- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Yakın sayılır kuzum çok fark yok, aynen öyle boşuna gururBoşuna gurur yapıyorlar sanırım kuzum. Yaşları birbirine yakın mı ?
Sorsan ikisi de beni düşünüyor ama herkes kendi gururu peşinde canım haklısın. Akışına bıraktım artık üzüldüğümle kalıyorum çünküHiç kimse için canını skma cnm herkes kendi istediğini yapıyor üzülen sen oluyorsun boşver umrunda olmasın kimse.ben kaç yıldır taktım abimle eşim konuşmuyor diye ama ikisininde umrunda olmadı hep kendimi yiprattigimla kaldım.sacma sapan sebeplerden dolayı bı soğukluk giriyor sonra topla toplayabilirsiniz.akisina birak hepsi halledilir sen kuzunu düşün seni düşünseler zaten uzulmene izin vermezler.
Sorma canım 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum geçen hafta acile gittim serum verdiler. Artık maskeyle çıkıyorum bende, doktor maskesiz çıkma dediÇok şükür atlattık teyzesi aman dikkat edin sizlerde ortada berbat bı enfeksiyon varmış içme suyundan filan havadan bulasiyormus doktor bana maske kullan mutlaka dedi atlatana kadar maskeyle bekledim başında yavrumun.
Öyle yapcam artık canım bebeğimi de üzüyorum bu şekilde. Kimsenin umrunda değil anlaşılan olan bize oluyor aradaKonu ne tam olarak bilmiyorum canim ,hicbirsey icin uzulmeye degmez sen sadece bebegini dusun ,zamanla duzelir .
Modellerin abartısını geçtim çok pahalı yaKızlar lohusa tacı alacak mısınız? Bazı modeller çok abartılı bende kararsız kaldım
Yakın sayılır kuzum çok fark yok, aynen öyle boşuna gurur
Sorsan ikisi de beni düşünüyor ama herkes kendi gururu peşinde canım haklısın. Akışına bıraktım artık üzüldüğümle kalıyorum çünkü
Sorma canım 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum geçen hafta acile gittim serum verdiler. Artık maskeyle çıkıyorum bende, doktor maskesiz çıkma dedi
Öyle yapcam artık canım bebeğimi de üzüyorum bu şekilde. Kimsenin umrunda değil anlaşılan olan bize oluyor arada
Modellerin abartısını geçtim çok pahalı yaince bir taç bulabilirsem üzerine çiçek falan yapıştırıp kendim yapıym diyorum
Bende onu diyecektim canım inci taçlar benim de çok hoşuma gidiyor hem sade hem ağırlık yapmaz bir ton çiçekle kurdeleyleLoveAndMarriage kuzum bende yapabilirim aslında youtube da yapılışları da var ya da sade inci şeklinde taçlarda var fotoğraflarda çok beğeniyorum
BellaCiao kuzum burada çok moda hatta baya abartılı modellerde kullanıyorlar örnek bi model atayım sana
En kötü bi inci taç alırız o zaman canım hem onlar pahalı değil yanlış bakmadıysamBende onu diyecektim canım inci taçlar benim de çok hoşuma gidiyor hem sade hem ağırlık yapmaz bir ton çiçekle kurdeleyle
Değil kuzum daha uygun onların fiyatıEn kötü bi inci taç alırız o zaman canım hem onlar pahalı değil yanlış bakmadıysam
Lohusa taci ,lohusa pijamasi hep para duzeniYok almayacağım daha doğrusu lohusa tacı diye birşeyi senden yeni duydum
Estağfirullah canım, Para tuzağı hepsiLohusa taci ,lohusa pijamasi hep para duzeni,burdada oyle bisey yok ,cahilligimee verin lohusa pijamasini misafirler varkenmi giyonuz ,neden misafirler pijamayla karsilaniyo evde mi yoksa hastanedemi giyiliyo tesekkurler simdiden
Kızlar ani bir kasık ağrısı yasadım baya siddetliydi hareket edemedim sancıdan sonra yavas yavas gecti. Bu doğum sancısı mıydı
Lohusa taci ,lohusa pijamasi hep para duzeni,burdada oyle bisey yok ,cahilligimee verin lohusa pijamasini misafirler varkenmi giyonuz ,neden misafirler pijamayla karsilaniyo evde mi yoksa hastanedemi giyiliyo tesekkurler simdiden
Lohusa taci ,lohusa pijamasi hep para duzeni,burdada oyle bisey yok ,cahilligimee verin lohusa pijamasini misafirler varkenmi giyonuz ,neden misafirler pijamayla karsilaniyo evde mi yoksa hastanedemi giyiliyo tesekkurler simdiden
Kızlar lohusa tacı alacak mısınız? Bazı modeller çok abartılı bende kararsız kaldım
Yaa komikmişBuna çok güldüm
Kuzu inçi demişsiniz birde papatyalı taç yapardık ya küçükken o tarz şeylerde çooook tatlı duruyor bak derimEn kötü bi inci taç alırız o zaman canım hem onlar pahalı değil yanlış bakmadıysam
Kızlar hala uyuyamadım gerçi akşamüstü uyumuştum ondan olabilir ama uykum var dalamıyorum resmen acı çekiyorum
Birde şeyi sormak istiyorum biraz saçma gelecek ama benim oğluşun kafası sağ böbreğimin oradaydı nerdeyse. Ben şimdi sağ tarafıma hiç yatamıyorum psikolojik olarak, ezecekmişim gibi geliyor. Ee sürekli solada yatamıyorum. Sağa yatsam kısa süreli Bir sorun olmaz değil mi ya. Sonuçta o tarafın üstüne yatmış oluyorum. Halbuki çok iyi biliyorum içerde çocuğun sıkışma imkanı olmadığını. Ama terzi kendi söküğünü dikemez misali bir acaba gelip gidiyor
Kendime söz geçiremiyorum
Duymak rahatlattı valla kuzum insanın aklı takılıveriyor bazen böyle doğrusunu bilsen bile :)Ah kusum hic dert etme.. hic bisicik olmaz kuzum. Allah onu oyle koruyan bir mekanizma icine koymus ki senin oyle saga sola kisa sureli yatmalarinl hic bisicik olmaz. Bu arada saygalri okuyarak geldim. Masaallah oglusuna buyumus, tatlis olmuskotu dusunme kuzucum. Allahin izniyle iyiler onlar..
Kisi kendinden bilir isi kuzum. Ben hala yuzustu yatiyorum arada :)) arada ben de panik yapiyorum da. Ablam dedi ben 9 ay yattim yuz ustu bisi olmaz onlar ztn hosnut olmadiginda belli eder dedi ki oylw de gercekten bazen elimi koyunca bile kasiliyor ve huzursuz oldugunu hissediyorum.. o yuzden artik rahat takiliyorum.Duymak rahatlattı valla kuzum insanın aklı takılıveriyor bazen böyle doğrusunu bilsen bile :)
Teşekkür ederiz bu arada
Sende mi uyku mağdurusun bu saatte
Midesi bulananlar kulübüne hoşgeldinKisi kendinden bilir isi kuzum. Ben hala yuzustu yatiyorum arada :)) arada ben de panik yapiyorum da. Ablam dedi ben 9 ay yattim yuz ustu bisi olmaz onlar ztn hosnut olmadiginda belli eder dedi ki oylw de gercekten bazen elimi koyunca bile kasiliyor ve huzursuz oldugunu hissediyorum.. o yuzden artik rahat takiliyorum.
Ben de uyuyamadim kuzum evet. Mide bulantilarim geri geldi. Donup duruyorum. Ikiye kdr uyumusum iki saat kdr. O saatten beri deli gibi donuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?