2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba canım güle güle kullan aldıklarını çok güzelmiş fiyatı nedir acaba merak ettim:) Allah kavuştursun benim eşim de yeni gidecek bedelliye:/

E Eliz1034 Canım çok güzel ,valla bende aynısınden sipariş verecektim ama güvenemedim ,nerden sipariş ettin ve kaça
İnstagramdan görmüştüm, minilola butik adında internet sitesi de var, kumaşı nakışı nasıl olur bende şüphe etmiştim ama çok kaliteli yumuşacık pamuklu :) kargo ücretiyle beraber 200 tlye geldi canım, 10 lu hastane çıkışı seti.

Merhaba canım güle güle kullan aldıklarını çok güzelmiş fiyatı nedir acaba merak ettim:) Allah kavuştursun benim eşim de yeni gidecek bedelliye:/

Dua edelim bedelli çıktı şansımıza, çok çabuk geçiyor zaman merak etme benim eşim 8 şubatta dönüyor inşallah. Minilola diye bir butikten aldım internet sitesinden sipariş verdim benimki 10 lu hastane çıkışı 200 tlye geldi. 3lü 4 lü setlerde var daha uygun fiyatları

Canlarr hepinize iyi günler..
Benim boğazım yine gitti, öksürük tahriş yanma var. Faranjit sanırım. Sinir oldum.
Ayrıca EBEBEK'de bugün itibariyle aysonuna kadar hergün farklı marka ve ürünlerde indirimler varmış, haberiniz olsun..
Yine ayrıca bir karar veremedik; yorum yapın kuzular.
Sizce sepet beşik mi park yatak mı? Sepet beşikte 9-10 aya kadar yatabiliyormuş; park yatakta 3-4 yaşına kadar. Ama bu park yataklar da çok kaba ve rahatsız geldi bana.
Kirada olmasak çok güzel oda takımları var aslında. Ama şuan çocuk odamız müsait değil.

Geçmiş olsun canım.
Sepet beşik tabi ki daha güzel duruyor ama hangisini daha uzun süre kullanabileceksen onu al bence. Sepet beşik alırsan sonrasında ne yapacaksın mesela ? Oda yapmayacağını söylüyorsun mecbur park yatak gibi bir şeye geçeceksin yine

Sepet beşik bende çok istiyorum çok güzel duruyor ama kime desem kullanışsız diyor. Bebek hareketlenmeye başladığında kullanamıyosun diyorlar. Sonrasında saklamak için yer sorunum olmasa hevesim gitsin diye alıcamda sonrasında saklamaya da yerim yok. Diğer asansörlü mobilya olanlarından bakiyim diyorum bende

Evet; sepet beşikler çok cici ve en fazla 1 yaşına kadar anca kullanılabiliyormuş.
Sepet beşikten sonra 1 yaşına gelince; odasını yapıp büyüyebilen ahşap yatağa geçelim diyoruz ama sepet beşik elimizde kalacak bu sefer. Hemde maddi açıdan yazık. Park yatağı da bir sevemedik. Bizim burada bebek mağazası da çok az. Haliyle çeşit de az.
Çok kararsız kaldık. :)

Bunlar çok tatlı cnm güle güle kullansın kuzun.bu arada nereden sipariş verdin??fiyatı nedir??Allah kavuştursun cnm asker yolu beklemek zor bilirim.

Lansinoh krem alıcam bende daha kuzu şimdiden değişik hallerdeler zaten :) Doğumdan 1 hafta önce başlamayı düşünüyorum.

ben depend 10 luyu 23 liraya aldm .epey pahali birseymis
İndirimli almışsın kuzu normalde 30 tl. Dün akşam baktım indirim yoktu erteledim bende :)
Yaa hepimiz aynıyız demek ki gerçekten öyle ve daha yeni temizlemiştim telefonu
Biz park yatak alıcaz canım.
Özellikle biz şehir dışına vs çok çıktığımız için sırtlanıp götürcez çok işimizi görücek.
Kardeşimde kullanmıştık onun için gözüm alıştı zaten o kadar basit kaba falan gelmiyor görünümü

Ben 1 yaşına kadar kullanabileceğime emin olsam alıcam, sonrasında oda yapıcaz çünkü . Kimle konuşsam 6 ay, 4 ay, kırkı çıktıktan sonra kullanamadım bile diyen var. Bu kadar kısa süre içinde değmez. Eşimde park yatak alalım gittiğimiz yerlere de götürürüz diyor ama dediğin gibi niyeyse sevemedim ben onları bi türlü.

Maşalalh Kızlar bebişlerinize

Aynen aynen kuzum bende hiç sevemedim yoksa en mantıklısı park yatak.
Bu beşik ve yatak işi çok önemli bence. Uyku kalitesini,düzenini ve vücut yapısını bile etkiler. Bakalım bu aralar karar verip biran önce alalım diyoruz.

Teşekkür ederim canım :)Güle güle kullansın bebişin inşallaaahhh...

Evet bir gidip başlasa hemen geçecek aslında ama şimdi günü yaklaştıkça gidecek gidecek diye dert oluyor bir Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım hepimize:) ben de çok görüyorum instagramdan ama kumaşına güvenemeyince sipariş edemedim bir türlü bir de senin dediğin yere bakayım. Tekrardan güle güle kullansın bebişin:)

Kizceler selamlar alisverisler yapiliyor minnoskolara
Ben de hastane cikisi almistim geldi ama foto cekip atamadim. Cok tatlis oldular.
Benim misafir yogunlugum devam ediyor o yuzden giremiyroum.
Hstaneden guzel haberlerle gelenlere gozunuz aydin diyorum
Bu arada sepet besik kesinlikle bir yasina kadar kullanilabilecek bir sey degilmis arkadaslar. Tas catlasin 8 ay diyorlar.. bilginiz olsun. Ki satanlr bile soyluyor. Yoksa benim de icim gidiyordu
Bu arada kotu bir soru biliyorum ama kabiz olmadan basur olmak mumkun mu ben duzenli her gun cikiyorum wc ye ama arada kanama oluyor canim aciyor. Ne oldugunu cozemedim

Ay durun duzgun cekemedim ama ben de atayim ben de cok begendim hastane cikisini ve guzel bence tavsiye ederim ben 10 lusunu 170 e aldim sanirim. Ben sabahlik ve nevresim falan da aldiydim tam o yuzden emin olamadim ama 160 ya da 170 ti

Eklentiler

• 35F7E532-8FD8-4828-A5D5-208E78B99F4C.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 914CBDCC-06E7-4D3A-9BF5-7D9F22E330BD.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 26F92388-D93B-4705-B676-93951FBD9FD2.webp
    35 KB · Görüntüleme: 58
Ay durun duzgun cekemedim ama ben de atayim ben de cok begendim hastane cikisini ve guzel bence tavsiye ederim ben 10 lusunu 170 e aldim sanirim. Ben sabahlik ve nevresim falan da aldiydim tam o yuzden emin olamadim ama 160 ya da 170 ti
Güle güle kullanın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…