Allah razı olsun kuzum:))evet ben yeni daha başladım alışverişe ,ben zaten 29 haftaya girmeden istemedim alışveriş yapmaya şimdi tam gaz yaparımBenim yatığım yerde bile ağrıyor kuzum ya belimin altı popoma doğru
Hadi hayırlı olsun alışverişe başlamışsın biz çoğumuz bitirdik her alde kıyafet falan kısmını
Geceleri uyumayı bıraktım ben artık bel ağrısıyla uyanıyorumsabah eşim olmazsa yattığım tarafta tutulup kalıyorum dönemiyorum
Geldi geldi kuzum ama faydasını göremedim açıkcasıYastığın gelmedi mi kuzu belki fayda ederdi
Maden suyunu yoğurdunu sütünü de ihmal etme başka yapacak birşey yok :/
Allah razı olsun kuzum:))evet ben yeni daha başladım alışverişe ,ben zaten 29 haftaya girmeden istemedim alışveriş yapmaya şimdi tam gaz yaparım
Kuzum bende aynısıyım yaaa sabaha kadar uykum haram bana ,aman öyle olsun bebişleremiz iyi olsun da herşeye raziyim canim
Sağol cnm hepimizin yavrusu sağlıcakla kullansın aldiklarimizi inşallah.Hepsi bir birinden güzel canım güle güle sağlıkla giydirmek nasip olsun
İlk zor gibi geliyor ama inan çok kolay videosuna baka baka yaptım ben.sonra bakmıyorsun bile çıngıraklar o bakmadan yaptım mesela şimdide doktoruma doktor bebek yapıyorum hediye.Kuzum bu amiguruleri yapmak kolay mı bende yapabilirmiyim ki :)
Seninkiler çok güzel olmuş eline emeğine sağlık❤
Benim yatağa girdiğimde belimin ortası içine gömülüyor sanki kaskatı kalıyorum ağrıyor baya. Sanırım artık gitgide ağırlaşiyoruz ve vücut zorlanmaya başladı canimKızlar sizinde belliniz ağrıyor mu ? Benim 2 gündür bellim aşırı ağrımaya başladı ya
Doğru söylüyorsun vallaAslında şanslısın şimdi başladın ya haftalar çabuk geçer şimdi sana :))))
Aynen bebişler iyi olsun da
Biberon temizleyici mi warmış ilk defa duydumEki Görüntüle 2231183
Bunlarda Biberon temizleyiciler
Sorun olmuyorsa sıkıntı yok canım :))Yok sorun olmuyor canım arabayla hemen gidip geliyoruzbu ay biraz fazla olacak ama sorun değil artık mecbur. Banada iyi geliyor hava almış oluyorum azda olsa insan yüzü görüyorum
Çok güzel kuzum bunlar güle güle sağlıkla giysin kızınKızlar buda benim ilk sipariş verdiklerim ,çocuk gibi seviniyorum yaane alacağımı şaşırdım yavaş yavaş tamamlamaya çalışacam
Dur bide ben deniyeyim sonuçtan sizide haberdar ederim :))İlk zor gibi geliyor ama inan çok kolay videosuna baka baka yaptım ben.sonra bakmıyorsun bile çıngıraklar o bakmadan yaptım mesela şimdide doktoruma doktor bebek yapıyorum hediye.
Çok sevindim canım memnun kalmana inşallah ben de memnun kalırım. Reflü yatağına benzetmek çok mantıklı kuzum benim de aklımda olsun:)aynen canım bende ki kraft'ın benetton modeli. ve 2 çocuk büyüttü sapasağlam hala
kızım tam 3,5 yaşına kadar yattı ve içim çok rahattı. kendi odasında yattı. 2 yaşından sonra fermuarı açmıştım. uyanınca çıkıyordu pıtır pıtır geliyordu yanımıza ayak seslerini duyardım :) ve bizim aileler hep dışarda olduğından çok rahat götürdük getirdik çok yer kaplamıyor. sadece ben ilk aylarda reflü olmasın diye yatağın altına battaniye koymuştum eğimli yatırmıştım. yine öyle yaparım.
Allah razı olsun kuzum yaaa,hepimizin inşallahhhhhSorun olmuyorsa sıkıntı yok canım :))
Ayda birde olsa iki insan görmek mutlu ediyodur
Çok güzel kuzum bunlar güle güle sağlıkla giysin kızın
Bende burdan öğrendim öyle birşeyin olduğunuBiberon temizleyici mi warmış ilk defa duydum
Betanpol krem tavsiye edilmemiş mi oda bana beleş gelecekti yaa
Çok sağol canım, minilola butik internet sitesinden sipariş verdim 200 tlye geldi. 10 hastane çıkışıBunlar çok tatlı cnm güle güle kullansın kuzun.bu arada nereden sipariş verdin??fiyatı nedir??Allah kavuştursun cnm asker yolu beklemek zor bilirim.
Çok sağol canım, inşallahCanım çok güzel bu set güle güle giysin oğluşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?