Kuzum sen ilerleyen dönemde tekrardan çalışmayı düşünüyomusunZor kuzum küçük ev buraya geçtiğimizde eşimle çalışıyorduk merkezdeydi o yüzden bize yetiyordu. Hamile kalınca taşınacaktık ama nasip olmadı işte
Bazen sırf bu yüzden Türkiyeye gidesim varorda İstanbulda kirada evimiz var kocaman rahat 3 çocuk yaparım yani ama burda evler küçük ve kiraya geçmek çooook zor aylar sürüyor ev bulmak ! Allahtan minimalist biriyim yani fazla eşyadan hoşlanmıyorum. Yoksa sanırım zorlanırdım.
Bizim büyük masraf olarak beşikle şifonyer kaldı zaten son aylar alırız demiştik. Bebek arabası annemler hediye etti sağ olsunlar salıncağıda abim pahalı şeyler hediye gelince gerisi kolay oluyor
İyiki kampanya varmış kartta gönül rahatlığıyla içine sine sine alırsın kuzum istediklerini.
Son temizliğimi aynayla yaptım baya baya zorlandım tam 1 saat sürdübiz rahatlığa alıştık galiba canım sen antremanli oldun tabi. Aynayla deneyeyim artık gerçekten hiç göremiyorum
Evet kuzum kınalıkadın çok zor geçmiş toparlanmaya çalışıyormuş.Cnm kinali kadın hatırlıyorum Şubat annelerinde onun dr.türkiyede 1 numara şanslı çok sukur ama gerçekten ameliyati zor geçmiş. Allahım yardım etsin herkese .
Çok da şirinmiş canım ya keşke alsaydın cidden günlük kullanım için de uygunmuş[/QUOT
Maaş günü bekliyorum gelsin alırım canım rengide hoşuma gitti
Aynısı uzun kol yok ama farklı modeller var zaten ev içi olacağı için kısa kol sıkıntı değil yeleği de varUzun kollu da var mı acaba bir bakayım sitesine canim
Neyi vardı kınalıkadın ınEvet kuzum kınalıkadın çok zor geçmiş toparlanmaya çalışıyormuş.
Sende bilgi almışsın doktor yönünden gerçekten çok şanslı herşeye hazırlıklıydı.
Amin canım inşallah inşallah
Plesanta previa cnm sezeryan oldu çok sukur iyilermis ama çok zor geçmiş ameliyati yogun bakımda kalmış ameliyatını yapan dr.da ankarada Prof polat dursun plesanta konusunda çok iyi rahmi almıyor o bile zorlandıyşa burdaki dr lar ne yapar bilmiyorum valla stresten artık bun aldım benim oğlan artık nasıl bir duyguyla doğacak sa benim stresimden etkileniyordur yavrum.Rabbime emanetiz artık.Neyi vardı kınalıkadın ın
İnşallah hayırlısıyla cümlemiz hedefimize ulaşır evlatlarımızı kucağımıza alırız
Rahim şeklin nasıl kuzum?
Bir arkadaşımın rahmi doğuştan kalp şeklindeydi sağlıkla kucağına aldı evladını.
Şuanda 2.ye hamile :)
Devlette mi yatıyosun özelde mi
Çıkışın hakkında bişey demiyolar mı doğuma kadar yatırcaklar mı
Zor işiniz kuzum şükür benim çok yok uyku problemim :)
Büyümüştür annesinin görmesini 4 gözle bekliyodur
Bu haftadan sonra 2 haftada bire iner belki kontrolün canım
Az kalmış kuzum evin bitmesinede eşyalarının hepsini toparladın mı baya yorulmuştursun.
Senin uykusuzluğa beyin yorgunluğuda sebep oluyordur
Çok şükür kuzum bugünümüze
Hareketleri gayet güzel sanırsam bugün yine yer değiştirdi bi ara kıpır kıpırdı
Eşimi de mahvettiler annem kardeşim malesef beni ve tüm sorumluluğu eşime yüklediler herkesin bi hayatı var Ne yapabiliriz diye
Kızlar bende akıntı var ve 1 saattir acayip belim agriyor zor duruyorum zaten sürekli yatiyorum off ya bakıyorum plesanta da sorun olanlar benim gibi değil hiç yoktan penguen gibi yurumuyorlardir ben resmen acayip oldum ya 5 dakika ayakta kalamiyorum hemen yatmak istiyorum
Evet Polat dursun u biliyorum artık kadın Doğum konusunda bütün doktorları ve herkeslerini araştırdım biliyorum kuzum lütfen Allah’a sığın arkadaşım previa idi 39 da çok rahat bi şekilde aldı bebeğini kucağınaPlesanta previa cnm sezeryan oldu çok sukur iyilermis ama çok zor geçmiş ameliyati yogun bakımda kalmış ameliyatını yapan dr.da ankarada Prof polat dursun plesanta konusunda çok iyi rahmi almıyor o bile zorlandıyşa burdaki dr lar ne yapar bilmiyorum valla stresten artık bun aldım benim oğlan artık nasıl bir duyguyla doğacak sa benim stresimden etkileniyordur yavrum.Rabbime emanetiz artık.
Canım ben Van da yımBende kızımı çok özledim allah nasip ederse artık az bir zamanımız da kaldı heyecan ve korku biraradageçen metreyi elime aldım 40 cm se karnıma nasıl sığabiliyor dedim gerçekten mucizevi bir olay..
Kuzum daha toparlanmaya başlamadımbugün kolileri ayarladık artık yarından itibaren başlarım annemde önden gelirim yardım ederim dedi sağolsun yapabildiğim kadarıyla yapıcam artık ama çok fark etti hareket edemiyorum yoruluyorum yatarken evdeykem sorun yok ama
Kontrol olayını bende merak ediyorum canım bakalım doktorum ne zaman çağıracak?
Senin kontroller nasıl olacak canım konuştunuz mu?
Canım sen hangi ildesin? Gerçekten çok zor aylardır hastanedeymişsin allah yardımcın olsun inşallah taburcu olursun tez zamanda
Ama kuzum annende olsa senin moralini bozmalarına izin verme elinin altında internet var seç beğen eşin alsın kartınız varsa siteden alın neden kötüyü çekiyorsunuz allah korusun kimin garantisi var bu hayatta? Ben cinsiyeti öğrendiğim an almaya başladım al istediğin şeyleri öyle falcılarla işiniz olmasın duyma bunları yukarıda sadece allah var ona dua et ..
Küçük evin zorluğunu bilirim şuanki evimde doğum yapsaydım yatakodamda 1 gr yerim yoktu şifonyerim bile yok çıkaracak bebek sağlıkla gelsinde ona yer ayarlarsınız canım ama sen dik dur
Canım bende 1 saat oturamıyorum ayakta dursam daha rahat ederim yatar pozisyonda olmam lazım yoksa mahvoluyorum karnım şişiyor çok rahatsız ediyor beni
İkili bitmiş ama tekli 235 lira ondan mı alsak napsak kraftın da 199 liraLansinoh çiftli elektrikli şu an 120 tl indirimde jokerde yarına kadar
Amin ins cnm.Rabbim yardımcımiz olsun.bebeklerimizi sağ Sağlim alalım kucagimiza da .gerisi önemli değil.Evet Polat dursun u biliyorum artık kadın Doğum konusunda bütün doktorları ve herkeslerini araştırdım biliyorum kuzum lütfen Allah’a sığın arkadaşım previa idi 39 da çok rahat bi şekilde aldı bebeğini kucağına
E bebekte girecek indirime ama ne zaman bilmiyorum?İkili bitmiş ama tekli 235 lira ondan mı alsak napsak kraftın da 199 lira
120 lira olması imkansız ama ben o kadar baktım bulamadım teklisi bile 235 tlİkili bitmiş ama tekli 235 lira ondan mı alsak napsak kraftın da 199 lira
Canım biraz garip bir soru olacak ama üst kısım idrar yaptığın yer mi ağrıyor yoksa alt kısım vajina ve vajinanın içi mi ağrıyor ?Bu çatı ağrısı nasıl birşey Kızlar?
Bacaklarımı açamıyorum yataktan kalkarken zorlanıyorum o bölgede acım oluyor yaa.
Yatakta sağdan sola falan dönmek işkence oldu artık. Bu Çatı ağrısı mı oluyor yoksa farklı birşey mi?
Vajina ve içi gibi kuzum sanki. Değişik gerçekten hiç böyle birşey yaşamamıştım geçer sandım artarak devam ediyor amaCanım biraz garip bir soru olacak ama üst kısım idrar yaptığın yer mi ağrıyor yoksa alt kısım vajina ve vajinanın içi mi ağrıyor ?
Benimde altta bu aksam agri oldu daha doğrusu damar cekiliyor mus gibi.artık ağrılara alıştık ama insan yinede korkuyor.bu benim 2.gebeliğim ama çatı agrisi nasıl oluyor bilmiyorum xnm yatakta yatıyorum kalkarken çok zorlanıyorum bende.inş gecerBu çatı ağrısı nasıl birşey Kızlar?
Bacaklarımı açamıyorum yataktan kalkarken zorlanıyorum o bölgede acım oluyor yaa.
Yatakta sağdan sola falan dönmek işkence oldu artık. Bu Çatı ağrısı mı oluyor yoksa farklı birşey mi?
Benim ki aşağılarda hareket edince baskı yapıyor canım , inan şu an alt bölge de her yere bastırıyor sanki. Senin de bebek haraketlerinden kaynaklı olabilir mi acaba. Gerçi burada başka topikten arkadasta demişti bu haftalarımizda çatı ağrısı olması da normalmiş o sürekli vajina da ağrım var diyordu.Vajina ve içi gibi kuzum sanki. Değişik gerçekten hiç böyle birşey yaşamamıştım geçer sandım artarak devam ediyor ama
Şimdi internetten bakıyorum da tamda benim tarif ettiğim gibi tarif etmişler çatı ağrısıymış sanırımBenimde altta bu aksam agri oldu daha doğrusu damar cekiliyor mus gibi.artık ağrılara alıştık ama insan yinede korkuyor.bu benim 2.gebeliğim ama çatı agrisi nasıl oluyor bilmiyorum xnm yatakta yatıyorum kalkarken çok zorlanıyorum bende.inş gecer
Kuzum ben bilmiyorum ama arada vajinamın içi ya da nasıl desem çevresi ağrıyor bebek büyüdüğü için baskı yaptığını düşünüyorum çok mu ağrıyor canım?Bu çatı ağrısı nasıl birşey Kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?