- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Ben normal göğüs pompası aldım. İnşallah ise yararLansinoh çiftli elektrikli şu an 120 tl indirimde jokerde yarına kadar
Kızlar bende akıntı var ve 1 saattir acayip belim agriyor zor duruyorum zaten sürekli yatiyorum off ya bakıyorum plesanta da sorun olanlar benim gibi değil hiç yoktan penguen gibi yurumuyorlardir ben resmen acayip oldum ya 5 dakika ayakta kalamiyorum hemen yatmak istiyorum
Cnm 30 a lohusa pijama si çok. Şaşırdım 60 bile çok uygun.bence kaçırma al derim.ben geçen hafta aldım 360 dan düşmüş 180 ne aldım o kadarda içime sinmedi krem istiyordum mavi aldım mecbur fazla gezme olanağım yoktu bir tane de normal.aldım kısa kollu oda 60 a geldiBu arda .kızlar ben lohusa picama sini buldum 30 tl idi dün baktım ki 60 olmuş. Siz ne yaptınız. Herşey pahalıya benim hesaplamalrim zaten 700 u bulur istediklerim. Şimdi havalar güzel olacak giyecek bir elbise bile yok o bedende onu bile düşünüyorum ne yapacam diye.
Aynen cnm sen nasilsin.benimde sultanligim bitti yarın evime dönüyorum bakalım ne yapacam eşim çok birsey yapamiyor. Artık annem gelecek aradaGecmis olsun canım bu dönemlerde akıntılarımız ve bel ağrılarımız artması normal artık son aylar
Hadi Ya offf bende ne umutlarla 30 tl ye buldum dedim ben açık bir turuncu ve mavi .Diğeri ise beyaz lacivert. Dışarıdaki fiyatlara da bakacam aynıysa netteki leri sipariş verecem.Cnm 30 a lohusa pijama si çok. Şaşırdım 60 bile çok uygun.bence kaçırma al derim.ben geçen hafta aldım 360 dan düşmüş 180 ne aldım o kadarda içime sinmedi krem istiyordum mavi aldım mecbur fazla gezme olanağım yoktu bir tane de normal.aldım kısa kollu oda 60 a geldi
Cnm elektrikli değildir o dün baktım joker 250 felan di
Aynen cnm sen nasilsin.benimde sultanligim bitti yarın evime dönüyorum bakalım ne yapacam eşim çok birsey yapamiyor. Artık annem gelecek arada
Maalesef tükenmişCnm elektrikli değildir o dün baktım joker 250 felan di
Nerede 60₺ canım ? Valla burada çok pahalı 120₺ den başlıyor en basitiBu arda .kızlar ben lohusa picama sini buldum 30 tl idi dün baktım ki 60 olmuş. Siz ne yaptınız. Herşey pahalıya benim hesaplamalrim zaten 700 u bulur istediklerim. Şimdi havalar güzel olacak giyecek bir elbise bile yok o bedende onu bile düşünüyorum ne yapacam diye.
Kızlar bende akıntı var ve 1 saattir acayip belim agriyor zor duruyorum zaten sürekli yatiyorum off ya bakıyorum plesanta da sorun olanlar benim gibi değil hiç yoktan penguen gibi yurumuyorlardir ben resmen acayip oldum ya 5 dakika ayakta kalamiyorum hemen yatmak istiyorum
Aynayla yapıyorum kuzum benmalum ger ay alttan kontrol ediliyorlar beni
Bende şifonyerimi çıkartcam kuzum benimde alan Kısıtlı malesefDefalarca bunun tartışmasını yaşadım malesef ve gelme dedim yapacak bi şey yok ever kuzum kiracıyım ben de evim minnacık yatak odam da bebek yatağına yer de yok be yapacam acaba
Tamam canımOnceki yazilanlari okumadim ona denk geldim o yuzden ona yazdim
Bende lazere gitmiştim azalmıştı evde de aletim vardı devam ediyordum hamilelikte bıraktım. Şimdi güzellik salonuna gidiyorum ağda içinPazartesi doktor kontrolüm var en son 1 ay önce gitmiştim :) çocuk gibi heyecan bastı.
Bu defa heyecandan unutmazsam (ki bebeği görünce herşey kafamdan uçuyor susup kalıyorum) doktora doğumla ilgili sorular sorayım diyorum. Kasılmaları soracağım . Hastaneden doğum ücretleri ile ilgili son bir fiyat alalım. Kafamda kendi kendime liste yaptım.
Bu arada alttan muayene eder mi acaba10.haftadan beri sadece göbekten bakıyor. Ay gobüşten aşağıyi da göremiyorum artık siz nasıl kişisel temizlik yapıyorsunuz kızlar
Linkini atsam banlanirmiyim bilemiyorumNerede 60₺ canım ? Valla burada çok pahalı 120₺ den başlıyor en basiti
Valla çok uygunmuş canım görsellerini paylaşsana bizler de bi bakalımHadi Ya offf bende ne umutlarla 30 tl ye buldum dedim ben açık bir turuncu ve mavi .Diğeri ise beyaz lacivert. Dışarıdaki fiyatlara da bakacam aynıysa netteki leri sipariş verecem.
Valla çok uygunmuş canım görsellerini paylaşsana bizler de bi bakalım
Site ismini yazmanda sorun olmazLinkini atsam banlanirmiyim bilemiyorum
Uzun kollu da var mı acaba bir bakayım sitesine canimEki Görüntüle 2231614 30 tl ydı 60 oldu dediğim bu
Çok da şirinmiş canım ya keşke alsaydın cidden günlük kullanım için de uygunmuşEki Görüntüle 2231614 30 tl ydı 60 oldu dediğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?