2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aynı bende senin gibi düşünüyorum 1 paket alayım diyorum şimdilik.
Dışarı çıkarken falan kullanırım,evde kendi çözümlerimizi uygularız
Kuzum burda ben bilerekten 2 defa yapılıyor.
1.si 11-13 hafta aralığında
2.si 18-24 hafta aralığında
Şayet ki 2.ultrasonda bir sorun çıkarsa,çıkanlara daha sonra tekrardan yapılıyor ama onun haftasını bilmiyorum kuzum

Hastanedeki ebe tülbenti kes ondan koy dedi gogus pedi kullanma sakin dedi sanirim pedlerdeki koku goguse siniyormuş bebekte memeyi tutmuyormuş.senin kokun
u alsin muhakkak diyo
Ebeler bu yönden iyi bilgi veriyorlar bak.
Ben koku olayını bilmiyordum ama nemli kalmasından yara yapıyormuş diye duymuştum :)

Bunuda ben bilmiyordum bak kuzu 11-13 arası yapıldığını yani.
Ama bir sorun görüldüğünde hafta farketmeden alıyorlar sanırım tekrar ayrıntılıya bu soruna da cevap vermiş gibi olayım
Diğer Grupta 30. Haftalarda tekrar ayrıntılı ultrasona gönderilenler olmuştu yanılmıyorsam

O zaman yanlız kaldım desenize sanırım kanadali35 de son ayrıntılı ultrasona girecek benimele aynı zamanda artık size yazarım neler olduğunu. En çok istediğim 3D güzel bir ultrason fotosu diğerinde net çıkmamıştı

11-13 hafta aralığında yapılan 1.trimester ayrıntılısı diye geçiyor kuzum.
İkili tarama dediğimiz var ya işte o oluyor.
Normal doktorumuzda bakabiliyor bu ultrasonu ama en iyi yine perinatologun bakması gerekiyormuş.
Haliyle normal muayeneden uzun sürüyor,hatta bizim kızlardan birisine perinatolog bakmıştı.
Soruna göre tekrardan çağırıyorlarmış dediğin gibi kuzum kimini hemen kimini 30dan sonra bunlarıda öğrenmiş olduk :)
İnşallah hiç gerek kalmaz

Ne zamandı kuzu?
İnşallah güzel güzel poz verir minnoş, bizim paşada yüzünü kapatmıştı en son

Ne zamandı kuzu?
İnşallah güzel güzel poz verir minnoş, bizim paşada yüzünü kapatmıştı en son
Bu ayın 22 sinde canımm
Benimki plasentaya yüzünü dayamıştı. Birde o günki doktor suratsızdı isteseydi biraz yapardı 2dk 3D baktı bıraktı o kadar da ücret ödüyoruz yani ben anlamıyorum

İnşallah kuzum

Bu ayın 22 sinde canımm
Benimki plasentaya yüzünü dayamıştı. Birde o günki doktor suratsızdı isteseydi biraz yapardı 2dk 3D baktı bıraktı o kadar da ücret ödüyoruz yani ben anlamıyorum
3 haftacık hemen geçer inşallah
Yaa gerçekten öyle bizimde çok uğraşmamıştı yoğun gününe denk gelmiştik birden gidince. Aslında az uğraşsalar illa gösterecek. Paşayı dürtüyoruz dürtüyoruz tık yok Her seferinde farklı doktor mu bakıyor bide kuzum ücretli gittiğinizde?

Valla onu bilmiyordum ben ,peki hangi markayı önerir misiniz ona göre alırım ben
Ben bir paket 1 numara sleepy aldım canım.
Diğer markaları da yazayım, goon, minies, molfix, huggies, canbebe bunlar içeriği temiz olup aklıma gelenler.
Molfix alıp almamakta çok kararsız kalmıştım hala emin değilim bebiş sleepy ile anlaşamazsa molfix denemeyi düşünüyorum.

Kız senin yıldızlar yistesi vardı ya onlara bi ara yine atsana sana zahmet
Bebek bezine molfixe karar verdimde
Şampuan ve nemlendiriciye falan karar veremedim :)

Yok kuzum ayrı doktorlar değil benim kendi doktorum var her ay gittiğim ama ayrıntılı yapan 3D vs perinatolog oluyor oda kendi doktorumuz olmadığı içim samimi olmuyor işte suratsız oluyorlar garipler en son işte 20 Aralıkta ayrıntılıya girmiştim birde 15 ekimde bu da son 3 trimester ayrıntılısı

Sleepy benim eşimin bacısı ve yeğenleri kullandı hiç memnun değiller ,dediğin gibi ben molfix alırım bi denerim o zaman ,kafam çok karışık valla ne alacağını bilmiyorum

Kız senin yıldızlar yistesi vardı ya onlara bi ara yine atsana sana zahmet
Bebek bezine molfixe karar verdimde
Şampuan ve nemlendiriciye falan karar veremedim :)
Atarım kuzu. Set alacaksan ama mustela al kuzum. Nerdeyse hepsi temiz içerikli.

Çok güzel geççek kuzum hemde bol bol Eren toşunun yüzünü görcen ❤
Senin bu ay kontroller arka arkaya denk geliyor,sorun olmuyor demi gidip gelirken
Benim kızda son kontrolde plasentaya yüzünü dayamış ağzını açmış bize bakıyodu

Anladım kuzum. Hadi bakalım doya doya görürsün umarım. Doktorların bazen suratsız olduğu günler gerçekten oluyor ama yapacak birşey yok 40 dakika katlanmakta zor olur
Sleepy benim eşimin bacısı ve yeğenleri kullandı hiç memnun değiller ,dediğin gibi ben molfix alırım bi denerim o zaman ,kafam çok karışık valla ne alacağını bilmiyorum
Bende o yüzden tereddütte kaldım bir kısım çok memnun bir kısım hoşlanmamış. Birazda bebişin tercihi oluyor kuzum. Deneyerek doğrusunu bulucaz artık :)

Kızımda park yatak kullandık ve çok çok memnun kalmıştık. Yatağını başkasına verdiğimiz için kardeşine de şimdi park yatak almak zorundayız.
Sepet beşik yada yatak yanları bana uzun vadeli gelmiyo. Bebek hareketlendiğinde alanı kısıtlanıyo ve ayağa kalkma seviyesine geldiğinde düşme riski çok çok yüksek oluyo bu yataklarda. Her bebeğin gelişimi elbette farklı ama ortalama bebekler 4. ayında dönmeye 7. aylarında da tutunup kalkmaya başlayabiliyorlar.

Sanırım kızlar isimli şeylerden hoşlanmayan tek benim burda
Birde ben

Doktor gerçekten çok önemli bir mesele. Kızımda doğru doktoru bulduğumu düşünüyorum ( bir çok deneme yanılma ile)

Bende göğüs yarası kısa vadeli sürmüştü ve çok uzun süre ped kullanmak zorunda kalmıştım sütün çokluk durumuna göre mendiller yeterli kalmayabilir de maalesef
Bizde sleepy ile başlayacağız.

Atarım kuzu. Set alacaksan ama mustela al kuzum. Nerdeyse hepsi temiz içerikli.
Set almam kuzum belki.
İçeriği temiz olan şampuanlardan toptancımızda varsa onuda geliş fiyatına alırım
Bez ve şampuandan yana şanslı olurum azıcık

Deneye deneye öğrenicez canım bizlerde :)
Bunuda dikkate alıcam ,her ihtimale karşı bir paket alıcam gerekirse kullanırız ondan sonra.
Sütün durumuna göre hareket ederiz artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…