Maalesef kuzum bende öyle yapmasını beklerdim ama şaşırttı ve üzdü beni. İnşallah düzelir hayırlısı bakalım
Baya hazırlık yapmışsın ama canım iyi olmuş.Slm kizlar nasılsınız???maşallah hiziniza yetişene aşk olsun sayfalari görünce gözlerim açılmış.tatil diye gittik Ankara'ya bebeğin ihtiyaçlarını alalım dedim oğlum hastalandı Sürekli hastane işi gece nöbeti derken canım çıktı.bi kaç günde alışverişle uğraştım baya yorulmuşum akraba ziyaretleri filan girmeye vakit olmadı.ankarada oturan arkadaşlar varsa lohusa takımı için çelebi iç giyim var İstanbul yolu üzerinde çok güzel lohusa takımları var fiyatlarda coook uygun iç çamaşırları filan baya uyguna geldi bana.gezmedigim yer kalmadı en güzel model ve fiyat orasiydi.bebesin ve kendi ihtiyaçlarımın hepsini bitirdim çok şükür.bi yıkanıp utulenecekler.bebek kiyafetleride arkadaşlar civilde çok uygun muslin bez filan aldım nette daha bahaliydi.battaniye modelleri filan baya var fiyatlarda hemen hemen aynı her yerle.
Öyle kuzum ama elde olmadan üzülüyor insan bazen. İlk konuşmamızda çok sinirlendim ağladım ama şu an daha iyiyimKafana takma kuzum. Üzüntü iyi değil benim ne zaman canım sıkılsa üzülsem çok kasılmam oluyordikkatli olmak lazım hamileyken üzüntü stres iyi değil
Sen ağlayınca eşin ne dedi pişman olmadı mı canımÖyle kuzum ama elde olmadan üzülüyor insan bazen. İlk konuşmamızda çok sinirlendim ağladım ama şu an daha iyiyimKorkuyorum zaten ağladıktan sonra kızımı da üzdüm diye
Slm kizlar nasılsınız???maşallah hiziniza yetişene aşk olsun sayfalari görünce gözlerim açılmış.tatil diye gittik Ankara'ya bebeğin ihtiyaçlarını alalım dedim oğlum hastalandı Sürekli hastane işi gece nöbeti derken canım çıktı.bi kaç günde alışverişle uğraştım baya yorulmuşum akraba ziyaretleri filan girmeye vakit olmadı.ankarada oturan arkadaşlar varsa lohusa takımı için çelebi iç giyim var İstanbul yolu üzerinde çok güzel lohusa takımları var fiyatlarda coook uygun iç çamaşırları filan baya uyguna geldi bana.gezmedigim yer kalmadı en güzel model ve fiyat orasiydi.bebesin ve kendi ihtiyaçlarımın hepsini bitirdim çok şükür.bi yıkanıp utulenecekler.bebek kiyafetleride arkadaşlar civilde çok uygun muslin bez filan aldım nette daha bahaliydi.battaniye modelleri filan baya var fiyatlarda hemen hemen aynı her yerle.
Ağlama falan diye sakinleştirmeye çalıştı ama o konuda kesinlikle geri adım atmıyor canım. 2 senedir aynı konu bi çözemedik şu meseleyiSen ağlayınca eşin ne dedi pişman olmadı mı canım
Ağlama falan diye sakinleştirmeye çalıştı ama o konuda kesinlikle geri adım atmıyor canım. 2 senedir aynı konu bi çözemedik şu meseleyi
Canım lohusa takımları markasına göre değişiyor ama Pierre Cardin takımlarında indirim vardı sabahlık artı alt üst takım 150 TL ama çok güzeldi benim olduğu için almadım ben normal iki takım aldım bide hastaneden çıkarken giymek için bı eşofman takımı aldım.normal mağazalarda benim.aldigim takım 80 TL dediler ben oradan 50 aldım tek takımı.yarin resim atiyim bakarsin.cok sağol canım bu arada çok şükür düzeldi oğlumda.Baya hazırlık yapmışsın ama canım iyi olmuş.
Oğluna da geçmiş olsun
Lohusa takımlarının fiyatları ne kadardı canım ortalama ? Eğer uygunsa anneme oradan aldırayım birkaç takım. İnternette çok pahalı çünkü günlük giyeceklerim uygun olsun istiyorum. Sadece 1 takım biraz süslü bişey alcam burada eve gelen çok olur diye
Yarın hepsini paylasiyim cnm.cok tskr ederim.Oğluna geçmiş olsun..
Aldıklarını paylaş canım :))
Aralarında bişey geçmedi aslında kuzum. Ufak bir konu yüzünden zamanla soğukluk girdi sadece, konu çözüldü ama soğukluk kaldı. İkisi de o yüzden ben bişey yapmadım hatam yok o benimle arasına mesafe koydu diyor. Anlayacağın yok yere görüşmüyorlar şu anAralarında tam olarak ne oldu canım ? Çok mu önemli bir mesela ki ::
Zararli diye yok canim en son ayrintilida girmistimMedeniyetin göbeğinde niye ultrason yok kız aaa foto mu vermiyorlar yoksa
Ayy sorma eşimgillerin taraf fındık burunlu o tarafa çekmiş nisantoşum da
Tamam kuzum fotoğraf atarsan fikir olur bizlere de sağol :)Canım lohusa takımları markasına göre değişiyor ama Pierre Cardin takımlarında indirim vardı sabahlık artı alt üst takım 150 TL ama çok güzeldi benim olduğu için almadım ben normal iki takım aldım bide hastaneden çıkarken giymek için bı eşofman takımı aldım.normal mağazalarda benim.aldigim takım 80 TL dediler ben oradan 50 aldım tek takımı.yarin resim atiyim bakarsin.cok sağol canım bu arada çok şükür düzeldi oğlumda.
Aralarında bişey geçmedi aslında kuzum. Ufak bir konu yüzünden zamanla soğukluk girdi sadece, konu çözüldü ama soğukluk kaldı. İkisi de o yüzden ben bişey yapmadım hatam yok o benimle arasına mesafe koydu diyor. Anlayacağın yok yere görüşmüyorlar şu an
Hiç kimse için canını skma cnm herkes kendi istediğini yapıyor üzülen sen oluyorsun boşver umrunda olmasın kimse.ben kaç yıldır taktım abimle eşim konuşmuyor diye ama ikisininde umrunda olmadı hep kendimi yiprattigimla kaldım.sacma sapan sebeplerden dolayı bı soğukluk giriyor sonra topla toplayabilirsiniz.akisina birak hepsi halledilir sen kuzunu düşün seni düşünseler zaten uzulmene izin vermezler.Aralarında bişey geçmedi aslında kuzum. Ufak bir konu yüzünden zamanla soğukluk girdi sadece, konu çözüldü ama soğukluk kaldı. İkisi de o yüzden ben bişey yapmadım hatam yok o benimle arasına mesafe koydu diyor. Anlayacağın yok yere görüşmüyorlar şu an
Çok şükür atlattık teyzesi aman dikkat edin sizlerde ortada berbat bı enfeksiyon varmış içme suyundan filan havadan bulasiyormus doktor bana maske kullan mutlaka dedi atlatana kadar maskeyle bekledim başında yavrumun.Tamam kuzum fotoğraf atarsan fikir olur bizlere de sağol :)
Şükür atlatmış paşa hastalığı :)
Konu ne tam olarak bilmiyorum canim ,hicbirsey icin uzulmeye degmez sen sadece bebegini dusun ,zamanla duzelir .Aralarında bişey geçmedi aslında kuzum. Ufak bir konu yüzünden zamanla soğukluk girdi sadece, konu çözüldü ama soğukluk kaldı. İkisi de o yüzden ben bişey yapmadım hatam yok o benimle arasına mesafe koydu diyor. Anlayacağın yok yere görüşmüyorlar şu an
Ay biraz rahatladım sağolasın peki bu kasıgımdaki inanılmaz siddetli ağrı neydi acaba kıvrandım ter icinde kaldım acı gecene kadarDoğum sancısı kasıkta olmuyor canım rahimde oluyor şu an ki haftalarda rahim artık bütün karnımızda :)
Kızlar lohusa tacı alacak mısınız? Bazı modeller çok abartılı bende kararsız kaldım
Ay biraz rahatladım sağolasın peki bu kasıgımdaki inanılmaz siddetli ağrı neydi acaba kıvrandım ter icinde kaldım acı gecene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?