2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

çok şükür canım iyi olmuş yediğin beslen dinlen dikkat et. eşim 5,5 ay yaptı canım.

Eki Görüntüle 2230730
Okuyun kızlar yenidoğanın yıkanması hakkında

aynen canım göbek bağı düşmeden yıkanılmasın deniliyor. hatta iilk hafta dikkat edin batikon ve krem verecek. günde 1 kaç kez oraya bakım yapılacak ki enfeksiyon kapmadan kuruyup düşsün diye. 1 hafta 10 güne kadar da genelde düşüyor.

gözünaydın canım çok sevindim. herkes için hayırlı haberlerle gelsin. benim de haftaya perşembe kontrol belki nst ye bağlarlar.

canım ben kesinlikle lansinoh diyorum. ben 3 paket aldım. kullanırım kullanmam bilmiyorum ama ilk doğumdan sonra sütüm çok akıyordu özellikle gece yüzüstü yatttığımda lansinoh pedleri çok iyiydi. bi de lansinoh göğüs ucu kremi kesinlikle benim yaralarımı hemen iyileştirmişti. bu sefer doğuma bi kaç gün kala sürmeye başlayacağım.

oh ne güzel gözünüz aydın maşallah neredeyse herkes 30. haftaya girmek üzere. az kaldıııııııı

ben depend 10 luyu 23 liraya aldm .epey pahali birseymis

depend 10 luyu 23 e aldim ben kaca düşmüş ki acaba bir tane daha alirim belki

Ayy ciddi misin yaa ? Ragıp tüzün mü yoksa ? Çelebi orada da var çünkü
Orasi Ragip tüzün olabilir mi diye düşünüyorum :) Ragip tüzünde degil bu galiba şentepeye yakın. Bize de arabayla on dakika falan .Söylediğin iyi oldu ama burada bulamazsam bide Ragip tüzünde olana da bakarız

Ragıp tüzünde 5. Durağın orada var baya büyüktü birkaç kez girdim :)

peki kac paket gider sence ?tek 10 lu yeter diye düşünmüştüm ben ama

canım hiç bilmiyorum ki benim kanamam 50 gün sürdüğü için ilkinde. bunda nasıl olur bilemem. ama ben 2 paket alacağım. sonrasında kananam azalınca spanch ya da gazlı bez yani onun arasında pamuk koymuştum tabii o hemen emdiğinden daha pahalıya geldi. özellikle ebe bana, dikişler düşene kadar sakın normal ped takma gazlı bez pamuk kullan demişti. veen önemlisi kızlar normal doğum yapacaklar için, dikiş yerleriniz asla ıslak kalmayacak. ben banyodan ve wc den çıktıktan sonra fön makinesi ile kurutuyordum. peçete ile ıslaklığını alıyordum. havlu değdirmiyordum.

20. gün de dikişlerim düşmüştü. ben biraz da pimpirikliyimdir. günde 5 6 kez kurutuyordum o derece :)

baby me markasının da varmış ama aynı det yarı fiyatına. depend daha mı iyi ki ?

pardon canım baby me olan ped miş. ben hasta bezi sandım.

Telefonum böyle meme göbek resimlerinden falan geçilmiyor tövbe bi çalınsa çalan kişi kim bilir neler düşünür
Ama işe yarıyormuş bu yöntem bizim grupta konuşmuşlar kuzu
Sen benim telefonu görsen canım türlü bebek arabası modelleri beşik modelleri bir sürü şey

Canım ben travel alacaktım ama vazgeçtim kendimde gördüm çok ağırlar o yüzden vazgeçtim şuan araştırıyorum baby2go cabin, kraft kabin ve onların port bebeli modelleri de var yine ekstra takıyorsun yine kolay kapanıyor ve yer kaplamıyor. Ya da sadece cabin alıp oto koltuğunu ayrı alıcaz eşimle daha netleştiremedik indirimleri kaçırıcam bu gidişle

Canım maaşallah benimki de en son makat gelişti şuan ne alemde bilmiyorum ptesi kontrolumuz var

baby me markasının da varmış ama aynı det yarı fiyatına. depend daha mı iyi ki ?
hadi ya bilseydim onu alirdim. Ne kadar fark edecek ki zaten tek kullanimlik camasirlar :) herkes depend yaziyor diye gittim depend aldim. baby me nin oldugunu bilmiyordum

ayçok güzel çok şık çok şirin. sağlıcakla giysin berk bebek...bizim de konseptimiz fil :) bayılıyorum fil lere çok sevimliler.

hadi ya bilseydim onu alirdim. Ne kadar fark edecek ki zaten tek kullanimlik camasirlar :) herkes depend yaziyor diye gittim depend aldim. baby me nin oldugunu bilmiyordum

canım o ped miş. emici külot değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…