Evet bizimki de bundan kuzum rengi de bu hatta
Bunlar hep kapitalizmin oyunları. Oyuna gelme kuzuDoğumdan sonra alacaktım kuzum ama şimdi baya indirim yapmışlar diye alsam mı dedim bilemedim
Canim evet ben de boyle bisi ya da o asansorlu ahsap anne yani olanlardan istiyordum ama maalesef benim yatagimin yaninda biri dikilebilecek kdr bile alan olmadigi icin mecbur kaldim baska yere uygun bir besik almaya. Ama cok mantikli ve guzel bir tercih.Evet bu yataklar çok rahat emziren anneler için kendi yatağına göre boyunu ayarlıyorsun ve yatağına yapıştırıyorsun ister önü açık ister önü kapalı kullanıyorsun :) sanırımLoveAndMarriage da bu chicconun anne yanı beşiğinden almıştı yanılmıyorsam
Aynen canım hiç dert etme. Çok iri olmasınlar zaten doğumda daha zor olur iri bebek. Erken almançk zorunda kalabiliyorlar falan.Evet canım doktor herşey normal diyor bizim kuruntularımız zaten.
Sen çalışıyorsun tabi kuzum zamandan da tasarruf etmen lazım. Benim şimdilik çalışma hayatı olmadığı için zaman bolAmin canim insallahUzun vadeli kullanilabilecek seyler degil ama fotolarda cok tatlis duruyor
Amin canim ins. Cumlemizinki saglikla shhatle giysin
Ya ne bilim ben hic kabuliz olmadan olmaz gibi dusundum ama haklisin. Bir danisayim en iyisi
Evet canim. Valla ben ogrendigimde ilk pompa aldim. Dedim gerek kalmaz kullanamazsam da ne biliyim krdesimin esine veririm ikinci olur belki lazim olur vs vs. Manueller daha az yara yapiyormus. Ama ben calisacagim icin surekli sagmak icin ve oyle uzunca vaktim olamayacagi icin boyle hizli bir sekilde de iki gogsumu sagabilecegim bisi tercih ettim canim.
Ben kahve alacaktım aslında yatak odası takımımızın rengi beyaz az bi yerinde kahve geçişleri var uyumlu olsun o geçişlere dedim ama kalmamış mecbur bunu aldık, bu da uydu beyazaÇok pratik gerçekten kuzum ben bu ay alacağım rengine karar veremedim sadece
Neyse o zaman kalsın şimdilik lazım olursa mecbur alıcaz zatenBunlar hep kapitalizmin oyunları. Oyuna gelme kuzu
Ama ciddiyim işe döneceklerin alması mantıklı ama evdeyken çok gerekli değil bol bol emzirmek daha yararlı kuzuAz parada değil.
Maşallah kuzum bebeşine :). İri olmaması daha iyi ya normal doğum olursa kolay olur doğumun
Canım ben duyduğum kadarıyla söylüyorum sana ama manuel daha çok tercih ediliyor Fransada
Canim evet ben de boyle bisi ya da o asansorlu ahsap anne yani olanlardan istiyordum ama maalesef benim yatagimin yaninda biri dikilebilecek kdr bile alan olmadigi icin mecbur kaldim baska yere uygun bir besik almaya. Ama cok mantikli ve guzel bir tercih.
güzel gğnlwrde kullansın Eren paşa
Aynen canım hiç dert etme. Çok iri olmasınlar zaten doğumda daha zor olur iri bebek. Erken almançk zorunda kalabiliyorlar falan.
Neyse o zaman kalsın şimdilik lazım olursa mecbur alıcaz zatenaklımı çeldin
Kimyasal petrol ve parfüm var içeriğinde çoğumuz prima almayı düşünmüyoruz bu sebeple, teşekkürler yinede:)Kızlar e bebekte bebek bezi indirimdeymiş prima 1 beden 100 tane 53 tl bu günlük sanki sadece
Onu görcezİyi birşey mi yaptım kötü mü anlamadım
Gerçekten çok pahalı herşey ama yaa.Onu görcezyok yok mantıklı söylediğin beklemek en iyisi
Eki Görüntüle 2231068
Canım ben park yatak aldım. Yeni Doğum yapmış komşularım var onlar da bunu önerdi. İki katlı, bebek büyüyünce en alt kata geçiliyor. Genişliği falan çok iyi bebek uyurken eli kolu yatağa değince uyanırmış ondan genişliğine dikkat ettim, beşik gibi de sallanıyor extra aparatı var, tekerlekleri de var odadan odaya kolay geçebiliriz. Çadır gibi de kolay katlanıyor yazın memleketlere giderken götürebiliriz. 2-3 yaşına kadar idare ederse sonra çocuk odası takımı alırım diye düşündüm. İçine güzel de bir yatak süngeri aldık bizim yataktan daha ergonomik oldu valla rahat rahat uyusun bal oğlum:)
Gerçekten çok pahalı herşey ama yaa.
Bende elektrikli alacaktım vazgeçtim.
Gerçi kuzenim alıp hiç kullanmadığı manuel pompayı vermişti bana.
Ama manuel için bilek gücü lazımmış.
Bakalım inşallah gerek kalmaz bol bol sütümüz olur kuzum.
En azından elinde bi tane var kuzum denersin olmazsa.Gerçekten çok pahalı herşey ama yaa.
Bende elektrikli alacaktım vazgeçtim.
Gerçi kuzenim alıp hiç kullanmadığı manuel pompayı vermişti bana.
Ama manuel için bilek gücü lazımmış.
Bakalım inşallah gerek kalmaz bol bol sütümüz olur kuzum.
Kızlar nasılsınız? Benim canım sıkkın biraz mtv ve trafik cezası ödedik. Bir de bebek arabası taksidi var aylık 1000 tl. E bi de doğum 5500 onu biriktirmeye calıs derken benim doğum günüm, evlilik yıldönümümüz hepsi güme gidiyor bu yılben demiştim ki bu yıl bana hicbir özel günde bisey alma doğumda güzel bi hediye al hepsini biriktir. Ama öyle bir hale geldik ki aysonu gözükmüyor
Canim evet ben de boyle bisi ya da o asansorlu ahsap anne yani olanlardan istiyordum ama maalesef benim yatagimin yaninda biri dikilebilecek kdr bile alan olmadigi icin mecbur kaldim baska yere uygun bir besik almaya. Ama cok mantikli ve guzel bir tercih.
güzel gğnlwrde kullansın Eren paşa
Aynen canım hiç dert etme. Çok iri olmasınlar zaten doğumda daha zor olur iri bebek. Erken almançk zorunda kalabiliyorlar falan.
Bunlar hep kapitalizmin oyunları. Oyuna gelme kuzu
Ama ciddiyim işe döneceklerin alması mantıklı ama evdeyken çok gerekli değil bol bol emzirmek daha yararlı kuzuAz parada değil.
Neyse o zaman kalsın şimdilik lazım olursa mecbur alıcaz zatenaklımı çeldin
Burda neden öyle baktılar ki acaba benden önce giren hamileyede aynı şekilde baktılar.Bir fincandan birşey olmaz :)
Normalde nst fransada 1 saat sürüyor kuzum çünkü kasılma öyle hemen olmaz ki :) mesela benim ilk yaptığımda 2 buçuk ay önce ilk 40dakika hiç kasılma yoktu son 20 dakikada çıktı.
Daha var kalp randevum canım 5 şubat bakalım be diyecekler.. hedeflerimize yaklaşıyoruz çook şükür
Doğru söylüyorsun demiştin kuzumA April wind kuzum hamileler günde 200 mg kadar kafein alabiliyormuş 1 fincan türk kahvesinde 110 mg kafein varmış dibekte de çok daha fazla olacağını düşünmüyorum
melike222 e ben demiştim canım sana bizim kız minnak boşuna endişeleniyorsun diye maaşallah canım
Hepsi bir birinden güzel canım güle güle sağlıkla giydirmek nasip olsunKızlar oğlum için aldıklarım benim ikinci bebeis olduğu için birçok şey var o yüzden gerekli olanları aldım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?