- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Aç kaldığım için enerjim düşmüş kuzum.
Bugün eski yeme düzenime döndüm çok şükür :)
Evlendikten sonra asker yolu beklemek zor oldu canım
Senin eşin ne kadar yaptı
Eee benim çantanın indirimi yokmuş
Boşuna mı bekledim indirimi
Gittim geldim kızlar.
Randevumuz 14.50deydi,anca dönebildim :))
Güzel haberlerle geldim çok şükür
Doktor amcamız bir güzel muayene etti.
Suyu,kan akışı gayet güzel dedi.
En güzel haber aradaki farkı kapatıcak gibi duruyor,büyümüş iyi kilo almış dedi
Bunu duydum yaaa çoook mutlu oldum
Sırtı solumdaydı sağıma geçmiş,ayakları sağ taraftaydı.
Hareket ederken normalde hem kafası hemde ayaklarıyla tekme atıyordu.
Kafayla ayaklar aynı tarafa denk geldiği için hareketini her zamankinden az hissetmişim.
İlk nstmizede girdik.
Kasılma ve erken doğum için düzensizliğimiz yok2 haftada bir kontrole devam :)
Benden haberler bu şekilde kızlar,inşallah cümlemiz çook güzel haberlerle geliriz
Kızlar bu arada göğüs pedi için bebedor jelli olana çok rastlıyorum kullananlar memnun kalmış.
Aşırı gerekli midir bilmemAma aklınızda bulunsun eğer göğüs pedi bakarsanız-almaya karar verirseniz diye yazayım.
Ben şuan gidişat yönünden emin olmadığım için almıyorum her ne kadar çok uygun olsada
günaydın güzel hamişler, dün muayenem vardı ilk nts ye de bağlandım. oglumun kalp atış sesini dinlemek ne güzel bir duyguydu. sıkılmadan dinledimşükür oğlum da iyi gelişimi güzel dedi doktor. kilosu 1, 650 gram. boyunu soramadım yaaa. kasıklarımda ağrı vardı onu sordum doktora, gayet normal bu dönemde baskıdan dedi. 2 hafta sonra muayeneye kadar özlemle bekleyecem bal yanak oğlumu
günaydın kızlar bugün muayenemiz vardı. Küçük farenin yine yüzünü net göremedik29+2 yim . Kilosu 1400gram boyu 35cm çıktı. haftasıyla uyumlu dedi. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Şuan makat geliş gözüküyor. Umarım zamanla dönmeyi aklına koymuştur
Ben cok beğendim. ankaradayim. Çelebi demistin degil mi bizim mahallede şubesi var gidip bakacagim umarim burada da ayni ürünlerden kalmıştır. :)Evet cnm önden düğmeli açılıyor pamuklu sağolasın Ankara'dan aldım
ben depend 10 luyu 23 liraya aldm .epey pahali birseymisBurda şart koşmuyorlar kuzum, ama aşırı uygun zaten fiyatları almak mantıklı o yüzden
Tek kullanımlık iç çamaşırı dediğin nasıl birşey kuzu yine emici birşey mi kanama için.
Ben depend kilot bez alıcam onuda az sonra uygun yakalarsam sipariş veririm.
Madem uyuyamıyorum eksikleri alayım dedim
Yenimahallede misin yoksaBen cok beğendim. ankaradayim. Çelebi demistin degil mi bizim mahallede şubesi var gidip bakacagim umarim burada da ayni ürünlerden kalmıştır. :)
depend 10 luyu 23 e aldim ben kaca düşmüş ki acaba bir tane daha alirim belkiGünaydın kızlar Şubat ayı itibariyle tüm bebek ürünleri mağzalarının indirimleri başlamış takip etmenizi öneririm.
ilk doğumumda hastane hasta bezi vermişti 10 tane felan kullanmıştım. bu doğum için depend almayı düşünüyorum hatta bugünün indirimli ürünü
Evet canimYenimahallede misin yoksa
Ayy ciddi misin yaa ? Ragıp tüzün mü yoksa ? Çelebi orada da var çünküEvet canim
depend 10 luyu 23 e aldim ben kaca düşmüş ki acaba bir tane daha alirim belki
Orasi Ragip tüzün olabilir mi diye düşünüyorum :) Ragip tüzünde degil bu galiba şentepeye yakın. Bize de arabayla on dakika falan .Söylediğin iyi oldu ama burada bulamazsam bide Ragip tüzünde olana da bakarızAyy ciddi misin yaa ? Ragıp tüzün mü yoksa ? Çelebi orada da var çünkü
peki kac paket gider sence ?tek 10 lu yeter diye düşünmüştüm ben amaşu an 9 adet olanı 30 tl ben de alacağım
ilk doğumda çok kullanmıştım 2 hafta boyunca
Ragıp tüzünde 5. Durağın orada var baya büyüktü birkaç kez girdim :)Orasi Ragip tüzün olabilir mi diye düşünüyorum :) Ragip tüzünde degil bu galiba şentepeye yakın. Bize de arabayla on dakika falan .Söylediğin iyi oldu ama burada bulamazsam bide Ragip tüzünde olana da bakarız
depend 10 luyu 23 e aldim ben kaca düşmüş ki acaba bir tane daha alirim belki
peki kac paket gider sence ?tek 10 lu yeter diye düşünmüştüm ben ama
baby me markasının da varmış ama aynı det yarı fiyatına. depend daha mı iyi ki ?
Sen benim telefonu görsen canımTelefonum böyle meme göbek resimlerinden falan geçilmiyor tövbe bi çalınsa çalan kişi kim bilir neler düşünür
Ama işe yarıyormuş bu yöntem bizim grupta konuşmuşlar kuzu
Kızlar bebek arabasına karar veren var mı? Ay ne zor ya bir sürü özellik var bir türlü karar veremedim ama toplu taşıma için kolay kapanabilen ve az yer kaplayan taşıması kolay bi araba arıyorum. Travel set al diyo kimi, kimi de puset al 5 aydan sonra hantal gelicek onlar diyo iyice kafam karıştı.. Alan var mı ya da daha önce kullananlar, görüş lütfen..
günaydın kızlar bugün muayenemiz vardı. Küçük farenin yine yüzünü net göremedik29+2 yim . Kilosu 1400gram boyu 35cm çıktı. haftasıyla uyumlu dedi. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Şuan makat geliş gözüküyor. Umarım zamanla dönmeyi aklına koymuştur
hadi ya bilseydim onu alirdim. Ne kadar fark edecek ki zaten tek kullanimlik camasirlar :) herkes depend yaziyor diye gittim depend aldim. baby me nin oldugunu bilmiyordumbaby me markasının da varmış ama aynı det yarı fiyatına. depend daha mı iyi ki ?
Eki Görüntüle 2230956Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyorum, eşim 3 haftalık askere gitti, bende kendimi alışverişe verdim, isimli tulum sipariş etmiştim geldi çok beğendim. Bütün ihtiyaçları aldım sanırım, iki pakette prima bez aldım inşallah iyi yapmışımdır
hadi ya bilseydim onu alirdim. Ne kadar fark edecek ki zaten tek kullanimlik camasirlar :) herkes depend yaziyor diye gittim depend aldim. baby me nin oldugunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?