2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Doğumdan sonra alacaktım kuzum ama şimdi baya indirim yapmışlar diye alsam mı dedim bilemedim
Bunlar hep kapitalizmin oyunları. Oyuna gelme kuzu
Ama ciddiyim işe döneceklerin alması mantıklı ama evdeyken çok gerekli değil bol bol emzirmek daha yararlı kuzu Az parada değil.

Canim evet ben de boyle bisi ya da o asansorlu ahsap anne yani olanlardan istiyordum ama maalesef benim yatagimin yaninda biri dikilebilecek kdr bile alan olmadigi icin mecbur kaldim baska yere uygun bir besik almaya. Ama cok mantikli ve guzel bir tercih.
güzel gğnlwrde kullansın Eren paşa
Evet canım doktor herşey normal diyor bizim kuruntularımız zaten.
Aynen canım hiç dert etme. Çok iri olmasınlar zaten doğumda daha zor olur iri bebek. Erken almançk zorunda kalabiliyorlar falan.

Sen çalışıyorsun tabi kuzum zamandan da tasarruf etmen lazım. Benim şimdilik çalışma hayatı olmadığı için zaman bol sağol kuzum biraz bakınıym ben
Çok pratik gerçekten kuzum ben bu ay alacağım rengine karar veremedim sadece
Ben kahve alacaktım aslında yatak odası takımımızın rengi beyaz az bi yerinde kahve geçişleri var uyumlu olsun o geçişlere dedim ama kalmamış mecbur bunu aldık, bu da uydu beyaza

Ama ciddiyim işe döneceklerin alması mantıklı ama evdeyken çok gerekli değil bol bol emzirmek daha yararlı kuzu Az parada değil.
Neyse o zaman kalsın şimdilik lazım olursa mecbur alıcaz zaten aklımı çeldin

Maşallah kuzum bebeşine :). İri olmaması daha iyi ya normal doğum olursa kolay olur doğumun

Canım ben duyduğum kadarıyla söylüyorum sana ama manuel daha çok tercih ediliyor Fransada

Haklısınız aslında doğumun kolay olması açısından iyi birşey.bu arada her iki doğum şeklinden de çok korkuyorum zaman azaldıkça korku basıyor beni.

Kızlar e bebekte bebek bezi indirimdeymiş prima 1 beden 100 tane 53 tl bu günlük sanki sadece

Onu görcez yok yok mantıklı söylediğin beklemek en iyisi
Gerçekten çok pahalı herşey ama yaa.
Bende elektrikli alacaktım vazgeçtim.
Gerçi kuzenim alıp hiç kullanmadığı manuel pompayı vermişti bana.
Ama manuel için bilek gücü lazımmış.
Bakalım inşallah gerek kalmaz bol bol sütümüz olur kuzum.

aynen canım bende ki kraft'ın benetton modeli. ve 2 çocuk büyüttü sapasağlam hala
kızım tam 3,5 yaşına kadar yattı ve içim çok rahattı. kendi odasında yattı. 2 yaşından sonra fermuarı açmıştım. uyanınca çıkıyordu pıtır pıtır geliyordu yanımıza ayak seslerini duyardım :) ve bizim aileler hep dışarda olduğından çok rahat götürdük getirdik çok yer kaplamıyor. sadece ben ilk aylarda reflü olmasın diye yatağın altına battaniye koymuştum eğimli yatırmıştım. yine öyle yaparım.

bence bekle canım. doğumdan sonra duruma göre bakarsın. ben elektrikli almıştım kullandım da ama arızalandı garanti ye verdik hiçbişi çıkmadı. yine işi mi görmüştü ama eskisi gibi randıman vermedi.

elimle sağdığımda daha çok sağıyordum düşün yani. ben mecbur sağdım. kızım emmek istemiyordu biberonla veriyordum. senin bebişin emerse gerek kalmaz.

En azından elinde bi tane var kuzum denersin olmazsa.
İnşallah canım gerek kalmasın da bebişler bol bol içsin sütlerini

Kızlar nasılsınız? Benim canım sıkkın biraz mtv ve trafik cezası ödedik. Bir de bebek arabası taksidi var aylık 1000 tl. E bi de doğum 5500 onu biriktirmeye calıs derken benim doğum günüm, evlilik yıldönümümüz hepsi güme gidiyor bu yıl ben demiştim ki bu yıl bana hicbir özel günde bisey alma doğumda güzel bi hediye al hepsini biriktir. Ama öyle bir hale geldik ki aysonu gözükmüyor

Allah yardımcınız olsun kuzum

Benimde şu an evde bundan daha büyük beşik koyacak yerin yok bebiş doğsun 6/7 aylık olunca taşınacağız o zamanda direkt oda yapıp montessori yatak koyacağım. Şimdilik alanım dar anca bu chicco beşiği oluyor bana

Neyse o zaman kalsın şimdilik lazım olursa mecbur alıcaz zaten aklımı çeldin

Burda reçeteyle verilmeseydi direkt alırdım ben kızlar memeye alıştığı an sütümü sağmaya başlayacağım çünkü ben tekrar okula gitmek istiyorum bebiş 5-6 aylık olunca birde bebeğimi annemlere gönül rahatlığıyla bırakmak istiyorum yada arkadaşlarımda çıkarken eşim evde bakabilsin. Sadece emzirirsem maalesef hep bana muhtaç olacak bu durumdan da hoşlanmıyorum
Sonuçta oda benim sütüm ya birde ne olur ne olmaz hem memeye alışsın hem biberona hastalık olur aksilik olur bu tür şeyler beni tedirgin ediyor
Birde doktorlar anne sütünün faydalı olduğunu söylüyor ama ila memeden direkt verin demiyorlar

Burda neden öyle baktılar ki acaba benden önce giren hamileyede aynı şekilde baktılar.
Önce ultrasonla baktı kuzum kısalık falan yoktu,rahim ağzıda kapalıydı ondan olabilir mi ki
Az kalmış kuzum kalp randevunada inşallah bir sorun çıkmaz
Doğru söylüyorsun demiştin kuzum
Minnak kızımı yerim ben
Çok sağol kuzum teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…