- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Maşallah cnm sağlıkla gelsin dünyaya
Maşallah canım
Maşallah
Kuzum aynı mıdır bilmiyorum ama teyzemde de guatr var. 2. Çocuğunu 3 sene, 3. Çocuğunu 4 sene emzirdiŞimdi böyle süt sağım makinalarından konusulunca aklıma geldi ben hiç gerek duymamıştım bunda da duymam diye düşünüyorum ama guatır için tedavi görmeye baslıycam tekrar doğumdan sonra o zaman emzirmeyi kesecek mi acaba yaaa ben çok istiyorum 2 sene emzirmek, bu hastalık kafamı kurcalıyo ne olacak nasıl geçecek tedavi sürecim nasıl olucak bide nodül var küçük bişey,Allahım başka dert vermesin sağlık çok önemli arkadaşlar kendinize iyi bakın hiç bişeyi kafaya takmayın olan sağlığımıza oluyo ve sonra yine biz uğraşıyoruz
Benim de zehirli guatır, biraz da bilgim yok çok fazla ilk defa başıma gelen bişey bilgisizlikte biraz kafamı kurcalıyo, inş bende emziririm 2 sene,Maşallah
Kuzum aynı mıdır bilmiyorum ama teyzemde de guatr var. 2. Çocuğunu 3 sene, 3. Çocuğunu 4 sene emzirdi
Tedavi durumunu bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla zehirli guatr demişti.
İnşallah canım güzel düşünelim güzel olsunBenim de zehirli guatır, biraz da bilgim yok çok fazla ilk defa başıma gelen bişey bilgisizlikte biraz kafamı kurcalıyo, inş bende emziririm 2 sene,
Geçmiş olsun, üzülme canım. Emzirirsin inşaallah.Şimdi böyle süt sağım makinalarından konusulunca aklıma geldi ben hiç gerek duymamıştım bunda da duymam diye düşünüyorum ama guatır için tedavi görmeye baslıycam tekrar doğumdan sonra o zaman emzirmeyi kesecek mi acaba yaaa ben çok istiyorum 2 sene emzirmek, bu hastalık kafamı kurcalıyo ne olacak nasıl geçecek tedavi sürecim nasıl olucak bide nodül var küçük bişey,Allahım başka dert vermesin sağlık çok önemli arkadaşlar kendinize iyi bakın hiç bişeyi kafaya takmayın olan sağlığımıza oluyo ve sonra yine biz uğraşıyoruz
Banada telaş bastı deli gibi eksikleri tamamlıyorum son birkaç gündür. Bizimde Bir aksilik olmazsa son 2 ayımız inşallah. Heyecan korku her his var şimdiden. kim bilir son zamanlar nasıl hissedicez:)Kizlar beni uyku tutmuyor zaman yaklastikca cok heyecanlaniyor ve korkuyorum. Muhtemelen 36-37 gibi sezeryana alirlar. İki ayimiz fln kaldi kizimla. Cok heyecanliyim
Ben sadece bi tane kullanmistimpeki kac paket gider sence ?tek 10 lu yeter diye düşünmüştüm ben ama
Benim annemde vardı canım hatta anne tarafimda ırsi teyzemde de vardı . Annem hepimizi emzirdi hiç sorun yaşamadi , teyzemde öyle 3 çocuk emzirdi . En son ameliyat olup aldırdı ikisi de tehlikeli olduğu için komple temizledi hatta doktorlarBenim de zehirli guatır, biraz da bilgim yok çok fazla ilk defa başıma gelen bişey bilgisizlikte biraz kafamı kurcalıyo, inş bende emziririm 2 sene,
Banada telaş bastı deli gibi eksikleri tamamlıyorum son birkaç gündür. Bizimde Bir aksilik olmazsa son 2 ayımız inşallah. Heyecan korku her his var şimdiden. kim bilir son zamanlar nasıl hissedicez:)
Canım dün bir ebenin yazısını paylaşmıştım arada kaynadı sanırım. Atayım tekrardan..Kızlar instagram da bir grupta tartışması vardı bunun.
Bebek hastaneden eve getirildiğinde; direkt o gün yıkanmalı mı?
Yoksa 3-4 gün hatta bir hafta durmalı mı?
İnşallah kuzummValla bende bilmiyorum canim son zamanlarda artik hic uyuyamayiz sanirim. İki gundur de bizim kiz hickirip duruyor beni uyutmuyor :) O bile insani tuhaf duygulara surukluyor. İnsallah iki ay sonra birbirimize guzel haberler veririz
Canım dün bir ebenin yazısını paylaşmıştım arada kaynadı sanırım. Atayım tekrardan..
Çoğu doktor göbek kordonu düşene kadar yıkanmasını tavsiye etmiyor.
Aslında ben sizler için attım kuzu benim imkanım olamayacak zaten göbek bağını bile ameliyata girdiğinde alıveriyorlarmış düşmesini beklemeden :)Sağol kuzum. Çok farklı fikirler var bu konuda. Akşam annemle de konuştuk. O geleneksel kısmıyla yaklaştı tabi olaya. Biz hep eve çıktığımız gün; sabunsuz şampuansız yıkadık çocuklarımızı hiçde sıkıntı yaşamadık. Aksine bebeğin gözenekleri açılır rahatlar daha güzel beslenip uyur, göbek bağı daha hızlı düşer dedi.
Ben biraz taktım bu konuya; iyice araştıracağım. Doktoruma da danışacağım.
Farklı yorumlar duyarsan; paylaşalım yine burada canım.
Bence bu önemli.
Cnm günaydın ben sezeryan olduğum için iki gün hastanede kaldım eve gelince de oğlumun göbeğine buzdolabı poşeti bağlayıp yıkadım göbek kordonunu ıslatmadan yikamistim.doktorlarda diyorlar bebeğin üzerindeki vernik kazeoza denilen beyaz sıvı bebeği koruyormus.ama annenin dedigi gibi bebeği yikayinca daha çok emiyor ve uyuyor.gobegide 5 gün düşmüştü.Sağol kuzum. Çok farklı fikirler var bu konuda. Akşam annemle de konuştuk. O geleneksel kısmıyla yaklaştı tabi olaya. Biz hep eve çıktığımız gün; sabunsuz şampuansız yıkadık çocuklarımızı hiçde sıkıntı yaşamadık. Aksine bebeğin gözenekleri açılır rahatlar daha güzel beslenip uyur, göbek bağı daha hızlı düşer dedi.
Ben biraz taktım bu konuya; iyice araştıracağım. Doktoruma da danışacağım.
Farklı yorumlar duyarsan; paylaşalım yine burada canım.
Bence bu önemli.
Beni gercekten yanlis anlamissin senin soykediklerinin tersini neden savunayim sadece ebenin bana soylediklerini yazdim.ben sana yonelik neden aldin diye bir eleştiri yaptim mi.sayfadaki diger yazilari bile okumamistim sadece onu okudum ve fikrimi söyledim.daha onceden de yaptigimi soylemissin asla boyle bir sey aklima bile gelmez ben sadece fikrimi soyluyorum.asil bu soyledigin seye ben cok kirildim.kisilik olarak böyle biri asla degilim.yazmam olur biterBen Zaten kimseye mutlaka alın kullanın demedim deneyip görücez dedim. Hatta kendim almadığımı da belirttim. Birkaç seferdir ben ne dersem tersini savunuyorsun yazmayayım gerginlik olmasın dedim ama gerçekten aşırı derecede alınmaya ve sıkılmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?