Her bebekli eve bi tane şartyaşasın toptancı abi
Doğru söylüyorsun canımAnladım kuzum. Hadi bakalım doya doya görürsün umarım. Doktorların bazen suratsız olduğu günler gerçekten oluyor ama yapacak birşey yok40 dakika katlanmakta zor olur
Bende o yüzden tereddütte kaldım bir kısım çok memnun bir kısım hoşlanmamış. Birazda bebişin tercihi oluyor kuzum. Deneyerek doğrusunu bulucaz artık :)
Canım sebamed in hiçbir ürününü göremedim. Kötü içerik mi tespit edildi ?Eki Görüntüle 2231173
Şampuanlar
Çok güzel geççek kuzum hemde bol bol Eren toşunun yüzünü görcen ❤
Senin bu ay kontroller arka arkaya denk geliyor,sorun olmuyor demi gidip gelirken
Benim kızda son kontrolde plasentaya yüzünü dayamış ağzını açmış bize bakıyodu
Evet canım bütün ürünlerinde sls sles var.Canım sebamed in hiçbir ürününü göremedim. Kötü içerik mi tespit edildi ?
Ara sıra oluyor malesef. Ayakta kalamıyorum ağrımaya başlıyorKızlar sizinde belliniz ağrıyor mu ? Benim 2 gündür bellim aşırı ağrımaya başladı ya
Hadi yaa kızımda doğumdan beri hep seba kullanmıştım. gözümü yakıyo demeye başlayınca mustela aldım şampuanını ama vücudunda seba kullanmaya devam ediyordum.Evet canım bütün ürünlerinde sls sles var.
Ayrıyetten farklı kimyasallarda var hepsinde olmasa da. Sodyum benzoat gibi
Benimde ağrıyo tatlım. Geceleri uyuyamıyorum. Kızım üstüme çok çok düştü benle yatıp kalkıyo her işini benimle yapmak istiyo. Kendimi çok yorgun ve karnımı çok gergin hissediyorum. Akşamları saçma sapan ağlıyorumKızlar sizinde belliniz ağrıyor mu ? Benim 2 gündür bellim aşırı ağrımaya başladı ya
Güle güle kullanın canımKızlar buda benim ilk sipariş verdiklerim ,çocuk gibi seviniyorum yaane alacağımı şaşırdım yavaş yavaş tamamlamaya çalışacam
Bizde o hataya düştük kardeşimde. Nivea almıştık iyidir diye bütün bilindik markalar fos çıktıHadi yaa kızımda doğumdan beri hep seba kullanmıştım. gözümü yakıyo demeye başlayınca mustela aldım şampuanını ama vücudunda seba kullanmaya devam ediyordum.
Benimde ağrıyo tatlım. Geceleri uyuyamıyorum. Kızım üstüme çok çok düştü benle yatıp kalkıyo her işini benimle yapmak istiyo. Kendimi çok yorgun ve karnımı çok gergin hissediyorum. Akşamları saçma sapan ağlıyorumGevşemek için hergün duşa giriyorum
Bende büyük alıym rahat ederim diyordum almayım madem kendi bedenimde alırımHamile olmadan önceki bedenim S bedendiben rahat olayım dedim belli olmaz son anda sezaryen olur vs vs dikişler olacak bende biraz bol dursun demiştim ama bu bol değil bildiğin bende 2 kişi daha girer içine
Beklemeye karar verdim bende kuzumKuzum ilk etapta gerekli olup olmadığını anlamak zor olur dediler.
Doğumdan sonra gerekirse almak daha mantıklıymış,hastaneler kiralıyorlarmış doğumdan sonra
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Kuru gıcık öksürük yapıyordur o şimdi sana
Sepet beşikleri bende çok beğeniyorum park yataklar banada kaba geliyor kuzum.
Kirada olduğun için en mantıklısı senin için park yatak almak canım
Ara sıra oluyor malesef. Ayakta kalamıyorum ağrımaya başlıyor
Kızlar buda benim ilk sipariş verdiklerim ,çocuk gibi seviniyorum yaane alacağımı şaşırdım yavaş yavaş tamamlamaya çalışacam
Hadi yaa kızımda doğumdan beri hep seba kullanmıştım. gözümü yakıyo demeye başlayınca mustela aldım şampuanını ama vücudunda seba kullanmaya devam ediyordum.
Benimde ağrıyo tatlım. Geceleri uyuyamıyorum. Kızım üstüme çok çok düştü benle yatıp kalkıyo her işini benimle yapmak istiyo. Kendimi çok yorgun ve karnımı çok gergin hissediyorum. Akşamları saçma sapan ağlıyorumGevşemek için hergün duşa giriyorum
Yastığın gelmedi mi kuzu belki fayda ederdiBenim yatığım yerde bile ağrıyor kuzum ya belimin altı popoma doğru
Hadi hayırlı olsun alışverişe başlamışsın biz çoğumuz bitirdik her alde kıyafet falan kısmını
Geceleri uyumayı bıraktım ben artık bel ağrısıyla uyanıyorumsabah eşim olmazsa yattığım tarafta tutulup kalıyorum dönemiyorum
Allah razı olsun canım benımGüle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?