çok sevmem o kadar dantelli süslü şeyleri. Spor bir model bulabilirsem alırım. Yoksa normal pijama takımı almayı düşünüyorum bende.

Dedigin gibi hem pahali hemde tarzim degil.iki tane pijama takimi aldim bende.ust kisminin dugmeli ya da citcitli olmasina dikkat et yeter

Lusi masallah Nisan 'a burnunu yerim ne guzel cikmis ,bizde ultrasound yok kiskandim

Medeniyetin göbeğinde niye ultrason yok kız aaa foto mu vermiyorlar yoksa
Ayy sorma eşimgillerin taraf fındık burunlu o tarafa çekmiş nisantoşum da

İnşallah canım

Kızlar ani bir kasık ağrısı yasadım baya siddetliydi hareket edemedim sancıdan sonra yavas yavas gecti. Bu doğum sancısı mıydı

Mideni bulandırıyorsa içme kuzum. Nasıl hareket ediyormu ? Benimki 2 saattir durgun

Teşekkür ederim cnm yok yeter daha almayacağım çok masraf ya

ağlama kuzum. Eşinde senin hatrın için görüşebilirdi seni üzmesinden iyidir.. ama canını sıkma lütfen. Umarım araları düzelir

Ya gıcık oldum mesaj yerinin üstünde kürtaj resmî gözüküyor. Görmekten bıktım
Sizde de gözüküyor mu arada?

Bende görüyorum sürekli ya o fotoyu

Slm kizlar ,dr.kontrolumuz vardi bugun kalp atisini dinledik ,dinlerien dr.yumruk atti bizim oglan,kilo almissin dedi .seker cikmayinca kutlama yaptim dedim.dr.iki ay yok gonullu olarak yemene gidiyor

İyi haberlerle gelmişsin canım

Bana burda hastanede 10 hareket demişlerdi canım bilgi için teşekkür ederim

Keşke kuzum çok mutlu olurdum
Hepimizde farklı yerlerdeniz anam ülkenin dört bir yanına değil global olarak dağılmışız resmen

Aynen ya ama iyi arkadaşlık kurduk umarım doğumdan sonra da devam etmek nasip olur

Slm kizlar nasılsınız???maşallah hiziniza yetişene aşk olsun sayfalari görünce gözlerim açılmış.tatil diye gittik Ankara'ya bebeğin ihtiyaçlarını alalım dedim oğlum hastalandı Sürekli hastane işi gece nöbeti derken canım çıktı.bi kaç günde alışverişle uğraştım baya yorulmuşum akraba ziyaretleri filan girmeye vakit olmadı.ankarada oturan arkadaşlar varsa lohusa takımı için çelebi iç giyim var İstanbul yolu üzerinde çok güzel lohusa takımları var fiyatlarda coook uygun iç çamaşırları filan baya uyguna geldi bana.gezmedigim yer kalmadı en güzel model ve fiyat orasiydi.bebesin ve kendi ihtiyaçlarımın hepsini bitirdim çok şükür.bi yıkanıp utulenecekler.bebek kiyafetleride arkadaşlar civilde çok uygun muslin bez filan aldım nette daha bahaliydi.battaniye modelleri filan baya var fiyatlarda hemen hemen aynı her yerle.

Kızlar ani bir kasık ağrısı yasadım baya siddetliydi hareket edemedim sancıdan sonra yavas yavas gecti. Bu doğum sancısı mıydı
Doğum sancısı kasıkta olmuyor canım rahimde oluyor şu an ki haftalarda rahim artık bütün karnımızda :)

Maalesef kuzum bende öyle yapmasını beklerdim ama şaşırttı ve üzdü beni. İnşallah düzelir hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…