- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Kuzum bu amiguruleri yapmak kolay mı bende yapabilirmiyim ki :)Bunlarda kendi yaptığım amigurumilerim.yaptigim yelek ve hırkalar bitsin hepsini çekip yüklerim insallah
Burda neden öyle baktılar ki acaba benden önce giren hamileyede aynı şekilde baktılar.
Önce ultrasonla baktı kuzum kısalık falan yoktu,rahim ağzıda kapalıydı ondan olabilir mi ki
Az kalmış kuzum kalp randevunada inşallah bir sorun çıkmaz
Doğru söylüyorsun demiştin kuzum
Minnak kızımı yerim ben
Çok sağol kuzum teşekkür ederiz
Ben h&mden L beden bir pijama almışım sanırsın xxl kocaman yaKızlar lcw sitesinde 70 liraya pamuklu hamile pijaması var. Doğum sonrası da giyilir nasılsa göbek gitmiyor hemen
Gri takım mı? Dün denk gelmiştim bendeKızlar lcw sitesinde 70 liraya pamuklu hamile pijaması var. Doğum sonrası da giyilir nasılsa göbek gitmiyor hemen
Kuzum bu göğüs pedleri göğüs nemli kaldığından,göğüs yarasına sebep olabiliyormuş.Kızlar bu arada göğüs pedi için bebedor jelli olana çok rastlıyorum kullananlar memnun kalmış.
Aşırı gerekli midir bilmemAma aklınızda bulunsun eğer göğüs pedi bakarsanız-almaya karar verirseniz diye yazayım.
Ben şuan gidişat yönünden emin olmadığım için almıyorum her ne kadar çok uygun olsada
Evet haklısın canım bizim burda çok seçenek yok özelde bir doktor var onu düşünüyorum direk.Çocuk doktoru araştıran var mı kızlarbir akrabamizin bebeği sürekli ağlıyor kendini kasiyordu doktora götürmüşler sürekli o da gazi var diyip yollamış. Meğer çocuk epilepsi nöbeti geciriyormuş.
İyi bir çocuk doktoru bulmak lazım kesinlikle
Biliyorum kuzu ben Zaten gerekli görürsem alıcam bakalım zaten kendimize göre pratik yöntemler bulmuş oluruz dediğin gibiKuzum bu göğüs pedleri göğüs nemli kaldığından,göğüs yarasına sebep olabiliyormuş.
Arkadaşım dedi,emzirmeden sonra yıka kurula krem sür ağız silme mendili veya kullanmadığın eski atletlerinden koy kuru kalır iş görür dedi.
Her ihtimale karşı göğüs pedi bende alıcam ama çoğunluğu bu şekilde yapmayı düşünüyorum :)
Gözün aydın canım çok güzel haberlerle gelmişsingünaydın güzel hamişler, dün muayenem vardı ilk nts ye de bağlandım. oglumun kalp atış sesini dinlemek ne güzel bir duyguydu. sıkılmadan dinledimşükür oğlum da iyi gelişimi güzel dedi doktor. kilosu 1, 650 gram. boyunu soramadım yaaa. kasıklarımda ağrı vardı onu sordum doktora, gayet normal bu dönemde baskıdan dedi. 2 hafta sonra muayeneye kadar özlemle bekleyecem bal yanak oğlumu
Gözün aydın maşallah kuzum minnak farenegünaydın kızlar bugün muayenemiz vardı. Küçük farenin yine yüzünü net göremedik29+2 yim . Kilosu 1400gram boyu 35cm çıktı. haftasıyla uyumlu dedi. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Şuan makat geliş gözüküyor. Umarım zamanla dönmeyi aklına koymuştur
Senin eşinde kısa dönem yapmış canımçok şükür canım iyi olmuş yediğin beslen dinlen dikkat et. eşim 5,5 ay yaptı canım.
aynen canım göbek bağı düşmeden yıkanılmasın deniliyor. hatta iilk hafta dikkat edin batikon ve krem verecek. günde 1 kaç kez oraya bakım yapılacak ki enfeksiyon kapmadan kuruyup düşsün diye. 1 hafta 10 güne kadar da genelde düşüyor.
gözünaydın canım çok sevindim. herkes için hayırlı haberlerle gelsin. benim de haftaya perşembe kontrol belki nst ye bağlarlar.
canım ben kesinlikle lansinoh diyorum. ben 3 paket aldım. kullanırım kullanmam bilmiyorum ama ilk doğumdan sonra sütüm çok akıyordu özellikle gece yüzüstü yatttığımda lansinoh pedleri çok iyiydi. bi de lansinoh göğüs ucu kremi kesinlikle benim yaralarımı hemen iyileştirmişti. bu sefer doğuma bi kaç gün kala sürmeye başlayacağım.
oh ne güzel gözünüz aydın maşallah neredeyse herkes 30. haftaya girmek üzere. az kaldıııııııı
Hamile kalmadan önceki bedeninizde alın diyorlar zaten canım biraz bol oluyor tabiBen h&mden L beden bir pijama almışım sanırsın xxl kocaman yaanlamadım bilerek mi yapmışlar öyle belki 9 aylık olunca anca girerim ama şu an baya büyük
Evet o bende şimdi tesadüfen gördümGri takım mı? Dün denk gelmiştim bende
Tüp bebek doktorumun eşi çocuk doktoru şuanlık onu düşünüyorum ben. Dediğin gibi iyi bi doktor kesinlikle şart rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.Çocuk doktoru araştıran var mı kızlarbir akrabamizin bebeği sürekli ağlıyor kendini kasiyordu doktora götürmüşler sürekli o da gazi var diyip yollamış. Meğer çocuk epilepsi nöbeti geciriyormuş.
İyi bir çocuk doktoru bulmak lazım kesinlikle
Canım çok güzel bu set güle güle giysin oğluşunEki Görüntüle 2230956Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyorum, eşim 3 haftalık askere gitti, bende kendimi alışverişe verdim, isimli tulum sipariş etmiştim geldi çok beğendim. Bütün ihtiyaçları aldım sanırım, iki pakette prima bez aldım inşallah iyi yapmışımdır
Hamile kalmadan önceki bedeninizde alın diyorlar zaten canım biraz bol oluyor tabi
Evet o bende şimdi tesadüfen gördüm
Kuzum ilk etapta gerekli olup olmadığını anlamak zor olur dediler.Kızlar göğüs pompası alacak mısınız ? Alacaksanız ya da daha önce kullanan varsa marka önerisinde bulunabilir misiniz
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineCanlarr hepinize iyi günler..
Benim boğazım yine gitti, öksürük tahriş yanma var.Faranjit sanırım. Sinir oldum.
Ayrıca EBEBEK'de bugün itibariyle aysonuna kadar hergün farklı marka ve ürünlerde indirimler varmış, haberiniz olsun..
Yine ayrıca bir karar veremedik; yorum yapın kuzular.
Sizce sepet beşik mi park yatak mı?Sepet beşikte 9-10 aya kadar yatabiliyormuş; park yatakta 3-4 yaşına kadar. Ama bu park yataklar da çok kaba ve rahatsız geldi bana.
Kirada olmasak çok güzel oda takımları var aslında. Ama şuan çocuk odamız müsait değil.
Eki Görüntüle 2231014 Eki Görüntüle 2231015
Güle güle sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun canımAy durun duzgun cekemedim ama ben de atayim ben de cok begendim hastane cikisini ve guzel bence tavsiye ederim ben 10 lusunu 170 e aldim sanirim. Ben sabahlik ve nevresim falan da aldiydim tam o yuzden emin olamadim ama 160 ya da 170 ti
Kuzum bebeğinin maşallahı varArkadaşlar benim bebeğim de 42 cm 1550 gr. Bi kaç gün geriden geliyor. Şekerim çıkmasına rağmen iri bi bebek değil önden gitmedik hiç en başından beri. Bebeğim zayıf olacak herhalde
Hastanedeki ebe tülbenti kes ondan koy dedi gogus pedi kullanma sakin dedi sanirim pedlerdeki koku goguse siniyormuş bebekte memeyi tutmuyormuş.senin kokunKuzum bu göğüs pedleri göğüs nemli kaldığından,göğüs yarasına sebep olabiliyormuş.
Arkadaşım dedi,emzirmeden sonra yıka kurula krem sür ağız silme mendili veya kullanmadığın eski atletlerinden koy kuru kalır iş görür dedi.
Her ihtimale karşı göğüs pedi bende alıcam ama çoğunluğu bu şekilde yapmayı düşünüyorum :)
Burda öyle bir olay yok canım 1 kere ayrıntılı adı altında giriyoruz.Kızlaaar ayrıntılı ultrason için randevunuz ne zaman? Benim son ayrıntılı ultrasonum bu ay şubattın 22si çok heycanlıyımmBurda 3 tane yapılıyor 40 dakikalık biri 11-13 haftalar arası diğeri 21-24 hafta sonuncuda 31-33 arası. Bu son ultrasonda sonradan çıkan bir anomalı olmadığına emin olmak için tahmini doğum kilosu boyu doğum şekli vs vs ölçülecek.
Merakla bekliyorum. Çünkü aylık ultrasonlar 5 dakika sürüyor hiç birşey anlamıyor insan
Aynen kuzum değişik işleyiş sanırsam bende tam olarak anlamadım ki :))Değişikmiş kuzum ülkeden ülkeye mesela ultrasonda karından olanda sadece kısalık belli olur açlık kapalılık elde muayenede belli olur. Beni önce nstye soktular nstde sancı çıkınca alttan baktılar eğer çıkmasaydı bakmayacaklardı. Mesela geçen sefer çıkmadı sancı bakmadılar alttan rahime
Ben Zaten kimseye mutlaka alın kullanın demedim deneyip görücez dedim. Hatta kendim almadığımı da belirttim. Birkaç seferdir ben ne dersem tersini savunuyorsun yazmayayım gerginlik olmasın dedim ama gerçekten aşırı derecede alınmaya ve sıkılmaya başladım.Hastanedeki ebe tülbenti kes ondan koy dedi gogus pedi kullanma sakin dedi sanirim pedlerdeki koku goguse siniyormuş bebekte memeyi tutmuyormuş.senin kokun
u alsin muhakkak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?