- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
Kızlar göğüs pompası alacak mısınız ? Alacaksanız ya da daha önce kullanan varsa marka önerisinde bulunabilir misiniz
Canlarr hepinize iyi günler..
Benim boğazım yine gitti, öksürük tahriş yanma var.Faranjit sanırım. Sinir oldum.
Ayrıca EBEBEK'de bugün itibariyle aysonuna kadar hergün farklı marka ve ürünlerde indirimler varmış, haberiniz olsun..
Yine ayrıca bir karar veremedik; yorum yapın kuzular.
Sizce sepet beşik mi park yatak mı?Sepet beşikte 9-10 aya kadar yatabiliyormuş; park yatakta 3-4 yaşına kadar. Ama bu park yataklar da çok kaba ve rahatsız geldi bana.
Kirada olmasak çok güzel oda takımları var aslında. Ama şuan çocuk odamız müsait değil.
Eki Görüntüle 2231014 Eki Görüntüle 2231015
Güle güle kullan canımAy durun duzgun cekemedim ama ben de atayim ben de cok begendim hastane cikisini ve guzel bence tavsiye ederim ben 10 lusunu 170 e aldim sanirim. Ben sabahlik ve nevresim falan da aldiydim tam o yuzden emin olamadim ama 160 ya da 170 ti
Sagol bebegimGüle güle kullanın canım
Canim masallah kuzunaArkadaşlar benim bebeğim de 42 cm 1550 gr. Bi kaç gün geriden geliyor. Şekerim çıkmasına rağmen iri bi bebek değil önden gitmedik hiç en başından beri. Bebeğim zayıf olacak herhalde
Burada öyle bir şey yok maalesef kuzum almayı düşünüyorum bende. Ama hiç bilgim yok elektrikli mi alsam manuel mi alsam markası ne olsaBen almayacağım canım burda hastanede çıkarken reçete veriyorlar ve gidip eczaneden kiralıyorsun :) tabi ucu biberonu falan herşeyini yenş veriyorlar. İşin bitincede tekrar götürüp veriyorsun ister 5 ay kullan ister 2 sene
Geçmiş olsun canım..
Ben böyle anne yanı beşiği alacağım. Park yatak ve sepet beşik gereksiz geliyor. Emzirdiğim süre bu yatakta yanımda kalacak sonra direkt onu montessori yatağa koyacağım yere sıfır olanlardan :)
Güle güle kullansın minnak canım. İsme karar verirsek bi gün halamız yaptıracak benden isim bekliyorAy durun duzgun cekemedim ama ben de atayim ben de cok begendim hastane cikisini ve guzel bence tavsiye ederim ben 10 lusunu 170 e aldim sanirim. Ben sabahlik ve nevresim falan da aldiydim tam o yuzden emin olamadim ama 160 ya da 170 ti
Ayyy çok cici bunlar. Güle güle sağlıklı sıhhatli giysin bebişin. :)Ay durun duzgun cekemedim ama ben de atayim ben de cok begendim hastane cikisini ve guzel bence tavsiye ederim ben 10 lusunu 170 e aldim sanirim. Ben sabahlik ve nevresim falan da aldiydim tam o yuzden emin olamadim ama 160 ya da 170 ti
Canim malum ablm yegenim yogun bakimdayken cok uzunca sure kullandi. Lansinoh un ikilisini. Hem pilli calisiyor hem elektrikli. Ben de ondan aldim. Hem calisacagim icin zorundaydim hem de uzmanlari dinledigimde kesinlikle az gelirse pompa kullanilmasini dogru buluyor.Kızlar göğüs pompası alacak mısınız ? Alacaksanız ya da daha önce kullanan varsa marka önerisinde bulunabilir misiniz
Ay ne guzel ismis. Keske burada da olsa..Ben almayacağım canım burda hastanede çıkarken reçete veriyorlar ve gidip eczaneden kiralıyorsun :) tabi ucu biberonu falan herşeyini yenş veriyorlar. İşin bitincede tekrar götürüp veriyorsun ister 5 ay kullan ister 2 sene
Geçmiş olsun canım..
Ben böyle anne yanı beşiği alacağım. Park yatak ve sepet beşik gereksiz geliyor. Emzirdiğim süre bu yatakta yanımda kalacak sonra direkt onu montessori yatağa koyacağım yere sıfır olanlardan :)
Amin kuzum insallahGüle güle kullan canım
Canlarr hepinize iyi günler..
Benim boğazım yine gitti, öksürük tahriş yanma var.Faranjit sanırım. Sinir oldum.
Ayrıca EBEBEK'de bugün itibariyle aysonuna kadar hergün farklı marka ve ürünlerde indirimler varmış, haberiniz olsun..
Yine ayrıca bir karar veremedik; yorum yapın kuzular.
Sizce sepet beşik mi park yatak mı?Sepet beşikte 9-10 aya kadar yatabiliyormuş; park yatakta 3-4 yaşına kadar. Ama bu park yataklar da çok kaba ve rahatsız geldi bana.
Kirada olmasak çok güzel oda takımları var aslında. Ama şuan çocuk odamız müsait değil.
Eki Görüntüle 2231014 Eki Görüntüle 2231015
Bi taraftan indirime girmişken alıym diyorum bi taraftan da gerek kalmazsa diye düşünüyorum çok arada kaldım canım. Normalde doğumdan sonra alacaktım ama 100 lira fark ediyor şu an söylediğin markadaCanim malum ablm yegenim yogun bakimdayken cok uzunca sure kullandi. Lansinoh un ikilisini. Hem pilli calisiyor hem elektrikli. Ben de ondan aldim. Hem calisacagim icin zorundaydim hem de uzmanlari dinledigimde kesinlikle az gelirse pompa kullanilmasini dogru buluyor.
Ay ne guzel ismis. Keske burada da olsa..
bu arada yatak da cok minnos
Amin kuzum insallah
Arkadaşlar benim bebeğim de 42 cm 1550 gr. Bi kaç gün geriden geliyor. Şekerim çıkmasına rağmen iri bi bebek değil önden gitmedik hiç en başından beri. Bebeğim zayıf olacak herhalde
Burada öyle bir şey yok maalesef kuzum almayı düşünüyorum bende. Ama hiç bilgim yok elektrikli mi alsam manuel mi alsam markası ne olsaindirimler başlamışken bakıym diyorum
Canim malum ablm yegenim yogun bakimdayken cok uzunca sure kullandi. Lansinoh un ikilisini. Hem pilli calisiyor hem elektrikli. Ben de ondan aldim. Hem calisacagim icin zorundaydim hem de uzmanlari dinledigimde kesinlikle az gelirse pompa kullanilmasini dogru buluyor.
Ay ne guzel ismis. Keske burada da olsa..
bu arada yatak da cok minnos
Amin kuzum insallah
Yengem de manuel aldı diye hatırlıyorum ama çok kullanmadı o da memnun muydu hatırlamıyorum :) biraz araştırayım kuzum sağolMaşallah kuzum bebeşine :). İri olmaması daha iyi ya normal doğum olursa kolay olur doğumun
Canım ben duyduğum kadarıyla söylüyorum sana ama manuel daha çok tercih ediliyor Fransada
Evet canım doktor herşey normal diyor bizim kuruntularımız zaten.Sagol bebegiminsallah
Canim masallah kuzunaseker cikinca buyuk olacak cocuk diye bir kaide yok. Cocugun iri olmasi seker belirtisi olabiliyor sadece. Bebegin de zayif degil kilosu gayet normal canim. Merak etme. Zwten zayif olsa doktorun derdi kuzum.
Evet bizimki de bundan kuzum rengi de bu hattaEvet bu yataklar çok rahat emziren anneler için kendi yatağına göre boyunu ayarlıyorsun ve yatağına yapıştırıyorsun ister önü açık ister önü kapalı kullanıyorsun :) sanırımLoveAndMarriage da bu chicconun anne yanı beşiğinden almıştı yanılmıyorsam
Doğumdan sonra alacaktım kuzum ama şimdi baya indirim yapmışlar diye alsam mı dedim bilemedimLoveAndMarriage kuzu evdeysen şimdiden alma bence ya. Gerek bile kalmaz belki sonradan duruma göre hareket edersin.
Alırsan da elektrikli al aklında bulunsun.
Amin canim insallahGüle güle kullansın minnak canım. İsme karar verirsek bi gün halamız yaptıracak benden isim bekliyor
Amin canim ins. Cumlemizinki saglikla shhatle giysinAyyy çok cici bunlar. Güle güle sağlıklı sıhhatli giysin bebişin. :)
Fiyatı da çok iyi genelde bu civarda zaten canım.
Sepet beşik konusunda kararsız kaldık, bakacağız artık. :)
Kabız olmadan da basur olabilirsin canım. Sonuçta baskı var vücudumuz tümden değişiyor ve makatta çatlamalar küçük polipler olabilir. Kan ilaçları da yapabiliyormuş. En iyisi doktoruna ya da aile hekimine bir danış.
Evet canim. Valla ben ogrendigimde ilk pompa aldim. Dedim gerek kalmaz kullanamazsam da ne biliyim krdesimin esine veririm ikinci olur belki lazim olur vs vs. Manueller daha az yara yapiyormus. Ama ben calisacagim icin surekli sagmak icin ve oyle uzunca vaktim olamayacagi icin boyle hizli bir sekilde de iki gogsumu sagabilecegim bisi tercih ettim canim.Bi taraftan indirime girmişken alıym diyorum bi taraftan da gerek kalmazsa diye düşünüyorum çok arada kaldım canım. Normalde doğumdan sonra alacaktım ama 100 lira fark ediyor şu an söylediğin markada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?