Aynı bende senin gibi düşünüyorum 1 paket alayım diyorum şimdilik.Evet haklısın canım bizim burda çok seçenek yok özelde bir doktor var onu düşünüyorum direk.
Bakalım kafamız uyuşacak mı onu Doğumdan sonra görücez
Biliyorum kuzu ben Zaten gerekli görürsem alıcam bakalım zaten kendimize göre pratik yöntemler bulmuş oluruz dediğin gibi
Kuzum burda ben bilerekten 2 defa yapılıyor.Kızlaaar ayrıntılı ultrason için randevunuz ne zaman? Benim son ayrıntılı ultrasonum bu ay şubattın 22si çok heycanlıyımmBurda 3 tane yapılıyor 40 dakikalık biri 11-13 haftalar arası diğeri 21-24 hafta sonuncuda 31-33 arası. Bu son ultrasonda sonradan çıkan bir anomalı olmadığına emin olmak için tahmini doğum kilosu boyu doğum şekli vs vs ölçülecek.
Merakla bekliyorum. Çünkü aylık ultrasonlar 5 dakika sürüyor hiç birşey anlamıyor insan
Ebeler bu yönden iyi bilgi veriyorlar bak.Hastanedeki ebe tülbenti kes ondan koy dedi gogus pedi kullanma sakin dedi sanirim pedlerdeki koku goguse siniyormuş bebekte memeyi tutmuyormuş.senin kokun
u alsin muhakkak diyo
Bunuda ben bilmiyordum bak kuzu 11-13 arası yapıldığını yani.Aynı bende senin gibi düşünüyorum 1 paket alayım diyorum şimdilik.
Dışarı çıkarken falan kullanırım,evde kendi çözümlerimizi uygularız
Kuzum burda ben bilerekten 2 defa yapılıyor.
1.si 11-13 hafta aralığında
2.si 18-24 hafta aralığında
Şayet ki 2.ultrasonda bir sorun çıkarsa,çıkanlara daha sonra tekrardan yapılıyor ama onun haftasını bilmiyorum kuzum
Burda öyle bir olay yok canım 1 kere ayrıntılı adı altında giriyoruz.
Özelde ama 15 dk kadar inceliyor çoğu doktor her muayenede. En azından bizim öyle bol bol görüyoruz her yerine bakıyoruz. Devlette yat kalk oluyor ama vakit sıkıntısından dolayı ölçüm yapıyor o kadar
Aynı bende senin gibi düşünüyorum 1 paket alayım diyorum şimdilik.
Dışarı çıkarken falan kullanırım,evde kendi çözümlerimizi uygularız
Kuzum burda ben bilerekten 2 defa yapılıyor.
1.si 11-13 hafta aralığında
2.si 18-24 hafta aralığında
Şayet ki 2.ultrasonda bir sorun çıkarsa,çıkanlara daha sonra tekrardan yapılıyor ama onun haftasını bilmiyorum kuzum
11-13 hafta aralığında yapılan 1.trimester ayrıntılısı diye geçiyor kuzum.Bunuda ben bilmiyordum bak kuzu 11-13 arası yapıldığını yani.
Ama bir sorun görüldüğünde hafta farketmeden alıyorlar sanırım tekrar ayrıntılıya bu soruna da cevap vermiş gibi olayım
Diğer Grupta 30. Haftalarda tekrar ayrıntılı ultrasona gönderilenler olmuştu yanılmıyorsam
Ne zamandı kuzu?O zaman yanlız kaldım desenizesanırım kanadali35 de son ayrıntılı ultrasona girecek benimele aynı zamanda artık size yazarım neler olduğunu. En çok istediğim 3D güzel bir ultrason fotosu diğerinde net çıkmamıştı
Bu ayın 22 sinde canımmNe zamandı kuzu?
İnşallah güzel güzel poz verir minnoş, bizim paşada yüzünü kapatmıştı en son
İnşallah kuzum11-13 hafta aralığında yapılan 1.trimester ayrıntılısı diye geçiyor kuzum.
İkili tarama dediğimiz var ya işte o oluyor.
Normal doktorumuzda bakabiliyor bu ultrasonu ama en iyi yine perinatologun bakması gerekiyormuş.
Haliyle normal muayeneden uzun sürüyor,hatta bizim kızlardan birisine perinatolog bakmıştı.
Soruna göre tekrardan çağırıyorlarmış dediğin gibi kuzum kimini hemen kimini 30dan sonra bunlarıda öğrenmiş olduk :)
İnşallah hiç gerek kalmaz
3 haftacık hemen geçer inşallahBu ayın 22 sinde canımm
Benimki plasentaya yüzünü dayamıştı. Birde o günki doktor suratsızdı isteseydi biraz yapardı 2dk 3D baktı bıraktı o kadar da ücret ödüyoruz yani ben anlamıyorum
Valla onu bilmiyordum ben ,peki hangi markayı önerir misiniz ona göre alırım benKimyasal petrol ve parfüm var içeriğinde çoğumuz prima almayı düşünmüyoruz bu sebeple, teşekkürler yinede:)
Ben bir paket 1 numara sleepy aldım canım.Valla onu bilmiyordum ben ,peki hangi markayı önerir misiniz ona göre alırım ben
Kız senin yıldızlar yistesi vardı ya onlara bi ara yine atsana sana zahmetBen bir paket 1 numara sleepy aldım canım.
Diğer markaları da yazayım, goon, minies, molfix, huggies, canbebe bunlar içeriği temiz olup aklıma gelenler.
Molfix alıp almamakta çok kararsız kalmıştım hala emin değilim bebiş sleepy ile anlaşamazsa molfix denemeyi düşünüyorum.
İnşallah kuzum
3 haftacık hemen geçer inşallah
Yaa gerçekten öyle bizimde çok uğraşmamıştı yoğun gününe denk gelmiştik birden gidince. Aslında az uğraşsalar illa gösterecek. Paşayı dürtüyoruz dürtüyoruz tık yokHer seferinde farklı doktor mu bakıyor bide kuzum ücretli gittiğinizde?
Sleepy benim eşimin bacısı ve yeğenleri kullandı hiç memnun değiller ,dediğin gibi ben molfix alırım bi denerim o zaman ,kafam çok karışık valla ne alacağını bilmiyorumBen bir paket 1 numara sleepy aldım canım.
Diğer markaları da yazayım, goon, minies, molfix, huggies, canbebe bunlar içeriği temiz olup aklıma gelenler.
Molfix alıp almamakta çok kararsız kalmıştım hala emin değilim bebiş sleepy ile anlaşamazsa molfix denemeyi düşünüyorum.
Atarım kuzu. Set alacaksan ama mustela al kuzum. Nerdeyse hepsi temiz içerikli.Kız senin yıldızlar yistesi vardı ya onlara bi ara yine atsana sana zahmet
Bebek bezine molfixe karar verdimde
Şampuan ve nemlendiriciye falan karar veremedim :)
Çok güzel geççek kuzum hemde bol bol Eren toşunun yüzünü görcen ❤Yok kuzum ayrı doktorlar değil benim kendi doktorum var her ay gittiğim ama ayrıntılı yapan 3D vs perinatolog oluyor oda kendi doktorumuz olmadığı içim samimi olmuyor işte suratsız oluyorlar garipler en son işte 20 Aralıkta ayrıntılıya girmiştim birde 15 ekimde bu da son 3 trimester ayrıntılısı
Anladım kuzum. Hadi bakalım doya doya görürsün umarım. Doktorların bazen suratsız olduğu günler gerçekten oluyor ama yapacak birşey yokYok kuzum ayrı doktorlar değil benim kendi doktorum var her ay gittiğim ama ayrıntılı yapan 3D vs perinatolog oluyor oda kendi doktorumuz olmadığı içim samimi olmuyor işte suratsız oluyorlar garipler en son işte 20 Aralıkta ayrıntılıya girmiştim birde 15 ekimde bu da son 3 trimester ayrıntılısı
Bende o yüzden tereddütte kaldım bir kısım çok memnun bir kısım hoşlanmamış. Birazda bebişin tercihi oluyor kuzum. Deneyerek doğrusunu bulucaz artık :)Sleepy benim eşimin bacısı ve yeğenleri kullandı hiç memnun değiller ,dediğin gibi ben molfix alırım bi denerim o zaman ,kafam çok karışık valla ne alacağını bilmiyorum
Yine ayrıca bir karar veremedik; yorum yapın kuzular.
Sizce sepet beşik mi park yatak mı?Sepet beşikte 9-10 aya kadar yatabiliyormuş; park yatakta 3-4 yaşına kadar. Ama bu park yataklar da çok kaba ve rahatsız geldi bana.
Kirada olmasak çok güzel oda takımları var aslında. Ama şuan çocuk odamız müsait değil.
Eki Görüntüle 2231014 Eki Görüntüle 2231015
Kızımda park yatak kullandık ve çok çok memnun kalmıştık. Yatağını başkasına verdiğimiz için kardeşine de şimdi park yatak almak zorundayız.Evet; sepet beşikler çok cici ve en fazla 1 yaşına kadar anca kullanılabiliyormuş.
Sepet beşikten sonra 1 yaşına gelince; odasını yapıp büyüyebilen ahşap yatağa geçelim diyoruz ama sepet beşik elimizde kalacak bu sefer. Hemde maddi açıdan yazık. Park yatağı da bir sevemedik. Bizim burada bebek mağazası da çok az. Haliyle çeşit de az.
Çok kararsız kaldık. :)
Birde benSanırım kızlar isimli şeylerden hoşlanmayan tek benim burda
Doktor gerçekten çok önemli bir mesele. Kızımda doğru doktoru bulduğumu düşünüyorum ( bir çok deneme yanılma ile)Çocuk doktoru araştıran var mı kızlarbir akrabamizin bebeği sürekli ağlıyor kendini kasiyordu doktora götürmüşler sürekli o da gazi var diyip yollamış. Meğer çocuk epilepsi nöbeti geciriyormuş.
İyi bir çocuk doktoru bulmak lazım kesinlikle
Bende göğüs yarası kısa vadeli sürmüştü ve çok uzun süre ped kullanmak zorunda kalmıştımKuzum bu göğüs pedleri göğüs nemli kaldığından,göğüs yarasına sebep olabiliyormuş.
Arkadaşım dedi,emzirmeden sonra yıka kurula krem sür ağız silme mendili veya kullanmadığın eski atletlerinden koy kuru kalır iş görür dedi.
Her ihtimale karşı göğüs pedi bende alıcam ama çoğunluğu bu şekilde yapmayı düşünüyorum :)
Bizde sleepy ile başlayacağız.Ben bir paket 1 numara sleepy aldım canım.
Set almam kuzum belki.Atarım kuzu. Set alacaksan ama mustela al kuzum. Nerdeyse hepsi temiz içerikli.
yaşasın toptancı abiSet almam kuzum belki.
İçeriği temiz olan şampuanlardan toptancımızda varsa onuda geliş fiyatına alırım
Bez ve şampuandan yana şanslı olurum azıcık
Deneye deneye öğrenicez canım bizlerde :)Kızımda park yatak kullandık ve çok çok memnun kalmıştık. Yatağını başkasına verdiğimiz için kardeşine de şimdi park yatak almak zorundayız.
Sepet beşik yada yatak yanları bana uzun vadeli gelmiyo. Bebek hareketlendiğinde alanı kısıtlanıyo ve ayağa kalkma seviyesine geldiğinde düşme riski çok çok yüksek oluyo bu yataklarda. Her bebeğin gelişimi elbette farklı ama ortalama bebekler 4. ayında dönmeye 7. aylarında da tutunup kalkmaya başlayabiliyorlar.
Birde ben
Doktor gerçekten çok önemli bir mesele. Kızımda doğru doktoru bulduğumu düşünüyorum ( bir çok deneme yanılma ile)
Bende göğüs yarası kısa vadeli sürmüştü ve çok uzun süre ped kullanmak zorunda kalmıştımsütün çokluk durumuna göre mendiller yeterli kalmayabilir de maalesef
Bizde sleepy ile başlayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?