Yazmamalık durum yok, öyle bir derdim de yok yanlış yorumlamış olabilirim. Fikrini bana değilde başkasına yazınca öyle düşündüm. Ama uzatmaya gerek yok. Demek ki ben yanlış anladımBeni gercekten yanlis anlamissin senin soykediklerinin tersini neden savunayim sadece ebenin bana soylediklerini yazdim.ben sana yonelik neden aldin diye bir eleştiri yaptim mi.sayfadaki diger yazilari bile okumamistim sadece onu okudum ve fikrimi söyledim.daha onceden de yaptigimi soylemissin asla boyle bir sey aklima bile gelmez ben sadece fikrimi soyluyorum.asil bu soyledigin seye ben cok kirildim.kisilik olarak böyle biri asla degilim.yazmam olur biter
Eski toprak öyle görmüş bildiklerini uyguluyorlar kuzum bakalım karışacaklar mı onlarda bi etken tabi :)Günaydın güzel anneler
Bugün hava açık burada, güzel havalar insanı motive ediyor..
Yazılanların bir kısmını okudum hastane çantamı bende hazırlamak istiyorum ama taşındıktan sonra olur şuan için hem eksiklerim var hem de hiç zamanım yok..
A April wind kuzum senin paylaştığın gönderiyi okudum aynı şekilde dr zahide hanımda en az 1 hafta bebeğin yıkanılmaması gerektiğini savunuyor benim mantığıma da uyuyor bende 1 hafta yıkamayı düşünmüyorum annemde demişti ben hemen sizi yıkadım rahat uyudunuz diye ama benden gizli yıkamazlarsa yıkamıcam
LoveAndMarriage kuzum göğüs pompası olayını daha önceden konuştuk diye hatırlıyorum ben sormuştum hangi marka iyidir diye lansinosh açık ara birinciydi bende almak istiyorum ama şuan daha önemli eksiklerim var
Uyku yönünden birde ben çekiyorum hala.Şaştı vallahi kuzum düşmanımın başına gelmesin 1 de yatıp saate bi bakıyorum 4ve hala uyuyamışım inşallah düzene girer.
Evet canım şimdi beşik alınacak taşınma tadilat masraflarımızda çok oldu açıkçası gereksiz bir şey de almak hiç istemiyorum her şeyin fiyatı uçmuş zaten sütüm gelmezse alıcam sanırım
Dinlen kuzum dinlen yorma kendini çok.Kızlar napıyosunuz sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz
Kızıma diktirceğim müslin bezleri ütüledim.
Belim koptu dinlenme moduna geçtik
Kaç gündür düşüncesi bile yormaya yetiyodu,bugün en azından yapayımda yorulayım dedimDinlen kuzum dinlen yorma kendini çok.
Bende hala yatıyorum kalkacak gücüm mecalim yok hiç
Ev işleri dağ oldu beni bekliyorrr :) Onların düşüncesi de beni yoruyor, anlıyorum yani kuzuKaç gündür düşüncesi bile yormaya yetiyodu,bugün en azından yapayımda yorulayım dedim
Yat gitsiiin boşver
Uyku sorunu şükür bende pek yok :))
Bir kıvılcımla kalk bütün evi sil süpür 4-5 çeşitte ikram yap dermişimEv işleri dağ oldu beni bekliyorrr :) Onların düşüncesi de beni yoruyor, anlıyorum yani kuzuiyi yapmışsın çıkmış aradan.
İnsanın yattıkça yatası geliyor yaa tembellik çöküyorAz sonra silkelenip kalkayım bari bende
Çok yorulursam yine uyurum bu sefer gece uyuyamamBir kıvılcımla kalk bütün evi sil süpür 4-5 çeşitte ikram yap dermişim
Olduğu kadar olsun artık boşver uyu gitsin yaaÇok yorulursam yine uyurum bu sefer gece uyuyamamDertlerim bitmiyor kızz
Kuzu sen 31.haftada mısınDün doğuma hazırlık olarak nefes egzersizi yapmıştım :)
Gece etkisinde kalmışım rüyamda doğuruyodum
Yok hayır genel istemiyorum belden daha iyi bebeğimi görmek istiyorumCanım genel anestezi mi düşünüyorsun
Spinal daha iyi gibi evet tabi hayırlısı olsunYok hayır genel istemiyorum belden daha iyi bebeğimi görmek istiyorum
Hayır olsun kuzumDün doğuma hazırlık olarak nefes egzersizi yapmıştım :)
Kıyamam yaDün doğuma hazırlık olarak nefes egzersizi yapmıştım :)
Canım herkesin takvim 1 hafta önden gidiyor.Kuzu sen 31.haftada mısın
Sağolasın hayrın karşı gelsin baya etkisinde kalmışım amaHayır olsun kuzum
Gün yaklaştıkça korkular gün yüzüne çıkmaya mı başladı neKıyamam ya
Allahımmm ben de 30 u göreyim çok aminCanım herkesin takvim 1 hafta önden gidiyor.
Normalde 30+1im :)
Sağolasın hayrın karşı gelsin baya etkisinde kalmışım ama
Gün yaklaştıkça korkular gün yüzüne çıkmaya mı başladı ne
Görürsün inş cnm.merak etme bende 36 veya 37 de genel sezeryan olurum diye düşünüyorum plesantadan dolayı.Allahımmm ben de 30 u göreyim çok amin
Aaa plasenta da sorun olunca spinal olmuyor mu benim de plasenta sıkıntılı senin tam olarak Ne sorunGörürsün inş cnm.merak etme bende 36 veya 37 de genel sezeryan olurum diye düşünüyorum plesantadan dolayı.
Bende bugün bütün gün bunu araştırdım hangi marka karar veremiyorum. Her markada memnun olanda var olmayanda. Bende lansinohun çift elektriklisini tercih edicem sanırım. Çalışmayı bıraksam duruma göre bakıcaktım ama işe devam kararı alınca almak şart oldu.Bende lansinohu düşünüyorum sut sağma makinası olarak ama çok pahali lar ya.elektrikli en mantıklı si ama .bilmiyorum kizimda çok çektim hiç aklıma gelmemiş sağıp rahatlamak çok sut birikiyordu kızım Tutamıyordu sertlikten.eczaneden aldığım 10 liralık aletle.sağmaya çalışıyordum sonra kitle oluştu göğsümde çok çektim bunda başta bakacam aynı şekilde. Çok sütüm olursa alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?