Karar verdin mi hangi renk alcağınaYok kuzumm gelmedi daha sipariş vermedim bu ayın ortası gibi alırım diye düşünüyorum :). Biliyorum yapmamam lazımdı ama dayanamadım
Neyse bir dahada dokunmam hiç birşeye.. oğlum rahatsız oldu hissetim alışmış oda annesinin sürekli yatmasına
ya şu önümüzdeki hafta hayırlısı ile bitse ben de bir iki şey alayım diyorum Bebiş için umut olur güzel olur bana daKarar verdin mi hangi renk alcağına
Şu ara nette devamlı senin alcağın beşik denk geliyo :))
Yapma bi daha cısss
Analı oğullu yatın siz bol bol
Kontrole gittiğimiz gün beşik,araba,küvet ne varsa doldurup gelicem bende son eksikleri :))
Hayırlısıyla daha çok haftalar bitirirsin canım stres yapma.ya şu önümüzdeki hafta hayırlısı ile bitse ben de bir iki şey alayım diyorum Bebiş için umut olur güzel olur bana da
Karar verdin mi hangi renk alcağına
Şu ara nette devamlı senin alcağın beşik denk geliyo :))
Yapma bi daha cısss
Analı oğullu yatın siz bol bol
Kontrole gittiğimiz gün beşik,araba,küvet ne varsa doldurup gelicem bende son eksikleri :))
Gideyim çamaşırları asayım ben makina ötüyor bittim diye
ya şu önümüzdeki hafta hayırlısı ile bitse ben de bir iki şey alayım diyorum Bebiş için umut olur güzel olur bana da
ben de öyle düşünüyorum kuzum en azından motive eder beni gerçekten nasip kısmet herşey 24 haftalık doğup yaşayan da var 36 da doğup yaşamayan daHayırlısıyla daha çok haftalar bitirirsin canım stres yapma.
Ama bir kaç parça birşeyler almak senide bebeğinide mutlu eder ❤
Annem o kadar ümitsiz ve evhamlı ki ben her alacam dediğim de alma doğarsa hastanede giydirirler bi şeyler dedi hep bebeğimi kaybedecekmişim gibi davranıldı bana o yüzden sürekli olumsuz modadayım kızlar size o kadar dua edecem kimelike222 ye katılıyorum bir kaç parça almak seni mutlu eder. Benimde 16 haftadan beri kasılmam var canım ve 20 haftamda hastanelik oldum sonrada malum yataklık oldum ama ben heeep aldım birşeyşer asla almamazlık etmedim çünkü aldıkça güven geldi mutlu oldum ümit ettim Ben hamileliğimin 12 haftasından beri alışveriş yapıyorum haala yapıyorum dahada bitirmedim. Kendine ve bebeğine güven o senin duygularını hissediyor emin ol
Bundan sonraki takiplerin devlet hastanesinde olucak demi canımBende kontrollü bekliyorum kuzummCuma günü hastaneye kaydımız olacak sonunda ondan sonra kalan eksikleri alacağım. Bizim ev küçük o yüzden biraz sıkıntı olacak taşınacaktık ama maalesef olmadı yatmak zorunda olduğum için. 1+1 evdeyiz minimum almam lazım küçük bir beşik rengi sanırım gri olacak kuzum birde çekmeceli bir şifonyer şimdilik daha fazla alamam yerim çok dar.
Kendimce dedim ki şifonyere giysilerini koyarım bazanın altınada battaniyesi havlusu bezlerini falan bebek kendini toparlasın 3-4 aylık olsun doğumdan sonra bende toparlanmış olurum o zamanda ev bulursak taşınırız inşallah
Çok haklısın canım hiç belli olmuyor gerçektenben de öyle düşünüyorum kuzum en azından motive eder beni gerçekten nasip kısmet herşey 24 haftalık doğup yaşayan da var 36 da doğup yaşamayan da
Benimde evimde hiç yer yokBundan sonraki takiplerin devlet hastanesinde olucak demi canım
Dediğin gibi küçük evde yer sıkıntısı malesef çok oluyor.
Kendi şifonyerimi bebek için kullancam kuzum ben,evi yeni aldık sayılır.
Dolap çok olduğu için şifonyerim boşta duruyor
İnşallah gönlüne göre bir ev bulur taşınırsınız kuzum
Benim büyük eksikler kaldı asıl para kaldıracak ihtiyaçlar
Benim herife ay ay alalım dedim bu zamana kadar.
Alırız alırız dedi durdu şimdi kendi düşünsün,dicemde yine kedi gibi dört ayağının üstüne düştü.
Kullandığı karta kampanya varmış onla alırız dedi
Canım ben senin yerinde olsam beni strese sokan insanları bebeğim ve kendim için yakınımda tutmam.Annem o kadar ümitsiz ve evhamlı ki ben her alacam dediğim de alma doğarsa hastanede giydirirler bi şeyler dedi hep bebeğimi kaybedecekmişim gibi davranıldı bana o yüzden sürekli olumsuz modadayım kızlar size o kadar dua edecem ki
Küçük evde yer derdi çok oluyor kuzum
Benimde evimde hiç yer yok
Defalarca bunun tartışmasını yaşadım malesef ve gelme dedim yapacak bi şey yok ever kuzum kiracıyım ben de evim minnacık yatak odam da bebek yatağına yer de yok be yapacam acabaCanım ben senin yerinde olsam beni strese sokan insanları bebeğim ve kendim için yakınımda tutmam.
Bunu yapan annemde olsa bi defa uyarırım baktım yine aynı devam ediyor gelme benim yanıma.
Faydandan çok zararın oluyor derim
Küçük evde yer derdi çok oluyor kuzum
Kiracı mısın sende
Küçük evin tek avantajı temizlikte kolaylık
Hiç mi yer yok canım şifonyerini falan odadan çıkarsan yer açılmaz mıDefalarca bunun tartışmasını yaşadım malesef ve gelme dedim yapacak bi şey yok ever kuzum kiracıyım ben de evim minnacık yatak odam da bebek yatağına yer de yok be yapacam acaba
Annem o kadar ümitsiz ve evhamlı ki ben her alacam dediğim de alma doğarsa hastanede giydirirler bi şeyler dedi hep bebeğimi kaybedecekmişim gibi davranıldı bana o yüzden sürekli olumsuz modadayım kızlar size o kadar dua edecem ki
Evime gidersem insallah şifonyeri çıkaracam mecburen canımHiç mi yer yok canım şifonyerini falan odadan çıkarsan yer açılmaz mı
Eşimi de mahvettiler annem kardeşim malesef beni ve tüm sorumluluğu eşime yüklediler herkesin bi hayatı var Ne yapabiliriz diyeKimseyi dinlenme lütfen sadece kendini ve bebeğini dinleKimse seni üzmesin. Hayal etmek ümit etmek kötü şeyler değil. Eşin sana destek oluyor mu ?
Bundan sonraki takiplerin devlet hastanesinde olucak demi canım
Dediğin gibi küçük evde yer sıkıntısı malesef çok oluyor.
Kendi şifonyerimi bebek için kullancam kuzum ben,evi yeni aldık sayılır.
Dolap çok olduğu için şifonyerim boşta duruyor
İnşallah gönlüne göre bir ev bulur taşınırsınız kuzum
Benim büyük eksikler kaldı asıl para kaldıracak ihtiyaçlar
Benim herife ay ay alalım dedim bu zamana kadar.
Alırız alırız dedi durdu şimdi kendi düşünsün,dicemde yine kedi gibi dört ayağının üstüne düştü.
Kullandığı karta kampanya varmış onla alırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?