2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Allah razı olsun kuzum:))evet ben yeni daha başladım alışverişe ,ben zaten 29 haftaya girmeden istemedim alışveriş yapmaya şimdi tam gaz yaparım
Kuzum bende aynısıyım yaaa sabaha kadar uykum haram bana ,aman öyle olsun bebişleremiz iyi olsun da herşeye raziyim canim

Aslında şanslısın şimdi başladın ya haftalar çabuk geçer şimdi sana :))))

Aynen bebişler iyi olsun da

Kuzum bu amiguruleri yapmak kolay mı bende yapabilirmiyim ki :)
Seninkiler çok güzel olmuş eline emeğine sağlık❤
İlk zor gibi geliyor ama inan çok kolay videosuna baka baka yaptım ben.sonra bakmıyorsun bile çıngıraklar o bakmadan yaptım mesela şimdide doktoruma doktor bebek yapıyorum hediye.

Kızlar sizinde belliniz ağrıyor mu ? Benim 2 gündür bellim aşırı ağrımaya başladı ya
Benim yatağa girdiğimde belimin ortası içine gömülüyor sanki kaskatı kalıyorum ağrıyor baya. Sanırım artık gitgide ağırlaşiyoruz ve vücut zorlanmaya başladı canim

Yok sorun olmuyor canım arabayla hemen gidip geliyoruz bu ay biraz fazla olacak ama sorun değil artık mecbur. Banada iyi geliyor hava almış oluyorum azda olsa insan yüzü görüyorum
Sorun olmuyorsa sıkıntı yok canım :))
Ayda birde olsa iki insan görmek mutlu ediyodur
Kızlar buda benim ilk sipariş verdiklerim ,çocuk gibi seviniyorum yaane alacağımı şaşırdım yavaş yavaş tamamlamaya çalışacam
Çok güzel kuzum bunlar güle güle sağlıkla giysin kızın

İlk zor gibi geliyor ama inan çok kolay videosuna baka baka yaptım ben.sonra bakmıyorsun bile çıngıraklar o bakmadan yaptım mesela şimdide doktoruma doktor bebek yapıyorum hediye.
Dur bide ben deniyeyim sonuçtan sizide haberdar ederim :))
Ne sanşlı doktorun hediyesi hazırlanıyor :)

Çok sevindim canım memnun kalmana inşallah ben de memnun kalırım. Reflü yatağına benzetmek çok mantıklı kuzum benim de aklımda olsun:)

Şu amigurumi bebeklerden ben de denemek istiyorummm:) el emeği bir hatıra olsun kuzuma. Ama hiç el işi denemem yok becerebilir miyim bilemiyorum. İnsta dan da bir sürü tarif kaydettim bir ara denicem:)

Kızlar ben bu ara acıkıyorum ama ağzıma bir lokma Bİle almak istemiyorum midem boş fakat yemek yemiyorum böyle olan var mı

Biberon temizleyici mi warmış ilk defa duydum
Betanpol krem tavsiye edilmemiş mi oda bana beleş gelecekti yaa
Bende burdan öğrendim öyle birşeyin olduğunu bepantol baby ucundan geçmiş üzülmesin diye almışlar ama diğerleri daha iyi sanki.

Kızlar sipariş verdiğim 6lı müslim bezi, göğüs pedleri ve tek kulkanımlık iç çamaşırım gelmiş :)

Bu arada öğrendim ki göğüs pedleri pamuk yerine kullanılıyormuş yani eğer gerek kalmazsa bebeğinizin poposunu falan silmek için kullanabilirsiniz boş bir masraf değil :)

Eklentiler

• C0EF3F0A-EF0C-467B-9AA3-2754B6EBC765.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 62A6915D-0C62-4316-8D46-9BE0AD7F0C25.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 557A472F-24BA-444B-99D0-181188ACFF4F.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…