2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende yeni bebeği olan birine söyledim sleepy al iyiymiş diye oda pişik yaptı dedi herkese yaramıyo galıba

Kızlar lcw sitesinde 70 liraya pamuklu hamile pijaması var. Doğum sonrası da giyilir nasılsa göbek gitmiyor hemen

Mağazada kuğulu takım 60 liraya düşmüştü canım ben ondan aldım M beden
Sanırım internette de kuğulu takım 60 lira
Gri olan takım 70lira

Hemen kullanmaya başladım çünkü eski pijamalarim artık olmuyordu
Çok rahat bu
Tavsiye ederim

34 haftada ayrintili ultrasound benimki ,Bosver uzulme dogdugunda cekersiniz bol bol ,

Bella tek kullanimlik iccamasirin ingilizce etiketi varmi ,

Kızlar yine ben :)
Her gün mesajları okumaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum
Aktif olan arkadaşlar maşallah size ya seviyorum sizi

Dört gündür memlekete ailemi ziyarete geldim
Bu akrabalar moral bozmaktan başka işe yaramıyor

Dün kuzenimi ziyarete gittim-evli erkek-
Daha kapıyı açar açmaz hoş geldin demeden
"Ne kadar kilo almışsın" dedi.

Karısı gözlerini kocaman açtı " Bu neee şişmişsin" dedi.

Sonra kuzenim "gerçekten yüzün falan nasıl şişmiş böyle " dedi.

Bana böyle diyen kuzen eşi de daha geçen yıl doğum yaptı ve şimdiki hali bile benden kilolu.
Kendimi süper görmüyorum ama kızlar cidden öyle abarttiklari kadar sismedim de kilo da almadım

Bu insanlar niye böyle moral bozuyor ya

Valla ifşa olmaktan çekinmesem burda boydan foto paylaşcm

Kızlar ben böyle yazdım mi bütün dertlerimi arka arkaya yazıyorum beni de böyle idare ediverin

Son on beş gün benim için çok hareketli ve yorucu geçti
Bel ağrılarım çok artmıştı
Sürekli ev temizledim, misafir agirladim, uzun süreli yolculuklar yaptım
Sonunda vücut iflas etti galiba
Ayaklarım şişti
Dört gündür annemin evindeyim yatıyorum kendime geldim.

Ama pazar günü geri dönüş var 6 saatlik yol gidicz kendi aracimizla.

Eve gidince hastane çantamı hazırlayıp bebeğin eşyaları yıkanıp ütülemenecek.
Bunların dışında artık başka iş yapmayı düşünmüyorum.

Kızlar nasıl fotoğraf ekliyorsunuz
Ben bir türlü beceremedim

Bebek sekerlerimizi annem hazırladı çok cici oldu sizle de paylaşmak istedim ama yapamadım

Lohusa terliği ve tacı süsleyeck

Biz serin bir memlekette oturuyoruz
Doğumdan sonra kullanmam için yelek süsleyeck

Bebek için takı yastığı ve 1 metrelik oyun minderi-alt açma- misafirlikte altına serip yatırma gibi işler görecek bir parça hazirlayacak

Battaniye dikecek vs

Hepsi el emeği, severek kullanicm
Sizinle de paylaşmak istiyrm ama yapamıyorum

Kuğuluya denk gelmedim canım griyi gördüm görmüşken yazdım buraya :) bende alıym diyorum birkaç takım
Bende hafta içi eşimin bi akrabasını gördüm hamile o da 1 hafta falan var aramızda. Kız beni görür görmez şişmişsin dedi aldığım da 6 kilo, evet şiştim dedim ne diyim

Ben de memnun kaldığım için birkaç tane almayı düşünüyorum canım
Kız kardeşim ve abimin eşi benden önce doğum yaptıkları için onlar da lohusa takımlarını verdi
Şu an evde benim yeni aldıklarım ve onların verdikleriyle birlikte 6 tane takım oldu

Ay bana da öyle kilo almışsın falan dediler ya ben de " Allah Allah hamile miyim acaba nerden geldi bu kilolar ben de anlamadım" dedim

Bende yeni bebeği olan birine söyledim sleepy al iyiymiş diye oda pişik yaptı dedi herkese yaramıyo galıba
Kuzum bende ilk zamanlar bezi alıp stok yapmayı düşünüyordum sırf şu anlaşamama meselesinden dolayı vazgeçirmişlerdi beni :) Bazı bebekler gerçekten çok hassas oluyor doğru bezi deneyerek bulucaz başka çaremiz yok dediğinde haklısın yaramıyor her bebişe :)
Terbiyesizlik ya. Çevremde böyle enerji sömüren insan tutmuyorum artık. Geçenlerde resim paylaşmıştım hala aynı olduğum halde arkadaşlarım hep mesaj kutumu doldurdu mesaj atmışlar hamilelik güzelleştirmiş, yakışmış falan diye. Halbuki göbeğim bile belli değildi de işte amaç gönlü hoş tutmak :)
Keşke herkes düşünceli olabilse. Bu arada bana atabilirsin resim

Kendine çok yüklenme bu arada canım. Bana misafirliğe gelene çayın yanına birşey alıp gelin ben çay demlerim diyorum artık. Gerçi ağır misafirim çok gelmez genelde arkadaş kuzen ama olsun. Yapabiliyorsam halim varsa kek poğaça yapıyorum yoksa direk diyorum birşeyler alın diye
Sende eve geçince önce dinlen Sonra hazırlıklarını yaparsın kuzu

Ohoo yeter onlar sana
Ya kilo almamız zaten normal de bunu söylemekteki amaç ne onu anlamıyorum
Bu arada atacağın fotoğrafları ekran görüntüsü al o şekilde at, boyutlardan dolayı kabul etmiyor yoksa :)

Ohoo yeter onlar sana
Ya kilo almamız zaten normal de bunu söylemekteki amaç ne onu anlamıyorum
Bu arada atacağın fotoğrafları ekran görüntüsü al o şekilde at, boyutlardan dolayı kabul etmiyor yoksa :)

AA öyle mi bilmiyordum canım teşekkür ederim

İş yapacam diye kendimi kaybediyorum sonra da inleye inleye yatıyorum

Yaa çok tatlısın canım sana foto atayım
Bir de tanıdık çıkıyormuşsun

34 haftada ayrintili ultrasound benimki ,Bosver uzulme dogdugunda cekersiniz bol bol ,

Benimki 32 de canım

Bella tek kullanimlik iccamasirin ingilizce etiketi varmi ,

Canım amazondan aldım nuk markası sende amazona yaz çıkar

Neden ifşa olasın canım bizde koyuyoruz bu arada insanlar çok patavatsız gerçekten

Burada öyle bir şey yok maalesef kuzum almayı düşünüyorum bende. Ama hiç bilgim yok elektrikli mi alsam manuel mi alsam markası ne olsa indirimler başlamışken bakıym diyorum
Benim bir yakınım bana lansinoh elektrikli çiftli alacak arkadasım onu çok övdü çok fazla emziremeyeğim için sütü depolamam lazım o yüzden bana şart

Benim bir yakınım bana lansinoh elektrikli çiftli alacak arkadasım onu çok övdü çok fazla emziremeyeğim için sütü depolamam lazım o yüzden bana şart
Evet çoğunlukla onu söylediler bana da, ama doğum sonrasına bırakmaya karar verdim lazım olursa alıcam sanırım :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…