Merhaba canım güle güle kullan aldıklarını çok güzelmiş fiyatı nedir acaba merak ettim:) Allah kavuştursun benim eşim de yeni gidecek bedelliye:/Eki Görüntüle 2230956Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyorum, eşim 3 haftalık askere gitti, bende kendimi alışverişe verdim, isimli tulum sipariş etmiştim geldi çok beğendim. Bütün ihtiyaçları aldım sanırım, iki pakette prima bez aldım inşallah iyi yapmışımdır
İnstagramdan görmüştüm, minilola butik adında internet sitesi de var, kumaşı nakışı nasıl olur bende şüphe etmiştim ama çok kaliteli yumuşacık pamuklu :) kargo ücretiyle beraber 200 tlye geldi canım, 10 lu hastane çıkışı seti.
Merhaba canım güle güle kullan aldıklarını çok güzelmiş fiyatı nedir acaba merak ettim:) Allah kavuştursun benim eşim de yeni gidecek bedelliye:/
Cnm etimesguttaki celebiye baktım ben aynı ürünler yoktu.istanbul yolu üzerindeki mağazada buldum ben. Hem daha çok çeşit var zuzuBen cok beğendim. ankaradayim. Çelebi demistin degil mi bizim mahallede şubesi var gidip bakacagim umarim burada da ayni ürünlerden kalmıştır. :)
Geçmiş olsun canım.Canlarr hepinize iyi günler..
Benim boğazım yine gitti, öksürük tahriş yanma var.Faranjit sanırım. Sinir oldum.
Ayrıca EBEBEK'de bugün itibariyle aysonuna kadar hergün farklı marka ve ürünlerde indirimler varmış, haberiniz olsun..
Yine ayrıca bir karar veremedik; yorum yapın kuzular.
Sizce sepet beşik mi park yatak mı?Sepet beşikte 9-10 aya kadar yatabiliyormuş; park yatakta 3-4 yaşına kadar. Ama bu park yataklar da çok kaba ve rahatsız geldi bana.
Kirada olmasak çok güzel oda takımları var aslında. Ama şuan çocuk odamız müsait değil.
Eki Görüntüle 2231014 Eki Görüntüle 2231015
Sepet beşik bende çok istiyorum çok güzel duruyor ama kime desem kullanışsız diyor. Bebek hareketlenmeye başladığında kullanamıyosun diyorlar. Sonrasında saklamak için yer sorunum olmasa hevesim gitsin diye alıcamda sonrasında saklamaya da yerim yok. Diğer asansörlü mobilya olanlarından bakiyim diyorum bendeCanlarr hepinize iyi günler..
Benim boğazım yine gitti, öksürük tahriş yanma var.Faranjit sanırım. Sinir oldum.
Ayrıca EBEBEK'de bugün itibariyle aysonuna kadar hergün farklı marka ve ürünlerde indirimler varmış, haberiniz olsun..
Sizce sepet beşik mi park yatak mı?Sepet beşikte 9-10 aya kadar yatabiliyormuş; park yatakta 3-4 yaşına kadar. Ama bu park yataklar da çok kaba ve rahatsız geldi bana.
Kirada olmasak çok güzel oda takımları var aslında. Ama şuan çocuk odamız müsait değil.
Geçmiş olsun canım.
Sepet beşik tabi ki daha güzel duruyor ama hangisini daha uzun süre kullanabileceksen onu al bence. Sepet beşik alırsan sonrasında ne yapacaksın mesela ? Oda yapmayacağını söylüyorsun mecbur park yatak gibi bir şeye geçeceksin yine
Evet; sepet beşikler çok cici ve en fazla 1 yaşına kadar anca kullanılabiliyormuş.Sepet beşik bende çok istiyorum çok güzel duruyor ama kime desem kullanışsız diyor. Bebek hareketlenmeye başladığında kullanamıyosun diyorlar. Sonrasında saklamak için yer sorunum olmasa hevesim gitsin diye alıcamda sonrasında saklamaya da yerim yok. Diğer asansörlü mobilya olanlarından bakiyim diyorum bende
Bunlar çok tatlı cnm güle güle kullansın kuzun.bu arada nereden sipariş verdin??fiyatı nedir??Allah kavuştursun cnm asker yolu beklemek zor bilirim.Eki Görüntüle 2230956Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyorum, eşim 3 haftalık askere gitti, bende kendimi alışverişe verdim, isimli tulum sipariş etmiştim geldi çok beğendim. Bütün ihtiyaçları aldım sanırım, iki pakette prima bez aldım inşallah iyi yapmışımdır
Lansinoh krem alıcam bende daha kuzu şimdiden değişik hallerdeler zaten :) Doğumdan 1 hafta önce başlamayı düşünüyorum.çok şükür canım iyi olmuş yediğin beslen dinlen dikkat et. eşim 5,5 ay yaptı canım.
aynen canım göbek bağı düşmeden yıkanılmasın deniliyor. hatta iilk hafta dikkat edin batikon ve krem verecek. günde 1 kaç kez oraya bakım yapılacak ki enfeksiyon kapmadan kuruyup düşsün diye. 1 hafta 10 güne kadar da genelde düşüyor.
gözünaydın canım çok sevindim. herkes için hayırlı haberlerle gelsin. benim de haftaya perşembe kontrol belki nst ye bağlarlar.
canım ben kesinlikle lansinoh diyorum. ben 3 paket aldım. kullanırım kullanmam bilmiyorum ama ilk doğumdan sonra sütüm çok akıyordu özellikle gece yüzüstü yatttığımda lansinoh pedleri çok iyiydi. bi de lansinoh göğüs ucu kremi kesinlikle benim yaralarımı hemen iyileştirmişti. bu sefer doğuma bi kaç gün kala sürmeye başlayacağım.
oh ne güzel gözünüz aydın maşallah neredeyse herkes 30. haftaya girmek üzere. az kaldıııııııı
İndirimli almışsın kuzu normalde 30 tl. Dün akşam baktım indirim yoktu erteledim bende :)ben depend 10 luyu 23 liraya aldm .epey pahali birseymis
Yaa hepimiz aynıyız demek ki gerçekten öyle ve daha yeni temizlemiştim telefonuSen benim telefonu görsen canımtürlü bebek arabası modelleri beşik modelleri bir sürü şey
Canım ben travel alacaktım ama vazgeçtim kendimde gördüm çok ağırlar o yüzden vazgeçtim şuan araştırıyorum baby2go cabin, kraft kabin ve onların port bebeli modelleri de var yine ekstra takıyorsun yine kolay kapanıyor ve yer kaplamıyor. Ya da sadece cabin alıp oto koltuğunu ayrı alıcaz eşimle daha netleştiremedik indirimleri kaçırıcam bu gidişle
Canım maaşallahbenimki de en son makat gelişti şuan ne alemde bilmiyorum ptesi kontrolumuz var
Biz park yatak alıcaz canım.Canlarr hepinize iyi günler..
Ben 1 yaşına kadar kullanabileceğime emin olsam alıcam, sonrasında oda yapıcaz çünkü . Kimle konuşsam 6 ay, 4 ay, kırkı çıktıktan sonra kullanamadım bile diyen var. Bu kadar kısa süre içinde değmez. Eşimde park yatak alalım gittiğimiz yerlere de götürürüz diyor ama dediğin gibi niyeyse sevemedim ben onları bi türlü.Evet; sepet beşikler çok cici ve en fazla 1 yaşına kadar anca kullanılabiliyormuş.
Sepet beşikten sonra 1 yaşına gelince; odasını yapıp büyüyebilen ahşap yatağa geçelim diyoruz ama sepet beşik elimizde kalacak bu sefer. Hemde maddi açıdan yazık. Park yatağı da bir sevemedik. Bizim burada bebek mağazası da çok az. Haliyle çeşit de az.
Çok kararsız kaldık. :)
günaydın güzel hamişler, dün muayenem vardı ilk nts ye de bağlandım. oglumun kalp atış sesini dinlemek ne güzel bir duyguydu. sıkılmadan dinledimşükür oğlum da iyi gelişimi güzel dedi doktor. kilosu 1, 650 gram. boyunu soramadım yaaa. kasıklarımda ağrı vardı onu sordum doktora, gayet normal bu dönemde baskıdan dedi. 2 hafta sonra muayeneye kadar özlemle bekleyecem bal yanak oğlumu
Maşalalh Kızlar bebişlerinizegünaydın kızlar bugün muayenemiz vardı. Küçük farenin yine yüzünü net göremedik29+2 yim . Kilosu 1400gram boyu 35cm çıktı. haftasıyla uyumlu dedi. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Şuan makat geliş gözüküyor. Umarım zamanla dönmeyi aklına koymuştur
Aynen aynen kuzum bende hiç sevemedim yoksa en mantıklısı park yatak.Ben 1 yaşına kadar kullanabileceğime emin olsam alıcam, sonrasında oda yapıcaz çünkü . Kimle konuşsam 6 ay, 4 ay, kırkı çıktıktan sonra kullanamadım bile diyen var. Bu kadar kısa süre içinde değmez. Eşimde park yatak alalım gittiğimiz yerlere de götürürüz diyor ama dediğin gibi niyeyse sevemedim ben onları bi türlü.
Teşekkür ederim canım :)Güle güle kullansın bebişin inşallaaahhh...İnstagramdan görmüştüm, minilola butik adında internet sitesi de var, kumaşı nakışı nasıl olur bende şüphe etmiştim ama çok kaliteli yumuşacık pamuklu :) kargo ücretiyle beraber 200 tlye geldi canım, 10 lu hastane çıkışı seti.
Evet bir gidip başlasa hemen geçecek aslında ama şimdi günü yaklaştıkça gidecek gidecek diye dert oluyor bir Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım hepimize:) ben de çok görüyorum instagramdan ama kumaşına güvenemeyince sipariş edemedim bir türlü bir de senin dediğin yere bakayım. Tekrardan güle güle kullansın bebişin:)Dua edelim bedelli çıktı şansımıza, çok çabuk geçiyor zaman merak etme benim eşim 8 şubatta dönüyor inşallah. Minilola diye bir butikten aldım internet sitesinden sipariş verdim benimki 10 lu hastane çıkışı 200 tlye geldi. 3lü 4 lü setlerde var daha uygun fiyatları
Güle güle kullanın canımAy durun duzgun cekemedim ama ben de atayim ben de cok begendim hastane cikisini ve guzel bence tavsiye ederim ben 10 lusunu 170 e aldim sanirim. Ben sabahlik ve nevresim falan da aldiydim tam o yuzden emin olamadim ama 160 ya da 170 ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?