Günaydın kuzularBeni gercekten yanlis anlamissin senin soykediklerinin tersini neden savunayim sadece ebenin bana soylediklerini yazdim.ben sana yonelik neden aldin diye bir eleştiri yaptim mi.sayfadaki diger yazilari bile okumamistim sadece onu okudum ve fikrimi söyledim.daha onceden de yaptigimi soylemissin asla boyle bir sey aklima bile gelmez ben sadece fikrimi soyluyorum.asil bu soyledigin seye ben cok kirildim.kisilik olarak böyle biri asla degilim.yazmam olur biter
Günaydın canımGünaydınlar
Alışverişi tamamlamaya başladık indirim dönemi diye. İyice ağırlaştığımdan saatlerce gezip alamıyorum ama olsun. Hazırlıklar çok zevkli
Hamilelik çekimi yaptıracağım kısmetse yaptırmayı düşünen var mı? Varsa hangi haftada düşünüyorsunuz?
Cuttingcorners kuzum nerelerdesin ? Bugün kendine gelemedin sanırım uyku sorunu yüzünden :)
Göğüs pompasi her koşulda lazim olur mu acaba?Ben çalışan anne degilim o yüzden kararsız kaldim o konuda.henuz almadimGünaydın güzel anneler
Bugün hava açık burada, güzel havalar insanı motive ediyor..
Yazılanların bir kısmını okudum hastane çantamı bende hazırlamak istiyorum ama taşındıktan sonra olur şuan için hem eksiklerim var hem de hiç zamanım yok..
@Blankinfinity kuzum senin paylaştığın gönderiyi okudum aynı şekilde dr zahide hanımda en az 1 hafta bebeğin yıkanılmaması gerektiğini savunuyor benim mantığıma da uyuyor bende 1 hafta yıkamayı düşünmüyorum annemde demişti ben hemen sizi yıkadım rahat uyudunuz diye ama benden gizli yıkamazlarsa yıkamıcam
LoveAndMarriage kuzum göğüs pompası olayını daha önceden konuştuk diye hatırlıyorum ben sormuştum hangi marka iyidir diye lansinosh açık ara birinciydi bende almak istiyorum ama şuan daha önemli eksiklerim var
Bende şuan çalışmıyorum ama sütün çoğalmasını destekliyormuş ya da fazla sütleri sağıp dondurabiliriz pratik olacağını düşünüyorumGöğüs pompasi her koşulda lazim olur mu acaba?Ben çalışan anne degilim o yüzden kararsız kaldim o konuda.henuz almadim
Göğüs pompasi her koşulda lazim olur mu acaba?Ben çalışan anne degilim o yüzden kararsız kaldim o konuda.henuz almadim
Bütün düzenin şaşmıştır kuzum ya inşallah tekrar düzene girersin doğuma kadar uyu bariSorma vallahi canım perişan oldum 3 saatlik uykuyla gün içinde de uyumamak için direndimbu sefer uyurum gece yine uyuyamam diye hatta eşimle bi yöntem deneyeceğiz bakalım inşallah işe yarar dün bütün gün uyukladım diyebilirim
Kuzum bende almak istiyorum dışarı çıktığımda falan lazım olur diye düşündüm ama emin olamıyorum işte, ucuz bir şey de değil ki alıym kenarda dursun diyimGünaydın güzel anneler
Bugün hava açık burada, güzel havalar insanı motive ediyor..
Yazılanların bir kısmını okudum hastane çantamı bende hazırlamak istiyorum ama taşındıktan sonra olur şuan için hem eksiklerim var hem de hiç zamanım yok..
@Blankinfinity kuzum senin paylaştığın gönderiyi okudum aynı şekilde dr zahide hanımda en az 1 hafta bebeğin yıkanılmaması gerektiğini savunuyor benim mantığıma da uyuyor bende 1 hafta yıkamayı düşünmüyorum annemde demişti ben hemen sizi yıkadım rahat uyudunuz diye ama benden gizli yıkamazlarsa yıkamıcam
LoveAndMarriage kuzum göğüs pompası olayını daha önceden konuştuk diye hatırlıyorum ben sormuştum hangi marka iyidir diye lansinosh açık ara birinciydi bende almak istiyorum ama şuan daha önemli eksiklerim var
Son haftalarda eli yüzü şişiyor hamişlerin sanki 34 35 ideal gibi. Arkadaşım son haftalara bıraktı 35te doğdu bebek birden. Napsak kiGünaydın canım
Ben hamilelik çekimi, doğumda, sonrasında yeni doğan çekimi hepsini istiyorumHamilelik çekimi için mart sonu nisan başını düşünüyorum ben benim nisan sonu gözüküyor çünkü doğum.
Benim işte 35 gibi falan oluyor canım dediğim zaman çokta sonlara bırakmamak lazım belli olmaz bu bebişlere dediğin gibi.Son haftalarda eli yüzü şişiyor hamişlerin sanki 34 35 ideal gibi. Arkadaşım son haftalara bıraktı 35te doğdu bebek birden. Napsak ki
Arkadaşım 34-35 gibi dış çekim yaptırdı diye hatırlıyorum çok tatlı fotoğrafları oldu :)Son haftalarda eli yüzü şişiyor hamişlerin sanki 34 35 ideal gibi. Arkadaşım son haftalara bıraktı 35te doğdu bebek birden. Napsak ki
Bütün düzenin şaşmıştır kuzum ya inşallah tekrar düzene girersin doğuma kadar uyu bari
Kuzum bende almak istiyorum dışarı çıktığımda falan lazım olur diye düşündüm ama emin olamıyorum işte, ucuz bir şey de değil ki alıym kenarda dursun diyim
Öyle canım benim de kafamı karıştıran indirimler oldu, 100 lira kadar fiyat farkı var şu an indirime girmiş. Eşim alalım bulunsun dedi ama bakalım karar veremedim henüzŞaştı vallahi kuzum düşmanımın başına gelmesin 1 de yatıp saate bi bakıyorum 4ve hala uyuyamışım inşallah düzene girer.
Evet canım şimdi beşik alınacak taşınma tadilat masraflarımızda çok oldu açıkçası gereksiz bir şey de almak hiç istemiyorum her şeyin fiyatı uçmuş zaten sütüm gelmezse alıcam sanırım
Bende senin gibi uyku sorunu çok yaşıyorum canım. İnan gün içinde sersem gibiyim. Dün gecede hiç yatamadım basım agriyor su an kazan gibi sırf uykusuzluktan eminim. Eşim de ileriye antrenman yapıyorsun bebek gece ağlarsa rahat kalkarsın diye kendince teselli veriyor ..Sorma vallahi canım perişan oldum 3 saatlik uykuyla gün içinde de uyumamak için direndimbu sefer uyurum gece yine uyuyamam diye hatta eşimle bi yöntem deneyeceğiz bakalım inşallah işe yarar dün bütün gün uyukladım diyebilirim
Çok bi göbüşüm yok inşallah o zamana büyür sıpa :) bu arada 37 de sezeryan olcak benimBenim işte 35 gibi falan oluyor canım dediğim zaman çokta sonlara bırakmamak lazım belli olmaz bu bebişlere dediğin gibi.
Canım genel anestezi mi düşünüyorsunÇok bi göbüşüm yok inşallah o zamana büyür sıpa :) bu arada 37 de sezeryan olcak benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?