2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kuzular )lütfen sabah sabah gergin olmayalım ne geriye varrrr yaaaaa ,biz buraya neden geriyoruz birbirimize destek olmaya lütfennnnnnn kızlarrrr

Günaydın canım
Ben hamilelik çekimi, doğumda, sonrasında yeni doğan çekimi hepsini istiyorum Hamilelik çekimi için mart sonu nisan başını düşünüyorum ben benim nisan sonu gözüküyor çünkü doğum.

Cuttingcorners kuzum nerelerdesin ? Bugün kendine gelemedin sanırım uyku sorunu yüzünden :)

Sorma vallahi canım perişan oldum 3 saatlik uykuyla gün içinde de uyumamak için direndim bu sefer uyurum gece yine uyuyamam diye hatta eşimle bi yöntem deneyeceğiz bakalım inşallah işe yarar dün bütün gün uyukladım diyebilirim

Günaydın güzel anneler

Bugün hava açık burada, güzel havalar insanı motive ediyor..

Yazılanların bir kısmını okudum hastane çantamı bende hazırlamak istiyorum ama taşındıktan sonra olur şuan için hem eksiklerim var hem de hiç zamanım yok..

@Blankinfinity kuzum senin paylaştığın gönderiyi okudum aynı şekilde dr zahide hanımda en az 1 hafta bebeğin yıkanılmaması gerektiğini savunuyor benim mantığıma da uyuyor bende 1 hafta yıkamayı düşünmüyorum annemde demişti ben hemen sizi yıkadım rahat uyudunuz diye ama benden gizli yıkamazlarsa yıkamıcam

LoveAndMarriage kuzum göğüs pompası olayını daha önceden konuştuk diye hatırlıyorum ben sormuştum hangi marka iyidir diye lansinosh açık ara birinciydi bende almak istiyorum ama şuan daha önemli eksiklerim var

Göğüs pompasi her koşulda lazim olur mu acaba?Ben çalışan anne degilim o yüzden kararsız kaldim o konuda.henuz almadim

Göğüs pompasi her koşulda lazim olur mu acaba?Ben çalışan anne degilim o yüzden kararsız kaldim o konuda.henuz almadim
Bende şuan çalışmıyorum ama sütün çoğalmasını destekliyormuş ya da fazla sütleri sağıp dondurabiliriz pratik olacağını düşünüyorum

Benim yeğenim doğduğunda on gün kadar memeyi tutamadı, biz sağıp verdik sütü.
Sonrasında da bebek az emdiğinde veya süt çok geldiğinde meme doluyor ya çok gergin oluyor canım.
O şekilde bebeğin tutması zor oluyor.
Memeyi biraz sağıp rahatlattiktan sonra daha kolay tutuyordu bebek.

Bir de geceleri kardeşim dinlensin diye onu hiç kaldirmiyorduk, posetledigimiz sütleri veriyorduk bebeğe.

Bütün düzenin şaşmıştır kuzum ya inşallah tekrar düzene girersin doğuma kadar uyu bari
Kuzum bende almak istiyorum dışarı çıktığımda falan lazım olur diye düşündüm ama emin olamıyorum işte, ucuz bir şey de değil ki alıym kenarda dursun diyim

Son haftalarda eli yüzü şişiyor hamişlerin sanki 34 35 ideal gibi. Arkadaşım son haftalara bıraktı 35te doğdu bebek birden. Napsak ki

Şaştı vallahi kuzum düşmanımın başına gelmesin 1 de yatıp saate bi bakıyorum 4 ve hala uyuyamışım inşallah düzene girer.

Evet canım şimdi beşik alınacak taşınma tadilat masraflarımızda çok oldu açıkçası gereksiz bir şey de almak hiç istemiyorum her şeyin fiyatı uçmuş zaten sütüm gelmezse alıcam sanırım

Ben de gece sürekli uyanıyorum ne sağa dönük ne sola ne de sırt üstü rahat edemiyorum. Oğluş çok yüzeye çıkıyor yav karnımı semsert yapıyor.

Bir de şeyi soracağım bebeğin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz benimki de hıçkırdı mı acaba hiç denk gelmedim ya da anlamadım

Dış çekimi profesyonel biriyle mi yaparız kendimiz mi çekiniriz bilemiyorum ama ben nikah kıyafetimi giyeceğim altı bol ve beyazdı çok severek almıştım şimdi bir de karnımda oğluşum varken giymek istiyorum

Öyle canım benim de kafamı karıştıran indirimler oldu, 100 lira kadar fiyat farkı var şu an indirime girmiş. Eşim alalım bulunsun dedi ama bakalım karar veremedim henüz

Bende senin gibi uyku sorunu çok yaşıyorum canım. İnan gün içinde sersem gibiyim. Dün gecede hiç yatamadım basım agriyor su an kazan gibi sırf uykusuzluktan eminim. Eşim de ileriye antrenman yapıyorsun bebek gece ağlarsa rahat kalkarsın diye kendince teselli veriyor ..

Benim işte 35 gibi falan oluyor canım dediğim zaman çokta sonlara bırakmamak lazım belli olmaz bu bebişlere dediğin gibi.
Çok bi göbüşüm yok inşallah o zamana büyür sıpa :) bu arada 37 de sezeryan olcak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…