2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maalesef kuzum bende öyle yapmasını beklerdim ama şaşırttı ve üzdü beni. İnşallah düzelir hayırlısı bakalım

Kafana takma kuzum. Üzüntü iyi değil benim ne zaman canım sıkılsa üzülsem çok kasılmam oluyor dikkatli olmak lazım hamileyken üzüntü stres iyi değil

Baya hazırlık yapmışsın ama canım iyi olmuş.
Oğluna da geçmiş olsun
Lohusa takımlarının fiyatları ne kadardı canım ortalama ? Eğer uygunsa anneme oradan aldırayım birkaç takım. İnternette çok pahalı çünkü günlük giyeceklerim uygun olsun istiyorum. Sadece 1 takım biraz süslü bişey alcam burada eve gelen çok olur diye

Kafana takma kuzum. Üzüntü iyi değil benim ne zaman canım sıkılsa üzülsem çok kasılmam oluyor dikkatli olmak lazım hamileyken üzüntü stres iyi değil
Öyle kuzum ama elde olmadan üzülüyor insan bazen. İlk konuşmamızda çok sinirlendim ağladım ama şu an daha iyiyim Korkuyorum zaten ağladıktan sonra kızımı da üzdüm diye

Öyle kuzum ama elde olmadan üzülüyor insan bazen. İlk konuşmamızda çok sinirlendim ağladım ama şu an daha iyiyim Korkuyorum zaten ağladıktan sonra kızımı da üzdüm diye
Sen ağlayınca eşin ne dedi pişman olmadı mı canım

Oğluna geçmiş olsun..
Aldıklarını paylaş canım :))

Canım lohusa takımları markasına göre değişiyor ama Pierre Cardin takımlarında indirim vardı sabahlık artı alt üst takım 150 TL ama çok güzeldi benim olduğu için almadım ben normal iki takım aldım bide hastaneden çıkarken giymek için bı eşofman takımı aldım.normal mağazalarda benim.aldigim takım 80 TL dediler ben oradan 50 aldım tek takımı.yarin resim atiyim bakarsin.cok sağol canım bu arada çok şükür düzeldi oğlumda.

Aralarında tam olarak ne oldu canım ? Çok mu önemli bir mesela ki ::
Aralarında bişey geçmedi aslında kuzum. Ufak bir konu yüzünden zamanla soğukluk girdi sadece, konu çözüldü ama soğukluk kaldı. İkisi de o yüzden ben bişey yapmadım hatam yok o benimle arasına mesafe koydu diyor. Anlayacağın yok yere görüşmüyorlar şu an

Tamam kuzum fotoğraf atarsan fikir olur bizlere de sağol :)
Şükür atlatmış paşa hastalığı :)

Boşuna gurur yapıyorlar sanırım kuzum. Yaşları birbirine yakın mı ?

Hiç kimse için canını skma cnm herkes kendi istediğini yapıyor üzülen sen oluyorsun boşver umrunda olmasın kimse.ben kaç yıldır taktım abimle eşim konuşmuyor diye ama ikisininde umrunda olmadı hep kendimi yiprattigimla kaldım.sacma sapan sebeplerden dolayı bı soğukluk giriyor sonra topla toplayabilirsiniz.akisina birak hepsi halledilir sen kuzunu düşün seni düşünseler zaten uzulmene izin vermezler.

Tamam kuzum fotoğraf atarsan fikir olur bizlere de sağol :)
Şükür atlatmış paşa hastalığı :)
Çok şükür atlattık teyzesi aman dikkat edin sizlerde ortada berbat bı enfeksiyon varmış içme suyundan filan havadan bulasiyormus doktor bana maske kullan mutlaka dedi atlatana kadar maskeyle bekledim başında yavrumun.

Konu ne tam olarak bilmiyorum canim ,hicbirsey icin uzulmeye degmez sen sadece bebegini dusun ,zamanla duzelir .

Doğum sancısı kasıkta olmuyor canım rahimde oluyor şu an ki haftalarda rahim artık bütün karnımızda :)
Ay biraz rahatladım sağolasın peki bu kasıgımdaki inanılmaz siddetli ağrı neydi acaba kıvrandım ter icinde kaldım acı gecene kadar

Lusi boyum 165 cm onceden yazmamisim bu ayki kilom 68.5 tabloya eklede gordukce dikkat edeyim ,iki hafta sonra kontrolum var.

Kızlar lohusa tacı alacak mısınız? Bazı modeller çok abartılı bende kararsız kaldım

Yok almayacağım daha doğrusu lohusa tacı diye birşeyi senden yeni duydum

Ay biraz rahatladım sağolasın peki bu kasıgımdaki inanılmaz siddetli ağrı neydi acaba kıvrandım ter icinde kaldım acı gecene kadar

Rahim büyüdükçe ağrılar olması normal canım kasıkta merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…