2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Boşuna gurur yapıyorlar sanırım kuzum. Yaşları birbirine yakın mı ?
Yakın sayılır kuzum çok fark yok, aynen öyle boşuna gurur
Sorsan ikisi de beni düşünüyor ama herkes kendi gururu peşinde canım haklısın. Akışına bıraktım artık üzüldüğümle kalıyorum çünkü
Çok şükür atlattık teyzesi aman dikkat edin sizlerde ortada berbat bı enfeksiyon varmış içme suyundan filan havadan bulasiyormus doktor bana maske kullan mutlaka dedi atlatana kadar maskeyle bekledim başında yavrumun.
Sorma canım 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum geçen hafta acile gittim serum verdiler. Artık maskeyle çıkıyorum bende, doktor maskesiz çıkma dedi
Konu ne tam olarak bilmiyorum canim ,hicbirsey icin uzulmeye degmez sen sadece bebegini dusun ,zamanla duzelir .
Öyle yapcam artık canım bebeğimi de üzüyorum bu şekilde. Kimsenin umrunda değil anlaşılan olan bize oluyor arada

Modellerin abartısını geçtim çok pahalı ya ince bir taç bulabilirsem üzerine çiçek falan yapıştırıp kendim yapıym diyorum

LoveAndMarriage kuzum bende yapabilirim aslında youtube da yapılışları da var ya da sade inci şeklinde taçlarda var fotoğraflarda çok beğeniyorum

BellaCiao kuzum burada çok moda hatta baya abartılı modellerde kullanıyorlar örnek bi model atayım sana

Eklentiler

• 3D036AC7-07D5-4F87-996F-E999539AF1A5.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 62
Bende onu diyecektim canım inci taçlar benim de çok hoşuma gidiyor hem sade hem ağırlık yapmaz bir ton çiçekle kurdeleyle

Yok almayacağım daha doğrusu lohusa tacı diye birşeyi senden yeni duydum
Lohusa taci ,lohusa pijamasi hep para duzeni,burdada oyle bisey yok ,cahilligimee verin lohusa pijamasini misafirler varkenmi giyonuz ,neden misafirler pijamayla karsilaniyo evde mi yoksa hastanedemi giyiliyo tesekkurler simdiden

Lohusa taci ,lohusa pijamasi hep para duzeni,burdada oyle bisey yok ,cahilligimee verin lohusa pijamasini misafirler varkenmi giyonuz ,neden misafirler pijamayla karsilaniyo evde mi yoksa hastanedemi giyiliyo tesekkurler simdiden
Estağfirullah canım, Para tuzağı hepsi lohusa pijaması doğumdan sonra hastanede giyiliyor normal pijama aslında, ama bizde evde de pijama giyiliyor misafir gelecek diye kalkıp üstünü başını değiştirmez lohusa zaten haberli gelmiyorlar burada kapımız herkese açık haberli olsa ya da toplu halde gelseler kalkar düzgün bişeyler giyerim de yokk :) pijamayla gezicem ben o yüzden
Lohusa tacı da yeni türedi, aslında kırmızı kurdele bağlanır nazardan kötülüklerden korur derler anneyi bebeği, şimdi onun yerine süslü püslü taç takıyorlar :)

Canım hastanede giyiyorsun evde de giyebilirsin hastanede fotoğraf çekimi de isteyen yapıyor o anlarda üstünde düzgün bir kıyafet olması açısından ya da güzel fotoğraf vermek için tamamen alengirli işler ben çok sade bi model aldım taç da sade alırım bana yeter birkaç foto çekilsek ama sektör oluşturmuşlar anne karnından çıkışından itibaren bebeği çekiyorlar video klipler falan yapıyorlar

Hahaha bende İngilterede doğum yaptım. Biz resmen sefiliz ya oradaki ebeler buradaki hastane odalarını, taşları tuşları görseler küçük dillerini yutarlar.

O lohusa mantığında misafir karşılamıyorsun. Sen dantelli yatağında yavrucağızını emzirip annenin kucağına verip istirahate çekiliyorsun o arada gelip gören görüyor hem seni hem pijamanı Hayaller hayatlar

Kızlar lohusa tacı alacak mısınız? Bazı modeller çok abartılı bende kararsız kaldım

Ben ilk bebeğimde bitane kırmızı alıyım dedim, öyle takarım dedim kırmızı kırmızı gelenek görenek o taç nerede hala bilmiyorum. Bir kere takamadım. İnsanlar gerçekten nasıl takıyorlar nezaman takıyorlar ben bilmiyorum. Belki planlı sezaryende? Olabilir..

Buna çok güldüm
Yaa komikmiş
En kötü bi inci taç alırız o zaman canım hem onlar pahalı değil yanlış bakmadıysam
Kuzu inçi demişsiniz birde papatyalı taç yapardık ya küçükken o tarz şeylerde çooook tatlı duruyor bak derim
Ben araştırıp bakmadım ama hiç.
Sadece hastane terliğimi cicili yaparım sanırım aklımda öylesi var

Kızlar hala uyuyamadım gerçi akşamüstü uyumuştum ondan olabilir ama uykum var dalamıyorum resmen acı çekiyorum
Birde şeyi sormak istiyorum biraz saçma gelecek ama benim oğluşun kafası sağ böbreğimin oradaydı nerdeyse. Ben şimdi sağ tarafıma hiç yatamıyorum psikolojik olarak, ezecekmişim gibi geliyor. Ee sürekli solada yatamıyorum. Sağa yatsam kısa süreli Bir sorun olmaz değil mi ya. Sonuçta o tarafın üstüne yatmış oluyorum. Halbuki çok iyi biliyorum içerde çocuğun sıkışma imkanı olmadığını. Ama terzi kendi söküğünü dikemez misali bir acaba gelip gidiyor
Kendime söz geçiremiyorum

Ah kusum hic dert etme.. hic bisicik olmaz kuzum. Allah onu oyle koruyan bir mekanizma icine koymus ki senin oyle saga sola kisa sureli yatmalarinl hic bisicik olmaz. Bu arada saygalri okuyarak geldim. Masaallah oglusuna buyumus, tatlis olmus kotu dusunme kuzucum. Allahin izniyle iyiler onlar..

Duymak rahatlattı valla kuzum insanın aklı takılıveriyor bazen böyle doğrusunu bilsen bile :)
Teşekkür ederiz bu arada
Sende mi uyku mağdurusun bu saatte

Lusi ocak kilosu 74.7 bu arada Nisantos da cok tatlis poz vermis masallh. Darisi bizimkilerin basina ins.

Mini_mini melekci kizlar previa da son kontrolumde yine konustuk doktorumla. Aslinda previanin netlesmesi icin 30 lu hftalari bekleriz dedi. Yani hala umur var nolur kotu dusunmeyin...@LoveAndMarriage kuzucum sen de uzme kendini hic bisi icin. Su akar yolunu bulur ins...

Duymak rahatlattı valla kuzum insanın aklı takılıveriyor bazen böyle doğrusunu bilsen bile :)
Teşekkür ederiz bu arada
Sende mi uyku mağdurusun bu saatte
Kisi kendinden bilir isi kuzum. Ben hala yuzustu yatiyorum arada :)) arada ben de panik yapiyorum da. Ablam dedi ben 9 ay yattim yuz ustu bisi olmaz onlar ztn hosnut olmadiginda belli eder dedi ki oylw de gercekten bazen elimi koyunca bile kasiliyor ve huzursuz oldugunu hissediyorum.. o yuzden artik rahat takiliyorum.

Ben de uyuyamadim kuzum evet. Mide bulantilarim geri geldi. Donup duruyorum. Ikiye kdr uyumusum iki saat kdr. O saatten beri deli gibi donuyorum

Midesi bulananlar kulübüne hoşgeldin
Benimde özellikle yine akşamları midem bulanıyor çok rahatsız etmiyor ama niye oluyor anlamış değilim.
Uyku var ama dalabilmek zulüm. Saatlerdir bende yataktayım hatta acıktım artık dalamadıkça uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…