2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tüp bebek doktorumun eşi çocuk doktoru şuanlık onu düşünüyorum ben. Dediğin gibi iyi bi doktor kesinlikle şart rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
Tüp bebek doktorunuz kim Benim tanıdığım bir tüp bebek doktorunun da eşi çocuk doktoru İstanbul’da mı?

Kuzular bunlar minik kavanozlar
Annem bu şekilde süsledi
İçine de renkli çakıl taşı şekerler alıp koycaz
Bebek Doğunca da eşim bebeğin adı ve Doğum tarihi yazılı minik kağıt zımbalayacak

Eklentiler

• B6CA61EC-6E6C-43F4-811F-DF55353CE7A2.webp
    129,8 KB · Görüntüleme: 87
  • C406CFFE-86E9-4016-A16E-745D642BF6F4.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 88
  • 0D72B62C-83AF-4AF8-AF40-5EF116B1AC60.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 91
Kuzular bunlar minik kavanozlar
Annem bu şekilde süsledi
İçine de renkli çakıl taşı şekerler alıp koycaz
Bebek Doğunca da eşim bebeğin adı ve Doğum tarihi yazılı minik kağıt zımbalayacak
Çok tatlış olmuş annenin eline sağlık kuzum

Çok tatlış olmuş annenin eline sağlık kuzum

Maşallah canım

Çok güzel olmuşlar annenin ellerine sağlık :)

Eminönü’nde hazır süslere bakmıştık en dandikleri bile 3liradan başlıyordu
Bu minik kavanozları tanesi 75 kuruşa aldık
Diğer süsler zaten evde vardı. Annem bu tarz süslemeler yapmayı sever

Tane fiyatı ortalama 1.5 liraya denk geldi.

Ama en güzel yanı annemin el emeği olması

Çok sağol canım, minilola butik internet sitesinden sipariş verdim 200 tlye geldi. 10 hastane çıkışı
Kuzu ya benim.instagram yok şunun fiyatını bı sorabilirmsin???

Eklentiler

• Screenshot_20190201-224543.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 63
Şimdi böyle süt sağım makinalarından konusulunca aklıma geldi ben hiç gerek duymamıştım bunda da duymam diye düşünüyorum ama guatır için tedavi görmeye baslıycam tekrar doğumdan sonra o zaman emzirmeyi kesecek mi acaba yaaa ben çok istiyorum 2 sene emzirmek, bu hastalık kafamı kurcalıyo ne olacak nasıl geçecek tedavi sürecim nasıl olucak bide nodül var küçük bişey,Allahım başka dert vermesin sağlık çok önemli arkadaşlar kendinize iyi bakın hiç bişeyi kafaya takmayın olan sağlığımıza oluyo ve sonra yine biz uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…