2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yazmamalık durum yok, öyle bir derdim de yok yanlış yorumlamış olabilirim. Fikrini bana değilde başkasına yazınca öyle düşündüm. Ama uzatmaya gerek yok. Demek ki ben yanlış anladım
Eski toprak öyle görmüş bildiklerini uyguluyorlar kuzum bakalım karışacaklar mı onlarda bi etken tabi :)

Uyku yönünden birde ben çekiyorum hala.
Bak 7de uyudum 1de uyandım tüm gün uyuklarım artık. Hayır birşey değil eşim evde uyuyor ya uyku tatlı geliyor onla uyuyasım var sürekli

Dinlen kuzum dinlen yorma kendini çok.
Bende hala yatıyorum kalkacak gücüm mecalim yok hiç
Kaç gündür düşüncesi bile yormaya yetiyodu,bugün en azından yapayımda yorulayım dedim
Yat gitsiiin boşver
Uyku sorunu şükür bende pek yok :))

Kaç gündür düşüncesi bile yormaya yetiyodu,bugün en azından yapayımda yorulayım dedim
Yat gitsiiin boşver
Uyku sorunu şükür bende pek yok :))
Ev işleri dağ oldu beni bekliyorrr :) Onların düşüncesi de beni yoruyor, anlıyorum yani kuzu iyi yapmışsın çıkmış aradan.
İnsanın yattıkça yatası geliyor yaa tembellik çöküyor Az sonra silkelenip kalkayım bari bende

Bir kıvılcımla kalk bütün evi sil süpür 4-5 çeşitte ikram yap dermişim

Bende lansinohu düşünüyorum sut sağma makinası olarak ama çok pahali lar ya.elektrikli en mantıklı si ama .bilmiyorum kizimda çok çektim hiç aklıma gelmemiş sağıp rahatlamak çok sut birikiyordu kızım Tutamıyordu sertlikten.eczaneden aldığım 10 liralık aletle.sağmaya çalışıyordum sonra kitle oluştu göğsümde çok çektim bunda başta bakacam aynı şekilde. Çok sütüm olursa alırım.

Görürsün inş cnm.merak etme bende 36 veya 37 de genel sezeryan olurum diye düşünüyorum plesantadan dolayı.
Aaa plasenta da sorun olunca spinal olmuyor mu benim de plasenta sıkıntılı senin tam olarak Ne sorun

Bende bugün bütün gün bunu araştırdım hangi marka karar veremiyorum. Her markada memnun olanda var olmayanda. Bende lansinohun çift elektriklisini tercih edicem sanırım. Çalışmayı bıraksam duruma göre bakıcaktım ama işe devam kararı alınca almak şart oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…