Görürsün kuzum Allahın izniyle inşallahAllahımmm ben de 30 u göreyim çok amin
Canım sana bahsettiğim previalı arkadaşın normalde sezeryan günü bugündü.Bende lansinohu düşünüyorum sut sağma makinası olarak ama çok pahali lar ya.elektrikli en mantıklı si ama .bilmiyorum kizimda çok çektim hiç aklıma gelmemiş sağıp rahatlamak çok sut birikiyordu kızım Tutamıyordu sertlikten.eczaneden aldığım 10 liralık aletle.sağmaya çalışıyordum sonra kitle oluştu göğsümde çok çektim bunda başta bakacam aynı şekilde. Çok sütüm olursa alırım.
Benim 26 canım ilk hedef 28 sonra 30 Benim gem rahim şeklimde doğuştan sıkıntı var hem de kan değerimi 8 e düşürecek planseta kanamam tabi kasılmalarımı saymıyorum Bİle bugüne getiren rabbime bin şükürGörürsün kuzum Allahın izniyle inşallah
Benimde ilk hedefim 28.haftaydı 30-32-34 diye gidiyor
Senin tam olarak sorunun ney canım, neden hastanede yatıyosun, şuan kaç haftalıksın
Bende senin gibi uyku sorunu çok yaşıyorum canım. İnan gün içinde sersem gibiyim. Dün gecede hiç yatamadım basım agriyor su an kazan gibi sırf uykusuzluktan eminim. Eşim de ileriye antrenman yapıyorsun bebek gece ağlarsa rahat kalkarsın diye kendince teselli veriyor ..
Yazmamalık durum yok, öyle bir derdim de yok yanlış yorumlamış olabilirim. Fikrini bana değilde başkasına yazınca öyle düşündüm. Ama uzatmaya gerek yok. Demek ki ben yanlış anladım
Eski toprak öyle görmüş bildiklerini uyguluyorlar kuzum bakalım karışacaklar mı onlarda bi etken tabi :)
Uyku yönünden birde ben çekiyorum hala.
Bak 7de uyudum 1de uyandımtüm gün uyuklarım artık. Hayır birşey değil eşim evde uyuyor ya uyku tatlı geliyor onla uyuyasım var sürekli
İnşallah hayırlısıyla cümlemiz hedefimize ulaşır evlatlarımızı kucağımıza alırız
Benim 26 canım ilk hedef 28 sonra 30 Benim gem rahim şeklimde doğuştan sıkıntı var hem de kan değerimi 8 e düşürecek planseta kanamam tabi kasılmalarımı saymıyorum Bİle bugüne getiren rabbime bin şükür
Zor işiniz kuzum şükür benim çok yok uyku problemim :)Evet hep öyle diyorlar ama aynı şey değil ki kuzum en azından bebek uyuyunca uyuruz şimdi gözlerimden uyku akıyor ama dalıp da uyuyamıyorum çok sinir bozucu
Evet canım rastlaşamadık uyku problemleri dışında çok şükür iyiyiz pazartesi kontrolumuz var bakalım kızım büyümüş mü?
Evin tadilatı bitmedi canım ustalar iş yaptıkça biz de başında bekliyoruz yorucu oluyor bakalım salı bitecek bir aksilik olmazsa eksikler oluyor alıyoruz ilgilenmemiz gerekiyor git gel yapıyoruz zorlanıyorum yürüyemiyorum canım eskisi gibi
Siz nasılsınız kuzum vuslat hareketlendi mi biraz?
Sorma kuzum eşim yanımda uyuyunca bi sinir geliyo bana da
Kalp şekli ne bilmiyorum ama bende septum var yani perde nolur bana dua edin Çarşamba bakacak doktor ona göre belki evde biraz dinlenirim 32 yi görmen lazım diyor doktor bebek için.bazen ümit dolu oluyorum bazen de dünyanın sonu gelmiş gibi hüzünlüİnşallah hayırlısıyla cümlemiz hedefimize ulaşır evlatlarımızı kucağımıza alırız
Rahim şeklin nasıl kuzum?
Bir arkadaşımın rahmi doğuştan kalp şeklindeydi sağlıkla kucağına aldı evladını.
Şuanda 2.ye hamile :)
Devlette mi yatıyosun özelde mi
Çıkışın hakkında bişey demiyolar mı doğuma kadar yatırcaklar mı
Zor işiniz kuzum şükür benim çok yok uyku problemim :)
Büyümüştür annesinin görmesini 4 gözle bekliyodur
Bu haftadan sonra 2 haftada bire iner belki kontrolün canım
Az kalmış kuzum evin bitmesinede eşyalarının hepsini toparladın mı baya yorulmuştursun.
Senin uykusuzluğa beyin yorgunluğuda sebep oluyordur
Çok şükür kuzum bugünümüze
Hareketleri gayet güzel sanırsam bugün yine yer değiştirdi bi ara kıpır kıpırdı
Kalp şeklinde rahmi canım.Kalp şekli ne bilmiyorum ama bende septum var yani perde nolur bana dua edin Çarşamba bakacak doktor ona göre belki evde biraz dinlenirim 32 yi görmen lazım diyor doktor bebek için.bazen ümit dolu oluyorum bazen de dünyanın sonu gelmiş gibi hüzünlü
Amin kuzum insallah hepimiz alırız hayırlısı ileKalp şeklinde rahmi canım.
Septumu gebelik öncesi fark etmediler mi ?
Hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah canım Rabbim yar ve yardımcın olsun
İndirme giren süt sağma Makinesi hangi markanın canım ben de almayı düşünüyorumÖyle canım benim de kafamı karıştıran indirimler oldu, 100 lira kadar fiyat farkı var şu an indirime girmiş. Eşim alalım bulunsun dedi ama bakalım karar veremedim henüz
Benimde evde var bir tane çok iyi bir şey değil. Bakıcam çocuğun emme durumuna göre yenisini alırım heralde :) umarım emer kuzularBende lansinohu düşünüyorum sut sağma makinası olarak ama çok pahali lar ya.elektrikli en mantıklı si ama .bilmiyorum kizimda çok çektim hiç aklıma gelmemiş sağıp rahatlamak çok sut birikiyordu kızım Tutamıyordu sertlikten.eczaneden aldığım 10 liralık aletle.sağmaya çalışıyordum sonra kitle oluştu göğsümde çok çektim bunda başta bakacam aynı şekilde. Çok sütüm olursa alırım.
Kayınvalidemdeyim bugün devirdim oturuyorum o yüzdenAkşama yemekler hazır mı kızlar
OhhhhhhhhKayınvalidemdeyim bugün devirdim oturuyorum o yüzden
Lansinoh canım, şimdi baktım ikilisi tükenmiş amaİndirme giren süt sağma Makinesi hangi markanın canım ben de almayı düşünüyorum
Ohh yat gitsin kuzu boşverSelam kızlar :) anca girebildim. Bugün saat 12ye kadar uyumuşum
Eşim kalkmış mobilyacıya falan gitmiş haberim yok
Odanın şeklini falan değiştirdi eşim beşiğe yer açmak için bende tabi duramadım 1-2 şey toparladım ama bellim ağrıdıyemeğimi yedim uzanıyorum şimdi.
Erenim maşallah bugün kıpır kıpır
Canım sana ümit olması amacıyla yazayım. Yaşam sınırı 24 ve 28. Haftayı geride bıraktık çoğumuz. Belki bilmezsin benim bebişimde diyafram hernisi var yani organları olması gereken yerde değil bu da akciğerin gelişmesine engel oluyor. Doğumdan sonra bu bebişlerin yaşama şansı %50. Buna rağmen mucize bir bebişimiz var 30 haftalık 1 kg doğuyor üstelik diyafram hernili olarak. Bu bebiş bile hayata tutunuyor doğduktan Sonra ameliyat geçiriyor üstelik. Ben buna gerçekten mucize diyorum. Bebişlerimiz çoook güçlü bunları takma kafana olur mu. Gerçekten yiyecek ekmekleri varsa yiyorlar. Bu anlattığım aklına gelsin hiç mi hiç erken Doğumu kafana takma.Kalp şekli ne bilmiyorum ama bende septum var yani perde nolur bana dua edin Çarşamba bakacak doktor ona göre belki evde biraz dinlenirim 32 yi görmen lazım diyor doktor bebek için.bazen ümit dolu oluyorum bazen de dünyanın sonu gelmiş gibi hüzünlü
Maşallah Paşa’ya kuzum. Sende dinlen yorma kendiniSelam kızlar :) anca girebildim. Bugün saat 12ye kadar uyumuşum
Eşim kalkmış mobilyacıya falan gitmiş haberim yok
Odanın şeklini falan değiştirdi eşim beşiğe yer açmak için bende tabi duramadım 1-2 şey toparladım ama bellim ağrıdıyemeğimi yedim uzanıyorum şimdi.
Erenim maşallah bugün kıpır kıpır
Bende akşam anneme geçip kalıcam 1-2 gün bol bol dinlenirim ana evinde eheheKayınvalidemdeyim bugün devirdim oturuyorum o yüzden
Ohh yat gitsin kuzu boşver
Bende bu ara bir boşvermişlik oluştu gitti herkese boşver gitsin diyom
Beşiğiniz geldi mi canısı
Yapmıcaktın kendini riske atma canım görmezden gel
Bu arada maşallah kuzucuğa
Gerçekten mi allah evladınızı size bağışlasın yazdıklarınız umut oluyor ama gerçekten iyi ki varsınız şu belim ağrımasa keşke takmadan yatmaya devam edecemCanım sana ümit olması amacıyla yazayım. Yaşam sınırı 24 ve 28. Haftayı geride bıraktık çoğumuz. Belki bilmezsin benim bebişimde diyafram hernisi var yani organları olması gereken yerde değil bu da akciğerin gelişmesine engel oluyor. Doğumdan sonra bu bebişlerin yaşama şansı %50. Buna rağmen mucize bir bebişimiz var 30 haftalık 1 kg doğuyor üstelik diyafram hernili olarak. Bu bebiş bile hayata tutunuyor doğduktan Sonra ameliyat geçiriyor üstelik. Ben buna gerçekten mucize diyorum. Bebişlerimiz çoook güçlü bunları takma kafana olur mu. Gerçekten yiyecek ekmekleri varsa yiyorlar. Bu anlattığım aklına gelsin hiç mi hiç erken Doğumu kafana takma.
Maşallah Paşa’ya kuzum. Sende dinlen yorma kendini
Bende akşam anneme geçip kalıcam 1-2 gün bol bol dinlenirim ana evinde ehehe
Amin canım çok sağol. Anne olmanın evhamları işte :) hepimizin aklına böyle düşünceler geliyor ama hamileliğini oldukça olumlu geçirmeye bak artık bebişlerimiz stresten etkileniyorGerçekten mi allah evladınızı size bağışlasın yazdıklarınız umut oluyor ama gerçekten iyi ki varsınız şu belim ağrımasa keşke takmadan yatmaya devam edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?