2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar benim bebeğim de 42 cm 1550 gr. Bi kaç gün geriden geliyor. Şekerim çıkmasına rağmen iri bi bebek değil önden gitmedik hiç en başından beri. Bebeğim zayıf olacak herhalde

Kızlar göğüs pompası alacak mısınız ? Alacaksanız ya da daha önce kullanan varsa marka önerisinde bulunabilir misiniz

Ben almayacağım canım burda hastanede çıkarken reçete veriyorlar ve gidip eczaneden kiralıyorsun :) tabi ucu biberonu falan herşeyini yenş veriyorlar. İşin bitincede tekrar götürüp veriyorsun ister 5 ay kullan ister 2 sene

Geçmiş olsun canım..

Ben böyle anne yanı beşiği alacağım. Park yatak ve sepet beşik gereksiz geliyor. Emzirdiğim süre bu yatakta yanımda kalacak sonra direkt onu montessori yatağa koyacağım yere sıfır olanlardan :)

Eklentiler

• 690F340D-BDA2-4B8E-AB83-99D749A40D7C.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 42749279-4372-4EF9-B059-573530D071FA.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 49
Ay durun duzgun cekemedim ama ben de atayim ben de cok begendim hastane cikisini ve guzel bence tavsiye ederim ben 10 lusunu 170 e aldim sanirim. Ben sabahlik ve nevresim falan da aldiydim tam o yuzden emin olamadim ama 160 ya da 170 ti
Güle güle kullan canım

Güle güle kullanın canım
Sagol bebegim insallah

Arkadaşlar benim bebeğim de 42 cm 1550 gr. Bi kaç gün geriden geliyor. Şekerim çıkmasına rağmen iri bi bebek değil önden gitmedik hiç en başından beri. Bebeğim zayıf olacak herhalde
Canim masallah kuzuna seker cikinca buyuk olacak cocuk diye bir kaide yok. Cocugun iri olmasi seker belirtisi olabiliyor sadece. Bebegin de zayif degil kilosu gayet normal canim. Merak etme. Zwten zayif olsa doktorun derdi kuzum.

Burada öyle bir şey yok maalesef kuzum almayı düşünüyorum bende. Ama hiç bilgim yok elektrikli mi alsam manuel mi alsam markası ne olsa indirimler başlamışken bakıym diyorum

Sanırım kızlar isimli şeylerden hoşlanmayan tek benim burda yani ne bileyim pek hoşlanmıyorum hastane çıkışında izim yazmasından yastıkta yada mesela emzikler emzik tutucular battaniye vs vs. Bana tuaf geliyor yani bebeğimin kendi ismiyle şeyler taşıması yani ben mesela kendi ismimle tişört kullanmıyorum

Ay durun duzgun cekemedim ama ben de atayim ben de cok begendim hastane cikisini ve guzel bence tavsiye ederim ben 10 lusunu 170 e aldim sanirim. Ben sabahlik ve nevresim falan da aldiydim tam o yuzden emin olamadim ama 160 ya da 170 ti
Güle güle kullansın minnak canım. İsme karar verirsek bi gün halamız yaptıracak benden isim bekliyor

Ayyy çok cici bunlar. Güle güle sağlıklı sıhhatli giysin bebişin. :)
Fiyatı da çok iyi genelde bu civarda zaten canım.
Sepet beşik konusunda kararsız kaldık, bakacağız artık. :)
Kabız olmadan da basur olabilirsin canım. Sonuçta baskı var vücudumuz tümden değişiyor ve makatta çatlamalar küçük polipler olabilir. Kan ilaçları da yapabiliyormuş. En iyisi doktoruna ya da aile hekimine bir danış.

Kızlar göğüs pompası alacak mısınız ? Alacaksanız ya da daha önce kullanan varsa marka önerisinde bulunabilir misiniz
Canim malum ablm yegenim yogun bakimdayken cok uzunca sure kullandi. Lansinoh un ikilisini. Hem pilli calisiyor hem elektrikli. Ben de ondan aldim. Hem calisacagim icin zorundaydim hem de uzmanlari dinledigimde kesinlikle az gelirse pompa kullanilmasini dogru buluyor.
Ay ne guzel ismis. Keske burada da olsa..
bu arada yatak da cok minnos

Güle güle kullan canım
Amin kuzum insallah

Canım ben park yatak aldım. Yeni Doğum yapmış komşularım var onlar da bunu önerdi. İki katlı, bebek büyüyünce en alt kata geçiliyor. Genişliği falan çok iyi bebek uyurken eli kolu yatağa değince uyanırmış ondan genişliğine dikkat ettim, beşik gibi de sallanıyor extra aparatı var, tekerlekleri de var odadan odaya kolay geçebiliriz. Çadır gibi de kolay katlanıyor yazın memleketlere giderken götürebiliriz. 2-3 yaşına kadar idare ederse sonra çocuk odası takımı alırım diye düşündüm. İçine güzel de bir yatak süngeri aldık bizim yataktan daha ergonomik oldu valla rahat rahat uyusun bal oğlum:)

Bi taraftan indirime girmişken alıym diyorum bi taraftan da gerek kalmazsa diye düşünüyorum çok arada kaldım canım. Normalde doğumdan sonra alacaktım ama 100 lira fark ediyor şu an söylediğin markada

Maşallah kuzum bebeşine :). İri olmaması daha iyi ya normal doğum olursa kolay olur doğumun

Burada öyle bir şey yok maalesef kuzum almayı düşünüyorum bende. Ama hiç bilgim yok elektrikli mi alsam manuel mi alsam markası ne olsa indirimler başlamışken bakıym diyorum

Canım ben duyduğum kadarıyla söylüyorum sana ama manuel daha çok tercih ediliyor Fransada

Evet bu yataklar çok rahat emziren anneler için kendi yatağına göre boyunu ayarlıyorsun ve yatağına yapıştırıyorsun ister önü açık ister önü kapalı kullanıyorsun :) sanırım LoveAndMarriage da bu chicconun anne yanı beşiğinden almıştı yanılmıyorsam

Maşallah kuzum bebeşine :). İri olmaması daha iyi ya normal doğum olursa kolay olur doğumun

Canım ben duyduğum kadarıyla söylüyorum sana ama manuel daha çok tercih ediliyor Fransada
Yengem de manuel aldı diye hatırlıyorum ama çok kullanmadı o da memnun muydu hatırlamıyorum :) biraz araştırayım kuzum sağol

Evet canım doktor herşey normal diyor bizim kuruntularımız zaten.

Evet bizimki de bundan kuzum rengi de bu hatta

Güle güle kullansın minnak canım. İsme karar verirsek bi gün halamız yaptıracak benden isim bekliyor
Amin canim insallah Uzun vadeli kullanilabilecek seyler degil ama fotolarda cok tatlis duruyor
Amin canim ins. Cumlemizinki saglikla shhatle giysin
Ya ne bilim ben hic kabuliz olmadan olmaz gibi dusundum ama haklisin. Bir danisayim en iyisi

Bi taraftan indirime girmişken alıym diyorum bi taraftan da gerek kalmazsa diye düşünüyorum çok arada kaldım canım. Normalde doğumdan sonra alacaktım ama 100 lira fark ediyor şu an söylediğin markada
Evet canim. Valla ben ogrendigimde ilk pompa aldim. Dedim gerek kalmaz kullanamazsam da ne biliyim krdesimin esine veririm ikinci olur belki lazim olur vs vs. Manueller daha az yara yapiyormus. Ama ben calisacagim icin surekli sagmak icin ve oyle uzunca vaktim olamayacagi icin boyle hizli bir sekilde de iki gogsumu sagabilecegim bisi tercih ettim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…