2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlaarrr buda benim göbüşşş.. paşam uyuyor şuan..

Eki Görüntüle 2231339 Eki Görüntüle 2231340
Maşallah
Kuzum aynı mıdır bilmiyorum ama teyzemde de guatr var. 2. Çocuğunu 3 sene, 3. Çocuğunu 4 sene emzirdi
Tedavi durumunu bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla zehirli guatr demişti.

Maşallah

Kuzum aynı mıdır bilmiyorum ama teyzemde de guatr var. 2. Çocuğunu 3 sene, 3. Çocuğunu 4 sene emzirdi
Tedavi durumunu bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla zehirli guatr demişti.
Benim de zehirli guatır, biraz da bilgim yok çok fazla ilk defa başıma gelen bişey bilgisizlikte biraz kafamı kurcalıyo, inş bende emziririm 2 sene,

Geçmiş olsun, üzülme canım. Emzirirsin inşaallah.
Senin ki ne durumda bilmiyorum ama eşimdede guatr var, 3-4 tane nodülü var. Ne büyüdü ne küçüldü yıllardır aynı. İlacını da doğru düzgün kullanmıyor hatta.
Stres ve guatr birbirini çok arttırıyor.
O yüzden sıkıntı yapma lütfen. İyi düşün, iyi olsun..

Kizlar beni uyku tutmuyor zaman yaklastikca cok heyecanlaniyor ve korkuyorum. Muhtemelen 36-37 gibi sezeryana alirlar. İki ayimiz fln kaldi kizimla. Cok heyecanliyim
Banada telaş bastı deli gibi eksikleri tamamlıyorum son birkaç gündür. Bizimde Bir aksilik olmazsa son 2 ayımız inşallah. Heyecan korku her his var şimdiden. kim bilir son zamanlar nasıl hissedicez:)

Kızlar instagram da bir grupta tartışması vardı bunun.
Bebek hastaneden eve getirildiğinde; direkt o gün yıkanmalı mı?
Yoksa 3-4 gün hatta bir hafta durmalı mı?

Benim de zehirli guatır, biraz da bilgim yok çok fazla ilk defa başıma gelen bişey bilgisizlikte biraz kafamı kurcalıyo, inş bende emziririm 2 sene,
Benim annemde vardı canım hatta anne tarafimda ırsi teyzemde de vardı . Annem hepimizi emzirdi hiç sorun yaşamadi , teyzemde öyle 3 çocuk emzirdi . En son ameliyat olup aldırdı ikisi de tehlikeli olduğu için komple temizledi hatta doktorlar

Banada telaş bastı deli gibi eksikleri tamamlıyorum son birkaç gündür. Bizimde Bir aksilik olmazsa son 2 ayımız inşallah. Heyecan korku her his var şimdiden. kim bilir son zamanlar nasıl hissedicez:)

Valla bende bilmiyorum canim son zamanlarda artik hic uyuyamayiz sanirim. İki gundur de bizim kiz hickirip duruyor beni uyutmuyor :) O bile insani tuhaf duygulara surukluyor. İnsallah iki ay sonra birbirimize guzel haberler veririz

Kızlar instagram da bir grupta tartışması vardı bunun.
Bebek hastaneden eve getirildiğinde; direkt o gün yıkanmalı mı?
Yoksa 3-4 gün hatta bir hafta durmalı mı?
Canım dün bir ebenin yazısını paylaşmıştım arada kaynadı sanırım. Atayım tekrardan..
Çoğu doktor göbek kordonu düşene kadar yıkanmasını tavsiye etmiyor.
Valla bende bilmiyorum canim son zamanlarda artik hic uyuyamayiz sanirim. İki gundur de bizim kiz hickirip duruyor beni uyutmuyor :) O bile insani tuhaf duygulara surukluyor. İnsallah iki ay sonra birbirimize guzel haberler veririz
İnşallah kuzumm

Canım dün bir ebenin yazısını paylaşmıştım arada kaynadı sanırım. Atayım tekrardan..
Çoğu doktor göbek kordonu düşene kadar yıkanmasını tavsiye etmiyor.

Sağol kuzum. Çok farklı fikirler var bu konuda. Akşam annemle de konuştuk. O geleneksel kısmıyla yaklaştı tabi olaya. Biz hep eve çıktığımız gün; sabunsuz şampuansız yıkadık çocuklarımızı hiçde sıkıntı yaşamadık. Aksine bebeğin gözenekleri açılır rahatlar daha güzel beslenip uyur, göbek bağı daha hızlı düşer dedi.
Ben biraz taktım bu konuya; iyice araştıracağım. Doktoruma da danışacağım.
Farklı yorumlar duyarsan; paylaşalım yine burada canım.
Bence bu önemli.

Aslında ben sizler için attım kuzu benim imkanım olamayacak zaten göbek bağını bile ameliyata girdiğinde alıveriyorlarmış düşmesini beklemeden :)
Bende bu konuyu yinede aslında biraz araştırdım çocuk doktorları yıkamaktan yana oluyormuş, kadın doğumcular ise kordon düştükten sonra yıkamayı savunuyorlar.
Dediğin gibi paylaşım yaparız burada daha denk geldiğimiz başka şeyler olursa. Birde birinci şahıs olarak doktora sormakta ayrı birşey tabi. Danışırsan yazmayı unutma kuzum.

Günaydın kızlar
Mutlu hafta sonları olsun inşallah

Sabah sabah bebişi uyutmayanlarda bugün ben de varım

Tuvalete kalkıp geri yatayım dedim
Zilli kız içerde tepinip duruyor uyumak ne mümkün

Çok tatlı ya
Bakalım doğunca nasıl olacak bu zilli

Cnm günaydın ben sezeryan olduğum için iki gün hastanede kaldım eve gelince de oğlumun göbeğine buzdolabı poşeti bağlayıp yıkadım göbek kordonunu ıslatmadan yikamistim.doktorlarda diyorlar bebeğin üzerindeki vernik kazeoza denilen beyaz sıvı bebeği koruyormus.ama annenin dedigi gibi bebeği yikayinca daha çok emiyor ve uyuyor.gobegide 5 gün düşmüştü.

Günaydınlar

Alışverişi tamamlamaya başladık indirim dönemi diye. İyice ağırlaştığımdan saatlerce gezip alamıyorum ama olsun. Hazırlıklar çok zevkli
Hamilelik çekimi yaptıracağım kısmetse yaptırmayı düşünen var mı? Varsa hangi haftada düşünüyorsunuz?

Beni gercekten yanlis anlamissin senin soykediklerinin tersini neden savunayim sadece ebenin bana soylediklerini yazdim.ben sana yonelik neden aldin diye bir eleştiri yaptim mi.sayfadaki diger yazilari bile okumamistim sadece onu okudum ve fikrimi söyledim.daha onceden de yaptigimi soylemissin asla boyle bir sey aklima bile gelmez ben sadece fikrimi soyluyorum.asil bu soyledigin seye ben cok kirildim.kisilik olarak böyle biri asla degilim.yazmam olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…