2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Eşimi de mahvettiler annem kardeşim malesef beni ve tüm sorumluluğu eşime yüklediler herkesin bi hayatı var Ne yapabiliriz diye

Eşin dışında kimseye ihtiyacın yok kuzum. O sana destek çıkıyorsa yeter. 26 haftalık oldun yani en önemli 24 haftalık olan süreçi geçtin. Zaten hastanedesin o yüzden problem de yok hemen müdahale ederler doğum başlayacak olsa. Eminim ki çok ileri haftalara kadar dayanacaksın

Onceki yazilanlari okumadim ona denk geldim o yuzden ona yazdim

Pazartesi doktor kontrolüm var en son 1 ay önce gitmiştim :) çocuk gibi heyecan bastı.

Bu defa heyecandan unutmazsam (ki bebeği görünce herşey kafamdan uçuyor susup kalıyorum) doktora doğumla ilgili sorular sorayım diyorum. Kasılmaları soracağım . Hastaneden doğum ücretleri ile ilgili son bir fiyat alalım. Kafamda kendi kendime liste yaptım.

Bu arada alttan muayene eder mi acaba 10.haftadan beri sadece göbekten bakıyor. Ay gobüşten aşağıyi da göremiyorum artık siz nasıl kişisel temizlik yapıyorsunuz kızlar

Aynayla yapıyorum kuzum ben malum ger ay alttan kontrol ediliyorlar beni

Amannnn cnm Allahım yaşarmasın kimseye evlat acısı ben evladımı kayıp ettikten sonra kıytırık iki kiyafet parçasını mı düşünecem, varsa hevesin al yavruna cicişler doğar sağlıkla giyer Allahın izniyle

Ben önceden de kuaföre gidiyodum şimdi de gidiyorum
Ben şimdiye kadar hep 2 haftaya bir gittim kontrole canım birinde alttan bakmadıysa diğerinde muhakkak bikaç dakika da alttan bakıyordu o yüzden her defasında ne olur olmaz diye temiz gidiyorum.

Kuzular o kadar utanıyorum ki ben aylardır temizleyemiyorum önceden kuaföre giderdim bide şimdi onun utancını yaşıyorum

Kuzular o kadar utanıyorum ki ben aylardır temizleyemiyorum önceden kuaföre giderdim bide şimdi onun utancını yaşıyorum
Canım benim napacaksın mecbura kalınca yapacak bişey yok. Annen kızkardeşin yardımcı olsalardı belki bu konuda da yardımları dokunurdu ama ne desem bilemedim valla Allah yardımcın olsun.

Aaa plasenta da sorun olunca spinal olmuyor mu benim de plasenta sıkıntılı senin tam olarak Ne sorun
Cnm genel olunuyor biliyorum daha konuşmadım.ğerci daha hangi dr la devam edecem onuda bilmiorum benim plesanta Rahimi tamamen kapatmış totalis cnm.en kötüsü

Cnm kinali kadın hatırlıyorum Şubat annelerinde onun dr.türkiyede 1 numara şanslı çok sukur ama gerçekten ameliyati zor geçmiş. Allahım yardım etsin herkese .

Kızlar bende akıntı var ve 1 saattir acayip belim agriyor zor duruyorum zaten sürekli yatiyorum off ya bakıyorum plesanta da sorun olanlar benim gibi değil hiç yoktan penguen gibi yurumuyorlardir ben resmen acayip oldum ya 5 dakika ayakta kalamiyorum hemen yatmak istiyorum

Kuaföre hiç gitmedim daha önce canım, aslında bekarken lazere gittim epey azalıp inceldi ama tamamen bitmedi tabi. Birkaç defadir kendi kendime temizlemeye çalışıyorum ama doktor bakmayınca çok incelemeden yapmıştım. En iyisi yarın aynayla uğraşıp ince temizlik yapayım :) ne olur ne olmaz . Kasilmadan bahsedicem alttan bakmak ister belki

Ben a

Lansinoh çiftli makine şu an jokerde 120 tl daha ucuz bana bi yakınım baby shower için aldı

Beyaz alıntı bende de var ama normal dır diye ben aldırış etmiyorum .bilemicem. Geçmiş olsun ama artik agirlastik bide bel tutulmaları varya offffff offffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…